ÄLÄ VILJELE LÄÄKEYRTTEJÄ ENSI KESÄNÄ TAI JOUDUT VANKILAAN!

Sekopäitä EU:ssa

http://www.magneettimedia.com/eun-yrttikielto-tulee-voimaan-huhtikuun-lopussa/

EU:n päättäjät ovat seonneet lopullisesti!
Tarvitsisivat mitä pikimmin enkeliterapiaa.

Valkosipuli ja rosmariini ovat esimerkiksi valtavan vaarallisia aineita lääketehtaiden näkökannalta, koska niillä voi parantaa itsensä monista taudeista, eikä pilsukauppa silloin käy, eivätkä lääkärit saa provikkojaan lääketehtaiden osakeannista.

Mutta miten helvetissä tommonen lääketehtaiden lobbaus on voinut mennä läpi???

Asiahan on kristallinkirkas!
Vain lääketehtaat saavat kasvattaa kyseisiä lääkeyrttejä lääkinnällisiin tarkoituksiiin ja rahastaa rumasti.

Mihin hittoon maailma on oikein menossa?
Ilmeisesti kohti täyttä katastrofia!
Miten EU:n päättäjät voivat olla noin tyhmiä!

P.S. Katson tarkkaan, ketä äänestän EU:hun.
Katso sinäkin!

3

88

  Vastaukset

  • Tästähän minäkin yritin puhua jo pari vuotta sitten, mutta harva kuunbteli. Se ei tunnu todelta tai edes merkitykselliseltä, ennenkuin siitä tehdään laki. Niin, totta kai tämä on tätä samaa globaaliyritysten maailmanherruuspyrkimystä, 'corpocratocracy', kuten John Perkins sitä nimittää (häntä kannattaa kuunnella ja lukea, kuten myös Noam Chomskyä ja Howard Zinniä).

   USA:ssa lääketeollisuuden mafia on vielä pitemmällä. Siellä lääkäri voi joutua vankilaan, saada sakkoja tai jopa menettää lääkärin lupansa, jos suosittelee esimerkiksi syövän hoitoon muita kuin globaalifirmojen juttuja. Siis vaikka hänen potilaansa paranisivat!

   Koiviun lehdet, katajan marjat ja mitä muuta vielä - niistäkö nyt sitten sakotetaan, vai tulevatko he ja myrkyttävät pihasi ja metsäsi, jos noita "lääkekasveja" tavataan? Vai onko tässä vaiheessa "rikos" vasta se, jos myy noita tuotteita?

   Emme saa enää odottaa, että korruptoituneet poliitikot korjaavat maamme ja maailmamme asiat. Samat korporaatiot, jotka tässäkin ovat takana, pitävät huolta lahjuksillaan, etteivät poliitikot aja kansalaisten asioita, vaan globaaliyritysten. Ainut ratkaisu on meissä, kussakin erikseen ja kaikissa yhdessä. Tiedottaminen, keskustelu, vastarinta, äänestäminen, asettuminen ehdolle vaaleissa, oman rehellisyytensä vahvistaminen, että pystyy itse olemaan korruptoitumatta. Keinoja on monia. Meissä on ratkaisu.

   Ja EU:sta on erottava.

  • http://anh-europe.org/get-involved

   Alliance for Natural Health jakaa tietoa tästä hirvityksestä ja heidän kauttaan voi yrittää vaikuttaakin, allekirjoittamalla heidän adressejaan. Tässä lisätietoa codexista: http://www.anh-europe.org/campaigns/codex

   Kaiken tämän keskellä muistetaanpa, että eniten terveyteemme kuitenkin vaikuttavat ajatuksemme ja asenteemme. Kuka tahansa voi ajatella itsensä sairaaksi. Pelko ei ole terveellistä. Pannaan pois pelko, mutta toimitaan. Tämä on meidän maailmamme, ei korruptoituneiden, ahneiden globaaliyritysten.

  • "Magneettimedia"

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vastaamon omistajat miljonäärejä

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/3c760edc-f921-4bd9-8d2c-622719ab8e2e Yksityinen firma, josta myytiin iso siivu pääomasijoittajille. Ahneusko ajoi
   Maailman menoa
   176
   6259
  2. Vastaamoon tehty ehkä kaksi tietomurtoa - kertoo Yle.

   https://yle.fi/uutiset/3-11612331 Tietoa tihkutetaan tipoittain. Uutta katastrofia pukkaa Vastaamon osalta. Eiliseen asti kyse oli vain yhdestä hakker
   Maailman menoa
   351
   5082
  3. Autoilun päästöt

   Hallituksen tavoitteena on puolittaa liikenteen päästöt vuoteen 2030 mennessä https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006698934.html Liikenteen päästöt ei
   Maailman menoa
   378
   1593