Walttari

Tyytyväinen asiakas

Vihdoin on Kirkkonummelle saatu osaava ja tehokas isännöintitoimisto! Taustalla kolme naista, joilla monipuolinen osaaminen ja koulutus. www.walttari.fi

Meillä oli ongelmallisia isännöitsijöitä aiemmin ja nyt ollaan tosi tyytyväisiä!!

36

5736

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aaaaaaaaaahhhhh!

      Kyllähän noiden kanssa olisi kiva olla yhteistyössä, ovat vain liian kaukana...

    • joo-o

      No vähän kökköö mainostamista. Pyytäkää viesti poistoon, niin kehtaatte viellä näyttää naamanne jossakin.

    • hahahah

      Tämä ei liene paras eikä uskottavin palsta ruveta mainostamaan liiketoimintaansa täällä. Onko pulaa asiakkaista?

      • omakehu

        Olenkin samaa mieltä, että tällä palstalla mainostaminen on ihan väärään kohdistettu. Hyvä kun pysyttekin siellä missä olettekin ja jättäkää tuntemattomat kulmat "ammattilaisten" hoitoon. Pula taitaa olla asiakkaista?


    • Väsynyt isännöitsijä

      Epäilen vahvasti, että kyseessä lienee oikea tyytyväinen asiakas, joka aloitti ketjun. Katsoin nettisivut ja ainakin kaikki mahdollisuudet on palvella asiakkaita ja itse miesisännöitsijänä joudun toteamaan, että naiset ovat tunnollisempia myös isännöitsijöinä.

      • Anonyymi

        Kerrankin joku mies tunnustaa että naiset pärjäävät noissa tehtävissä huomattavasti joitain miehiä paremmin. Tämä on harvinaista että myönnetään tämäkin tosiasia. Kiitän todella että toit esille tämän näkökulman.
        Nimenomaan meidän taloyhtiössä parhaimmat kokemukset olen saanut naispuolisista isännöitsijöistä. Niitä on ollut tasan kaksi. Kaikki muut ovat olleet miehiä ja todella vaikea asioida heidän kanssaan, suhtautuvat naisiin alentuvasti, vähätellen, mitätöiden, , tylysti, katsovat pärstäkerrointa ; jos olet nätti ja nuori sinut huomioidaan, jos olet ruma ja vanha tai molempia, eikä naamataulusi miellytä , sen kyllä annetaan näkyä ja kuulua.
        Miehet eivät myöskään hallitse sosiaalisia taitoja lainkaan, ovat käytännössä epäempaattisia, ei mitään muuta kuin tylyä asialinjaa vetäviä. . Ei mitään inhimillistä ymmärrystä tai hmisille kuuluvaa lämpöä. Lämmöllä en tarkoita tunteellisuutta tai liiallista empatiaa saatika lässyn lässyn- tyyliä, vaan asiallista , neutraalia mutta silti lämmintä suhtautumista. Se tuntuu puuttuvan hyvin monilta miespuolisilta isännöitsijöiltä.
        Naisten kokouksessa esittämät valituksiin suhtaudutaan eri tavalla, riippuen siitä onko kyseessä mies- vai naispuolinen isännöitsijä, jos ne ovat aiheettomia, naiset osaavat olla jämäköitä ja viedään keskustelua siihen suuntaan että asiakeskeisyys säilyy , mutta ei mitätöidä toisia, otetaan tosissaan eikä niitä leimata akkojen höpinöiksi.
        Miehissä on juuri tämä vika, että vältellään ikäviä, asioita sellaisia joita ei ihan osata käsitellä itse ja leimataan ne "akkojen turhaksi mölinäksi" sivuutetaan kylmästi ja siirrytään seuraavaan aiheeseen nolaten kommenttien esittäjät.
        Miehillä tuntuukin olevan suuri tarve nolata yhtiökokouksissa juuri naispuoliset kommenttien esittäjät varsinkin jos ne kommentit eivät miespuolisia miellytä. Siinäkin on eroa. Naispuoliset isännöitsijät eivät pyri vaientamaan osakkaita nolaamalla heitä. Sama koskee myös hallituksen jäsenistöä. Miespuoliset pyrkivät hiljentämään epämiellyttävät mielipiteet nolaamalla mielipiteen esittäjän tai esittämällä tämän olevan " päästään viiraavan". Näin miehet selviävät hankalista tilanteista, saaden pitää näin oman päänsä, olla joustamatta ja juuri olla kuuntelematta mitä toisella on sanottavaa. Näin he hallitsevat, mitätöimällä toisia.


    • unto

      Näyttäisi olevan uusi yritys. Ihan hyvät nettisivut,,pitkässä juoksussahan sen vasta näkee ovatko niin hyviä kuin sivuillaan mainostavat.

    • tyytyväinen

      Alkuperäinen kirjoittaja tässä ja ihan oikea asiakas olen. Sattui niin sopivasti, että oli vaihdon aika kurjaakin kurjemmasta ja heti alkoi kaikki toimimaan. Minusta silloin pitää antaa positiivista palautetta kun sen aika on.

      Suosittelen lämpimästi! Asiakaspalvelu on priimaa, asiakasta kohdellaan hyvin ja kunnioittaen.

      Edellinen isännöitsijä haukkui osakkaita naama punaisena kokouksissa ja jätti työt hoitamatta, laskutus oli epämääräistä ja josta löytyi pieniä summia sinne tänne sijoiteltuja, mitkä eivät olisi taloyhtiölle kuuluneet.

      Entinen kuuluu avanneen uuden toimiston ja sanoneen jollekulle, että parhaat asiakkaat ovat ikäihmisiä, kun eivät kokouksissa riehu. Niinpä niin, kiltisti uskovat kaiken ja antavat vedättää itseään.

    • m9n8b7

      Yleensä tuppaa olemaan niin, että jos taloyhtiö on onnistunut saamaan hyvän isännöitsjä, niin ei siitä huudella maailmalle. Siinä kun käy niin, että hyvän isännöitsijän asiakasmärä kasvaa niin, että hyvästä tulee huono, kun ei kerkiä hoitaa enää kunnolla töitään. Siksi tämän ketjun avaaja on provo eikä asiakas.

      • samat.sanat

        Olin aikeissa sanoa ihan samaa. Sitten huomasin ketjun vanhaksi :D


    • Näin.meillä
      • Todellinen_Asiakas

        Walttari Oy Kirkkonummi Y-tunnus 2584829-4 toimii meillä isännöitsijänä, joka pääsääntöisesti tuntuu olevan hyvä isännöitsijätoimisto.

        Valitettavasti meillä huseeraa taustalla miespuolinen isännöitsijä näiden naisten sijaan, ja emme voi suositella heidän palvelujaan.

        Ensivaikutelmana oli miellyttävä, suora ja rehti kunnon mies. Ensivaikutelma kuitenkin pettää ja olemmekin joutuneet pettymään useamman kerran jatkuvan seläntakana kieroilun ja "suplimisen" takia. Ei ole sanojensa mittainen mies, jos mieheksi enää voi kutsua.

        Pahoittelut miehille tästä mies / nainen asetelmasta, mutta on pakko yhtyä aikaisempiin mielipiteisiin, että naiset ovat parempia ja luotettavampia isännöitsijöitä.

        Ihan hyvä toimisto muuten, eli yrittäkää saada naispuolinen isännöitsijä tai sitten joku toinen isännöintitoimisto.

        Walttari asukassivut ja kommunikoiti osakkaille - mitä kokemuksia muilla on?

        " Walttari Oy tarjoaa isännöintiä Espoon, Kirkkonummen ja Helsingin alueella. Henkilökuntamme koostuu koulutetuista ammattilaisista ja meidät tunnetaan huolellisesta isännöintipalvelusta. " - todellista luottohenkilöä odotellessa.


    • lentäväluuta

      Hyvä että on Kirkkonummella eikä Helsingissä. Täällä on jo tarpeeksi ex. Tahkolan isännöitsijöitä, ja kaikkihan tietävät Tahkolan toimintaperiaatteet isännöinnissä. Onkohan nuo kehumiset aivan aitoja näistä isännöitsijöistä ja toimiston erinomaisuudesta??? Jos olis erinomainen, niin ei tarvitsisi niin kovasti tyrkyttää toimistoaan joka puolelle, miksei näy Walttarin sivuilla kohteet jossa sitä erinomaisuutta tehdään isännöinnissä??? Taitaa olla ihan huuhaata koko mainostaminen.

    • nuijallalyöty

      Voihan itku, sääliksi käy joka uskoo tähän putiikkiin ja osaamisen. Kierrän kaukaa ja enpä lähtisi kehumaan miltään kantilta.

    • vaihtamassa

      Entä mitä mieltä olette täällä Lohjalla toimivasta isännöitsijä Taina Kuntusta?

    • Rai_kku

      Mikä on suurin ongelma Walttarissa?

    • 100Pate

      Ei vastaa puhelimeen eikä sähköpostiin. Yrittää järjestää lisälaskutettavaa koko ajan, mutta ei huolehdi niistä tehtävistä kun kuuluu isännöitsijäsopimukseen. Ylimielinen asenne. Ainoa asia mikä hoituu ajoissa on oman laskun maksaminen. Yrittää myydä siivous ym palveluja, joista saa siivun. Ottaa ylikalliita vertailutarjoulsia, jotta tuttavan tarjous näyttäisi parhaalta. Siitä sitten puuttuukin jotain osia jotka tehdään sitten kalliilla lisätyötä. Huolimattomuusvirheitä, joista syyttää muita. Tässä näitä syitä nyt alkuun....

    • Streetstreet

      Älkää nyt ihmeessä ainakaan sitä valitko. Toimitusjohtaja (nainen) tulee taloyhtiön kokouksiin myöhässä ja lähtee pois ennen kun kukaan ehtii kysyä mitään.
      Tiedotus on olematonta,sähköposteihin ja soittopyyntöihin ei vastata,palvelualttius on täysi nolla. Pitäisi päästä firmasta eroon,huh! Olisi mukava tietää,millä koulutuksella hommaa pyöritetään?? "Pikkutytöt" asiakaspalvelussa yrittävät parhaansa,mutta eivät he voi huonolle johdolle mitään.

      • Anonyymi

        Tämä. Äärimmäisen ylimielinen asenne näillä, olen kuullut monilta asukkailta että ei vastailla viestipyyntöihin ja soittoihin. Asioista ei tiedoteta mitään ja tuntuu vähän siltä että onkohan nyt otettu liikaa yhtiöitä hoidettavaksi?


    • Osakasko

      Ei todellakaan ! Naispuolinen isännöitsijä ja osakas ei vastaa puheluihin, on jatkuvasti stressilomalla ja muukin porukka siellä erittäin ylimielistä. Täysin väärä valinta!

      • AlpoKana

        Juurik niin.


    • Asioistaoikeastitietävä

      Perättömien juorujen kirjoittaminen on rangaistava teko. Ei asioista voin vain kertoa yhden osapuolen näkemystä. Ihmisten täytyisi vähän miettiä mitä kirjoittaa, saattaa olla perheellisen ihmisten toimeentulosta kysymys.

      • Anonyymi

        Kommentti on aina yhden ihmisen näkemys. Sitä paitsi firmaa voi moittia vapaasti. Esim. Voin haukkua jonkin automerkin joutumatta edesvastuuseen. Ja jos haukkumiseni todistan oikeaksi, niin kenelläkään ei ole siihen huomauttamista.


    • Captch

      Ketjussa on asiaa. Miten voi saada viestintäpalkinnon jos ei edes vastaa viesteihin?

    • Raksamiehet

      Onko muuten olemassa sellaista sivustoa, jossa oikeasti voisi lukea mielipiteitä eri isännöitsijöistä?

    • Alpokananen

      kuvastaa toimiston sekoilua täydellisesti

    • kuvainnollisesti

      Vihdoinkin joku on oivaltanut Walttari Oy:n osaamattomuuden ja tehottomuuden ja todella yksi turha isännöitsijätoimisto on nyt sivuilla. Täydellinen virhe ottaa Walttarista isännöitsijä sekoilemaan asuintaloonsa, ainakin tulee kalliiksi ja asiat jäävät hoitamatta. Suosittelen jotain muuta toimistoa, ei ainakaan mene huonommaksi. Taitavat olla ammatillisesti vailla kuuloa ja muistia??

    • EskoSiippa

      Walttari on kyllä loistava!

    • Kirjailijansukua

      Mistä nimi Walttari on tullut ?

    • Laillistako

      Täysin ammattitaidoton putiikki. Pelaa osakkaiden ja vakuutusyhtiön rahoilla härskiä peliä. Niin simppeliä porukkaa, etteivät edes ymmärrä hävetä!

    • Anonyymi

      Walttari on ollut pettymys. Taloyhtiö oli uusi, eli oikeastaan mitään teknistä ei ollut, mutta joka ikinen toiminto oli lisäveloituksellinen, oli vaikeaa löytää mitään olennaista, joka olisi kuulunut perusveloitukseen. Työhön ei voinut luottaa.

    • Anonyymi

      Mitä naiset muka ymmärtäivät isännöinnistä? Hehhehhee! Jälleen hyvä syy äänestää Perussuomalaisia! Terv Persumies

      • Anonyymi

        Siinä oikea tyyppiesimerkki miespuolisen isännöitsijän asenteesta vaikka tuskin mielipiteen kirjoittaja on edes isännöitsijä. Mutta juuri tuollaisia osa heistä on ja nimenomaan iso osa joidenkin taloyhtiöiden hallituksen miespuolisista jäsenistä, , kokemusta on usean vuosikymmenen ajalta.


    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe