Nimimerkki Zenmaster on onneton luuseri

9+19

taitaa olla joku käyttökoirafani, joka ei osaa mitään muuta kuin haukkua tiettyjen kennelien koiria. Taitaa olla mennyt tällä henkilöllä puurot ja vellin pääkopassa hieman sekaisin.

Mulla sattuu olemaan tosi terve koira kyseiseltä kasvattajalta, siis sekä hermorakenteeltaan että fyysisesti, joten Zenmaster on hyvä ja repii siitä ja lopettaa yleistämisen julkisella keskustelufoorumilla.

4

120

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • zenmaster

      no voi pikku ressu flick, kun sitä taas muka niin kiusataan :(. itse täällä haukut kaikkia ja et yhtään kestä kritiikkiä, kun sitä tulee omalle kohdalle.
      sinulle taas kaikki käyttikset ovat hermoheikkoja ja sähköpannoin kulutettuja, sekä piloille hakattuja koiria, joten elämä on kuin peili...se vastaa juuri niin, kuin itse toimit. hyvää päivän jatkoa flick.

      • ZEUS.

        Mikset mene suoraan kertomaan noita samoja asioita koirasi kasvattajalle? Eikö rohkeus riitä. Ihan täysin turhaa on niistä räksyttää täällä. Noinko ajattelit saada tuotettua parempaa koiramateriaalia ihan yleisesti? Täytyy kyllä ihmisen äo olla alle sata jos ei muuhun kykene. Soita kenneliin ja hauku omistaja pystyyn, jos olet sairaan koiran sieltä saanut. Tämän jälkeen voit ottaa yhteyttä Hesarin toimittajiin ja kertoa perusteluinen kuinka asianlaita oikeasti todellisuudessa on. Pitäähän tuollaiseen sairaiden koirien tehtailuun nyt jo puuttu isommallakin kädellä, mikäli se pitää paikkaansa.


    • SSMBWpaska

      "Mulla sattuu olemaan tosi terve koira kyseiseltä kasvattajalta, siis sekä hermorakenteeltaan että fyysisesti"Niin siis täähän on SAKSANPAIMENKOIRA palsta, ei sinun toivomuksien tai määräyksien palsta, katos, kun niillä sun ihannoimillas kasvattajilla kun on pari muutakin kasvattia.

      Olethan varmaan kuullut vanhoja kansan viisauksia, kuten "ei yks pääsky kesää tee" tai "poikkeus vahvistaa säännöt" tai "tyhjät tynnyrit eniten kolisee"!

      Ulkonäköön perustavat kasvattajat, vois kaikki viedä saunan taakse, minne niiden sairaat kasvatitkin useimmin päätyy.

      Ole onnellinen että sinulta on tuolta Karjaan tehtaalta tullut terve koira, minulla esim. ei ja monille muille on käynyt yhtä huonosti, joten flick on hyvä ja repii siitä ja lopettaa yleistämisen julkisella keskustelufoorumilla.

    • Juuri noin

      Kuin SSMBWpaska kirjoitti."ei yksi pääsky kesää tee" Oma entinen koirani ei ollut tuolta kyseisestä kennelistä,vaan toisesta täällä uein kirjoitetusta.omani oli terve ja hieno yksilö,siispä en ymmärtänyt täällä näitä kirjoituksia ja moitteita,kunnes tosiaan pikku hiljaa selvisi,että sain todella olla iloinen että tämä koira osui minulle.Useita jouduttiin lopettamaan jo hyvin nuorena moninaisten vikojen vuoksi,joten Flick älä ota niin hirveen henk.koht.noita asioita,sinulle osui terve ja upea koira,monet ovat taas joutuneet pettymään raskaimman kautta,hoitaessaan sairaita koiriaan,jopa joutuneet lopettamaan ne,myötätuntoni täysin heidän puolellaan.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1505
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      170
      1203
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1060
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      937
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      870
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      66
      793
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      767
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      743
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      738
    10. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      58
      721
    Aihe