Bodrum holiday resort&spa, kokemuksia kellään?

ankkuri2

Toivottavasti asiallista faktaa

5

224

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • +++

      Mua kanssa kiinnostaa. Ollaan syksyllä menossa kyseiseen hotelliin :)

    • pöllö

      Me mennään tuonne toukokuun lopussa ja voin tulla matkan järkeen kertomaan miten meni. :)

    • +++

      Kiva olisi kuulla minkalainen hotelli on. Hyvää matkaa ja toivottavasti reissu menee hyvin :)

    • bodrum

      Hotelli on tavallaan "lomakylä". Keskellä ei mitään jyrkässä rinteessä, meren rannalla. Bodrumin keskustaan pääsee nopeasti dolmuksella (2€) tien toiselta puolelta tai taksilla. Ympäristössä ei siis mitään muuta kuin muita hotellikomplekseja.
      On päärakennus joka yhdistyy ns. perherakennukseen jossa isommat huoneistot ja lukuisia pieniä 2-3 kerroksisia rakennuksia. Päärakennuksessa on ravintolat, aulabaari, respa yms. Rappusia on PALJON JA JOKA PAIKKAAN!!
      Päärakennuksen allas on all inc. ravintolan vieressä (portaat). Ravintola on suuri ja meluisa mutta ymmärrettävästi kun on aina tupaten täynnä :). Ruoka oli ihan maittavaa ja vaihtelevaa. Lounaalle ei menty kuin kerran kun aamiainen täytti jo niin paljon mutta päivällinen käytiin joka ilta syömässä. Ei erinäisiä teemoja ollut mutta grillausta oli joka ilta (kanaa, broileria, kalaa). Salaattipuoli oli todella runsas, viinit aika hirveitä, olut oli hyvää, limuja en kokeillut kuin kolaa (hyvää), jälkkäripöytä mahtava ja lapsille oli oma pieni buffet-tiski.
      Kahviautomaatteja oli joka tiskillä, vesipulloja sai hakea allasbaarien ja rantabaarin kaapeista, välipala oli joka päivä sama; hampurilaisia, raneja, spagettia tomaattikastikkeessa ja hedelmiä. Näitä tarjoiltiin ainakin rannassa ja vesipuiston puolella.
      Rantaan meni portaat ja kivetetyt polut. Rantapolkuhan on rakennettu meren päälle jossa aurinkotuoleja ja isoja laitureita joista pääsi tikkaita myöten uimaan. Vesi kirkasta, viileää ja kivikkoista jossa lymysi merisiilejä joten suosittelen uimakenkiä. Aurinkotuolit perinteisesti ruotsalaisten varaamia ja sinänsä mitään valvontaa ei ollut vaikkakin kieltokylttejä oli hissistä lähtien.
      Vesipuisto tarkoittaa pientä allasta johon laskee neljä eri mäkeä. Se sijaitsee pikkurakennusten alapuolella, jyrkän rinteen alla. Siellä allasbaari ja iltashowpaikka ja aivan liian vähän aurinkotuoleja.
      Allas/rantapyyhkeet sai ja palutettiin huonekorttia vastaan. Drinkkejä kuului AI:hin 6-8 kappaletta (mojitos, joku karpalo, joku viski) en muista kaikkia ja niitä ei paljoa mittailtu.
      Hamam oli hyvä vaikkakin aika kallis ja niitä kaupataan hyvin innokaasti. Hotellin kosmetologi/kampaaja oli taasen kauhea ja hinnat eivät pitäneetkään paikkansa.
      Huoneisto oli päärakennuksessa (2 h 2parveketta). Oli todella siisti, tilava ja moderni. Pieni jääkaappi ja tallelokero huoneessa. Yksi vessa/kylpyhuone, 1 televisio ja molemmissa huoneissa ilmastointi joka toimi.
      Olimme viime vuonna toukokuun lopussa ja lämmintä riitti 30 joskin illallla voi olla viileää.
      Ai niin, hintaan kuului yksi ruokailu ns paremmassa ravintolassa joka kannattaa varata heti alkulomapäivinä. Söimme välimerellisessä kolmen lajin illallisen ja oli hyvä.

    • huippu!

      Aivan mahtava kohde itse Bodrum sekä hotelli!
      Mitäään valitettavaa hotellista ei meidän kokemuksella ollut. Seurueeseemme kuului neljä henkilöä ja teimme matkan toukokuun alussa. Ilmat olivat mitå mahtavimmat ja bodrumin maisemat erittäin kauniit. Alanyassa kerran käyneenä bodrum voitti sen kohteen joka osa alueella!
      Hotelli on hyvin iso paikka, joten jos idyllisyyttä hakee niin en ehkä suosittele tällöin. Itse tykkäsimme koska ei tarvinnut aivan "iholla" jokaisen kanssa olla. Hotellia enempää en ala kuvailemaan koska hyvin laajasti näköjään on jo kerrottu mutta snack baari välipaloille löytyi myös rannan läheisyydestä tämän vesipuiston lisäksi:)
      Ruoka oli mahtavaa. Palvelu ensiluokkaista. Tilat siiistit. Ranta mukava (ei toki ns. Hiekkaranta) henkilökunta ja varsinkin tämä actionia ylläpitänyt animation team oli aivan huippu! Hyvin rentoa sakkia ja ystävystyi nopeasti. Meillä ei siiis omien kokemuksien mukaan mitään moitittavaa:) ensivuonna nokka kohti tätä hotellia on aivan varma!! Hotelli tosin olikin muistaakseni jopa joten enemmänkin kummastuttaisi jos suuria puutteita oisi ollut..
      suosittelen! Hinta-laatusuhde pitää!:)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1605
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      172
      1273
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1090
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      1047
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      936
    6. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      44
      868
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      68
      861
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      63
      798
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      753
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      748
    Aihe