Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kun joutuu yleensä onnettomuuteen, esim. auto onnettomuuteen

17+4

Selviääkö yleensä vähemmillä vammoilla vai halvaantuuko useasti? tietysti tämä on varmaan onnettomuuden laadustakin kiinni, mutta kumpaa käyn useammin? kuinka usein halvaantumisia? kellään tietoa?

Itse ehkä tarvitsisin enemmän psykiatrista apua, mutta minuun on mm. jättänyt jälkiä se että kun olen kokenut elämässäni henkisellä puolella rankkoja asioita ja saanut kuulla tapauksesta jossa Jasmin Koskiranta niminen henkilö ja Jasmine Saloranta nimiset henkilöt ovat halvaantuneet. Se jätti minuun jonkinlaisen jäljen. En tiedä minkä, mutta aloin pelkäämään. Aloin miettimään että miten KAKSI, noin saman nimistä tyttöä, vaalea hiuksista, molemmat blogin pitäjiä ja halvaantuvat kumpikin onnettomuudessa, johon liittyy vielä auto. Toisen päältä ajoi auto lapsuudessa kun hän yritti suojatietä, kyseessä oli rattijuoppo. Toinen taas halvaantui kun vastakkaisella kaistalla ajanut henkilö menetti oman autonsa hallinnan ja auto lusui kyseisten nuorten autoa päin, jossa tämä yksi tyttö sitten halvaantui, yksi kuoli ja muut selvisivät vähemmillä vammoilla.

Eikö teidän mielestä tuossa ole jotain creepyä?

Kun kahdelle niin samanlaiselle ihmiselle ainakin tietyllä tavalla käy samoin tavoin...

Olen alkanut pelätä tuon tapauksen takia esim. antaa omalle tytölleni Janni nimeä. En tiedä mistä syystä. Pelkään jos annan juurikin jonkun tuollaisen nätin j-kirjaimella alkavan nimen niin lapselleni käyn pahasti. En mitenkään henkisesti kestäisi esim. hänen vammautumistaan. Sairautta mihin ei ole mitään muuta apua kuin pyörätuoli! tai sitä ei voi välttämättä parantaa ja tulla ennalleen! rampoja katsotaan muutenkin jotenkin "noloina". Ja pakostikkin, moni asia mitä pystyisi kävelevänä tekemään (esim.tanssimaan) ja muutenkin viettämään vapaampaa elämää, RAJOITTUU. Pakosti. Ja sellanen on aivan hirveä tunne. En tiedä kummalle hirveämpi, äidille vai tyttärelle. Varmasti molemmille. Yksi ilta vaan sain sellasiakin vaistomaisia tuntemuksia että " Janette halvaantuu " siis ihan yhtäkkiä päähäni tuli tuollanen sanoma tai ajatus. Olin kyllä väsynyt, mutta silti oli tosi outoa. Siis jos lapseni nimi olisi Janette tällä kertaa. Mutta noiden Jasminien, Janettejen ynnä muiden nimisten ja halvaantumisien takia olen alkanut pelätä. Tiedän, että tarvitsisin varmaan tässä asiassa psyykkistä apua, kuten alussa jo mainitsin. Mutta oli pakko purkaa ja avautua.

Ja ainiin, kyseiset henkilöt joista kirjoitin ovat kaikki esiintyneet sitten julkisuudessa. Yksityishenkilöistä ei ole kyse.

4

979

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ex motoristi

      Yleensä suurien voimien kolarissa käy huonosti.itse n.3 v.takaperin jouduin tuoliin,vastakkainen vanhus ajoi suoraan mun eteen.selkäydin vaurio ja jalat halvaantui.juuri ja juuri henki jäi.ikinä en anteeksi. voi antaa......toiset jaksavat niinkuin toinen näistä jotka mainitsit.olimme samassa kuntoutuksessa.joten Jyväskylään tsemppiä

    • Ulriika3

      Vieläkö Jasmin K pitää muotiblogia iltasanomissa?

    • semmostapataa

      Se niin riippuu mimmonen kolari kyseessä. Nokkakolarit pahimpia mutta varmaan yleisempää on pienten peltikolarien takia tulevat pienet ruhjeet ja pelkotilat.

      Itse pienenä olin onnettomuudessa jossa iso auto tuli päälle jäisellä tiellä. Kai siinä tuuria oli matkassa kun ei minulla ole kuin pieni ontuminen enää ja jumppaohjelma jota seuraamalla pysyn kivuttomana.

    • vt13

      Mä selvisin hengissä nokkakolarista 80 vauhdissa motolla.auto suoraan eteen.rintaranka murtuma,jalat halvaantui.ikuinen kipu ja koston päätös auttaa jaksamaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2207
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2043
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1642
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1480
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1456
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1357
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1334
    8. 52
      1238
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe