Osaatteko sanoa, kun on pitänyt FB-tiliään inaktiivisena ja palaa takaisin käyttäjäksi/aktivoi tilinsä, tuleeko siitä jokin ilmoitus vanhoille kavereille? Entä valokuva-albumit, jotka ovat olleet näkymättömissä (laitoin ennen tilin inaktivoimista valokuvat sellaiseen asetukseen, että vain itse voin ne nähdä), tuleeko niiden uudelleen julkaisusta ilmoituksia muille tai jos lisää vanhoihin albumeihin uusia kuvia? Kiitoksen tiedosta.
Facebook-tilin uudelleen aktivoiminen
-Neve
5180
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset 5
Vanhimmat
Ellei fb ei ole viimeaikoina muuttanut asetuksiaan niin kaverisi eivät saa siitä mitään erillista ilmoitusta.
Jos tarkoitat uudelleenjulkaisulla sitä, että muutat yksityisyysasetukset "vain minä" vaihtoehdosta "kaverit" vaihtoehtoon, eivät kaverisi saa siitäkään mitään ilmoituksia. Yksityisyysasetusten muuttamisen myötä kuvat voivat kyllä näkyä omalla aikajanallasi.
Se, saavatko muut ilmoituksen uusien kuvien lisäämisestä riippuu albumisi/kuvasi yksityisyysasetuksista kuvien laittohetkellä.
Korjaus: "Ellei fb ole viimeaikoina...."
Ok, kiitos vastauksestasi :) Tuo aikajana on jokin suht uusi ominaisuus, onko sitä pakko ottaa käyttöön/voiko sen piilottaa? Entä pystyykö valokuvia siirtämään albumista toiseen? Itse ajattelin poistaa vanhoja albumeja, mutta siirtää niistä joitakin kuvia itsestäni omiin profiilikuviin (ajattelin jättää siis pelkän profiilikuva-albumin näkyviin), onnistuukohan tämä?
Kuvia voi siirtää albumista toiseen. Profiilikuvakansioon niitä ei kuitenkaan välttämättä voi siirtää tykkäyksineen ja kommentteineen: Saatat joutua asettamaan toisessa kansiossa olevan kuvan profiilikuvaksi, jolloin kuvasta kopioituu uusi versio profiilikuvat kansioon.
Yksityisyysasetuksissa muuten kannattaa ottaa huomioon, että nykyään profiilikuvaa vaihdettaessa fb asettaa profiilikuvasi julkiseksi ellet huomaa itse vaihtaa yksityisyysasetusta.
Aikajana on käytössä kaikilla, se ikään kuin korvasi sen mitä ennen nimitettiin seinäksi. Voit kuitenkin itse valita, mitä asioita näytät, korostat tai piilotat aikajanallasi.
Ok, ehkä mä näillä pääsen taas uuteen alkuun Fb:ssa :) Aika paljon on varmaan muutoksia tullut parissa-kolmessa vuodessa palveluun..mutta oletan, että niin kauan kun profiilini kaikki asetukset on tilassa "vain minä", niin pääsen tekemään sinne tarvittavat muutokset ennen kuin julkaisen profiilin, eikö niin?