Onko tämä kateutta?,

en ymmärrä tätä

sisareni joita useita, nälvii minua. Vaikka kuinka olen ystävällinen, ja en pahaa sano heille, mutta he sanovat minulle todella rumasti ja syyttävät sellaisesta mitä en ikinä edes tekisi.
Nyt mietin ja olen päätynyt siihen, että en ota heihin yhteyttä ja pidän välimatkaa.

2

201

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Rikottu itsetunto

   Oletko luonteeltasi kiltti? Oletko menestynyt muita paremmin tai huonommin? Usein se joka ei suutu, sano vastaan ja alistuu saa toisilta rankkaa arvostelua. Veljeni kohteli minua vuosia kuvailemallasi tavalla, myös vaimonsa opetti käyttäytymään minua kohtaan samalla tavalla. Ja se olikin helppoa, koska hänen vaimollaan oli valmiiksi samanlainen luonne, kuin hänellä.
   Piikittelyä, arvostelua, kiittämättömyyttä (esim. syntymäpäivä ym. lahjoista ei kiitetty ja vastaavasti muistettu meidän perhettä). Veljeni myös syytti ja syyttää minua asioista, joita en ole edes tehnyt. Kun saan kumottua hänen väitteensä, kaivaa uusia esille, jopa varhaislapsuudesta saakka. Ei tuollaisen kanssa voi keskustella tai edes yrittää olla väleissä. Haluan elää ehjänä, omaa elämääni, en laske veljeäni enää satuttamaan minua, enkä anna ulkopuolisten puuttua asiaan.

   Olen ajatellut, että ne jotka ovat toisille ilkeitä, kokeivat olevansa ns. parempia, heillä on vahva tunne siitä, että ovat erinomaisia ja oikeutettuja sanomaan muille mitä haluavat, saavat arvostella ja antaa hyviä elämänohjeita ja neuvoja.

   Voisin uskoa, että nämä sisaresi ovat sitten hyvää pataa kanssasi, kun tarvitsevat apua, olenko oikeassa?

  • Syntipukkinako?

   Susanna Lundell: "Syntipukkisyndrooma syntyy, kun kateellinen onnistuu saamaan muut työyhteisön jäsenet puolelleen. Syntipukki erottuu yleensä jotenkin muista. Syntipukilla on työyhteisössä tärkeä rooli, sillä kun työyhteisön negatiiviset asiat kaadetaan hänen päälleen, välttyvät muut työyhteisön jäsenet olemasta negatiivisten tunteiden kohteen"

   voit laittaa työyhteisön paikalle omat sisaresi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maailman suurin sanomalehti: Sanna Marin on coolein poliitikko

   Sanna saa taas ylistystä maailmalla. Ja mikäs siinä, onhan hän ylivoimaisesti paras pääministeri Suomen historiassa. https://www.iltalehti.fi/ulkomaa
   Maailman menoa
   449
   2307
  2. Petteri Orpo väläyttää leikkauksia: 'Me joudumme säästöihin ja sopeutukseen'

   Jätti-inflaatio sähkö, polttoaineet, ruoka ym. kallistuu hurjasti ja Petterin kokoomus haluaa leikata, ja kokoomuksen tuntien leikkauksien painotus ni
   Maailman menoa
   126
   1261
  3. Kerrotko mies mikä minussa on vikana?

   Kun, et kerran lähesty?
   Ikävä
   182
   1069
  4. Parveketupakointi

   Tupakoija on itsekäs ja piittaamaton muista asukkaista, parvekkeella tupakoijan savu kulkeutuu useisiin lähistöllä oleviin asuntoihin. Ei ole mukavaa
   Maailman menoa
   133
   993
  5. Sanna Marinin UUSI sähellysvideo julki. Iljettävää ja kuvottavaa katseltavaa

   En olisi uskonut että näen maamme pääministeristä näin puistattavan videon. Jos jäljellä oli vielä ripaus arvovaltaa ja kunnioitusta pääministeriä koh
   Maailman menoa
   240
   983
  6. Mulla on ikävä sua

   Se on paisunut ihan valtavaksi ja täyttää mun koko pään. Naiselle
   Ikävä
   44
   933
  7. Olen pahoillani

   Ei ollut muuta vaihtoehtoa
   Ikävä
   46
   844
  8. Kellyn velat on jo 34000 ja on kelan asiakas.

   Tälläistä nää naiset on kaikki samanlaisia, kun mies ei maksa niiden velkoja ja elämää niin kaikki menee vaan ulosottoon.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   46
   820
  Aihe