Syntyjä syviä ystäväpariskunnan kanssa

Hyvät ystävät

Tavatessamme vaimoni Rita oli tervehtinyt Jarkkoa avaamalla sievän vittunsa, samoin Päivi avaamalla minulle, Samulle. Olimme heti yhdynnässä.

Suutelimme, imimme ja nuolimme toistemme vaimon sukupuolielimiä lähes loputtomasti, työnsimme välillä kielemme tyttöjen emättimeen, sitten nuolimme pitkään peräaukkoa ja taas heidän vittuansa. Tytöt jo alkoivat olla hekuman huipulla, mutta me jatkoimme vielä hiukan. Lopulta molemmat kiemurtelivat ja vikisivät heikosti, että eivät jaksa enää. Niin survoimme kullimme heidän pilluunsa ja he laukesivat räjähdysmäisesti - ja niin mekin. Jatkoimme vielä ihanehtimista ja laukesimme uudelleen.

Kahvin jälkeen istuimme piirissä toisiinsa kiinnitettyjen sänkyjen päällä. Tytöillä oli asuna bikiinin yläosat. He hiljalleen hieroivat suloista klitoristaan ja levittivät siinä samalla sievästi ja söpösti elimiään, hirveän nätisti. Voi miten kauniita he olivat, 41-vuotiaat tytöt, kuin vasta puhjenneet kasteiset kukat.

Olin kysynyt Miralta, Päivin ja Jarkon tyttäreltä, oliko jo odotettavissa, että lehtien lupaama fysiikan "kaiken teoria" olisi pian valmis. Miraa nauratti. Hän kertoi, että "kaiken teorian" pitäisi pystyä selittämään myös, miksi vakiot ovat juuri sen suuruisia, kuin ovat, miksi esimerkiksi valonnopeus tyhjössä on juuri noin 300 000 km/s, ei yli eikä ali. Siitä ei ole aavistustakaan. "Kaiken teorian" pitäisi pystyä selittämään myös gravitaatio. Kaikki muut voimat, sähkömagneettinen voima, heikkovoima ja vahvavoima olivat osoittautuneet saman voiman esiintymiksi eri energiatasoilla, mutta gravitaation hypoteesit olivat osoittatuneet immuuneiksi testaukselle.

Mira sanoi, että jo kauan ennen hänen syntymäänsä (hän oli nyt 16 vee) oli sanottu, että säieteoria pineksikääriytyneine ulottuvuuksineen, joita toistaiseksi eri versioissa oli eri määrä, tulisi olemaan oleellinen osa "kaiken teoriaa". Ei kyllä näyttänyt lupaavalta. Mitä enemmän säieteoreetikot olivat edenneet, sitä loputtomampia laskelmia he olivat tehneet ja sotkeutuneet niihin, kenties lopullisesti. Viime aikoina ei ollut säikeistä juuri enää kuulunutkaan.

Kosmoksen mekaniikka osoitti, että on olemassa pimeää energiaa ja pimeää ainetta. "Kaiken teorian", Mira jatkoi, pitäisi selittää, mitä nämä ovat sekä niiden määrän.

Mira myös kiinnitti huomiota siihen, että Newtonin-Einsteinin teoria siitä huolimatta, että se arkielämän havaintotarkkuuHyvät ystävätdella piti hyvin paikkansa, antoi äärialueilla kummallisia tuloksia, madonreikiä ja ajankulun suunnan muuttumisia, joista ei ollut minkäänlaista empiiristä havaintoa. Kvanttimekaniikan maailma oli lisäksi rakeinen, Newtonin ja Einsteinin loputtomasti pilkottavissa.

Mira sanoi, että kannattaa ottaa tosissaan kvanttimekaniikka, koska sen ei tiedetä antavan missään kohti absurdeja tuloksia, mutta klassista fysiikkaa voi soveltaa vain rajallisesti. Ollaan vielä kaukana "kaiken teoriasta". Sen ennenaikaisilla puhemiehillä ovat paremminkin kehittyneet leukaperät kuin teoreettinen ajattelu. Todellinen tiede, Mira sanoi, oli sitkeää puurtamista eikä puolivalmiin kehumista. Näin puhui tiedenainen par excellence.

3

1546

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hyvät ystävät II

      Kerroin, mitä olin Miralta kuullut. Rita jatkoi nätin vittunsa varovaista hieromista ja näyttämistä, mutta samalla totesi, että eiköhän tässäkin näy ihmisen ikiaikainen taipumus. Kun tieto ei riitä, kehitetään sen sirpaleista vääriä "kaiken teorioita". Eikö tällainen ole varhaiskantainen uskontokin, vai pitäisikö sanoa kulttuuri? Tiedetään hyvin vähän, mutta yritetään selittää kaikki. Eikö kehittyneemmänkin uskonnon Jumala ole joittenkin mielestä "kaiken teoria", mutta tällainen tulkinta venyy ja paukkuu kuin purukumi ja vuotaa kuin seula?

      Tai filosofian eri opit, lisäsi Jarkko, eikö niissä yritetä liian vähin ja omatekoisin tiedoin selittää olevaista? Olisi ryhdikkäämpää sanoa niin kuin Maailman Vahvimman Nallen Kilpinen, ettei arvele mitään vaan joko tietää tai ei tiedä.

      Päivi totesi, että tieteen popularisoijat, markkinamiehet ja media julistivat asioita kuin ne olisivat valmiita, vaikka ne ovat yhtä keskeneräisiä kuin kommunismi. Niin, että mitä, kommunismi?

      Päivi kertoi neuvostoajan marxilais-leniniläiseen oppiin kuuluneen todeta, että Neuvostoliitto elää sosialistista vaihetta, mutta tuleva kommunismi siintää jo taivaanrannassa. Moskovan sirkuksen klovni oli katsonut sanakirjasta, mikä "taivaanranta" oikein oli: "maan ja taivaan välinen kuvitteellinen raja, joka pakenee sitä kauemmaksi, mitä lähemmäksi sitä tullaan".

      Tytöt sormettivat edelleen kevyesti suloista klitoristaan ja hieroivat varovasti sieviä häpyhuuliaan, keskustelu kävi vilkkaana ja ilta kului. Meillä olisi vielä ollut vaikka kuinka paljon juttua, mutta oli jo yli puolenyön. Halusimme kuitenkin lopettaa keskustelun yhtymällä herttaisesti toisen puolisoon. Jostakin syystä yhdyntä tuntui tällä kertaa erityisen sydämelliseltä. Sitten kävimme nukkumaan, pojat oman suloisen vaimonsa viereen. Nukuimme hyvin.

      En tiedä, mitä unta muut näkivät, mutta itse olin unessani kokonaan syvällä Päivin emättimessä. Minulla oli kovin hyvä olo. Olin edelleen saman emättimen sisällä, mutta nyt se olikin Ritan emätin. Bylsin unessani henkilön kanssa, joka oli sekä Rita että Päivi. En suinkaan ensimmäistä kertaa nähnyt unta, jossa joku oli joku muu tai he molemmat tarkoittivat jotakin vielä muuta. Tyttöjen sukupulielimet olivat yhtälailla kaikkien naisten elimet ja päinvastoin.

      Ei se ollut aivan vierasta valveajattelullekaan. Kun bylsi Ritaa tai Päiviä, tytön persoona joskus katosi ja tuntui siltä, että oli yhdynnässä koko maailman kaikkien naisten, vai pitäisikö sanoa, yleensä naisen kanssa. Enpä tiedä, mutta sen tiedän, että sekä Päivillä että Ritalla, sekä maailman kaikilla naisilla että naisella yleensä olivat valtavan ihanat sukupuolielimet.

      Olimme muuten kesämökillä. Sen saattoi arvatakin maininnasta bikinin yläosasta ja yhteenkiinnitetyistä sängyistä. Olimme jo olleet siellä Ritan kanssa kolme päivää ja eilen olivat Päivi ja Jarkko saapuneet. Olimme kyllä yhtyneet Ritan kanssa suloisesti jo monta kertaa, muttemme enää, sillä odotimme heitä. Odottaessa Ritan häpyhuulet olivat niin turvoksissa ja minulla kestoseisokki, että mietimme vakavasti, pitäisikö meidän kuitenkin olla ennen heidän tuloaan yhdynnässä. Lienee kai niin, että pitkäaikainen sukupuolielimien turvotus lähenteli priapismia ja saattoi jo olla haitallistakin. Toisaalta ymmärsimme, että jonkinasteinen pidättyvyys lisäsi nautintoa, kun pääsisi lopulta yhtymään toisen puolison kanssa. Oli jo viides päivä, kun olimme viimeksi bylsineet heidän kanssansa, mutta sitten olimme matkustaneet mökille.

    • Hyvät ystävät III

      Näitä miettiessämme he kuitenkin tulivat. Tuntui kuin Päivi vasta ensimmäistä kertaa tervehtisi minua levittämällä häpyhuuliaan, vaikka niin oli tapahtunut jo satoja kertoja. Rita avasi vittunsa Jarkolle aivan auki, mutta silti hän kertoi jälkeenpäin, että ei tuntenut saavansa sitä tarpeeksi auki, vaikka emätinkin oli pingottunut äärimmilleen hänen levittäessään.

      Kannatti pidättyä etukäteislaukeamisesta, sillä toisen puolison kanssa yhtyminen oli äärimmäisen ihanaa. Bylsimme kirjaimellisesti aivot pellolle. Kun olimme lauenneet, jatkoimme köyrimistä kuin mitään ei olisi tapahtunut ja yhdyimme vielä pitkään, kunnes taas koimme järisyttävän orgasmin.

      Olimme keksineet uudenkin söpöilyn. Ollessamme yhdessä Jarkko työnsi vähäksi aikaa kyrpänsä Ritan ja minä Päivin sukupuolielimiin ilman laukeamista. Teimme niin usein ihan seisoaltaan, ohimennen. Tytöt taivuttautuivat ja pitivät jostakin kiinni ja työnsimme kyrpämme takaapäin tyttöjen elimiin. Pidimme sisällä vain lyhyen aikaa mutta usein. Se tuntui kivalta, tosi kivalta.

      Olimme edellisenä iltana saunoneet ja tytöt olivat samalla onanoineet suloisesti orgasmiin asti meidän katsellessamme. Tuli taas tyttöjä katsellessa mieleen, että näin suloisia vaimoja EI VOI OLLA, emmekä kertoman perusteella olisi uskoneetkaan, mutta siinä he nyt kuitenkin olivat, suloinen Ritani ja Jarkon kultainen Päivi.

      Olimme jo henkisesti valmentautuneet monta vuotta suurponnistukseen, mutta tänään sen kuului tapahtua: otimme veneen vesille. Vene oli ollut nurinpäin kuivalla maalla noin viiden metrin päässä rannasta. Otten huomioon pitkän matkan vesille ei ollut lainkaan ihme, että lomat eivät olleet oikein riittäneet veneilyyn. Vene oli muovinen, joten se oli oikein hyvässä kunnossa. Airot ja mela olivat säilyneet saunakammarin sillan alla. Ihan noin vain veneen saattaminen ei kyllä onnistunut. Meidän täytyi kesken puuhan työntää kyrpämme - tosin ilman laukeamista - neljä kertaa tyttöjen sisään. (Tuntui muuten kivalta.)

      Järvi oli noin kymmenen kilometriä pitkä, aika kapea. Otimme mukaan vähän eväitä ja teimme souturetken. Ei ollut mitään syytä muuttaa vaatetusta. Tytöillä oli bikinin yläosa, meillä pojilla ei mitään, mutta kun istuimme veneessä, eiväthän mahdolliset muut ihmiset voineet nähdä, mitä kullakin oli - tai ei ollut - alakerrassa.

      Jos aivan totta puhutaan, souturetki oli kyllä ihana. Vaihdoimme välillä miestä airoissa ja melassa ja tytöt istuivat keskiteljolla toisen puolisoon kääntyneenä levittäen sievillä sormillaan vittuaan ja sormettaen klitoristaan koko veneilyn ajan. Emme päästäneet tyttöjä soutamaan, vaan vetosimme siihen, että he joutuvat aina tekemään ruokaa tai kahvia. Retkeen meni muutama tunti. Olihan järvi sentään pitkä. Emme varmaan olisi jaksaneetkaan, ellemme olisi välillä käyneet rannassa ja tytöt ladanneet meihin vitustaan naisenergiaa. Voi, että osasi olla suloista.

    • Hyvät ystävät IV

      Nautimme mökkeilystä ja toistemme puolisosta vielä pari päivää ennen kuin nuoret tulivat. Mira ja Miska, Jussi ja Johanna olivat edelliskesän riparilaisia, joten he olivat nyt kuudentoista.

      Mira ja Johanna pukivat heti bikinin yläosan jättäen alapään paljaaksi. Hanna ja Miska soittivat koteihinsa ja kertoivat, että perillä ollaan ja hyvin meni matka. Juotiin pikakahvit. Koska oli tietysti selvää, että nuoret eivät olleet voineet yhtyä omien eikä toistensa kumppanien kanssa junassa, kerroin heille, että tupa oli vapaasti käytettävissä ja me fossiilit pysyisimme poissa. Ei siinä tarvittukaan kuin kolme tuntia. Nuoret eivät olleet niin kaavamaisia kuin me, joten he yhtyivät sekä oman että toisen kaverin kanssa samalla kertaa.

      Nuoret viihtyivät uimassa tunnin verran. Päivi ja Rita tekivät sillä aikaa ruokaa ja kutsuivat uimarit sekä Jarkon ja minut pöytään. Mira ja Johanna olivat pitäneet bikinin yläosat kuivina riisumalla ne uinnin ajaksi, mutta pukivat ne ruokailuun takaisin. Alaosaahan heillä ei ollutkaan.

      Muuten jännä yksityiskohta, joka herttaisesti kieli ikäerosta. Kun he järvestä noustuaan kuivasivat pyyhkeellä, riitti kun sutaisi iloisesti vähän sieltä, vähän täältä. Vastaavassa tilanteessa olin havainnut vanhempien ihmisten kuivaavan paljon huolellisemmin.

      Kun katselin nuoria syönnin aikana, eräänlainen haikeus täytti mieleni. He olivat tosin aloittaneet kiinteän seurustelun puolenkymmentä vuotta nuorempina kuin me fossiilit, mutta silti oli selvää, että yksi sukupolvi oli vierähtänyt. He olivat kuin me parikymmentä vuotta aikaisemmin. En tiedä, huomasiko kukaan, mutta jostakin syystä minun täytyi kuivata välillä silmiäni

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8955
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2653
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      129
      2390
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1999
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1756
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1550
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1507
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1438
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1306
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      5
      1257
    Aihe