Lääkärit pilasivat elämäni

Hoitamaton tuho

Itselläni on lähes kaikki oireet mitä keliakissa mainitaan mutta silti ei ikinä löydetty mitään muuta kuin iänikuinen ummetus diagnoosi jota hoidettiin peräruiskeilla ja se oli siinä.
Vuosia kärsin järjettömistä vatsakivuista ja heidän määräämistään ruiskeista ja niiden haittavaikutuksista kun vasta vuosia myöhemmin tajusin vastoin lääkäreiden määräyksiä aloittaa gluteenittoman ruokavalion kaikki arvoni nousivat hemoglobiin 64- 150 yli ja vitamiiniarvot nousivat myös normaalille tasolle.
Vatsakivut ovat nyt alkaneet myös lieventyä huomattavasti mutta pysyviäkin haittoja jäi minulla on muutamia keskushermostollisia oireita ja hampaani ovat epämuodostuneet ja kamalan näköiset pesusta huolimatta, ja itsetuntoni mureni 10v taistelussa keliakiaa ja lääkäreitä vastaan lähes kokonaan kun en jaksanut koulussa yms... kaikki meni pilalle ja siitä olen saanut kuulla kaikilta ammattihenkilöiltä lääkärit, psykologit, kaikki keksivät lopulta että kaikki on päästäni kiinni koska olin myös ahdistunut ja apaattinen jotka ovat myös keliakian aiheuttamia oireita kuten nuo hampaat ja keskushermosto oireetkin.
Nyt olen jo 18v nuorimies mutta tuolloin olin vasta alle 8v kun kaikki oli pahimmillaan. Pysyvät arvet kuitenkin heijastavat jokapäiväistä elämääni varmaanlopun ikäni en enää osaa nauttia mistään yritän vain pärjätä ja suorittaa jotain toisin sanoen usko parempaan ja elämän ilo on aikalailla kadonnut.

13

550

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • niiiiinpäniin

   Lääkärit eivät tiedä loppujen lopuksi kokonaisuuksista yhtään mitään koska he eivät käytä omaa järkeänsä, kirjanoppineilla on tämä vaara.. Kurja juttu sulla mutta elämä jatkuu kaikesta huolimatta. Zemppiä!

   • Hoitamaton tuho

    Ihan totta, Kiitos ja niin hän se jatkuu :)


  • 2+2

   Elämä jatkuu.

   Säästä rahaa, niin saat hampaasi kuntoon.

   Syö vitamiineja

   C
   D
   Omega 3
   jne..

   Kaikki muuttuu nyt paremmaksi ja olet vasta 18v

  • kandipaatti

   Voi diudali. Todella harmi juttu. Ei sitä aina onnistu mikään ammattikunta heti tai edes viidestoista päivä, mikä ei tietenkään lohduta epäpätevyyden kohdalle osunutta.

   Eiköhän se kumminkin ollut tauti, joka elämäsi pilasi eikä lääkärikunta. Muuten ollaan saman asenteen äärellä kuin se toteamus, että aina jos joku vanhus kuolee ylipäätään johonkin, on oltava sen hoitovirhe koska eihän nyt kukaan mihinkään kuolla saa.

  • Lääkäriainesta

   Sinussa taitaa todella olla lääkäriaainesta!

   • hoitamaton tuho

    Eipä siihen paljon näytä tarvittavan valkoinen takki ja google.


  • hurraa2

   voit olla gluteiini yliherkkä ilman keliakiaa, jos kerta mahakin on tähystetty vai?

   • hoitamaton tuho

    Kyllä on kaikki tutkittu mutta ei mitään.


  • viljaton pöytä
  • aloittajaa

   Olen niin loppu että en jaksa luulin jo pääseväni pahimman yli mutta nyt olin lääkärissä ja hemoglobiiniarvoni oli pudonnut 154 139 entä jos sama meno jatkuu ja nyt ei enää auta edes gluteenitonruokavalio joka aiemmin nosti arvoni hyviksi muut arvot ovat kyllä pysyneet kunnossa ja lääkäri ei ollut huolissaan ja netistä luin että on kuulemma normaalia että hb vaihtelee onko tietoa kenelläkään?
   en kestä enää jos joudun taas samaan kierteeseen miksi kun on jo kaksi vuotta sujunut hyvin? en kai saa olla onnellinen keliakian pilaamat hampaat olisivat kyllä riittäneet minulle.

   • viljaton pöytä

    "on kuulemma normaalia että hb vaihtelee onko tietoa kenelläkään?"

    On ihan normaalia.

    Siis eihän sulla mitään anemiaa ole.

    HB:n viitearvot :
    Miehet: 134–167 g/l
    Naiset: 117–155 g/l


   • aloittajaa
    viljaton pöytä kirjoitti:

    "on kuulemma normaalia että hb vaihtelee onko tietoa kenelläkään?"

    On ihan normaalia.

    Siis eihän sulla mitään anemiaa ole.

    HB:n viitearvot :
    Miehet: 134–167 g/l
    Naiset: 117–155 g/l

    Kiitos paljon tiedosta, onko tietoa mistä moinen voi johtua?


  • vilja-allergikko

   Sinulla on vilja-allergia, joka aiheuttaa kaikki muut oireet kuin keliakia mutta ei tuhoa suolistonukkaa.

   Tiedän asiasta paljon sillä sairastuin vilja-allergiaan viisitoista vuotta sitten ja kun jätin ruokavaliostani pois kaikki gluteenia sisältä viljat pois, aloin parantua ja anemiani korjaantui itsestään, ilman lisärautaa.

   Vilja-allergia löytyi vahingossa kun lääkärit etsi syytä laihtumiseeni ja muihin dramaattisiin oireisiini. Yksi lääkäreistä älysi mitata verestäni viljojen vasta-aineet ja kun ne olivat kolmikymmenkertaisesti koholla, lääkäri kielsi kaikki kotimaiset viljat. Vilja-allergiaa ei kaikki lääkärit pidä sairautena ollenkaan ja siksi kohtelevat epämääräisistä vaivoista valittavia psyykkisesti sairaina.

   Ihminen ei tarvitse ollenkaan viljaa jotta pysyy terveenä ja voi paljon paremmin kun jättää viljan pois ruokavaliostaan. Koettu on.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kerrotaanko maailmalle oikeasti Venäjän ja Ukrainan sodan syistä

   Vaikka kuinka yritän olla kartalla edes vähän niin silti on koko ajan pimenossa se syy, miksi Venäjä hyökkää Ukrainaan.. Ei tätä kerrota uutisissa. K
   Maailman menoa
   535
   1814
  2. Mitä ihmettä? Sofia Belorf kauppaa omaisuuttaan

   Onko vuokrat maksamatta, vai miksi myy käytettyjä luksusasusteitaan?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   96
   1060
  3. Syöksit minut syvälle masennukseen

   Olit se suurin syy suruuni, jos olen rehellinen. Mutta ethän voinut tietää. Et voinut tietää, että poljit rikkimennyttä. Mielestäni et ollut rehelline
   Ikävä
   144
   865
  4. Harmittaako sinua että pilasit välisi

   Ikävöimääsi ihmiseen tämän palstan takia?
   Ikävä
   61
   665
  5. Ihanat kulta

   ne sun uudetkin hiukset...😍 Oot niin kaunis ja seksikäs ettei meinaa uskaltaa ees katsoa ettei uppoa liian syvälle katseesi lumoihin, mites siitä enä
   Ikävä
   35
   633
  6. Jos en järkeilisi tätä

   olisin jo antautunut sinulle kokonaan. Tämä himokin on ihan jotain käsittämätöntä. En tiedä mikä sinussa on, mutta olet saanut tämän naisen ihan sekai
   Ikävä
   21
   626
  7. Näin ajattelen.

   Jos en ollut sen arvoinen, että selvität asiat kanssani oikeassa elämässä. Jos et uskonut minuun, vaan epäilit minun valehtelevan. Mistään. Sinä voit
   Ikävä
   33
   597
  8. Entä jos me törmätään mies

   Sattumalta joskus?
   Ikävä
   29
   586
  9. Mitä aikuisen ihmisen pitää ymmärtää ihmissuhteista.

   1) Ihmiset jäävät elämääsi, jos ovat jäädäkseen. Heillä on vapaa tahto ja valinta. Jos he eivät valitse niin tehdä, se hyväksytään ja ymmärretään. Ilm
   Ikävä
   59
   557
  Aihe