Loputonta panonautintoa ystäväpariskunnan kanssa

Hyvät ystävät

Päivi ja Jarkko olivat meillä. Aloitimme tervehtimisen jälkeen heti yhdynnällä. Oli kesäaika, joten Päivilläkään ei tullessaan ollut pikkuhousuja, mutta sukupuolielimet sitä kiihottuneempina. Hän heti tullessaan tervehti minua avaamalla pillunsa, jolloin saatoin huomata, että klitoris ja pienet häpyhuulet olivat aivan turvoksissä ja sinipunaiset kiihotuksesta. Hänen vittunsa oli niin kostea, että kosteus oli valunut jopa polven alapuolelle, lähes nilkkoihin asti.

Kun vaimoni Rita tervehti Jarkkoa avaamalla vittunsa, hän ei ollut aivan yhtä kostea, mutta klitoris ja häpyhuulet olivat silminnähden niin pakottavat, että voi vain kuvitella, millainen paine niitä turvotti.

Ei siinä oikein voinut esileikkejä ajatella. Rita oli taas jo etukäteen kantanut patjatkin eteiseen, joten yhdyimme siinä raivokkaasti toisen puolison kanssa ja saimme pikaisen orgasmin. Ii-iihanaa!

Tuntui niin suloiselta ja herttaisen kotoisalta, kun kahvin aikana tytöt sievästi levittivät vittuaan ja sormettivat klitoristaan. Meidän kultaiset vaimomme!

Päivi ja Jarkko kertoivat, että heille oli tullut ajatus. Jompikumpi tytöistä voisi lähteä toisen miehen kanssa viikonloppuristeilylle. Toiset jäisivät jommallekummalle kämpälle viettämään "yhdyntäviikonloppua". Nimi putkahti kuin itsestään. Jonakin kertana sitten toisinpäin. Toinen kämppä jäisi nuorten käytettäväksi. Miltä tuntui? Ihastuimme heti ajatukseen. Rita ja Jarkko "uhrautuivat" ensiksi risteilylle.

Siis tilasimme heille matkan. Kun matkapäivä tuli, tapasimme ja yhdyimme erityisen irstaasti toisen puolison kanssa. Työnsimme kyrpämme myös tyttöjen perseaukkoon ja laukesimme sinne samalla kun tytöt kiihkossansa sormettivat klitoristaan. Sitten saatoimme "nuorenparin" laivalle. Heti kohta kun tulimme kotiimme, olin uudestaan Päivin kanssa sukupuoliyhteydessä, tällä kertaa hyvin, hyvin pitkään. Otimme mukavan asennon. Päivi kävi makuulleen minun päälleni ja työnsin kyrpäni hänen elimiinsä. Emme liikkuneet juuri olenkaan, nautimme vain läheisestä olosta, kun pidin kyrpääni hänen vitussaan. Oltuamme siinä jo yli tunnin kysyin, haluaisiko hän laueta. Ei, ei halunnut. Hänestä tuntui äärettömän ihanalta olla jatkuvasti kiihottuneena aivan kiinni toisessa ja kalu sisällänsä. Hän sanoi, ettei ole varma, onko hänestä milloinkaan tuntunut näin hyvältä. Olimme siinä vielä laukeamatta toista tuntia, toista ihanaa tuntia.

Nuoret olivat menneet Päivin ja Jarkon kotiin. Heillä oli varmaankin suloista yhdyntää, mutta emme halunneet häiritä heitä turhilla soitoilla. Sen sijaan olimme sopineet Jarkon ja Ritan kanssa, että olisimme puhelimitse yhteydessä, jotta kuulisimme ihanuudet tuoreeltaan.

9

7095

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hyvät ystävät II

      He olivat heti laivaan tultuaan olleet persepanossa. Jarkko oli hidastellut minkä pystynyt, jotta Rita olisi oikein saanut tuntea hänen kyrpäänsä persereiässään. Mutta pakkohan hänen oli laueta, kun Ritan ahdas peräaukko teki niin taivaallisen hyvää. Rita oli lisäksi tolkuttomassa kiihkossaan hieronut vittuansa ja lauennut hiukan myöhemmin Jarkon kalu vielä perseessään.

      Tuntiin he eivät olleet jaksaneet mitään, mutta sitten he olivat lähteneet kävelylle ja tutustumaan laivaan, Rita tietysti mekossa ja ilman alkkareita, mutta emättimessään isot geishakuulat. Kuulien värikäs naru roikkui vielä hiukan alemmas kuin mekon helma, joten muutkin saattoivat arvata, mitä hänellä oli vitussaan ja ettei hänellä ollut pöksyjä, vaikka kaikki tapahtuikin perinteisen "siveästi". Kuulat olivat niin isot, että vaikka Rita oli synnyttänyt ja emättimen aukko oli siinä hiukan venynyt, ne siitä huolimatta venyttivät vielä enemmän itse emätintä ja pysyivät napakasti paikoillaan.

      Kerroimme puhelimessa omista kokemuksistamme. Viikonloppu oli alkanut paremmin kuin hyvin.

      Söimme Päivin kanssa ja juttelimme nautinnollisesta yhdynnästämme. Huomasimme molemmat, mitä emme olleet aikaisemmin huomanneetkaan, että hän ja minä olimme aika samanrytmisiä, kun taas Jarkko ja vaimoni Rita olivat nopeampitempoisia. Kun olimme yhdessä ollessa olleet yhdynnässä, emme olleet panneet tätä merkille, koska olimme huomaamatta sitä itsekään sopeuttaneet rytmin toisten kanssa. Olimme jopa tavatessamme harrastaneet melko samanlaisia leikkejäkin, tosi eri kerroilla erilaisia.

      Sovitimme siis toimintamme vain toisiimme. Kun olimme syöneet, asetuimme Päivin kanssa mukavaan asentoon vuoteelle. Makasimme molemmat vasemmalla kyljellämme koukistuneessa asennossa ja saatoin oikealla kädelläni hiukan hyväillä hänen klitoristaankin. Työnsin kyrpäni takaapäin hänen vittunsa. Asento oli mukava ja rentouttava, mutta emme voineet siinä nähdä toistemme kasvoja. Siksi olimme asettaneet peilin eteemme, jotta voimme nähdä myös kasvot.

      Pidin kyrpääni hänen vitussaan liki neljä (!) tuntia. Olimme koko ajan hyvin kiihottuneita. Jos kiihotus tuntui vähenevän, liikuimme sen verran, että olimme lähellä laukeamista, mutta emme kuitenkaan lauenneet. Emme tarvinneet puhua kuin muutaman sanan. Keskinäinen kommunikointimme oli puhtaasti toisen tuntemusten tuntemista. Heti, kun kiihotustilassa tapahtui nousu tai lasku, edes pieni, toinen tunsi sen oitis. Oli kuin aivomme olisivat olleet kytketyt toisiinsa sukupuolielimien välityksellä.

      Kun olimme olleet siinä jonkun aikaa, katosi tietoisuus yksilöllisestä olemassaolosta. Tuntui, että olimme vain yksi erottamaton kokonaisuus. Ei edes tuntunut siltä, että hän oli sulautunut minuun tai minä häneen. Ei ollut "minää" ja "häntä".

      Kokemus oli vallan mystinen ja äärettömän ihana. Vaikka vain kalu oli hänen emättimessään, se ei totisesti tuntunut siltä. Tuntui kuin olisin kokonaan hänen vitussansa ja vieläpä ilman pienintäkään käsitystä, että voisin joskus olla sieltä pois. Kun myöhemmin keskustelimme kokemuksesta hänen kanssaan, hän tapaili sanoja, joista käsitin, että hän oli tuntenut aivan samoin.

    • Hyvät ystävät III

      Hyvin merkillistä! Vaikka olimme tunteneet toisemme jo kaksikymmentä yksi vuotta ja olleet yhdynnässäkin lukuisia kertoja, olimme näinä tunteina vaihtaneet keskenämme viestejä enemmän kuin koko tuttavuutemme aikana. Ei se sitä tarkoittanut, että olin nyt kauempana Ritasta ja hän Jarkosta, ei suinkaan, mutta kyllä se sitä tarkoitti, että tunsimme entistäkin enemmän olevamme yhtä.

      Vaimoni Rita oli Jarkon kanssa ollut ruokasalissa herkuttelemassa noutopöydästä. Ritalla oli tietysti edelleen sukupuolielimet paljaana, pallot emättimessä ja häpyhuulet kiihotuksesta märkinä. Olivat olleet myös tanssiravintolassa, mutta siellä Rita oli jo joutunut sanomaan, että oli pian päästävä bylsimään. He menivät hyttiin, jossa Jarkko oli köyrinyt häntä takaapäin ensin vitunreikään ja sitten perseaukkoon. Rita oli ottanut puhelun kertoakseen meille tapahtuneesta, mutta kuuli vieläkin huohotuksesta, että leikki oli kesken ja Jarkko hyväili puhelun ajan hänen vittuaan samalla kun oli työntänyt toisen käden sormen syvälle Ritan peppuun. Mekin kerroimme kuulumisemme, vaikka totta puhuen eivät he voineet kaikkea ymmärtää, koska emme pystyneet pukemaan kuin pienen osan sanoiksi. Ensimmäinen ilta oli ollut täydellinen.

      Teimme Päivin kanssa pienen iltakävelyn. Kun tulimme kämpille, oli jo nukkumaanmenon aika. vaikka olimme olleet useasti yhdynnässä, oli ensimmäinen kerta, että kävimme toistemme viereen nukkumaan. Aluksi se tuntuikin hiukan oudolta, jopa merkillisen ujostuttavalta. Yöllä heräsimme kerran ja silloin olimme sukupuoliyhdynnässä ihan tavalliseen tapaan, mutta eilisen kaksi pitkitettyä yhdyntää ja varsinkin jälkimmäinen, olivat muuttaneet yhdynnän luonnetta lopullisesti.

      Suraavana alkuiltana kuulimme puhelimitse vähän lisää. Vaimoni Rita ja ystävämme Jarkko olivat Tukholmassa tehneet päiväkävelyn. Rita ei ollut nyt ottanut geishapalloja mukaansa. Heidän istuessaan puistonpenkillä Rita oli levittänyt jalkansa, että Jarkko oli voinut työntää sormensa hänen vittuunsa ja hyväillä häpyhuulia ja klitorista. Heillä oli ollut aikomus, että Rita ei laukeaisi kesken kävelyn, mutta tarve voitti. Niin hän pyysi, että Jarkko hyväilisi hänet aivan huipulle asti. Hän sitten sopivassa tilanteessa "maksaisi" takaisin. Rita oli lauennut sellaisella kiihkolla. että puiston oravat olivat kuulemma olleet silmät pyöreinä ja korvat höröllä.

      He olivat jatkaneet kävelyään. Aina silloin tällöin, ja aika usein, he olivat pysähtyneet, ja kun muut eivät nähneet, Rita pyysi, että Jarkko hieroisi hänen klitoristaan aivan huipulle asti, mutta kuitenkin lopettaisi hiukan ennen orgasmia. Näin hän pysyi koko kävelyn ajan erittäin kiihottuneena. Kävely oli ollut aivan sanomattoman ihana.

    • Hyvät ystävät IV

      Laivalla oli Rita sitten ottanut ohjat käsiinsä. Hän sanoi, että voisi haaveiluttaa Jarkkoa Ninnistä, jonka tiesi olevan hänen mielikohteitaan. Rita oli käynyt aivan rivoksi. Hän oli kuvaillut ruokottomasti Ninnin rintoja ja elimiä kun samalla hieroi Jarkon kalua. Hän kertoi, miten Ninni antaa hänelle vittuaan ja miten Jarkko lopulta laukeaa irstaasti Ninnin suuhun. Kun Jarkko oli sitten kokenut aivan huikean orgasmin, he olivat levänneet puolen tuntia ja olleet sitten yhdynnässä melko rauhallisesti mutta tyydyttyneinä. Iii-iihaanaaa!

      Päivi ja minä puolestamme olimme olleet Korkeasaaressa. Olimme useat kerrat pysähtyneet ja olin hameen alta hyväillyt Päivin suloisia, kosteita ja turvonneita sukupuolielimiä. Itse asiassa olisimme voineet käydä muuallakin, sillä jos reissun jälkeen joku olisi kysynyt, mitä tuli nähdyksi, en olisi osannut vastata. Ei pelkästään Päivi ollut koko ajan kiihotuksessa, sillä minuakin kiihotti valtavasti hänen vittunsa hyväily.

      Kun sitten palasimme kotiini, Päivi halusi taas, että haaveiluttaisin häntä Jannesta. Olin niin kiihottuneessa tilassa, että minulta tuli kuin itsestään kaikki irstaudet, ruokottomuudet, haureelliset puheet ja rivoudet, jotka herttaisesti kerroin Päiville. Hän eläytyi yhdyntään Jannen kanssa niin täydellisesti, että ei saanut selvää sanaa suustaan, vain jonkinlaista sekavaa jokellusta. Hän laukesi käsittämättömän voimallisesti.

      Olin itsekin lähellä laukeamista, mutta pyysin vielä, että Päivi haaveiluttaisi minua Tiinasta. Päivi kuvaili suloisen irstaasti, miten Tiinan esiintyöntyvä vittukumpu on aivan paljaana, emätinkin aivan auki, kun häpyhuulet levittyvät ja minä työnnän kyrpäni hänen vittuunsa. Laukesin totaalisesti, aivan totaalisesti.

      Päivi teki sukupuolielimet paljaina ruoan ja jälkiruoaksi kahvia. Kun olimme syöneet ja jutelleet puhelimessa Ritan ja Jarkon kanssa, asetuimme taas nauttimaan pitkitetystä yhdynnästä. melkein koko illan pidin kyrpääni hänen vitussaan ja olimme vain siinä nauttien toisistamme, yhdynnästä ja levollisesta olosta. Kävimme nukkumaan sen jälkeen, kun olin vielä pitkään suudellut hänen sukupuolielimiään.

      Aamulla lähdimme Ritaa ja Jarkkoa vastaan. Näkyi heidän ilmeestään, että risteily oli ollut täydellinen. Menimme Päivin ja Jarkon kämpille, jossa vielä yhdyimme toisen puolisoon ja sitten poistuimme Rita ja minä ja jätimme ystävämme herttailemaan. Niin herttailimme mekin, kun olimme saapuneet kotiin ja kertasimme viikonlopun ihania tapahtumia.

    • Lako_nius

      Jotenkin toi sun teksti on täysin kiihottamatonta jotenkin ällö tyyli kertoa... Itse tilanne ja ristiinpaneminen maistuu kyllä.

      Paskaa kieltä: "vittukumpu", "sukupuolielimet", "sukupuolielimet paljaana, pallot emättimessä ja häpyhuulet kiihotuksesta märkinä" Mitä muita sukupuolielimiä oli paljaana emättimen lisäksi?

      "Hän heti tullessaan tervehti minua avaamalla pillunsa, jolloin saatoin huomata, että klitoris ja pienet häpyhuulet olivat aivan turvoksissä ja sinipunaiset kiihotuksesta. Hänen vittunsa oli niin kostea, että kosteus oli valunut jopa polven alapuolelle, lähes nilkkoihin asti."

      Hyi vittu, jotkut ei vaan osaa kirjoittaa..

    • vähä paskaaaaaaaaaaa

      Haha! Vähä tää oli paska! Ei helevetti meenny vittuhu paviaani! :Dd

    • Fackkkk

      Joo. Typerällä tyylillä yritetty väsätä jotain kivaa. Valitettavasti ei ole onnistunut alkuunkaan. Täysi fiasko ja nolo yritys. Ei muuta sanottavaa tosta sepustuksesta kuin että tunneköyhän tekstiä.

    • oravat perseaukkoon

      Päivi ja Jarkko olivat meillä, joten Päivilläkään ei tullessaan ollut vittuaan ja klitoristaan. Hän heti tullessaan tervehti minua, jolloin saatoin huomata, että klitoris ja pienet häpyhuulet olivat jopa polven alapuolelle, lähes nilkkoihin asti. Päivi ja Jarkko olivat aivan turvoksissä ja silminnähden sinipunaiset. Ei siinä oikein voinut irstaasti perseaukkoon laueta. Jarkko putkahti kuin itsestään viikonloppuristeilylle kalu vielä perseessään. Työnsimme kyrpämme puhelimitse tyttöjen perseaukkoon. Jarkko oli isot geishakuulat perseessään siinä hiukan venynyt. Jarkko ja minä olimme syöneet hänen kyrpäänsä. Teimme Päivin kanssa pienen rytmin toisten persepanossa. Kuulien värikäs naru roikkui hänen persereiässään. Ritalla häpyhuulet roikkui vielä hiukan alemmas kuin mekon helma. Rita oli synnyttänyt lukuisia kertoja pallot kämpille, silmät pyöreinä ja korvat höröllä. Korkeasaaressa oravat sormettivat Jarkkoa perseaukkoon käsittämättömän voimallisesti, kun Jarkko roikkui puistonpenkillä perseaukko aivan turvoksissä.

    • hienoa

      tämä viimeinen oli parempi, paljon tehokkaammin ilman naurettavia ilmauksia seassa. eiköhän tämä alkuperäinen hölmö pikkuhiljaa rauhoitu

      • tarkennusta niiku

        Mikä on parempi kuin mikä? Mihin kirjoitukseen viittaat "alkuperäisellä hölmöllä"? Ei jummarra.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3045
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3036
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3034
    Aihe