Hammasvelho Hamina

kipeä hammas

Itäväylän Hammasvelhossa todella kalliit hinnat ja ei ainakaan asiakaspalvelutaitoista henkilökuntaa, kehottaisin pysymään sieltä kaukana...

22

6790

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • niin metsä vastaa...

      Mulla ei ainakaan ole ollut valittamista siellä käytyäni. Hyvin ovat ammattitaitoisia ja asiakasystävällistä porukkaa kaikki. Oiskohan peiliin katsomisen paikka?

    • Vakioasiakas

      Minä olen erittäin tyytyväinen palveluun. Palvelu ja työn laatu on parantunut entisestä.

    • Pelkokerroin 100

      Mielestäni olet täysin väärässä, minä olen aika saanut sieltä hyvää ja asiallista palvelua. Jos ovat "moittineet", niin asiasta, olisi näissä omissa elintavoissa muuttamista. Ei tule aina tehtyä kuin lääkäri määrää. :)

    • martrix

      Hammasvelhon hinta tuntuu kovalta vain jos ei ole rahaa. Mene kunnalliseen.

    • kyselen vaan

      Mikä on yhteys Helsingin ja Haminan Hammasvelhon välillä?

    • yhteinen mainos

      Eiköhän ne ole samaa ketjua, eli samaa puljua.

    • Hammaspeikko evp

      Kyllä säryt lähtee kun porataan järeästi.
      http://youtu.be/LGScVdCXp84

    • pera35

      No hinnat oli kunnallisii kalliimpii mutta meninki kun vakuutuksella sai maksaa.

      Palvelu kohteliasta, sai lehtiä ja purkkaa ilmaiseksi isosta laatikosta ja sain ottaa kaksi kourallista reppuun ku kerroin äipälle vieväni kanssa ja kaverille.

      Henkilökunta puhusi virheetöntä suomea vaikka ruskehtavan ihoisia olikin mustilla tukilla. Todella kaunis hammaslääkärin apuri ja hammaslääkärikin komea mies (en tarkoita homosti, vaan sillee ei homosti). Homma hoitui 45 minuutissa ja lasku näytettiin komeasti tietsikan ruudulta ja kerrottiin kaikki läpi.

      Antaisin kouluarvosanaksi 9 (1 piste lähti kun en saanut yhtää vahvaa tököttii ku vallilassa saa ene operaatioo. Taju kyl ei täällä lähtenyt, mutta kipu, stressi ja paniikki lähti.

      • pera35

        Tää oli siis siitä itähesan hammasvelhosta vai möröstä mikä ny olikaa kertomus....siinäsaa muute 2 tunnin paikan ilmaeks autolle alepan edestä iha hampuuliinlääkäri vierest.


        t pera


    • Marko77ss

      Olen tyytyväinen. Puhtaat tilat ja palvelu pelasi. Hinnoista en tiedä onko kilpailukykyiset mutta itselleni söpö hinnat.

    • Dubainpojathuseeraa1

      Järkyttävä paikka. Minun hampaani pilattiin siellä ja omistajalle kun soitin, suuttui ja alkoi huutamaan. Viisi eri ulkomaalaista lääkäriä ronkki hammastani ja pilalla on. Huomasin heti ettei ketään kiinnostanut korjata toisten jälkiä. Rahanahne paikka ja jos jotakin sattuu, yrittävät kiertää vastuun. Tein Valviraan ilmoituksen. Älkää menkö!!!!

    • alinpojatoperoi

      Hampaissa yhden reiän paikkaus maksoi 150€ plus röntgen 20€. En mene enää, älä sinäkään! Ne etsii myös koko ajan lääkäreitä ja lupaa suomen kielen opetusta eli etsivät ulkomaalaisia. Yhdessä työnhakuilmoituksessa luki "jos olet nopea, voit tienata todella hyvin"... Ja se fiilis mulle jäi, nopeaa vasemmalla kädellä ja ulos... Ei kokonaisvaltaista hoitoa. Myös kaikki hoitajat vaihtaneet työpaikkaa sieltä pois.

    • suhteellista

      Kallis se on vain niille jotka joutuu itse maksamaan eli kantaväestölle.

    • Kaveliveli

      Kantaväestö? Suvustaan naineet mahtisuvut, joista on noustu aina insinööreiksi tai konsulenteiksi asti? Joku voi päästä jopa Helsinkin Ameriikkaan ja palata valkaistujen legojen kanssa hymyilemään torille.

    • hamimies

      Tarkastuksen tuloksenaviisi paikattavaa reikää enkä uskonut tulosta vaan menin toiselle vastaanotolle. Tuloksena kaksi pientä paikkaa, seuraavalle vuodelle "ehkä" yksi. Kahden pienimmän paikkausajankohtaa ei edes arvioitu. Uskokaa tai älkää: hammaslääkäreissä on eroja!

      Jokainen voi kohdaltaan miettiä haluaako hoidattaa hampaansa ns. keikkalääkärillä joka vain piipahtaa paikkakunnalla rahastamassa. Ihan miten vain...

      • tio.mer.saa.li

        Joo ajattele ja sit jos ne ois laittanut kaikkiin viiteen ”reikään” amalgaamia niin oisit altistunut elohopealle niin paljon että neurologiset ja hormonaaliset ongelmat olisivat seuranneet sinua vuosien mittaan pikku hiljaa. Ehkä olisit myös muuttunut homoksi, mitä elohopea aiheuttaa. Siis niille tämä tiedoksi, jotka ovat ihmetelleet homojen määrää eivätkä tiedä sen taustalla olevaa tiomersaali- ja amalgaamiongelmaa. Toki homous on vain yksi asia mitä elohopeasta seuraa, mutta jännä tieto teille kuiteskii.


      • Hammashommii

        Tämä on totta, hammaslääkäreissä on eroja. Esim. kunnallisessa hoidetaan usein vain ”akuutit reiät”. Sekin riippuu toisaalta hammaslääkäristä sielläkin. Minä olen ollut kunnallisessa hammashoidossa töissä, seurannut läheltä eri hammaslääkärien kädenjälkeä ja tiedän faktana, että kunnalla jätetään hoitamatta välillä ”oppikirjan mukaisia reikiä” ja jäädään ”seurantalinjalle” jotta aikoja saadaan akuutimpiin tapauksiin, kun jonot ovat pitkät. Reikä se saattoi sinulla olla kaikissa niissä viidessä kohdassa, mutta hammaslääkäri, joka sinua hoiti Hammasvelhossa toimi luultavasti ennaltaehkäisevästi. Tiesitkö, että sinun hampaasi on hyvä paikata mieluummin siinä vaiheessa kun reikä on vasta hieman lävistänyt dentiinisi, kuin sillon kun reikä on mennyt syvemmälle ja hampaasi joudutaan joko juurihoitamaan tai poistamaan kokonaan.


    • 45min540euro

      Siellä hoitavat halvalla myös Kotkan pakolaiset. Katteet otetaan suomalaisilta yksityispotilailta.

      • 4555

        Jos vain pystyn välttämään "monikulttuurista hyvää" tekevän yrityksen palveluja niin vältän. Kannattaa vaalikopissa äänestämisen lisäksi äänestää aina myös kukkarolla.


      • Ilatra

        Imatralla ei hammashoitaja vaivautunut edes huomenta sanomaan, liekö mykkä, kun ei lääkärinkään kanssa vaihtanut sanaakaan. Hammaslääkäri paikkasi reiän, josta paikka oli irronnut. Kaikkineen meni aikaa tasan10min ja hinta 101€!!! Lääkäri hoonosoomi eikä kyllä asiakaspalvelusta tietoakaan. No tulipa koettua tuollainenkin käynti/hinta/palvelu. Lsitoin palautteen Welhon sivujen kautta, eipä ole vastausta kuulunut


    • Anonyymi

      Kamala paikka kallis huonosti Suomea puhuvat lääkärit. Hitusen myös häiritsi kun lääkäri kokoajan raapi säären ihoaan...

    • Anonyymi

      On ainakin lähitapiolan sopimuslääkäriaseman. Kun oli tarve, en suostunut menemään kun yksi hampaani kerran tuolla pilattu. Ajoin Kotkaan Oralille ja sinne iso kymppi. Kuin yö ja päivä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1641
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1295
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1287
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1263
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1244
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1220
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1156
    Aihe