Aihe

Sheivauksesta kysymyksiä..

Ender332

Oon siis tyttö. Ja tässä muutamia kysymyksiä alapään sheivauksesta:
1. Joudun vetään ainakin 1 kerran viikossa posliiniksi, koska meillä on koulussa liikkaa ja me mennään suihkuun.. Meidän luokalla ei oo melkein kukaan oikeen kehittynyt...
Mutta musta jotenkin tuntuu että ne karvat aina vaan jotenkin muuttuu joka sheivaus kerran jälkeen aina vaan jotenkin kovemmiksi tai silleen jäykemmiksi ...:D
En osaa selittää.. Mut voiko ne karvat jotenkin ns. Tummentua tai jäykistyä(xDD)
Joka sheivaus kerran jälkeen?
2. Lähes joka kerta se iho aina menee ihan näppylöille ja alkaa tuleen haavoja ja verta ihan hirveesti... Meillä ei oo mtn voidetta että rauhoittais ihoo tai sellasta... Ihan sika noloo kun aina mun alapää on ihan ruvella ja näpoylöillä.. :/...
3. Mitä muita keinoja on poistaa karvoja kun toi sheivaus? En viitti mennä ees kaverin kaa uimaan koskaan.. Helppii :/..
Kiitos jo etukäteen ^^

28

680

  Vastaukset

  • Heei vastatkaa..:(

   • Miksi sinä ajat posliiniksi?ei siinä ole mitään noloa jos on kehittynyt. Ja kyllä ne karvat vahvistuvat joka ajo kerran jälkeen. Ja kannattaa sinun jotain rasvaa käyttää jos jatkat ajelemista.suosittelen kyllä että lopetat.


   • tyttö 99♡ kirjoitti:

    Miksi sinä ajat posliiniksi?ei siinä ole mitään noloa jos on kehittynyt. Ja kyllä ne karvat vahvistuvat joka ajo kerran jälkeen. Ja kannattaa sinun jotain rasvaa käyttää jos jatkat ajelemista.suosittelen kyllä että lopetat.

    Juu en tosiaan aio kyllä lopettaa vaikka se järkevämpää olisikin. Lisää vastauksia?:)


   • Ender332 kirjoitti:

    Juu en tosiaan aio kyllä lopettaa vaikka se järkevämpää olisikin. Lisää vastauksia?:)

    mikset aijo lopettaa mää oon poika ja mun mielest sun pitäisi


  • Käytä sheivaus vaahtoa ja sheivaa ne myötäkarvaan ja kannattaa olla joka kerta uusi höylä. Että se olisi mahdollisimman terävä. Ja epäilen että sulla on karvatupen tulehdus.

   • Okei . Saa vielä vastata jos haluu (:


  • Toivottavasti alottaja ei pahastu et teen lisää kysymyksii, ku kerra tämmönenki keskustelu on tänne tehty...

   Mitä mun kandee tehä? Karvat on nii paksui ja tiheästi, et mun iho kutisee ja tulee varmaan näppylöit (? En oo varma ku ei kunnol nää) kun se ei saa kunnol happee... Kun joutuu käyttää kumminki viikon verra siteit kk yms. Ja jos sheivaisin tulisiko siihen vielä kutivisempia näppylöitä? Oon koittanu saksilla lyhentää karvoitusta, mut tuntuu et näppylöit tulee vaa lisää siit...

   • Miemyös, selitit saman ongelman ku mulla, mutta osasit selittää sen paljon tarkemmin :P


   • Ender332 kirjoitti:

    Miemyös, selitit saman ongelman ku mulla, mutta osasit selittää sen paljon tarkemmin :P

    juu siis mullaki tuli näppylöitä aijemmin ku sheivasin, mut sheivaa VASTAKARVAA ei myötäkarvaa ja laittaa sen jälkee jotaa ihan perus rasvaa nii ei mulla ainakaa sen jälkee mitää oo tullu(:


   • juuumoi kirjoitti:

    juu siis mullaki tuli näppylöitä aijemmin ku sheivasin, mut sheivaa VASTAKARVAA ei myötäkarvaa ja laittaa sen jälkee jotaa ihan perus rasvaa nii ei mulla ainakaa sen jälkee mitää oo tullu(:

    ..siis juuri vastakarvaan EI saa sheivata, siitähän se iho vasta meneekin ihan kamalaksi, vaan pitää ajella myötäkarvaan, ja nimenomaan terävällä höylällä ja käyttää sitä sheivausvaahtoa kunnolla.


   • nytmeniväärinpäin... kirjoitti:

    ..siis juuri vastakarvaan EI saa sheivata, siitähän se iho vasta meneekin ihan kamalaksi, vaan pitää ajella myötäkarvaan, ja nimenomaan terävällä höylällä ja käyttää sitä sheivausvaahtoa kunnolla.

    Apua oon nolo mut jos nyt esim sheivais jalkoja nii oisko se myötäkarvaan nilkkoja kohti vai miten :--D


   • oonnolo kirjoitti:

    Apua oon nolo mut jos nyt esim sheivais jalkoja nii oisko se myötäkarvaan nilkkoja kohti vai miten :--D

    No mä ajelen kyl sääret alhaalt ylöspäin koska ei mul ainakaan tuu sääriin siit mitään näppylöi :P


  • Moikka ! Sheivaan alapääni saippuaa ja vettä käyttäen, en nirsoile sen saippuan enkä veden kanssa ja sheivauksen jälkeen suihkuttelen alapäätäni jonkun aikaan. Joskus saatan levittää vähän kosteusvoidetta. Ensimmäiset sheivaus kerrat tuloksineen ovat huonoja, mutta kyllä se siitä.

   KUN SHEIVAAT ENSIMMÄISEN KERRAN, KANNATTAA VALITA PERJANTAI TAI SELLAINEN HETKI KUN EI OLE KOULUA TAI MUUTA ISOMPAA MENOA, KOSKA ALAPÄÄ VOI JÄÄDÄ ENSIMMÄISEN KERRAN JÄLKEEN HAAVOILLE TAI PISTELEVÄKSI EIKÄ SILLOIN OLE MUKAVA OLLA.

   • Entäs silloin, jos mulla ei ole mitään sheivaus vaahtoa, tai sellasta? Pelkkä höylä vaan:D


   • Ender332 kirjoitti:

    Entäs silloin, jos mulla ei ole mitään sheivaus vaahtoa, tai sellasta? Pelkkä höylä vaan:D

    Sit meet ja ostat vaahtoa :P hoitoainekin käy, ja ehkä saippuakin, mut kyl vaahto kantsis ainaki alapäänajelus olla


  • Tätä oon miettiny kaua... Kumpi on sheivaussuunta kainaloissa? Ylhäältä alas vai alhaalta ylös?

   • Kumpi vaan käy! ;)
    Ite sheivaan sinne suuntaan, miten karvat nyt helpoiten lähtee, Eka alas, sit ylös! :D


  • Hei olen 12 vuotias tyttö minulla on todella tummat karvat en uskalla äitille puhua asiasta kun tuntuu että se olisi vähän noloa . asia koskee sitä että voinko minä sheivata alapäässä kun alkaa kasvaa karvoja siellä ja en tiedä olen pari kertaa sheivannu mutta minua nytten pelottaa että olenko tehnyt jotain väärin mietin myös sitä kun olen lähdössä lomalle en tiedä saako matkalaukkuun ottaa sitä sheivaus juttua joka poistaa karvat minun jalkakarvatkin ovat todella tummat ja kasvavat nopeasti nytten haluaisin tietää mitä tehdä alapää karvoille kun en tiiä sitte mite lomalla pärjään koska minua vaivaa ihan varmasti tämä asia voiko kukaan auttaa tähän minun ongelmaan :)

   • Mikset saisi ottaa höylää laukkuun? Senkun sujauttavat suihku- tai meikkipussiin tai vastaavaan. Jos joka tapauksessa poistat karvat kainaloista ja sääristä, niin samallahan se alapää menee. Ei sun mun mielestä tarvii sun äidille varsinaisesti asiasta ilmoittaa. Jos se kysyy miksi sulla on höylä mukana, niin sanot että karvojen poistoon. Varmasti sun äiti ymmärtää. Tuskin kulkee itsekään karvapuskat kainaloissa.


  • No ite alotin tos ehk kuukaus sitte sheivaa kokonaan posliiniks ja oon 13. Mun mielestä niissä karvoissa ei oo mitään miellyttävää, kutisee ja muutenki menkkojen aikana tosi ärsyttävät joten sheivasin kokonaan. Aluksi mullaki sattu se sheivaus ja tuli näppylöitä ja vuos verta vähän mutta sitten ku sitä useesti tekee niin ne karvat ei oo mulla ainakaan enää nii paksuja, tummia yms eikä kasva niin nopeeta enään. Kyl se siitä rauhottuu ku alat ahkerasti sheivaileen :)

  • Anteeks mul oh my freaking god miksi miksi miksi te ootte vielä nuoria tyttöjä et teiän tarvii sheivaa, ite alotin sheivaamisen 15 v, enkä ees sheivaa posliiniks ku siistin vaa. Tosi tyhmää sillee koska jos se sattuu ja siit ei oo mitää hyötyy sillee koska ette oo viel poikien kaa tekemisis sillee (jos ootte ni ootte liikkeel liia aikasi sellasee juttuu) jokaine kehittyy omaa tahtii eikä pitäs häpeillä omaa kehoo, jos siel uimahallis jotkut tytöt haukkuu ni niil on joku oma probleemi koska sun keho ei oo niiden asia. Olen puhunut, pleace

  • Mielestäni siivoton puska on, no siivoton puska, eli aika kamala. Itse sheivasin ekan kerran joskus 14-vuotiaana,

  • Kannattaa koittaa vahausta, mutta jos pelkäät kipua niin pysy sheivauksessa.Karvat muuttuvat ''jäykemmisksi ja tummemmiksi'' sheivatessa, mutta vahauksessa eivät.

   Kannattaa tehdä sheivaaminen suihkussa juoksevan veden (eli mieluiten suihkun) alla, ilman mitään aineita. Ja kun sheivaat suihkussa tee se viimeisenä asiana ennen suihkusta poistumista, sillä silloin karvat ovat pehmentyneet ja katkeavat helpommin. Sheivaa myötäkarvaan niin vältät karvatupen tulehduksen. Osta jotain rauhoittavaa voidetta jotta voit levittää sitä suihkun jälkeen ohuen kerroksen sheivattujen karvojen päälle. Itse käytin Bepanthenia kun sheivasin :)

  • Alapääkarvojen PITÄÄ ANTAA LEVÄTÄ. Itse annan levätä aina menkkojen aikana, kun ei häiritse itseä eikä poikaystävää. Menkkojen loputtua siistin suihkussa virtaavan veden alla ja hoitoaineen kanssa. Mutta laita sitä hoitoainetta vain karvoihin, itse alapäätä ei saa pestä muuten kuin vedellä. Sotkee pH-tasapainon ja alkaa haista.

   Rasvaa suihkun jälkeen sheivatut alueet. Posliiniksi ei ole järkeä sheivata ainakaan aina, ellei kammoa karvoja todella paljon. Karvoja ei pitäisi häpeillä, mitä itse nään esim uimahalleissa, niin yli puolella on siistitty tai luonnollinen. Todella harvoin näkee posliineja nuorilla tytöillä tai naisilla. Sheivaaminen ei myöskään IKINÄ saa olla pojan päätös, sheivaat vain jos itse haluat ja toisella ei saa olla siihen mitään sanomista.

   • Sitä vielä, että sheivaus EI muuta karvoja paksummiksi tai tummemmiksi. Sänki vain tuntuu siltä. Jos annat karvojen kasvaa, huomaat, että ne ovat ihan samanlaiset kuin ennenkin.


  • mä tarviin sheivaukseen aina pensasleikkurin, ei meinaa muuten lähtee millään

  • Sheivaa vastakarvaan! Ei iho ärry ainakaan mulla lun

   • Siis ei ärry ainakaan mulla kun sen tekee oikein. Ensin käy mielellään suihkussa että sheivattava alue on puhdas mieluiten lämpimässä suihkussa jotta iho huokoset on auki eikä iho ei ole kananlihalla. Mä käytän vartalokarvoille tarkoitettua konetta. Olen käyttänyt myös perus kertakäyttö sheivereitä. Ajan karvat vastakarvaan niin ei jää ikävää sänkeä vaan tulee todella siistiä jälkeä eikä tartte ajaa heti uudelleen! Ja olen rasvannut joskus ajellun alueen bepanthen voiteella silloin kun iho on ollut kuiva ei ole ärtynyt alue eikä karvatupet kasvaneet sisään! Ihana just käyttää alushousuja kun alushousuja kun ei hankaa tai pistä nivusien kohalla inhottavasti sellanen pikkusänki! Kohta posliini vuoden ajan ollut ja nautin tästä!!


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   11861
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   76
   7922