Koira-allergia

Guy69-

Perheeseen hankittiin kaksi koiraa ja nyt näyttää sille, että lapset allergisia, Nuhaa, aivastelua, yskää. Tämä on sinällään yllätys, koska ennen ei ole ollut mitään oireita, vaikka ovat koirien kanssa pajon telmineet. Lisäksi vaimo, joka on koirille alleginen, ei ole reagoinut mitenkään tähän rotuun.

Kysyisinkin viittaavatko oireet allergiaan? Joku lääkäri joskus tuumi, että jos lapsi ei parin komen vanhana oireile siitepölystä, ei myöskään tule koira-allergiaa. Voiko allergiaa hoitaa niin, että sen kanssa tulee toimeen? Niinkuin ymmärrätte, koirista luopuminen olisi paha paikka.

1

98

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oma kokemus

      Noh, koira-allergia voi olla vaikka ei olisikaan allerginen siitepölylle, ja oireet kuulostavat juuri koira-allergialle joiden kanssa olen ollut tekemisissä. Vasta kun koirat ovat sisätiloissa ihmisten kanssa pitkään, niin allergisia oireita alkaa tulemaan, että ei ihme, että allergia huomattiin vasta nyt.

      Pienten lasten keho voi luoda immuunijärjestelmän allergiaa vastaan, mutta sekään ei ole 100% että niin tulee ikinä tapahtumaan. Se, että lasten biologinen äiti ei reagoi koiraan on kumminkin todella hyvä merkki. - Nyt joutuu vain odottelemaan ja tutkimaan lasten tilaa. En tiedä missä menee aikaraja joka kertoo milloin keho ei edes yritä luoda immuunijärjestelmää, mutta luulen, että muutamassa kuukaudessa-puolessa vuodessa viimeistään huomaa onko mahdollsita pitää koiria ollenkaan. Olisi se jo lapsiakin kohtaan jo väärin, että eivät saisi elää ilman oireita tai vain lääkkeiden kanssa seuraavat 17 vuotta.

      Koira eivät missään nimessä ainakaan saa nukkua (eikä ehkä oleillakkaan) enää lasten huoneessa, että öisin ei tule hengitysvaikeuksia. Kädet pitää aina pestä sen jälkeen kun ovat olleet koirien kanssa tekemisissä, varsinkin ennen ruokailua.

      Mitään täysin toimivaa hoitomenetelmää ei ole vielä oikein olemassa, mutta on lääkkeitä jotka helpottavat vähän oireita. Niitä kannattaa ottaa kumminkin vain lyhyinä kuureina, koska jotkut niistä ovat muuten hyvinkin haitallisia keholle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      81
      3464
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      2012
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      26
      1948
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1578
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1415
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1415
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1119
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      97
      1058
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      864
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      850
    Aihe