Ekakertaa pelosta ja pakosta

Ariok

Toni oli varmasti maailman siistein tyyppi. 18-vuotias Miki oli lähtenyt baariin uudella opiskelupaikkakunnallaan, ensimmäistä kertaa. Ja ihan yksin, sillä kavereita ei ollut vielä oikein kertynyt.
Koulussa hän oli kuitenkin kuullut, että kaupungin kovin paikka, oli baari nimeltä Crossed. Ja sinne Miki siis suuntasi.

Tosin jos Miki olisi tiennyt, että kova tarkoitti nyt oikeita prätkäjengiläisiä, niin olisi suuntana ollut joku toinen paikka, mutta erheensä Miki tajusi liian myöhään. Siinä kohdassa, kun hänen mielestään ihan harmiton läppä tienasi hänelle melkein kunnon pieksennän vessassa... Onneksi paikalle oli osunut Toni. Karhun kokoinen äijän köriläs, jolla ei ollut
liivejä päällä, niin kuin osalla väestä, mutta selkeästi mainetta, sillä yksi murahdus Tonin suusta, sai hyökkääjän vapauttamaan Mikin, joka olisi tässä kohtaa kussut housuunsa, jos ei olisi juuri rakkoaan tyhjentänyt.

Toni pyysi Mikin pöytäänsä ja Miki oli kovin kiitollinen. Seuraavat pari tuntia menikin siinä Tonin vieressä. Tonin käsi ison osan ajasta kovin kaverillisesti hontelon pojan niskan takana. Siitä kädestä Miki ei huomannut välittää, sillä Toni
oli aivan mahtava tyyppi. Tarjosi juomat, pöydässä pörräsi naisia, tarinoita oli paljon, joista yksi se, että linnasta oli vapautunut pari päivää aikaisemmin. Ja tapa jolla hän Mikiä kohteli... Toni piti häntä oikeasti kaverinaan. Yhdessä kohtaa Toni poistuu vessaan yhden naisen kanssa. Toni sai suihinoton naiselta tosta noin vaan! Miki halusi olla kuin Toni. Ja kun Miki Tonille asiasta kadehtien selitti, että kunpa hänkin, niin mitäpä tämä maailman siistein tyyppi teki. Hän huikkasi sen samaisen punapäisen naisen pöytään ja kuiskutti jotain hänen korvaansa. Nainen katsoi Mikiä ilkikurisesti ja vinkkasi silmää, jonka jälkeen hän lähti hitaasti kävelemään kohti miesten vessaa.

"No mene nyt jo perässä. Ei Miia siellä jaksa yksinään polvillaan olla kauaa." Toni naurahti.

Hölmistynyt ilme naamallaan jalat vapisten Miki nousi ylös pöydän takaa. Täysin kokematon poika meinasi jo toiseen, kertaan illan aikana olla housuun kusemisen partaalla. Ja tämä taisi olla pelottavampaa, kuin se näädän näköinen arpinaama, joka oli meinannut hänet hakata vessan nurkkaan, pari tuntia aikaisemmin. Nainen oli kiihottava. Ei ihan nuoruuden loistossaan oleva, mutta todella hyvä kroppa. Ikää varmaankin hieman alle 40 vuotta. Huorahtava pukeutuminen ja kasvot jollain tapaa niin viettelevät. Vihreissä silmissä katse joka naulitsi herkemmän paikalleen. Ei tietenkään sellaista kuin Toni, mutta Miki jäätyi sen alla paikalleen, kuin peura ajovaloissa. Ja nyt hän käveli silmät nauliutuneina tiukan nahkamekon alla keinuvaan takapuoleen. Nieleskellen... tietäen että tuo vanhempi nainen meni edellä, vain ottaakseen häneltä suihin. Nyt poikaa pelotti. Ei hän ollut Tonille tietenkään sanonut, että se ensimmäinen kerta naisen kanssa olisi... Näkisiköhän tuo nainen sen.

Vessan ovi sulkeutui Mikin perässä. Vatsassa kihelmöi ja pyöri. Punapää kääntyi viimeisen loosin ovelta ja soi tuhman hymyn pojalle, jälleen silmää iskien, ennen kuin astui sisään ja veti oven perässään kiinni, sen hieman raolleen jättäen.
Miki nielaisi voimakkaasti ja pysähtyi sekunniksi harkitsemaan pakenemista, mutta muisti Tonin ja ajatteli, että ei voisi mennä takaisin kuin pelokas pikkupoika. Tai karata juosten baarista ulos, koko kaupunki nauraisi.

Miki käveli viimeisen vessan ovelle ja avasi sen, punapää istui pöntöllä ja Miki astui sisään ja veti oven perässään kokonaan kiinni. Miki toivoi että sisäinen vapina ei näkynyt päälle, jos näkyi ei naisen kasvoilta voinut lukea sitä havaintoa. Hymy oli yhä sama, kiimainen ja tietoinen siitä että kohta tehdään jotain mieluista. Nainen siirtyi pöntöltä polvilleen Mikin eteen, hänen kätensä alkoi hieromaan Mikin farkkujen etumusta ja hänen ilmeensä kirkastui asteen verran käden löytäessä valmiiksi kivikovan kalun housujen läpi. Naisen kasvot kääntyivät ylös ja nuo vihreät silmät katsoivat Mikin silmiin, eikä Miki niiden lisäksi mitään muuta nähnytkään. Ei sitä hymyä jossa hänen suunsa oli kokoajan hänen puhuessaan tai sittä leiskuvan punaiseksi värjättyä tukkaa.

1

2727

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ariok

      "Sä kuulemma haaveilit, että mä imisin sua täällä vessa." Miia sanoi pehmeällä, matalalla ja seksikkäällä äänellä samalla avatessaan nahkamekkonsa etupuolella olevaa vetoketjua.
      "Joo." Mikin ääni ei ollut nyt kovin miehekkään matala eikä seksikäs.
      Naisen hymy leveni.

      Hän avasi mekkonsa etupuolen paljastaen rintansa ja rikkoen silmien lumouksen. Rinnat olivat melko isot, hieman iän litteäksi painamat, mutta yhä niissä oli reilusti muotoa ja... paljaana. Miki tuijotti, ei mitenkään yllätyksellisesti kuin ensimmäistä kertaa, ei rintaliivejä tai mitään muutakaan. Mikin katseeseen nainen vastasi leveästi hymyillen vain, että ei ollut alaosankaan alla mitään hidasteita.

      "Katsotaas mitä täältä löytyy." Nainen sanoi siirtäen katseensa alas.

      Kokeneet sormet eivät haparoineet vyönsoljen kanssa ja se aukesi levälleen nopeasti. Sitten nainen taas Mikin silmiin katsoen avasi farkkujen napin ja sitten liukui vetoketju alas hitaasti.
      Mikin alavatsassa kihelmöi ja hänen kyrpänsä sykähteli uhkaavasti.
      Nainen katsoi jälleen alas nähdäkseen mitä nuorukaisen boksereista löytyisi. Toinen käsi tarttui boksereiden reunaan vetäen niitä hieman alas ja antaakseen tilaa toiselle kädelle, joka työntyi sisään Mikin alushousuihin tarttuen pojan vehkeen juureen. Kosketus tuntui sähköiseltä, Mikin alavatsassa sykähteli. Miian kyrvällä oleva käsi veti kalun ulos josta se ponnahti, kuin jousi ulos, vapauduttuaan kankaasta.

      Ja tasan sillä hetkellä Mikin alavatsassa tuntuneet sykähdykset tuntuivat sykähtävän kiveksissä, jotka olivat nouseet tiukasti Mikin vehkeen juureen. Ja Miki älähti ensimmäisen spermasykähdyksen roiskahtaessa tämän vanhemman punapään poskelle. Esikertalaisen pojan vehje sykähteli roiskahduten tahdissa ja Miia piti yhä kiinni tuon yli-innokkaan pojan vehkeestä, silmät suljettuina vastaanottaen yllättävän laukeamisen.

      http://aijaa.com/img/b/00018/13099989.jpg

      Sykähdysten laantuessa ja sperman yhä pulputessa, ropsahdellen Miian rinnoille ja nahkamekon verhoamille reisille, Miki seisoi huohottaen eikä meinannut uskaltaa avata silmiään.
      Säälittävän "Anteeksi"-soperruksen jälkeen hän kuitenkin avasi silmänsä, kun Miia rävähti nauramaan.

      "Ihana poika ! Oliko tää sun ihan ensimmäinen kerta?" Miia kysyi lempeällä äänellä.
      "Joo." Miki sanoi, kuulostaen varmaan samalta kuin joskus lapsena äidin sylissä, kun äiti kysyi "Helpottiko pipi jo?".
      "Hei, se on ihan oikei. Me voidaan olla täällä vähän aikaa, jos sä haluat, että se ei niinku näytä, että oisit lauennu käsiin." Miia jatkoi ja kuulosti nyt ihan Mikin lohduttelevalta äidiltä.
      "Ja hei, sä olet oikeasti niin sulonen, että me voidaan kuule tulla tänne vielä uudestaankin myöhemmin. Tiedä vaikka pääsisit kuule panemaan tätiä." Miia sanoi hymyn ja äänensävyn vaihtuessa säälivästä jälleen ilkikuriseksi.

      Siinä sitten oltiin tovi. Miia pyyhki spermat kasvoiltaan, rinnoiltaan ja mekoltaan vessapaperilla ja hetken päästä lähdettiin taas Tonin pöytään. Poskelle Miki sai, niin ikään kovin äidillisen, suukon ennen vessasta lähtöä.

      Jatkunee... mutta saattaa olla Miesten kesken osiossa loput

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      140
      6153
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      34
      3738
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1955
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1949
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1768
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1626
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1542
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      14
      1455
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1448
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      31
      1365
    Aihe