ÄLÄ VILJELE LÄÄKEYRTTEJÄ ENSI KESÄNÄ TAI JOUDUT VANKILAAN!

Sekopäitä EU:ssa

http://www.magneettimedia.com/eun-yrttikielto-tulee-voimaan-huhtikuun-lopussa/

EU:n päättäjät ovat seonneet lopullisesti!
Tarvitsisivat mitä pikimmin enkeliterapiaa.

Valkosipuli ja rosmariini ovat esimerkiksi valtavan vaarallisia aineita lääketehtaiden näkökannalta, koska niillä voi parantaa itsensä monista taudeista, eikä pilsukauppa silloin käy, eivätkä lääkärit saa provikkojaan lääketehtaiden osakeannista.

Mutta miten helvetissä tommonen lääketehtaiden lobbaus on voinut mennä läpi???

Asiahan on kristallinkirkas!
Vain lääketehtaat saavat kasvattaa kyseisiä lääkeyrttejä lääkinnällisiin tarkoituksiiin ja rahastaa rumasti.

Mihin hittoon maailma on oikein menossa?
Ilmeisesti kohti täyttä katastrofia!
Miten EU:n päättäjät voivat olla noin tyhmiä!

P.S. Katson tarkkaan, ketä äänestän EU:hun.
Katso sinäkin!

3

78

Vastaukset

 • Tästähän minäkin yritin puhua jo pari vuotta sitten, mutta harva kuunbteli. Se ei tunnu todelta tai edes merkitykselliseltä, ennenkuin siitä tehdään laki. Niin, totta kai tämä on tätä samaa globaaliyritysten maailmanherruuspyrkimystä, 'corpocratocracy', kuten John Perkins sitä nimittää (häntä kannattaa kuunnella ja lukea, kuten myös Noam Chomskyä ja Howard Zinniä).

  USA:ssa lääketeollisuuden mafia on vielä pitemmällä. Siellä lääkäri voi joutua vankilaan, saada sakkoja tai jopa menettää lääkärin lupansa, jos suosittelee esimerkiksi syövän hoitoon muita kuin globaalifirmojen juttuja. Siis vaikka hänen potilaansa paranisivat!

  Koiviun lehdet, katajan marjat ja mitä muuta vielä - niistäkö nyt sitten sakotetaan, vai tulevatko he ja myrkyttävät pihasi ja metsäsi, jos noita "lääkekasveja" tavataan? Vai onko tässä vaiheessa "rikos" vasta se, jos myy noita tuotteita?

  Emme saa enää odottaa, että korruptoituneet poliitikot korjaavat maamme ja maailmamme asiat. Samat korporaatiot, jotka tässäkin ovat takana, pitävät huolta lahjuksillaan, etteivät poliitikot aja kansalaisten asioita, vaan globaaliyritysten. Ainut ratkaisu on meissä, kussakin erikseen ja kaikissa yhdessä. Tiedottaminen, keskustelu, vastarinta, äänestäminen, asettuminen ehdolle vaaleissa, oman rehellisyytensä vahvistaminen, että pystyy itse olemaan korruptoitumatta. Keinoja on monia. Meissä on ratkaisu.

  Ja EU:sta on erottava.

 • http://anh-europe.org/get-involved

  Alliance for Natural Health jakaa tietoa tästä hirvityksestä ja heidän kauttaan voi yrittää vaikuttaakin, allekirjoittamalla heidän adressejaan. Tässä lisätietoa codexista: http://www.anh-europe.org/campaigns/codex

  Kaiken tämän keskellä muistetaanpa, että eniten terveyteemme kuitenkin vaikuttavat ajatuksemme ja asenteemme. Kuka tahansa voi ajatella itsensä sairaaksi. Pelko ei ole terveellistä. Pannaan pois pelko, mutta toimitaan. Tämä on meidän maailmamme, ei korruptoituneiden, ahneiden globaaliyritysten.

 • "Magneettimedia"

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.