uskudar...

kebun ystävä

.....parasta kebua ja muutenkin loistava, mutta,mutta! Onkohan omistaja porras niin älyttömän pihiä tai ylimielistä asiakkaitaan kohtaan, etteivät raaski viikonlopuksi palkata enempää henkilökuntaa töihin! Tässä parina viikonloppuna olen ruokaa odotellessa seuraillut touhua sivusilmällä ja aivan silmiinpistävää on se että aina töissä kaksi henkeä jotka paahtaa hiki päässä ruokaa odottaville eivätkä muuta kerkeä tekemään. Samalla yrittävät epätoivoisesti selvitä jatkuvasti huutavasta puhelimesta ja jonosta kassalla ja ihan ymmärrettävästi pöydät notkuu likaisista astioista ja lattiat varsinkin siellä tiskin takana aivan kauhean näköisenä, ei muuten paljoa ruokahalua herätä. Sääliksi käy niitä kahta jotka joutuvat siinä paineessa työskentelemään, kun omistajia ei kiinnosta palkata viikonlopuiksi edes yhtä tai kahta henkilöä pitämään paikkoja siisteinä. Ei sen nyt luulisi olevan liian ylivoimaista kuluiltaan varsinkin kun näkee että kauppa käy. No en ymmärrä tuota alaa niin paljoa että voin olla väärässä, mutta toivottavasti tuohon asiakkaidenkin viihtyvyyteenkin kiinnitettäisiin huomiota. Ja lopuksi vielä voimia niille jotka siellä kaksin viikonloppuina huhkivat ja meitä yrittävät ruokkia.

30

1791

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kepakko

      Täysin samaa mieltä!!!!!

    • pakkieikestä

      Voisiko soijajauhon vaihtaa muuhun?

    • ½ Q

      Mutta se chilikastike... mmmmmmmm :-)

    • paikkakuntalainen 2

      Kiitos hyvästä mielipiteestäsi! Sama asia on askarruttanut minua jo kauan... 2 työntekijää kyseisessä paikassa on viikonloppuisin aivan liian vähän! Työntekijät painavat pienellä palkalla aivan järjettömän rankan työvuoron ja saavat asiakkailta "palautetta" ilman,että olisivat itse syyllisiä asiaan! Olisi kaikkien etu,että la ja su- vuoroissa olisi kolmesta neljään työntekijää! 2 ihmistä ei vaan pysty repeämään yhtä aikaa joka paikkaan ja työ ei tunnu enää inhimilliseltä.... Tämä asia on aiheuttanut keskustelua ihmisten parissa paljon,sillä onhan kyseinen ravintola hyvin suosittu Savonlinnassa! Enemmän työntekijöitä tai rankan ja likasen työn lisä!

    • eka kerta vika kerta

      KUN KÄVIN SIELLÄ ENSIMMÄISEN JA VIIMEISEN KERRAN NIIN
      SIELLÄ OLI NELJÄ HENKEE TÖISSÄ JA PALVELU HELVETIN HIDASTA! KYLLÄ NELJÄLLÄ TYÖNTEKIJÄLLÄ PITÄS HOMMAN TOIMII KUN EI TARTTE PALJON MUUTA KUN PAISTELLA RANSKALAISIA JA VUOLLA KONEELLA KEBABBIA MUTTA KUN EI TOIMI NIIN EI TOIMI! JA NE ANNOKSET ON OLEVINAAN ISOJA MUTTA KUN YLI PUOLET LAUTASESTA ON PELKKÄÄ SALAATTIA JA SIIHEN SALAATTIINKIN ON ÄNGETTY SITÄ V..UN KEBABKASTIKETTA! IHAN YLIARVOSTETTU PAIKKA! KEBABBIKIN OLI NIIN PER...EEN KUIVAA! EI TARVII MENNÄ SINNE ENÄÄ TOISTA KERTAA. OTTASIVAT OPPIA SUOLISOLMUSTA SIELLÄ HOMMA PELAA!

      • ½ Q

        MUTTA SE CHILIKASTIKE... MMMMMMMM :-)


    • Iskender

      Hinnatkin näytti pompsahtavan reilusti ylös päin, kun tekivät sopimuksen paikallisen pohatan kanssa.

      • ???

        Mikä sopimus, kenen kanssa?


    • paikkakuntalainen 2

      Siellä ei ole kyllä kun pienen hetken vuoron vaihoksen yhteydessä 4 työntekijää,muuten Aina 2! Sairasta! Muuten sieltä saa Suomen parasta kebabia!!!!!

      • mä meen

        En ole koskaan syönyt kebabia. Enkä syö!
        Vasikan sisäfile ja ankan rintapalat ovat enemmän makuuni.


    • Lihaa enemmän

      Kebab on kyllä hyvää mutta sitä on auttamatta liian vähän.Salaattia sillä on täytetty koko annos ei hyvä ei..Tupla kebab on otettava joka kerta jos mielii saada lihaa kaalin sijasta ja sittenkään sitä ei ole mielestäni tarpeeksi,puhumattakaan tuplan verran.Hyvä maine on vaikeata saada muuta se on helppoa myös pilata.

    • vakkari aasiakas

      Heh! Ja se takaosaston tiskivuori, kavereiden kanssa aina naureskellaan kun lähetään syömään että onkohan se vuori tänään puolen metrin vai metrin korkuinen. Eipä tuo meitä nyt haittaa mutta onhan se huvittavan näköinen ja saattaa vähän tökkäistä harvemmin käyvää kun onhan se takaosa kuin jostain syvältä sieltä, siis näkymältään. Mutta niinhän se tietty on varmasti joka paikassa, mutta kun tuolla se paistaa kaikelle kansalle, kun mitään näköesteitä ei ole. mutta ruoka on jees, vaikka tietty sitä salaattia vois olla vähempikin, kun ei sitä jaksa vetää kuitenkaan, eikä näköjään muutkaan kun kattoo niitä lautasia siellä pöydissä.

      • RÖYH!

        Aika moni on kiinnittänyt huomiota tuohon salaatin ja lihan suhteeseen!


    • näin

      kaali on halpaa, liha ei! Katetta omistajien tilille enemmän, ja haukut asiakkailta duunareille. Niin se yhteiskunta vaan pyörii.

      • kebabin ystävä

        Mut on vaikee olla tiskissä,vääntää ruokaa,vastata puheluihin,siivota keittiötä,siivota pöytiä jne kun asiakastulva on järetön ja tunnin jonot paukkaa.... Mut tää ei oo työssä olevan kaksikon vika vaan omistajien häppee... Paikan yleisilmekin on tosi tärkeä juttu eikä vaan herkullinen safka!


    • kamalakaali

      voisiko kaalin tilalle saada salaatin?

      • RÖYH!

        Niin ja MIKSI Uskudarissa ei ole salaattibuffetia kuin esim. muissa kebabeissa?


    • Petrattavaa

      Itseäni ei nappaa nykyään edes mennä uskuun syömään kun tietää jo valmiiksi, ettei se mene yhtä sulavasti mitä muissa samantapaisissa mestoissa. Oletettavasti on aina 40-60min urakka ennen kuin sapuskaa saat eteesi ja jos haluat syödä paikan päällä, kannattaakin ottaa oma rätti ja tiskiharja mukaasi.

    • töykee

      se omistaja vois edes joskus yrittää hymyillä,kävis vaikka Thaimaassa kattomassa asiakaspalvelu mallia,ai nii sehän maksaa.

    • natriumglutamaattia

      Edelleenkin kyselen miksi soijajauhoa laitetaan? Onko se salainen ainesosa?

    • ke-bab

      Kebabit ovat kyllä erittäin hyviä ja uusi liiketila on hieno, mutta pöytien siisteys ei korreloi muun ilmeen kanssa. Olen käynyt heillä syömässä ruuhka-aikaan sekä silloin kun asiakkaita on vain pari kappaletta. Myös tällöinkin pöydillä lojuu likaisia astioita, tosin monesti kasattuna esim. yhdelle/kahdelle pöydälle kasaksi. Summa summarum, ruoka on hyvää, palvelu asiallista, mutta siisteys ei aivan vastaa paikan yleisilmettä/ruokalistan hintaa. Pienellä hienosäädöllä huomattavasti parempi kokemus.

    • Nega tivisti

      Hyvää on, mutta huonoa

    • Alania....

      Muuten homma on kohdillaan, mutta sen kaalinsijasta vois olla jotain muuta, kuten Turkissa käydessäni huomasin, se vaihteli, tomaattia, kurkkua, sipulia, turkinpippureita, niitä vihreitä. Sitä oli milloin mitäkin eikä lautanen kukkurapäänä, vaan järkevästi, ja kastiketta, sitten leipä erikseen.
      Siisteyteen kannattaa panostaa, mutta nykynuorisoa katsellen tiskivuoret opitaan jo kotoa, että eivät sitä säiky vaan on kotoinen olo.

    • Totuus esiin
      • RÖYH!

        Naulan kantaan!


    • ex-ruokkija

      Mielenkiintoinen keskustelu! Ja vielä jotenkin tutun kuuloinen. Olen joskus vuosia samantyyppisessä ruokaravintolassa, tosin eri kaupungissa työskennellyt ja silloin painimme aivan noiden edellä mainittujen asioiden kanssa. Tässäpä omia kokemuksia tuolta ajalta. Aivan samoin kiireaikoina tiskivuoret olivat sietämättömiä, mutta koskaan niistä ei kukaan valittanut. MIKSI? no koska ne eivät näkyneet sinne tiskille eivätkä ylipäätänsä ravintolaan, Siis tuohan on yrittäjiltä aivan amatöörimainen moka rakentaa tiskauspisteet niin että ne näkyvät ulkopuolisille, käsittämätöntä, koska joka ravintolaan ne vuoret kasautuvat kiireessä ja kun ne näkyy tuollain niin sehän se tekee sen saastaisen näyn ja epämiellyttävän kokemuksen asiakkaalle. No entäs ne paskaiset pöydät? Työvuoro listojen pirun huonoa suunnittelua sanon minä. Meillä aikoinaan oli myös kaksi töissä vuorossaan ja asiakkaat vittuili aivan alvariinsa siitä, enkä kyllä syytä heitä siitä ollenkaan! No yrittäjä joka eli kuin silloin vanhoina hyvinä aikoina ja joka ei tekemisiään osannut muuttaa mitenkään, vaan poltti päreensä kun hänelle yritti toiveita esittää, näkikin valon yksi kaunis kerta....tai enpä siitä valosta tiedä mutta huomasi varmaankin tilikirjoista että jotai tartteis tehä kun kauppa ei käynytkään enää samalla tavalla kuin ennen ja päätti kokeilla kuukauden ajan että jos meitä olisikin kolme yhtäaikaa töissä ja saisimme hoidettua ripeämmin ja ennenkaikkea siistimmin ne viikon kiireisimmät ajat. KUINKA KÄVI! No hyvinhän siinä loppujen lopuksi kävi. Asiakkailta alkoikin tulla kiitosta ripeämmästä palvelusta, erittäin siististä ravintolasta yms. No ei se alkuun se kauppa käynyt yhtään sen enempää kuin silloin paskaisessa ravintolassakaan, mutta kuinka ollakkaan kun aikaa kului, niin asiakasmäärät kasvoi, tulosta alkoi tulla huomattavasti enemmän, ja tänä päivänäkin tuo kyseinen ravintola taitaa olla paikkakuntansa ykkönen, niin ruuassa, palvelussa kuin siisteydessään. Ja mikä parasta se hemmetin vanha jäärä, lopulta nöyrtyi ja piti pikkujouluissa puheen ja kiitti koko henkilökuntaa että saivat hänen päänsä käännettyä, tosin ei selvinpäin. ;) Että tässä vinkkiä myös tälle yrittäjälle. Maailma muuttuu nääs!

    • SuolisolmuMan

      Ny tartteis Jurki Sukula kutsua paikalle!
      Ku paikallisissa ählylafkoissa saa parempaa, nopeempaa ja halvempaa mässyä.
      En vaan ymmärrä miten joku voi kehua Uskudaria. Ihmetyttää että vielä pystyssä koko lafka.
      mmmm...se kastike... Jospa se alakais vaan myömää sitä kastiketta tuopeissa...

      • ölckjzy8a

        Jyrki Sukula on Suomen Jamie Oliver


    • aabbo

      Michelinin tähti on Nokian rengas

    • listeria

      sain uskudarin nouto pöudästä luultavasti ruoka myrtyksen en mene sinne syömään enään ikinä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Olet toisen kanssa

      ...ja minä yhä vain sinua kaipaan. Tiedän ettet ole onnellinen siellä. Älä hukkaa aitoa onnea ja rakkautta hukkaan vain
      Ikävä
      224
      1546
    2. Näytit taas lihoneen.

      Tynnyri se vaan kasvaa.
      Ikävä
      29
      1393
    3. Kuka teistä on paras nainen

      A-nainen? J-nainen? K-nainen? M-nainen? S-nainen? Vai kenties joku muu...? 😊
      Ikävä
      61
      1269
    4. Immu otti pataan

      Olen pettynyt, hänen piti viedä Stagalaa kuin litran mittaa - mutta kuinka kävikään? Voi hemmetti sentään.... Ääääääh!
      Kotimaiset julkkisjuorut
      69
      1217
    5. Onko jotain mistä

      Olet huolissasi kaivattusi suhteen?
      Ikävä
      78
      1194
    6. Osaako joku selittää tätä

      Että miksi mulle on joka toinen ventovieras ihminen tyly ainakin ilmeillään ja eleillään?
      Ikävä
      75
      1172
    7. Jos me joskus nähtäisiin

      niin ei kai sen vielä tarvitsisi merkitä sen enempää? Ja voihan olla ettei kumpikaan enää siinä vaiheessa edes haluaisi
      Ikävä
      103
      1163
    8. Koska vietät

      Yhteisen yön kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      54
      998
    9. Lesken uusi

      Onko totta että puolangan kunnalla töissä ollut mies joka kuoli niin sen vaimolla jo uusi lohduttaja. Pitäneekö paikkans
      Puolanka
      18
      952
    10. Persun suusta:"Köyhät on luusereita ja ansaitsevat köyhyyden"

      Ministeri Juuston apulainen näin uhoaa. Mitäs siinä. Kyllä on jo tiedetty muutaman vuoden hallitustyön pohjalta että per
      Lieksa
      175
      855
    Aihe