Polttarikokemuksia ja -ideoita (PK-seutu)

Kaaso2014

Moikka!!

Kyselisin teiltä polttarikokemuksia, ohjelmaideoita ja teemaehdotuksia polttareihin. Oletteko olleet mukana lämminhenkisissä polttareissa, joissa sankari ja polttariporukka on aidosti nauttinut olostaan? Kaikki neuvot tervetulleita!

Olen siis järjestämässä polttareita ensimmäistä kertaa elämässäni ja tuntuu kauhean vaikelta lähteä suunnittelemaan juhlapäivää.

4

290

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -heidi-

      heip,

      tässä meidän polttarit (noin kuukausi sitten tammikuussa) pähkinänkuoressa. Meitä oli 15 juhlistamassa tulevan morsiamen kanssa. Sankari yllätettiin kesken työpäivän ja haettiin pelaamaan hohtogolfia.. siellä odotti loppuporukka ja tunnelma oli jotenkin heti sydämellinen ja lämmin. Osa porukasta tapasi toisensa ensimmäistä kertaa polttareissa, mutta lyhyen esittelykierroksen jälkeen tunnelma rentoutui entisestään. Golfin jälkeen menimme Villa Vuosantaan (kartano meren rannalla), jossa meitä odotti kuvausryhmä. Polttarileffa oli järjestänyt aivan ihanan kuvaushetken, jonka aikana sankari pääsi esiintymään meidän kaikkien kanssa lyhytelokuvassa, joka saatiin katsoa vielä samana iltana! Se oli monen mielestä yksi päivän huippuhetkistä, ja sankari sai vielä sen elokuvan itselleen muistoksi. Ennen varsinaista elokuvan ensi-iltaa kuitenkin saunottiin ja käytiin ulkoporealtaassa. Ruoka oli myös hyvää (sitä oli riittävästi :)), kaikki toimi niinkuin suunniteltu ja sankari nautti silminnähden päivästä.

      Ehkä mun mielestä tärkeintä on kiva porukka, joka luo puitteet mukavalle päivälle. Sankarin täytyy saada nauttia olostaan, eikä saa tulla vaivaantuneita hetkiä, jolloin kukaan ei oikein tiedä mitä pitäisi tehdä.

      Toivottavasti tästä on apua omiin suunnitelmiisi! :)

    • bea

      MOI,
      oon ollu muutamissa polttareissa järjestävänä osapuolena ja aina ollut ihan kivaa… ohjelmaa pitää olla mun mielest aika paljon ettei tuu tylsiä hetkiä… ja sit porukan pitää tuntee toisensa etukäteen ehdottomasti.

      teemoina meillä on ollu päivä tähtenä, bollywood/matkateema, bling bling…

      rohkeesti vaan järjestämään, hauskaa siitä tulee!

    • katriska

      Sen verran voin kertoa omista polttareistani viime keväältä, että kovin monimutkaista päivän ohjelman ei tarvitse olla toimiakseen iHAN TÄYDELLISESTI! Mulle oltiin järkätty kylpyläreissu hieronnalla ja upea syöminen lappiravintolassa Helsingissä. Siitä meidät yllätti myös tuo polttarileffa-porukka, ja seuraava tunti kuluikin nauramalla vatsat kipeinä kuvausten merkeissä ravintolan sivuhuoneessa. Ihan mahtava ohjelmanumero jota voin kyllä suositella!!!! Kuvauksen jälkeen siirryimme rennompaan illanviettopaikkaan, jonne seuraan liittyi vielä muutama lapsuudenkaveri lisää. Parasta oli vain höpötttää ja nauraa hyvässä seurassa ilman mitään kiirettä ja nauttia illasta. Päivän kruunasi kun aikaisemmin kuvattu video oltiin tehty valmiiksi ja se näytettiin meille valkokankaalta. Ja taas naurettiin silmämeikit poskilla! Video näytettiin jälkeenkin päin vielä häissä, joissa polttareita muisteltiin vielä useaan kertaan uudelleen.

      Pari linkkiä jos haluut ja innostuit näistä meidän jutuista:
      http://www.lappires.com/
      http://polttarileffa.fi/

    • MiaUs

      moi,

      ei se polttareiden järjestäminen ole vaikeaa, pitää vaan vähän miettiä mikä on polttarisankarin näköistä. ja muista: polttarit on sankarin juhla, muu seurue on vain mukana juhlimassa.

      aika, jolloin polttarisankari nolattiin taitaa olla ohi, tai en tiedä miten menee miespuoleisilla vielä tänä päivänä…

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4853
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2300
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1826
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1546
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      37
      1520
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1338
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1257
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1166
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1161
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1136
    Aihe