Mikä twitteris, Instas on parempaa kuin FBs?

hästäg:SitäJaTätä

mitä ne puhuu, että twitter on jo suositumpi kuin fb? alkaako porukka olla jo niin laiskaa, ettei jaksa edes muutaman lauseen päivityksiä kirjoittaa? kaikki tekstit on pelkkää #cheekonihana #putous#antsku"ihku #bautiful#day#exlent#englis

tai instagram? facebookiin sentään valittiin ne "parhaat" kuvat lomamatkoilta, keikoilta, illanvietoista... instaan pistetään kaikki räpsäisyt aamiaisesta ja likapyykistä. #värikäs#kasa#sukkia#

5

92

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mitämitämitä??

      Ihmettelen että minkä he*vetin takia porukat jossain instagrammissa keskittyy vaan vinkumaan jotain julkkiksia "seuraamaan" heitä. Niinkun mikä v*ttu siinä on ideana? Mitä ne siitä saa että joku puolijulkkis niitä seuraa?

    • en ymmärrä minäkään

      Mä tein feikkiprofiilin twitteriin niin ei se oikeesti ole kun julkkisten diibadaaba päivitysten seuraamista. Siihen piti ottaa ne 5 pakollista ja erehdyin laittaa Tuomas Enbusken niin saakeli se laitto n. 20min välein jotain täyttä paskaa! Se kokeilu jäi siihen se enkä todellakaan aio twitteriin liittyä!
      Instagramia en ymmärrä kanskaan miksi tunkea sinne niitä kuvia kun ne tulee kuitenkin facebookkiin niin miks ei lataa suoraan facebookkiin joka käy yhtä helposti?

    • koittakaa yoluppia

      Käykääpä kaikki kokeilemassa uutta suomalaista sosiaallista mediaa. http://www.yolup.fi Yolup on siis vielä BETASSA mutta sieltäkin löytyy # ominaisuudet ja tuntuu facebookin tapaiselta. Itse kavereiden kanssa olemme kokeilemassa ja sinne saa linkattuu facebookin, twitteri ja google kanssa.

    • saarasofiaa_

      Tietenkin joka paikassa on huonot puolensa, mutta niistä huolimatta pidän enemmän Twitteristä ja Intagramista kuin Facebookista.

      Twitter on loistava. Sitä seuratessa tietää mitä maailmalla tapahtuu. Sieltä myös näkee idoleiden, julkkisten ja tietenkin kavereiden kuulumiset ja päivitykset. On myös kivaa jakaa omia juttuja sekä kuvia siellä. Twitterissä on myös helppo tutustua ihmisiin, jotka pitävät esim. samasta bändistä kuin sinä, ja heitä tietenkin löytää tägien avulla.

      Instagram on varmaan lempi paikkani koko netissä. Rakastan muiden kuvien katselua, niin kavereiden, julkkisten kuin valokuvaajienkin. Omienkin otosten jakaminen on tosi kivaa, ja positiivisten kommenttien saaminenhan on myös mukavaa. Instagramissa voit myös seurata mm. vanhoja ystäviä, ja näät mitä heille tapahtuu, kuvien avulla(kuvathan kertoo enemmän kuin tuhat sanaa).

      Tosin minusta Twitteriin ja Instagramiin pitäisi molempiin saada tiukat ikärajat, esim. 13 vuotta. Alle sen iän olevat ihmiset eivät oikein vielä ymmärrä palveluiden ideaa, ja saavat vuoden tai parin päästä hävetä silmät päästä noloja päivityksiään/postauksiaan.

    • digiapuri

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      298
      3219
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      234
      1743
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      91
      1275
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1253
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      78
      1159
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1148
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      46
      1045
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      964
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      906
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      64
      821
    Aihe