Armeija 6kk koulutus (asiallisia vastauksia)

12+9

Joo, nyt tuli postiluukusta kutsuntalaput. Kutsunnat ovat ensi marraskuussa. Nyt ois hyvä tietää, että mihin koulutukseen kannattaisi hakeutua, jos aikoo selvitä puolella vuodella. Todennäköisesti joudun kainuuseen.

16

29906

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Res. rimming

      Rimming-joukot parhaita ja kovimpia.

    • Tetra-
      • LVG II/69

        Tetrat ovat myös kyllä erittäin tyydyttäviä, mutta kaikkein suurimman tyydytyksen tarjoavat laskuvarjogoatset. Ei ole mitään suurempaa nautintoa, kuin hitaasti leijailla perse paljaana ja valmiina kohti allaan odottavia mulkkuja.


      • Havainnekuva
        LVG II/69 kirjoitti:

        Tetrat ovat myös kyllä erittäin tyydyttäviä, mutta kaikkein suurimman tyydytyksen tarjoavat laskuvarjogoatset. Ei ole mitään suurempaa nautintoa, kuin hitaasti leijailla perse paljaana ja valmiina kohti allaan odottavia mulkkuja.

        .
        .
        .

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Tupolevin_veljekset


    • tdndtynyth

      Tetra-Pak? Maitopurkkijoukot? Oletteko te jotain larppaajia

      • SA-LARP

        Suomen armeija on maailman suurimpia liveroolipelitapahtumia, jossa alistetut ja kynityt pikkupallerot leikkivät sotaa, ja heille uskotellaan heidän olevan sotilaita 6-12kk leikkimisen jälkeen.


      • Anonyymi
        SA-LARP kirjoitti:

        Suomen armeija on maailman suurimpia liveroolipelitapahtumia, jossa alistetut ja kynityt pikkupallerot leikkivät sotaa, ja heille uskotellaan heidän olevan sotilaita 6-12kk leikkimisen jälkeen.

        SS-joukot saivat vain 3kk koulutuksen ja niistä tuli parhaita joten 6kk riittää hyvin..


    • jou1

      Tässä muutama fakta!
      Niillä hakemuksilla jota kotiin tupsahtavat ei ole vittuakaan väliä!
      Jos haluat saada 6kk nakin niin ainoa ratkaisu siihen on että sössit kaiken P- kaudella koska silloin yksinkertaisesti sinun valintapisteet EI RIITÄ mihinkään niin sinut kyllä laitetaan 6kk hommiin!

    • Jääkäri

      asiahan menee näin. Suurin osa joutuu 6k koulutukseen(omasta 12 hengen tuvasta 10 joutui aukkiin), mutta sen voi välttää jos armeijan alusta ei tee asioita täysillä.
      -Esim palikka testissä raksitat itsesi lievästi masentuneeksi mamman pojaksi joka ei kestä huutoa.
      -Olet näkymätön kassulla huom ( alikersantit suosittelevat alokkaita aukkiin.) Älä ystävystä alikkejen kanssa (selviät nakki hommilta jne.)
      - Älä tee taistelijan tutkintoa hyvin ( mene juuri ja juuri läpi)¨
      - Älä juoke yli 1800 metria coopperissa äläkä tee keskivertoa parempaa tulosta lihaskunto testissä.
      -Painota jatko koulutus keskustelussa haluavasi johonkin 6k hommaan( sano että et ole aukki materiaali ) He näkevät keskustelun aikana sinun tietosi esim palikka testit ja tulokset. Panosta tähän keskusteluun jos olet hyvä suustasi sepitä jokin hyvä tarina tässä miksi set kuulu aukkiin).

      Lopuksi muista että johtajat eivät ole tyhmiä. He eivät pistä aukkiin henkilöitä jotka eivät ole sopivia siihen hommaan.Tämä menee myös toisin päin. Et tule pääsemään 6k jos juokset 3000 coopperissa ja jne.


      Lisä vinkki. jos et ole hakenut koulu paikkoihin(amk tai yli opisto) Hae maksimi määrään. Puolustus voimien täytyy päästää sinut pääsy kokeisiin tästä syystä voit saada ylinmääräisiä loma päiviä(komennuksia) vaikka keskellä taistelu harjoitusta . Hae mahdollsimman kauas näin siihen lisätään juna matka koe.
      Käväise vain kokeessa kääntymässä ja voit lepäillä kaupungilla loppu ajan. junien mukaan. Itse sain vapautuksen loppusodassa 2 komennusta (mukava käydä suihkussa kotona ja käydä syömässä ennen kuin menee sinne paska kasaan uudestaan).

    • 16+18

      Aloittajalle: Suosittelen, että hommaat b:n paperit ennen kutsuntoja olevassa terveystarkastuksessa. Valitat siellä esimerkiksi selkävaivoja, joiden todenperäisyyttä on vaikeaa osoittaa. Sanot, että et usko pärjääväsi normaalikuntoisten kanssa palveluksessa. Jos haluat armeijaan, voit suoraan pyytää lääkäriltä b:n papereita perustellusti vaikka juuri selkävaivojen takia. Jos et halua armeijaan, valita masennusta ja ahdistusta, niin et sinne joudu.

      B:n paperit saa ilmeisesti pelkän huonon kuulon takia, eli voit vaikka kusta tahallasi kuulotestin.

      Siviililääkäri myöntää todella helposti b:n ja c:n papereita. Kun aloitat armeijan, on palvelusluokan alentaminen yleensä vaikeaa ja vaatii kovaa työtä.

      Sitten jos menet armeijaan B:n papereilla, älä missään tapauksessa mainosta esimerkiksi mahdollista rekkakorttiasi tms. joka voi auttaa sinua pääsemään pitempiaikaiseen koulutukseen b:n papereista huolimatta. Sitten noudata edellisen viestin ohjeita ja kaikissa haastatteluissa ilmaise haluavasi puolen vuoden nakkiin, niin erittäin todennäköisesti siihen myös pääset.

    • erawergr

      Pala palalta se pakkoarmeija rapistuu ja asevelvollisuus loppuu Suomesta. Eivät tahtoneet uudistaa vanhentunutta instituutiota,joten se on ainoa lopputulos.

    • Uutis Pommi

      "Pala palalta se pakkoarmeija rapistuu ja asevelvollisuus loppuu Suomesta."

      -??-


      Yksikän asia tällä hetkellä ei viittaa asevelvollisuuden poistumiseen. Vai onkos minulta mennyt jokin uutinen ihan ohi?






      -

    • Pari vinkkiä

      Kajaanissa puolen vuoden hommia ovat ainakin kirjurin hommat, heitinmies(KRH) ohjusmies(PST) tulenjohtomies, täydennysmies(epätodennäköistä päästä tänne, pääosin pelkästään B paperit omaavat henkilöt joutuvat viimeisenä vaihtoehtona) aseseppä, viestimies, tarkka-ampuja, spade, jääkäri sekä tykkimies.



      Kannattaa muistaa että joka erältä määrätään vaadittava määrä AUK:n, joten mikään priimus ei kannata olla jos haluaa nakin välttää. Myös vuoden C-kuskeja määrätään melko iso osa porukasta, joten pelkkä AUK ei ole ainoa vuoden homma, joka pakotetaan.

    • Ace of Spades

      Spadejen homma on saatana rasittavaa jos olet ainut henkilö jolla on maalaisjärkeä porukassa. Itsellän oli täysiä idiootteja koko ryhmä täynnä. Joka aamu polttivat puuron pohjaan,unohtivat lisätä kaikki aineet, eivät toimittaneet kaikkia kuivia jne. Oli ihan saatanan stressaavaa olla spadena kun aina oli joku iso pipo huutamassa korvan juuressa. Unta tuli alle 2h päivään leireilla kun osa ihmisistä ei tehny mitään. Saatanan amis pellet .............

      Noh sainpahan korpin natsat kun olin ainut joka teki jotain mutta paska homma älkää menkö.

    • Anonyymi

      itse henkilökohtaisesti hakisin strippariksi. Hahahaha

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      193
      4384
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      240
      2375
    3. 133
      1657
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1351
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      181
      1127
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      80
      1066
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1064
    8. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      57
      1000
    9. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1000
    10. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      71
      985
    Aihe