Eläinlääkärin toiminnasta

nem-

Meillä on kaksi kissanpentua, joilla on ollut mm. silmätulehduksia, aivastelua ja hengitystietulehduksia. Muuten ovat olleet suht hyvässä kunnossa, jaksaneet leikkiä ja ovat koko ajan syöneet hyvin. Kunnaneläinlääkäri hoiti kissojamme, mutta paranemista ei ole tapahtunut emmekä ole saaneet selville mikä vaivaa. Hän otti testit toiselta kissalta, joissa selvitetään neljän yleisimmän hengitystietulehduksen aiheuttajat. Testit otettiin nenästä niin, että sieraimiin tungettiin melko isokokoista vanupuikkoa monta kertaa: kissan nenästä vuosi paljon verta ja aivastuksia tuli koko ajan.

Testituloksista selvisi, ettei mitään näistä sairauksista ole, tämän jälkeen eläinlääkäri käski testauttaa fipin, fivin ja felvin, joihin emme suostuneet vielä, koska oireet eivät mielestämme sopineet niihin. Kissan aivastelu paheni testien ottamisen jälkeen ja päätimme viedä kissamme yksityiselle eläinlääkärille.

Yksityisellä kuulimme, että kunnaneläinlääkäri on ottanut testit väärästä paikasta, koska ne pitäisi ottaa silmän sidekalvolta sekä suun limakalvolta! Tämän seurauksena kissalta jouduttiin ottamaan uudelleen testit ja nyt niihin odotellaan tuloksia... Luin netistä myös jälkikäteen tietoa, että testejä ei tosiaan kuulu ottaa nenästä, koska sieltä ei saa varmaa tulosta.

Toivon mielipiteitä asiasta ja neuvoja, miten voisin toimia. Meillä meni väärien testien takia rahaa paljon ylimääräistä ja kissa joutui kärsimään siitä turhaan... Tästä lähtien kissani eivät käy enää kyseisellä eläinlääkärillä.

2

63

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • en tiedä..

      Jos teillä on todisteita siitä, että eläinlääkäri on toiminut väärin, niin voitte varmaankin yrittää kunnalle valittaa kyseisestä eläinlääkäristä ja hänen epäammatimaisesta toiminnastaan. Jossain vaiheessa saa sen verran paljon valituksia, että varmasti se heitetään ulos koko paikasta, vaikka ei heti teidän valituksenne jälkeen vielä.

      Jos muu ei auta, niin kannattaa levittää tietio mahdollisimman laajalle siellä päin, että kyseinen eläinlääkäri ei osaa hoitaa kissoja.

    • nem-

      Saatiin tulokset, joissa selvisi kissoillamme olevan klamydia. Kunnaneläinlääkäri siis otti testit nenästä, joissa ei näkynyt mitään sairautta. Nyt yksityisellä selvisi heti, mikä vaivaa. ( testit otettiin siis silmän sidekalvolta ja ikenistä)

      En oikein tiedä mitä minun pitäisi tehdä... Soitin ensin kunnaneläinlääkärille, mutta hän väitti toimineensa oikein eikä aio palauttaa meille testiin menneitä rahoja. Soitin yksityiselle eläinlääkärille uudelleen ja sieltä luvattiin kirjoittaa todiste siitä, että tällainen sairaus on löytynyt ja että se on tällä kerralla otettu oikeasta paikasta. Mihin seuraavaksi otan yhteyttä??

      Olen vihainen siitä, että jos testit olisi otettu oikeasta paikasta kissat olisivat saaneet lääkitystä tähän jo miltei kuukauden, mutta nyt saamme vasta aloittaa lääkityksen tämän johdosta. Eläinlääkäri on ollut todella epäkohtelias eikä tuntunut välittävän kissoistamme hirveästi siellä käydessämme (kissat pelkäsivät kamalasti ja olivat tosi sulkeutuneita) Nyt kun käytiin yksityisellä kissat kehräsivät koko ajan siellä ollessamme! :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      79
      3295
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      1982
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      25
      1871
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1548
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1395
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1385
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1099
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      97
      1038
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      844
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      840
    Aihe