Homo adoptiot

äiti 92

Lasten oikeuksista koko ajan puhutaan, mutta kun homot haluvat lapsen niistä vaietaan.

Onko oikein, että lapsen mielipidettä ei kuunnella siinä tapauksessa että homopari haluaa hänet?

Kukaan sossutantta ei nimittäin kysy lapselta, että haluaako hän epänormaalit vanhemmat vai ei.

8

189

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei oikeutta..

      Hyvän asian otit esille! :-) Tässäpä omaa kantaani myöskin :

      Itse lähtisin ihan siittä että Suomessa on n. 1100 rekisteröityä parisuhdetta ja n. 1,100 000 avioliittoa. Vuosien saatossa nämä ihmiset ovat alkaneet vaatimaan "oikeutta" mikä mielestäni ei ole edes mikään "oikeus" heille, koska he ovat mies ja mies tai nainen ja nainen.

      Se vain ei voi olla sama asia kuin mies ja nainen tai toisinpäin.. Eli he vetoavat "tasa-arvoon".. Onko se sitten edes tasa-arvoa ollenkaan, koska he eivät ole "luonnostaan" eri sukupuolta..??? Mielestäni heillä ei olisi edes oikeutta vaatia itselleen samaa kuin heteropareilla.. Tuo että siihen voisi ehkä saada jonkinlaisen toisenmuotoisen ratkaisun voisi olla jotain..., mutta heille ei riitä se että saavat jopa kuitenkin rekisteröidä parisuhteensa...??

      Ja adoptio asiassa kun kaikki vetoavat heti siihen että onhan avioeroja, ja muutenkin huonoja kotioloja yms.., ei lapsen tulisi mielestäni missään nimessä "vasten tahtoaan" laittaa perheeseen missä on 2 isää tai 2 äitiä...?? Adoptiolaki on tiukka ja adoptiolaissa määritellään myöskin isän ja äidin roolin merkitys lapselle!! Ei adoptiolapsia niin helposti oteta "huonoihin" perheisiin eikä muutenkaan heppoisin perustein, ja lisäksi perhe on tarkkailun alla myöskin aluksi.

      Eli tässä homoseksuaalien vaatimassa lakimuutoksessa jouduttaisiin muuttamaan ja kääntämään montaakin eri lakia ja hekin saisivat 2 miehenä tai 2 naisena oikeuksia mitkä eivät kuulu kuin heteropareille..?? Minun puolestani ihmiset voivat olla homoseksuaaleja ja se ei tee heistä ihmisenä huonompia kuin muutkaan ihmiset, mutta ei ole mielestäni ollenkaan ihmisavon tai ihmisoikeuden "rikkomista/väheksymistä" että he eivät ole 2 eri sukupuolta

      • Näin

        Lasket homoperheet huonoiksi perheiksi? Syystä että?

        Jos nainen on liitossa naisen kanssa, niin hän on silloin epätasa-arvoisessa asemassa naisen kanssa liitossa olevaan mieheen nähden. Näin ollen tämä on aivan täysin tasa-arvokysymys.

        Jos Suomessa pitää noudattaa tasa-arvoa, kuten lain mukaan pitää, niin on epätasa-arvoista katsoa vanhemman sukupuolta ja jaotella hänen arvonsa sen mukaan.

        Oikeastaan lakimuutoksessa ei tarvitsisi muuttaa yhtään mitään. Ainoastaan lain tulkintaa.

        Entäpä jos mies ja nainen ovat liitossa heterosuhteessa, mutta ovat biseksuaaleja?
        Tai jos vaikka toinen on huomannut olevansa homo, mutta esimerkiksi jo olemassaolevien lasten takia eivät halua purkaa liittoaan vain, koska he eivät viehäty enää toisistaan seksuaalisesti.

        Ja kaikkei syvimpänä syynä: Mitä helkuttia seksuaalinen mieltymys merkitsee lastenkasvatuksessa? Eihän lasten kanssa muutenkaan saa harjoittaa seksiä.


    • vittumitäidiootteja.

      Lapsen ei mielestäni tulisi joutua vasten tahtoaan syntymään alkoholisteille, narkkareille, väkivaltaisille kusipäille, pedofiileille saati kaltaisillenne idiooteille, mitä siis voidaan tehdä sen ehkäisemiseksi? Voitaisiinko vaan poistaa lisääntymisoikeus ja adoptio-oikeus ihan kaikilta, niin tämä ongelma olisi ratkaistu helposti muutaman seuraavan vuosikymmenen aikana?

    • ei yh-vanhemmille

      "Onko oikein, että lapsen mielipidettä ei kuunnella siinä tapauksessa että homopari haluaa hänet?"

      Onko oikein, että lapsen mielipidettä ei kuunnella siinä tapauksessa että sinkkunainen/-mies haluaa hänet?

      "Kukaan sossutantta ei nimittäin kysy lapselta, että haluaako hän epänormaalit vanhemmat vai ei."

      Kukaan sossutantta ei nimittäin kysy lapselta, että haluaako hän yksinhuoltajavanhemman vai ei.

      Miksi lapselta ei ylipäätään kysytä, millaiset vanhemmat hän haluaa? Entä jos joku ei halua sinisilmäisiä, blondeja vanhempia (blondithan ovat tunnetusti tyhmiä), miksi hänet pitäisi sellaiseen perheeseen pakottaa?

      Kysyitkö sinä omilta lapsiltasi, halusivatko he kaltaisesi idioottiäidin holhoukseen?

    • aneu

      Eipä sunkaan lapseltasi kukaan kysynyt haluaako hän epänormaalin äidin ja silti sellaisen näemmä sai. Onnea vaan lapsellesi elämään noin typerän, ahdasmielisen ja epänormaalin äidin kanssa. Varmasti kasvaa lapsi kieroon ja hänestäkin tulee tuollaisen kasvattamana epänormaali. Lapsiparka.

      • normaali

        "Epänormaalit" vanhemmat?? HERÄTKÄÄ ihmiset 2 000-luvulle...


    • koe

      Heh heh mikä keskustelu oikeen tyyppi s24 tästä ei puuttunut muuta kun se että ( en ainakaan äkkiä huomannnut ) homoparille ei voi antaa poikalasta adoptioon ne raiskaa sen kuiteskin ...eikä tyttöä ilm. naisille. Kukaan täyspäinen ihminen ei käy lapseen käsiks oli tämä tyttö tai poika. ja minä kyllä soisin sen ilon heillekkin(halutkoon kumman tahansa) ja uskaltasin antaa omanikin hoitoon. Onhan näitä ihmisiä kaikenlaisia eläimiin sotkeutuja, kengännuolijoita ja tosiaan pedofiileja... raa'asti sanoen jos heillä on lapsia ovatko he parempia isiä ja äitejä kun homot, lesbot . Miten kukaan sitä paitsi kysyy joltakin joka esim. adoptoidaan muutaman kk ikäisenä. Onko ootettava niin kauan että lapsi oppii puhumaan? Todennäköisesti se ei halua lähteä kotoaan minnekkään ellei joku sos.tantta päätä viedä sitä. Nehän tunnetusti huolehtivat niistä lapsista joilla ei ole mitään hätää mutta ne jotka apua tarvitsevat saavat kuolla maalarinteipillä tuoliin sidottuna ja kaikella muulla lailla rääkättynä.

    • stonger than you

      Adoption lähtökohta ei ole etsiä pariskunnalle, ei heteroille eikä homoille, lasta vaan lapselle hyvä koti. Ikävä kyllä hyvälle kodille ei ole olemassa yhtä ja yhtenäistä universaalia määrettä jonka jokainen ihminen maailmassa voisi hyväksyä.

      Minun mielestäni hyvä lapselle hyvä koti kasvaa on sellainen jossa hän on toivottu, jossa häntä rakastetaan, arvostetaan omana itsenään, tuetaan ja kannustettaan läpi elämän. Talous joka pystyy huolehtimaan lapsen perustarpeista, vanhempi / vanhemmat jotka aidosti välittävät ja osaavat huolehtia lapsesta. Montako vanhempaa tähän kotiin kuuluu tai mitä sukupuolta he ovat ei ole ollenkaan oleellinen asia.

      Jos lapselta kysytään millaisen kodissa hän tahtoisi asua uskon että se tärkein asia mitä jokainen lapsi toivoo on vanhemmat / vanhempi joka rakastaa ja on läsnä. Ehkäpä myös lähellä asuva täti joka veisi usein huvipuistoon ja antaisi syödä herkkuja muulloinkin kun herkkupäivänä. Toki jotkut lapset toivovat että heidän isänsä olisi teräsmies tai batman mutta nämäkin lapset kasvavat aikanaan ja oppivat ettei se haittaa vaikkei isä sitä ole.

      Samaa sukupuolta olevat vanhemmat voivat olla lapselle jopa hyvä asia sillä monet yhteiskunnan normien mukaan "epänormaalit" ihmiset ovat jossain elämän vaiheessaan joutunut kohtaamaan kiusaamista tai syrjintää, oppineet selviämään siitä, kehittäneet itseään ihmisinä kiusaajiansa paremmiksi ja vahvemmiksi. Tälläiset ihmiset osaavat opettaa myös lapselleen hyvin niitä tärkeimpiä taitoja millä elämässä pärjää eli puolensa pitämistä ja erilaisuuden hyväksymistä.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      283
      2968
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      215
      1890
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1562
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1330
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      77
      1208
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      261
      1152
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1042
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1011
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      951
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      142
      814
    Aihe