ivermektiiniä pian jo

hippula

KUKA eläinlääkäri suostuisi antamaan oikean annoksen ivermektiiniä sisältävää läákettä 1/4 laimennettuna kolme kertaa ja 10 päivän välein.
Saan vaan 1/9 ja kolme kertaa ja kahden viikon välein.
Se ei todellakaan auta niinkuin olen kasvattajien kertomuksista oppinut. Hiiri on edelleen huono. Ja maksoi lähes sen 100 kun mukana tuli jotain haavanhoitoainetta.
Pitääkö ajantilauksessa sanoa jo heti etukäteen, että saako 1/4 laimennosta ja jos ei saa, niin sanoa, että menen sitten muualle hoidattamaan. Ja minneköhän menisi.

5

963

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hiirumamma

      tjaa-a.. missäpäin olet?? kysele hiirifoorumilta jos joku osaisin sanoa sun suunnalla olevan hyvän lääkärin. mulla on iveä muistakseni yksi ruiskullinen, oikein laimenettuna, olen uusimaalla.

    • Hippula

      Olen lueskellut sitä foorumia. Me myös uusimaalla. Helppo kulkea keskustaan tai tarpeentullen Tikkurilaan tai itiksessä. Kantakaupungissa olemme. Junat ja metrot kulkee. :)

    • hiirumamma

      no itse olen täällä riksun lähistöllä, mihin tarkoituksen se ive sitten tulisi? Mahdatko nyt puhua tästä korvanrapsutustaudista, kun vähän siltä kuullostaa?

    • hippula

      en osaa sanoa mitä korvanrapsutustautia taas meinataan. Hiirelle tulee aina lisaä eri pahenevia oireita ja varmaan ne tuntuu oudoilta niistä jotka ovat ivermektiineillään hemmotelleet het alkuunsa.. korvien välissä takaniskassa on kutissut ja naama alunperin. ja selkä. monet hoitaneet jo tuossa vaiheessa kuntoon. Mutta pahenee vaan. Nyt selässäkin entistä isompia pahempaa rupea, Vaikka ihastuttava HOITO muka on kesken ja kaiken pitäisi olla happy end.
      Minun pitää kysyä illalla kaverilta mikä paikka on riksu.

      On meillä ollut frontlinekin , mutta se ei lopettanut ongelmia.

      Kuienkin pitäisikö laimea idioottihoito-ohjelmamme vetää ensin loppuun, joka on 10pv:n sijasta 2vkvälein! loppuu ensiviikon aikana.Hiiri voi olla jo kuollut se ei ole fiksun näköinen näky. Olen velkaa sille pätkän elämää terveenä ennen kuolemaa.
      Tämä nykyhoito ei siis kertakaikkiaan auta . siksi unohdetaanko meidän ylilaimea pellehoito aivan kesken vai vedankö sen ensiviikkoon asti loppuun asti ja tavataan jossain. riksupaikassa. sitten ensiviikon lopussa tai jälkeen.
      Riksu varmaan riihimäki..

      --------Elämässä totta on kaikki mitä lääkärit, poliisi ja Valio sanoo---

    • hiirumamma

      Juu, tarkemmin hyvinkää :) Tuota, tuo kuullostaa korvanrapsutustaudilta, meillä siis on menty ihan ääripäähän kun ei OIKEA ivermektiini hoitokaan auttanut. Eli karvat lähti, iho lähti, sitten nahka ja hiirut oli vereslihalla. Mies keksi hoitaa niitä suihkelaastarilla (ihmisille) ja pesemällä ne joka päivä, mikä helpotti kutinaa. Eka lääkäri joka tutki hiiret, sanoi että ive tuskin tulee auttamaan, eikä se auttanut (10pvn välein 3x) Joten; veimme hiiret kunnon ell:lle joka totesi hiirillä olevan hiiva (eli sieni), ja antoi antibiootteja ja haavoihin voidetta, ja nyt näyttää hiirut menevän paranemaan päin :) meillä siis monta kertaa mietin lopetusta, mutta sitten ei annettu periksi ja hiirut selvisivät pahimman yli :) Rapsutusvaiheen jälkeen meillä alkoi hiirille tulla paiseita.

      Että näin :) jos hoito nyt saa hiiret täysin hyvään kuntoon, niin julkaisen lääkkeet sekä hoitotarinan hiirifoorumilla :) Kun kyse EI OLE LOISISTA, vaan hiivasta. Meillä maksoi n. 70e hyvällä ell.asemalla kahden hiiren tutkinta ja näytteenotto. Toki on järkevää miettiä santsaako niin paljon hiireensä, takeita ei tietty ole paraneeko otus ja onko sillä nimenomaan tuo hiiva. Ell ei osannut sanoa, että onko hiiva aiheuttanut tuon kutinan, vai onko se ilmestynyt kutinan seurauksena. Ja mahd. syitä hiivan tulemiseen on esim. autoimmuunisiaraus.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2880
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      115
      2145
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      1013
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      795
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      736
    Aihe