Itä-Häme on surkastunut lehti!!!!

Paska!!!!paperia!!!!

Uutiset jos on niin on vanhoja, Nettilehti laahustaa jossain menneisyydessä. Ikäväkseni tilasin mokoman paskan ja kuvittelin saavani siitä ainakin takkaan sytykkeen niin ei perkele lehti on niin laiha ja olematon luomus jottei siitä riitä edes sytykkeeksi enään. Olisiko aika lopettaa koko pilailu ja myös ihmisten kusettaminen, ei lehti vailla asiaa ja täynnä mainoksia ole kummempi kuin ilmais jakelu Heinola Tietää joka ei maksa 300euroa vuosi. Paskaa saa laatikon täyteen ilmankin niin miksi maksaa vielä Itä-Hämeestä ekstraa???!!!!!. Toimittajat vaihtoon ja lehti uusiksi saisi jotain uutta aikaan ja rehellisiä uutisia!!!!!!!!!.

55

3759

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ai, mikä lehti ?

      Lehti varmaan loppuu kohta, liittävät Ess,n. Aivan mieletön hinta sisältöön nähden.
      Joku juttu kopsattu valtakunnasta, tv ohjelmia monta sivua.
      Joskus paikallisuutta vähän. Samoja henkilöitä etupäässä Tori-Rusilaa ilm. suosikki.
      Silloin kun aloittivat nettilehden piti tulla oikein valtakunnan paras. Jari Niemi kertoi,
      ei kai sillä hyvin mene jos päätoimittaja hakee muualle.
      Ei ole henkilökuntaa päivittämään, surkeeta......................

    • Roku

      Toudella pösö lehtonen, lopun alku. Uutiset päiviä vanhaa kömmellystä josko niinkään edes uutisia. Ilmaisjakelutkin on kattavampia tiedottajia kun I-H. En uudistanut tilaustani enkä uusi.

    • Huonosti pyyhkii

      Liian "liukasta" serlaa..........

    • esax

      Isot kuvat,vähän tekstiä,melkein kuvalehdeksi voisi luulla.ESS:ssä sama vika.

    • Masentavaa

      Nyt on täällä tullut täyttä asiaa Itä-Häme -lehdestä. Olisiko mahdollista saada parannusta asiaan? Täällä on jo esitetty monta ongelmallista kohtaa (esim. hinta-laatu-suhde), joihin pitäisi saada parannusta. Vai kuihtuuko lehti pois niinkuin Heinola itsekin tuntuu tekevän.

    • samat jorinat

      Keskisuomalainen voisi antaa oppia, kuinka hyvä lehti tehdään. Olen tilannut sen jo monta vuotta, upeaa ja asiallista tietoa koko Keski-Suomesta, isoja ja pieniä uutisia, kulttuuria, politiikkaa, henkilökuvauksia, tapahtumia, historiaa, tulevaa, ja vaikka mitä! Tämä meidän paikallinen ja puolueellinen julkaisu on surkastunut sisällöltään mutta turvonnut hinnaltaan...huono suunta! Samat jorinat ja suunnitelmat vuodesta toiseen, hyvä että joku uskalsi ottaa asian esille. Hinta-laatusuhde aivan pyrstöllään, satanenkin on liikaa.

      • maki05

        No Keskisuomalainen on Kepun lehti. Kuka semmoista voisi tilata (yök)? Tosi onmyös se, että Itähäme-lehti on surkastunut ja hinta-laatusuhde ei ole kohdillaan. Lehti on ohut eikä sisältö ole kummoinenkaan. Mihin katosi esim Chimene Bavard, joka kirjoitti ihan mielenkiintoisia juttuja alueen asukkaiden arjesta ja vieläpä hyvällä ammattitaidolla?


      • Eikäpä

        Bavard kirjoitti aivan jumalattoman lapsellisia juttuja. Hyvä, jos on kadonnut jonnekin.


      • Anonyymi
        maki05 kirjoitti:

        No Keskisuomalainen on Kepun lehti. Kuka semmoista voisi tilata (yök)? Tosi onmyös se, että Itähäme-lehti on surkastunut ja hinta-laatusuhde ei ole kohdillaan. Lehti on ohut eikä sisältö ole kummoinenkaan. Mihin katosi esim Chimene Bavard, joka kirjoitti ihan mielenkiintoisia juttuja alueen asukkaiden arjesta ja vieläpä hyvällä ammattitaidolla?

        I-H demari äänenkannattaja. Onkohan päätoimittaja ajantasalla tehtäväkuvassaan?


    • pilkutjapisteet

      KirjoittiLaitinenkuneiolesaanutjuttujaanesille.,.,.,., Kirjoitusonselvää Laitisen Jarmontekemää.,.,.,.,., Eivoimitenkäänkannattaaotsikkoakuneiniineieieie,.,.,.

    • Ei tilata

      samat jorinat

      Joissakin lehdissä on
      ...isoja ja pieniä uutisia, kulttuuria, politiikkaa, henkilökuvauksia, tapahtumia, historiaa, tulevaa, ja vaikka mitä!
      Itä-Häme on kaupungin virallinen ilmoituslehti, jossa tiedotetaan politiikasta päättäjien tahdon mukaisesti, ei siis esimerkiksi aroista asioista. Pitäisikö paikallislehdessä olla esimerkiksi kulttuurisivut tukemassa paikallista kulttuuria ja Heinolan hankkeiden esittelyä ja totteuttamista? Ilmoitukset voisivat vähentyä samoin kuin painopaikan käyttö, jos lehti tiedottaisi toisin.

    • Jarmo Laitinen

      No joo pitipä minutkin sitten tähänkin sotkea.
      Mutta siinä olen kyllä sitä mieltä jotta Itä-Hämeen uutisoinnissa on parantamisen varaa ja ihan reilusti.
      Meille ei lehteä tule kun sen luen muualla, kylläkin päivittäin.
      Uutisointi on jossain vaiheessa lipsahtanut minusta pikkuisen eikä ihan pikkaisenkaan sivuraiteille siinä suhteessa, että on otettu toimituksessa omat toimittajien mielipiteet osaksi uutisointia ja siten annetaan ei välttämättä väärää mutta kuitenkin osittain puolueellinen katsonta kanta asioihin.
      Hyvään journalismiin kuuluu ensisijaisesti minusta kirjoittaminen asioista puolueettomasti oli toimittaja mitä mieltä itse sitten hyvänsä ja siitä asiasta mikä uutinen on, asia ei saa olla provosoivaa jos se ei sitä muuten ole. Toimittajan on hyväksyttävä se ettei kaikki ole samaa mieltä asioista ja uutisoitava siksi mahdollisimman totuusperäistä uutisointia johon ei pitäisi mitenkään sotkea hänen omia kantojaan.
      MTV kolmosen aamu ohjelmassa oleva Karhuvaara on tyypillinen esimerkki minusta jonka tulisi olla hiljaa omista aivoituksistaan ja kuunnella ihmisiä ketä on kuultavaksi raahauttanut, minua kiinnostaa näiden vieraiden ajatukset kyllä muttei Karhuvaaran omat kommentit asioihin.
      Itä-Häme on ihan hyvä lehti ja ei olisi ollenkaan huono jos siinä olisi esim kultuurille ja politiikalle sekä paikalliset että maailmalliselle uutisille omat sivut.
      Uutiset tulisi olla mahdollisimman totuus peräisiä ja itse koin kovin loukkaavana uutisoinnin minun erottamisestani Vasemmistoliitosta ja potkuista OK uutinen olisi ollut ihan oikein ja hyvä jos siinä olisi ollut jotain totuutta jossakin kohtaa. Ei lehden pääotsikko voi minusta perustua huhuihin ja virheellisiin tietoihin missään määrin, tästä minäkin rauhallisena miehenä jopa melkein hermostuin ja lehti korjasi asiat aivan oikein ja ihan näyttävästi.
      Eli voinen tässä yhteydessäkin kertoa jottei minua ole erotettu puolueesta ei Heinolan Vasemmistosta eikä kukaan ole sellaista edes vaatinut koskaan siitä olen toimittanut puolueen antaman todistuksen esim Itä-Häme lehdelle. Myöskään minua ei ole potkittu ulos mistään johtajan paikalta eikä sellaista ole kukaan minulta vaatinutkaan. Nämä minuun liittyvää faktaa. Jos joku muuta sanoo niin olisi kiva minunkin tietää mihin tietonsa perustaa.
      Itä-Häme olisi oiva lehti juurikin pienillä muutoksilla ja varsinkin siten jotta säilyttäisi puolueettomuuden vaikka tiedän ulkoisen painostuksen olevan kova uutisoinnissa niin sisälltöön liittyen kuin siinä kuka julkisuutta saa olisi suotavaa noudattaa rehdin puolueettoman journalismin periaatetta.
      Toimittajienkin uskottavuus kärsii jos kirjoittaa sellaista joka ei paikkaansa pidä, tulee maine jotta kaikki jutut jopa oikeatkin olisi siten virheellisiä ja kirjoitettu joltain kantilta, se tulisi toimittajain myös muistaa.
      Lahdistolla ja yleensä medialla on valtaa ja kellä sitä on sen tulisi sitä käyttää oikein ja harkiten koko alan uskottavuudenkin takia.
      Aatos Erkko sanoi aikoinaan olevansa lehtimies joka uutisoi ihmisten asioita ihmisille tuomatta siihen omaa tulkintaansa asiassa, tämä on juurikin sitä mitä olisi I-H;n tehtävä.
      Myös on minusta paheksuttavaa esim "päivä vieras" palstalla pyöritetään samoja naamoja samoine ajatuksineen viikosta toiseen. Listalle ei hyväksytä kaikkia joka on väärin, sinne olisi annettava tilaa kaikille jotka Heinolan eteen jotain asoita tekee.
      En esim tajua miksi hallituksen jäsentä pitkänlinjan valtuutettua jopa viimevaaleissa 200ääntä saanutta Matti Seppää ei ole koskaan kutsuttu palstalle, minusta se on jokseenkin loukkaavaa niin Seppää kohtaan kuin yleensä kuntalaisiakin.
      Ok Seppä on persoona josta joko pitää tai ei mutta sen ei tulisi olla mikään vika ja este jotta henkilö voisi tuoda asiansa esiin.
      Niin kauan kuin lehti on poliittisesti sitoutumaton sen tulisi myös olla sitä.
      Minusta Itä-Häme voisi enemmän painottaa yhteiskunnallisiin asioihin uutisointia, idea voisi olla esim valtuustolle ja lautakunnille tulevien asioiden julkaiseminen ja uutisointi jo valmistelu vaiheessa ja siten herättää kuntalaisten kiinnostusta asioihin varhaisessa vaiheessa.
      Nykyinen uutisointi on pääasiassa sitä jotta kerrotaan mitä on päätetty ja kuka siitä on valittanut ja miksi. Näin ei tarvitsisi kuitenkaan olla , lehti voisi olla helpostikkin vaikutus väylä päättäjien ja kuntalaisten välillä, siten voisi välttyä monelta sotkulta ja se olisi ennenkaikkea myötävaikuttamassa avoimempaa vuorovaikutusta päätösten ja ihmisten välillä.
      Kuitenkin lehti on tehty meitä ihmisiä varten ja päätökset meille ja meidän hyväksi ei meitä vastaan.
      Oikea uutisointi oikeaan aikaan oikeista asioista kaikille antaa pohjaa rakentaa oikeudenmukaisempaa kuntaa meille kaikille sillä me kaikki kuitenkin täällä asumme ja pärjäämme juurikin niin hyvin kuin pesämme rakennamme.
      No minusta I-H on tarpeellinen lehti ja ihan hyvä sellainen joskin näillä pikku hiomisilla sitä ehkä itse rukkaisin.

      • Kyllä Hla tietää

        Ymmärrän ettei Itä-häme lehteä Laitiselle tule. Lehti on maksullinen ei ilmaisjakelulehti.
        PS Ilmaisjakelulehtienkin vaalimainoslaskutkin pitää maksaa, vaikkei pääse valtuustoon vaan jää varajäseneksi. 700 e on iso raha pikku yrittäjälle.


      • kyllä minä tiedän
        Kyllä Hla tietää kirjoitti:

        Ymmärrän ettei Itä-häme lehteä Laitiselle tule. Lehti on maksullinen ei ilmaisjakelulehti.
        PS Ilmaisjakelulehtienkin vaalimainoslaskutkin pitää maksaa, vaikkei pääse valtuustoon vaan jää varajäseneksi. 700 e on iso raha pikku yrittäjälle.

        Siinä taas esiteltiin tiettyjen tahojen ilkeilypolitiikkaa. Jaha, että siksi roskalehteä ei tilata, koska se ei ole ilmainen? Ihan tottako ei muuta syytä?


      • läpinäkyvyys

        Heinola tietää -lehti voisi ottaa tuon roolin, että tiedottaisi valtuustossa vireillä olevista asioista. Se voisi olla sille kasvuvaltti. Joku puolueeton ja asiallinen tiedottaja kaupungissa olisi hyvä olla. Mainostajatkin tykkäisivät mainostaa lehdessä, jota luetaan ahkerasti, oli se sitten ilmaisjakelulehti tai ostopaperia.


    • Kevät ja terva

      I-H,ssa voisi olla enempi kalastus ja venejuttuja.
      Kevät on veneitten kääntö aikaa

      • SOUDELLAAN

        SAS MUUTA, KOHTA TAAS VENEITÄ KÄÄNETÄÄN VESILLE, VAIKKA OVAT LUKOSSA JA JÄÄT JÄRVESSÄ - KUMMALLISTA HEINOLASSA-ASIKKALASSA.


    • tarkkamartta

      No ih maksaa n 200 vuodes, ei 3sataa.

    • Huh,huh.

      Liikaa, lehten tasoon nähden.
      Siinnä voisi olla jo nettilehtikin.

    • iturit

      Lähtökohtaisesti on hyvä, että meillä on oma lehti :)
      Koen että Etlari on huonompi.

      Lehdessä pitäisi kuitenkin haastatella muitakin kuin aina
      niitä samoja.. Nytkin kun on tämä koulu asia ja kaikki muut
      sotkut niin haastattelisivat muitakin kuin kiinteistöpäällikköä tms

      Välillä tuntuu et poliitikot ohjailee uutisointia ja jutut putkahtelee heidän
      mielen mukaan.. Ei anna riippumatonta kuvaa..

      • Just näin

        Kavereilleen ja tutuilleen ne toimittajat soittelevat ja vääntävät asiaa yhdessä vaikka rautalangata


    • Veneilijä Veka

      Onneksi ei ole laitisen juttuja vielä Itä-Hämeessa , pysyy paskajutut tällä palstalla., ennen kesää tullee LAITISESTA DOKUMENTTI ITÄ-HÄMEESSÄ.

      • fhgfgjhgjf

        Niinkö teet? Oikein "dokumentti"? Onkos aihetta edes haastateltu? Kerrotaanko siinä, kenen suulla hänestä puhutaan? On hyvä, jos joskus tehtäisiin siinäkin riepulehdessä juttuja merkittävistäkin ihmisistä, eikä jostain puliukoista ja korruptoituneista mummoista.


      • Pitihän se tietää
        fhgfgjhgjf kirjoitti:

        Niinkö teet? Oikein "dokumentti"? Onkos aihetta edes haastateltu? Kerrotaanko siinä, kenen suulla hänestä puhutaan? On hyvä, jos joskus tehtäisiin siinäkin riepulehdessä juttuja merkittävistäkin ihmisistä, eikä jostain puliukoista ja korruptoituneista mummoista.

        Laitisen kirjainyhdistelmä ja teksti sen mukaista !


      • Luettu on

        Jatkuvasti on Laitinen itä-Hämeessä jos et muuten ole sattunut huomaamaan.


    • oman kylän tytöt.

      Keskisuomalainen ei ole enää kepun äänenkannattaja, vaan todellakin puolueeton julkaisu. Tosin nykyisin siellä kohotetaan Virkkusta ja Huovista, ministereitä, kun ovat oman kulmakunnan naisia. Aikoinaan se olikin keskustan kannattaja, vaikka eihän siinäkään mitään pahaa ole! Asiaa puhuvat ja kirjoittavat siinä missä nykyhallituksenkin julkaisut. Vaikkakin sen oman ministerin saaminen näiltä kulmakunnilta olisi hyvä juttu lehdelle. Tulisi päätöksistä tietoa nopeammin näille sivukylillekin.

    • hghkjghkghkjgHarri

      Pili pää pöö juttuja ja koko lehtinen ei ole edes lehti niin täyttä paskaa kaikki.

    • Tyyny123456789

      Tosi surkea opus suhteen hinta/laatu. EN tilaa roskia kotiini.

    • jghkhruitiurioutjg

      Itä-häme kirjoittaa asiatonta asian vierestä viikon myöhässä sen olen huomannut.

    • ale-hintaan

      Tänään Motonetin mainos taisi olla tukevampaa tavaraa kuin itse lehti. Haloo, en halua maksaa kotiin kannetusta mainoslehtisestä ihan tällaista hintaa.

      • melko kallista

        ...ja sivunumerot oli myös mainosliitteessä...


      • nyt.ky'
        melko kallista kirjoitti:

        ...ja sivunumerot oli myös mainosliitteessä...

        Eikös PT.Jari Niemi hae paikkaa muualta.
        Hukkuva laiva, eipäs kun poistuva lehti.
        Ei riitä lehtiin juttuja eikä ilmoittajia. Netti syö....
        Missähän on nyk. Neuvostoliitto lehti.
        Sen sai ilmaseksi porvari kapitalistikin
        Ei mikään ole kuin ennen.....


      • ei hullu joka pyytää
        nyt.ky' kirjoitti:

        Eikös PT.Jari Niemi hae paikkaa muualta.
        Hukkuva laiva, eipäs kun poistuva lehti.
        Ei riitä lehtiin juttuja eikä ilmoittajia. Netti syö....
        Missähän on nyk. Neuvostoliitto lehti.
        Sen sai ilmaseksi porvari kapitalistikin
        Ei mikään ole kuin ennen.....

        Itä-häme lehti on todellakin aivan törkeän hintainen sisältöönsä nähden.Maksamme tilauksen 3 kuukauden välein,heti jos jakson hinta menee yli
        60€ lopetamme tilauksemme,siinä menee kipukynnyksen raja kyseiseen tilausmaksuun


    • gjg

      Jutut on kyllä välillä iltalehtitasoa. Jos ei asiallisempaa uutisointia tule, niin nimen voisi vaihtaa vaikka Ilta-Hameeksi.

      • ss2d

        Eiku Itä-Hildeeniksi.


    • isäs oli

      Munas on surkastunut.

    • Häirikkö

      Ja joistakin tapauksista kirjoitetaan kahteenkin kertaan...... Uutisten puutettako??

    • Häirikkö

      Ja edelleenkin ei muutosta: samat uutiset kahteen kertaan. Mikä vittu vaivaa lehden henkilökuntaa kun pitää uutiset laittaa moneen kertaan? Kyl mul perkele hermo palaa kun nettisivuja lukee! Toimittajat vaihtoon!

      • Pahe on out

        Tiukasta on tullut pahe-ryhmän tiedotuslehti. Oli todella törkeä kirjoitus Ville maunon-poika kuuselan vaimon Heinin kirjoitus sempan väistötiloista. Niemen pitäoisi päätoimittajana puuttua moiseen törkykirjoitteluun, jossa haukutaan virkamiehiä ja luottamushenkilöitä, jotka eivät paheen järjestämissä kissanristiäisissä.


      • Pahe on out

        Tiukasta on tullut pahe-ryhmän tiedotuslehti. Oli todella törkeä kirjoitus Ville maunon-poika kuuselan vaimon Heinin kirjoitus sempan väistötiloista. Niemen pitäoisi päätoimittajana puuttua moiseen törkykirjoitteluun, jossa haukutaan virkamiehiä ja luottamushenkilöitä, jotka eivät paheen järjestämissä kissanristiäisissä.


    • en enää tilaa

      Itä-Pahe..
      PaHeen äänenkannattaja.
      Heinolaliitekin yllätys yllätys pullollaan PaHen lähipiirin businesskuvioita ja etätyöuutisointia. Olikohan ne ostettuja ilmoituksia? :)

    • Joo joo12

      Älkää hyvät ihmiset haukkuko lehteä, kamina syttyy kaikista parhaiten itä-hämeellä.

    • Hämyily loppui 08

      Pitäisi lähettää joskus sinne entiseen kotikaupunkiini ilmaisjakelulehtiä täältä Helsingistä. Töölöläinen ja Helsingin Uutiset ovat sisällöltään aivan eri planeetalta kuin Itä-Hämy.. Toki kaupunginosa lehdillä on täällä enemmän uutisoitavaa, mutta kuitenkin Itä-Hämyn "toimittajien" ammattitaidolla ei täällä pyöritettäisi edes näitä ilmaisjakelulehtiä!

    • Raivaaja 2.0

      Heinola ei ole mikään Helsinki, eikä täällä ole turhan paljoa toimituksellisia resursseja tai asukkaita, kenelle sanomalehteä voisi markkinoida, mutta uskon hartaasti, että täällä olisi tilausta uudelle, poliittisesti sitoutumattomalle paikallislehdelle. Paikallispolitiikkaa neutraalista näkökulmasta (jos se edes tänä armon vuonna 2014 on mahdollista) sekä kaupungin ihmisiä, ilmiöitä ja tapahtumia muustakin kuin vanhusten ja omissa maailmoissaan elelevien päättäjien näkökulmasta. Tarkempaa tiedotusta ja taustoitusta mm. valtuustoaloitteista ja kaupunginhallituksen päätöksistä, jotka vaikuttavat jokaisen kaupunkilaisen elämään tavalla tai toisella. Sellainen lehti, jota lukevat mielellään muutkin kuin syntyjään negatiiviset ihmiset.

      Uuden paikallislehden perustaminen olisi yksi askel kohti uudistuvaa Heinolaa, josta päättävissä elimissä jatkuvasti jauhetaan, mutta jota ei tunnuta mitenkään konkreettisesti edistävän. Se olisi myös oivallinen näyttö siitä, että me - kaupungin asukkaat - emme tyydy jämähtyneisyyteen ja jää leikkauksien aikakautena pyörittelemään peukaloitamme, vaan tarpeen tullen hoidamme vaalimamme asiat itse alusta loppuun.

    • hkjhkjhklhjkljhkljlk

      Aika heikkoa ja myöhäisjättöistä jälki polttoa on uutisointi lehdessä Itä-Hilden

    • asiat auki ja jakoon

      Samaa mieltä monen kirjoittajan kanssa. Noita lautakuntien ja valtuuston ja hallituksen päätöksiä voisi avata ja kertoa niistä kansan kielellä ja puolueettomasti juuri Itä-Hämeessä. Mutta ei . Vain yhden palstan pikkujuttu jostain satunnaisesti, ota siitä sitten selvää mitä on oikeasti päätetty ja miksi. Osaava toimittaja, puolueeton, ja asiat auki, kiitos.

    • Näin on näin on

      Heinolassa kokoontui 31. 5 2014 riemu ylioppilaita. Iloinen joukko koostui 1964 ylioppilaiksi päässeistä Heinolalaisista nuorista. Nuorista, jotka sitekeällä yrittämisellä ova menestyneet koulussa ja työelämässä, joukossa peräti 6 teologiaa. Olemme ihmetelleet useitten Itä - Hämeen lukijoiden kanssa, lehden logikkaa. Tästä merkittävästä tapaamisesta oli maantain lehdessä hyvin pieni juttu ja vielä pienempi kuva. Kuva josta ei juuri ketään tunnistanut, koska se oli niin pieni, että naamoja ei juuri näkynyt. On tosiaan loukkaavaa, että lehti repii isoja värikuvia kaikenmaailman blogkkaajista ja taivaanrannanmaalareista kertoen sivunkokoisin jutuin seikka peräisesti heidän tekemisistään. Mutta jättää kertomatta ihmisistä jotka ovat omalla yrittämisellään menestyneet koulussa ja sitten työssään maailmalla.

    • orvo

      Todellakin, eihän Itä-Häme lehdessä ole juurikaan muuta uutisointia kuin "rattijuoppo jäi kiinni" ja "mopopoika pääsi karkuun" :)

      • Näinonnäinon

        Valtuuston "tytöt" ja IH. lehdentoimittaja "tytöt" kaveraavat ja facettavat ja visertävät keskenään: "Tuus tekeen juttuu. Tää on hiano juttu ja niin ellellen Ellit.


      • politiikkaliite
        Näinonnäinon kirjoitti:

        Valtuuston "tytöt" ja IH. lehdentoimittaja "tytöt" kaveraavat ja facettavat ja visertävät keskenään: "Tuus tekeen juttuu. Tää on hiano juttu ja niin ellellen Ellit.

        Reissari -matkailuliite oli huvittava esimerkki siitä, kuinka pieni piiri pyörii.
        Jostain syystä pikkupiiriläiset ja heidän kamunsa täyttivät sivut ja niin ropisi taas Itä-Hämeen uskottavuusosakkeet, eikö todella löydy kuin kunnallispoliitikkokytkösten kautta lehtijuttuja?
        Samaa sontaa Seminaariuutisointikin. Puolueettoman lehden puolueeton toimittaja arvostelee kaupunginjohtajaa, kun lapset joutuvat Salpauksen tiloihin. Niin kenen lapset? Ettei vaan omat.


    • Jarmo Laitinen

      Itä-häme jolistaa lehdessään 7.6-2014 jottei tavoittanut minua vastaamaan kirjoitukseensa koskien kaupunginjohtajaa ja sen valintaa.
      Olen ollut tavoitettavissa niin puhelimitse kuin sähköpostise siitä asti kuin juttu oikeudesta jukisuuteen tuli.
      itä-hämeen toimitus ei todellakaan ole ottaanut minuun yhteytä mutta muisti kirjoittaa lehteen ettei minua tavoitettu.
      Keskusteltuuani päätoimitajan kanssa hän kertoi jottei kukaan muistanut minun numeroa ja se ilm riittää syyksi painaa lehteen jottei minua tavoitettu:) .
      sanoisin jotta täyttä paskaa tuolta osin.

    • helvatan kukkakeppi

      Lehti on kertonut, niin kuin on tapahtunut. "Laitista ei tavoitettu" -->eli eivät edes ottaneet yhteyttä = eivät edes yrittäneet tavoittaa. Mitä sä sä Jammo nyt taas marmatat?

      • Lahtiselle lasku

        Laitinen on ollut keikkahommissa, vaimonsa omistaman kartanon ulkovuorauksia puuhastelemassa,ei ole saanneet toimittajat janoa kiinni. Mitä kommentteja laitiselta tarvitaan ? Tuomio on tullut aiheeton valitus. Häpeällistä toimintaa laitiselta. Lisää tulossa?


    • Anonyymi

      Pääasiassa lehti näyttää olevan paikallisen Citymarketin mainoslehtinen.

    • Anonyymi

      Niin, milloin se maanantain ja torstailehden ilmestyminen lakkaa?
      1.10?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi laatikkomansikoihin jätetty kannat?

      Tympeä homma kotona sitten poistaa...
      Maailman menoa
      150
      2259
    2. Mikä oli se hetki

      kun tajusit rakastuneesi?
      Ikävä
      94
      1723
    3. Ymmärrät sanomattakin

      Että ollaan kielletyllä alueella. Silti nainen sinun vaikutus on suurempi kuin kenekään toisen koskaan. En voi tälle as
      Ikävä
      87
      1424
    4. Älä turhaan nainen ikävöi minua

      Olen sellainen jäntevä pantteri ja sinä jo melkein rollaattorikamaa. Ei onnistu mikään.
      Ikävä
      96
      1394
    5. En ollut varma

      Tunnistiko/hoksasiko kuka olen niin siksi en viitsinyt sanoa mitään 😔🫣😂 yleensä kyllä tervehdin tuttuja, paitsi sillo
      Ikävä
      9
      1382
    6. Mitä sanoisit kaivatullesi juuri nyt?

      Mitä sanoisit hänelle?
      Ikävä
      146
      1313
    7. Kuinka paljon voi olla rakastunut..

      ....ja välittää ihmisestä jota ei edes tunnen kunnolla? Eikö silloin ole kysymys jostain suuremmasta? Mitä on yhteenkuul
      Ikävä
      64
      949
    8. SDP-johtoinen hallitus luo vakaan yritys- sekä työmarkkinaympäristön

      Vaikka mitä puhutaan SDP-johtoinen hallitus luo vakaimman ja ennustettavimman yritys- ja työelämäympäristön. Mm. niin e
      Maailman menoa
      113
      939
    9. Kuvaile nainen itseäsi

      Niin katsotaan, oletko kaivattuni. Kiitos. 💛
      Ikävä
      46
      923
    10. Sä olet nainen niin

      Loistava ihminen että en muista ketään kuka pääsisi samalle tasolle kanssasi. Piristystä päivääsi. T:J
      Ikävä
      36
      872
    Aihe