Lammaskoirani nuolee kiviä

misseli

Heipat, tai wuffit!
Minulla on jo kohta viisi täyttävä lammaskoira jonka intohimona on kivien nuoleminen. Olemme isännän kanssa yrittänyt kitkeä tätä ikävää tapaa pois, mutta tuloksetta. Olisiko kenelläkään rotuun riippumatta samanlaisia kokemuksia. Vaikka isännän mielestä se onkin hauskaa, niin mielestäni se ei vaan ole luontainen tapa toimia.
Koirasta on kyllä muuten ollut seuraa, mutta isännän kivet olisi syytä jättää nuolematta. Ehkä joku korvaava leikki auttaisi?

4

182

Vastaukset

  • Meillä ei niinkään nuole vaan järsii. Kamala louske käy kun kivet suussa louskuttaa.

  • Onpas kyllä aikamoista. Mahtaakohan poloinen saada suuhunsa jonkin infektion, vai riittääkö hauvan suun luontainen bakteerikanta tuhoamaan pöpöt likaisista kivistä? Ikävää jos joutuu antibioottikuurille, vaikka meneehän ne antibiootitkin alas kun ujuttaa herkkua suuhun laittaessa samalla.

    • Vaipuuko transsinomaiseen tilaan ja kuolaa/vaahtoa erittyy suusta? Paimenkoirilla ja terriereillä tuntuu olevan tällaisia outoja pakkomielteitä. Kivelle kun ei mahda mitään, niin siihen jäädään jumiin. Täällä myös yksi jumittava koira :) kannattaa kieltää. Meidän papalla ei ole kulmureita tämän fetissin seurauksena.


  • Meillä tapahtuu myös tätä samaa. Olemme jo ihan neuvottomia.

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.