Kiihottavin ja kuumin

Burning hot..

..kokemuksesi, jota vieläkin muistelet kaihoten, johon mikään muu kokemus ei ole yltänyt? Onko sellaista? Ihan oikeasti tapahtuneita ja lyhyitä kuvauksia kokemuksista, kiitos, kun tämä ei ole novellipalsta. :)

9

2453

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • alkonautti

      No, kerran söin tulisia kanansiipijä ne oli kyllä tosi tuliset

    • kuuma hetkeni

      Jonotin snakarille.Noin 10 minuutin päästä katsoin Abdullahia silmiin ja sanoin; Makkaraperunat! Pian hän kiesi rasvakeittimen ääreen.Näin kuinka rasva kiehui ja ranksalaiset upposivat.Heti tunsin kuumuuden.Abdullah riensi äkkiä hieman suomea vääntäen; 6.20.Kaivoin taskustani visa electronin ja asetin koneeseen.Näpyttelin tunnukseni ja vedin korttini ulos, katsahtaen jälleen Abdullahia," ei kuittia" todeten.Pian Abdullah riensi kuuman rasvaääreen, kaatoi makkaraperunat lautaselle ja tarjoili minulle.Etsin itselleni sopivan pöydän, tökkäsin haarukkalla ihanan rasvaista ateriaani.Laitoin haarukan suuhuni ja AUTS! se oli kuumaa, niin todella kuuma, että muistan sen vieläkin!

      • tätä silloin tällöin

        edellisistä poiketen, minun kiihottavin kokemus liittyy seksiin. Vaimoni oli houkutellut meille kolmannen pyörän hotellihuoneeseen. Se oli meille ensi kerta, oli kiihottavaa katsella vaimoani kiihkossa, jollaista en ollut nähnyt kuin joskus nuorena parikymmentä vuotta sitten. Vieras mies istui tuolilla, vaimo selin hänen päällään ratsastaen, minä suukottelon vaimoni kaulaa ja rintoja. Kävin polvilleen heidän eteen ja nuolin vaimoani samalla kun näin miten vieraan miehen kalu upposi vaimooni.


    • Kuumaako

      Miksi kaikki on nykyaikana "kuumaa"? Se on suomenkielen sana joka ei sovi moneenkaan paikkaan jossa sitä käytetään.

    • Anonyymi

      Ai vitsi, poltin sormen, jo oli kuuma tuo uuninpelti.

    • Anonyymi

      Makasimme vaimon kanssa makuuhuoneessa päällekkäin. Kesken kaiken kuulin ääntä ja näin kuorma-auton tulevan pihaan. Sanoin "multa tuli". Vaimo vastasi pehmeällä hieman käheällä äänellä "niin multakin". Menin ulos, kuorma-auton keula hehkui kuumana pitkän ajomatkan jälkeen, pian autoilija laski lastinsa nurtsille.

      • Anonyymi

        Kypsyttelyyn meni vaivaiset seitsemän vuotta.


    • Anonyymi

      Kiihottavin ja kuumin kokemukseni olessani vähän alle kolmetoista vuotta. Olin saunomassa peniksen esinahka ei ollut vielä mennyt aivan terskan yli, oloin vetämään esinahkaa voimakkaasti aukipäin jonkin aikaa vedettyäni aloin kokea voimakasta hyvänolon tunnetta jota en ollut aijemmin kokenut, siinä samalla koin tarvetta vetää yhä tiukemmin esinahkaa aukipäin, vaikka samalla pelkäsin sitä jos jostain pääsee repeämään, mutta tunne oli sellainen pitää vetää vaan tiukemmin aukipäin samalla huumaava hyvän olon tunne kiihtyi ja kasvoi, sitä en osaa sanoa kuinka pitkään sitä jatkui, mutta joitain aikoja kuitenkin, eikä kukaan häirinnyt, kun olin yksin saunomassa ja sain rauhassa toteuttaa itseäni, ihmettelin kyllä mistä tämä hyvän olon tunne purkautuu. Sain kokea jotain ainut kertaista, mutta sitten alkoi tapahtua, oli kuin olisin kokenut voimakkaan räjähdyksen tai olisi tykillä ammuttu samalla peniksestä alkoi voimakkaasti lentää jaksottain vaalea neste puleen väliin saunaa, samalla menin kuin jonkinlaiseen pökkiin ja ajatus oli mikä tämä nyt oli, hetken oltuani toivuin kokemastani ja ymmärsin, että olin päässyt kokemaan ensimmäisen tietoisensiemensyksykokemuksen eli olin seksuaalisesti lauennut ekakerran, tämä kokemus oli ja on ollut todella kiihottavan taivaallinen jota en ole päässyt toista kertaa kokemaan. En ollut paljonkaan tietoinen koko siemensyöksy asiata, joten tämän päääsin kokemaan täytenä yllätyksenä, tämä kyllä sai minussa aikaan voimakkaan seksuaalisen heräämisen jota en ollut juuri tuntenut. Tämä ei ole mielikuvitus ketomus olen vaan olen sen kokenut ja jossain vaiheessa avioliitossa ollessa useampaankin kertaan vaimolle kertonut, sekä eräälle minun "seksuaali terapeutille" jonka kanssa olen saanut ja voinut keskustella luottamuksella asiaan liittyvistä asioista.

    • Anonyymi

      Ensimmäinen yjhdyntä tuoreen tyttöystävän kanssa jäi mieleen ehkä kiihottavimpana muistona!
      Olimme ensi kertaa tytön kotona ja pussailumme ja hyväilymme olivat olleet jo aika kiihottavia. Meidän ei pitänyt vielä rakastella, mutta tyttö kysyi: haluaisitko rakastella?
      Kysymys kiihotti ja pelotti, sillä en ollut koskaan vielä pannut.
      Vastasin myöntävästi ja sitten aloimme puuhiin. Kysyin kondomin käytöstä. mutta tyttö sanoi syovänsä pillereitä ja tuolloin ei vielä ollut hiviä yms.
      Koska olin hyvin epävarma osaamisestani, olin jo aiemmin päättänyt, että ehdotan tytölle, että tämä olisi päällä. Pelkäsin mokaavani jotenkin, jos olisin päällä!
      Se sopi tytölle ja hän asettui istumaan lantiolleni ja otti kokeneempana ohjat käsiinsä.
      Nän tarttui seisovaan kulliini ja ohjasi sen pillunsa huulille. Sitten hän laskeutui varovasti alas ja se oli siellä! Riemu oli suuri, sillä kullini oli naisen sisällä! Hän aloitti hitaan liikehtimisen ja se tuntui taivaalliselta! Pillu ympäröi kullini ja liikkui ihanasti!
      Se tuntui liiankin hyvältä, koska tunsin, etten enää kauaa kestä. Vielä pari imevää liikettä ja kullini purki nykäyksittäin spermelastin pilluun.
      Voi sitä tunnetta!! Tyttö ei päässyt orgasmiin saakka, mutta se ei kuulemma haitannut,
      Se, että ekakertalaisena kestin niinkin kauan, johtui siitä, että juuri ennen tytön luo lähtemistä olin käynyt varmuuden vuoksi runkulla!
      Tämänm ensimmäisen panokerran muistan aina ja tarkkaan!

    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      116
      9045
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2653
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      130
      2410
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2009
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1756
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1560
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1517
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1448
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1306
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      5
      1267
    Aihe