neitsyt n. ja skorpioni m.?

kokemuksia

onko kellään tietoa tästä yhistelmästä?
Itsellä eka skorppari mies ja ei ole kyllä valittamista..kaikki toimii tosi mahtavasti.Yhessä ollaan 6kk oltu.Ihan eka näkemästä asti on ollu vetovoimaa ja hekumaa toista kohtaan,mä en ole ennen kokenu tälläistä.
mut tiän et molemmat ollaan tosi mustasukkaista tyyppiä ja etenkin tämä mies. toisaalta nautin siitä mut meneekös se skorppareilla monesti liiallisuuksiin?? ja onko skorpparit luotettavia? Luotan kyllä tähän mieheen mut pitemmän päälle..Itsekään en aina ole kovin pulmunen ollut mut nyt ei tulisi mieleenkään tehdä mitään. Ainakin tästä kyllä huomaa et se rakastaa, on aika kiinni oleva mies ja tosi hellyyden kipeä. mut ei valittamista, tuntuu tosi hyvältä. Onko kokemuksia?

29

21658

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lare

      tämä pari toimii mut tappelut voi olla aika kovia, molemmat itsepäisiä ja sanavalmiita sekä hyviä osumaan sanoillaan arkoihin paikkoihin..ja molemmat kun ei meinaa unohtaa millään. mut molemmat merkit kiehtoo toisia ja näillä on hyvä ennustus ja petihommat hipoo täydellisyyttä.=) neitsyen pitää vain muistaa osoittaa sitä hellyyttä tälle ikuisesti hellyyttä kaipaavalle skorpionille. Me ollaan 4v oltu yhessä ja mitään ongelmia luottamisen suhteen ei ole ollut..tosin sitä mustasukkasuutta löytyy myös meiltä molemmin puolin.. =)

    • neitsyt

      Toimii toimii.Riidat vaan aivan järkyttäviä.
      Yhdessä 6v.
      Onnea skorpionin löytymisestä elämääsi.

    • jonna

      kyllä skorpparit on luotettavii seukkasin yhen pojan kans jo joka oli just skorpparin kana ja ite oon neitsyt.. ja jos oikeesti rakastat sitä niin pidä kiinni siitä ne eivät jätä...
      meillä menee edelleenkin hyvin ja ollaan seukattu koht 3kk... toivottasti jotenkin autoin sua...

    • mira

      Ite olen neitsytnainen, ja olen kihloissa skorpionin kanssa.. Oon vakuuttunut, ettei parempaa yhdistelmää olekaan. Me päästään suhteessamme niin syvälle toisiimme ja itseemme, että joskus oikein pelottaa. Riidat on hurjia, ja sitäkin antoismpia. Skorpionin kanssa tuntee elävänsä!

      • Netta

        sopii tosi hyvin... pystyy puhuun, tekeen yhessä asioita, ymmärtämään.. :)


      • Nimetön

        Joo,toimii!Kohta kolme vuotta yhdessä,nyt kihloissa,enkä halua tämän loppuvan.Hänen kanssaan seksi on ihan uskomatonta,siitä on estot pois ja sitä on paljon ja vaikka missä!Luulin tietäväni seksistä aika paljon ennen häntä,mutta nyt vasta tiedän mitä on oikea haluaminen ja tyydytetty olo..Saan paljon huomiota naisena,hellyyttä ja rakkautta.Riidat on rajuja,kuten joku jo totesikin,mutta aina ne on saatu sovittua molempia mielen mukaisesti.Mustasukkainen on(ja minustakin on tullut),joskus ihan turhastakin.Itse en häntä petä,ja upeasti kyllä palauttaa häntä yrittävät naiset todellisuuteen(tuskin yrittävät toiseen kertaan miestä jolla on sormus,on se teksti sen verran rankkaa...)Hän laittaa meidän parisuhteen/minut ihan ekaksi joka asiassa,sitten tulee vasta kaikki muu.Ja tuntuu kuule hyvältä!Rakkaani tykkää hemmotella minua ja järjestää kaikkea romanttista.Kyllä suhde toimii,neitsyelle tekee hyvää skorpionin estottomuus=)ja skorpionille neitsyen rauhallisuus,täydentävät toisiaan.Ja anna paljon hellyyttä ja huomiota,sen saat moninkertaisesti takaisin!


      • jännää

        "Skorpionin kanssa tuntee elävänsä!"

        aha. toi oli hyvä kuulla. ;DDDD


    • R19

      todellakin toimii. olen itse neitsytnainen ja seurustellut skorpparimiehen kannsa kohta 10 kk, ja mielestäni meillä menee upeasti. olemme molemmat intohimoisia ja tasoitamme toinen toisiamme. olen onnellinen :)

      • evaalina

        HIENOSTI TOIMII YHDESSÄ ITSELLÄNI 32V KOKEMUS. ON OLLUT HYVÄ SUHDE MUTTA SKOPPARI ON MYÖSKIN ITSEPÄINEN JA SEN MINKÄ PÄÄTTÄ ON VAIKEAA SAADA MUUTTAMAAN. MUISTAA TUODA LAHJOJA JA KUKKIA HARVAKSELTAAN MUTTA TUO MONIN VERROIN ENEMMÄN JA KALLIPANA. PITÄÄ KUIN KUKKAA KÄMMENELLÄ.


    • Nimetön

      Voin sanoa että, alussa toimii tosi hienosti.
      Olin naimisissa 20 vuotta skorpparin kanssa mutta rupesi ahdistamaan.
      Nyt laitoin kuukausi sitten suhteen poikki 2vuotta ja 6kk oltiin yhdessä.
      Liikaa sitovaa suhdetta en siedä halauan olla välillä yksin ja rupeaa ahdistaan.Olen kuulemma neitsyt neitsyt 4.9 syntynyt vaan mulla on aikoja kun haluan olla yksin omien ajatusten kanssa.
      Tää viimeisin oli kyllä sitä mieltä että, hän voi kyllä katsella vierasta joten vedin yhteenvedon se siitä mustis kun olen itsekkin.

    • Santtu

      Mulla sama homma, olen itse neitsytnainen,ja tavannut skorpionimiehen..
      Ollaan tunnettu varmaan sellaiset pari viikkoa,ja aivan mieletöntä menoa!!
      En ole myöskään tavannut ketään samanlaista, ihanan intohimoista ja hauskaa yhdessäoloa..
      Olen pitänyt itseäni aika hillittynä ihmisenä,enkä olis kyllä kuvitellut,että jonkin kanssa vois näinkin mieletöntä olla,tuntuu että ollaan samassa pisteessä nyt,kun mitä jotkin pariskunnat on vasta muutaman vuoden yhdessäolon jälkeen..
      Joo, yhdyn kyllä siihen että neitsyt ja skorppari sopii mainiosti toisilleen!! :)

    • ritu06

      moi yhteisiä vuosia 27 intohimo säilynyt emme erkane milloinkaan!

    • Tähtimimmi

      Kokemusta on skorpioni miehestä. Kirjoista luin neitsyt naisen ja skorpioni miehen yhteensopivuutta, ja siellä kerrottiin että, erilaisuus vain täydentää toisiaan.
      Skorpioni on miehenä hyvin intohimoinen, ja kun hän rakastuu, hän rakastuu tulisesti, ja on valmis olemaan tämän naisen kanssa elämänsä loppuun asti. Skorpioni on myös tähtikartan seksuaalisin horoskooppi.

    • ...

      Uskon ainakin horoskooppimerkkienne perusteella suhteenne toimivan! skorpionin ja neitsyen yhteinen taival voi onnistua ihan hyvin.
      Itselläni on asiasta lähempi kokemus; olen seurustellut yli 2 vuotta neitsyt miehen kanssa, hyvällä menestyksellä.
      Ainoastaan kysymys kuuluu: kuinka kauan jaksat mustasukkaista ja omistushaluista skorpionia?
      Meillä on monet riidat käyty mustasukkaisesta luonteestani, mutta onneksi osaan myöntää mustasukkaisuuteni niin edes jotain plussaa:)
      mut onnee teille:)

    • ***

      Itse olen seurustellut skorpioni miehen kanssa ja kyllä jutut käyvät hyvin yhteen ja tuntuu tosi hyvältä.. Joskus todella mustasukkainen ehkä liiankin, mutta yleensä mukava ja huomioon ottava.. ei aina välttämättä sano omaa mielipidettään joka asiaan, joka toisinaan ottaa aivoon,mutta ei sekään ole pahasti miinusta..
      tuntuu kyllä todella, että on löytänyt sen elämänsä kumppanin :)

      Että KYLLÄ TOIMII!

    • Oululainen_91

      Olen tutustunut hiljattain neitsyeen, itse olen horoskoopiltani skorpioni ja mies. Myönnän, että olen lievästi mustasukkainen ja ehkä hieman itsepäinen, sekä hallitsen niinsanotun "piilovittuilun", mutta vain aiheesta. Olen huomannut, että kemiat ja energiakentät meillä pelaa todella hyvin, sekä tuntuu kokoajan parantuvan. Parhaimmillani olen hyvin romanttinen, laitan ruokaa (teen erinomaista ruokaa), annan kokovartalohierontoja, tykkään katsoa leffoja, rakastan lapsia jne. Mitähän negatiivista keksisin... Yleensä vastaan niinkuin metsään huutaa. En myöskään yleensä puhu asioista, jotka minua painavat, mutta tälle kyseiselle ihmiselle olen kertonut asioita, mitä en pystyisi kertomaan KENELLEKKÄÄN! Ehkä horoskoopeissa sittenkin on jonkunlaista perää... aika ja tila on loppupeleissä elämän alku ja suola. Pidän teistä kaikista luultavasti, oikein hyvää työ/koulu/laiskottelu/ihanmitävaan-päivää, ja ajatelkaa positiivisesti, itse en siihen ennen kyennyt, mutta esim. Jooga auttaa! uskokaa pois.

      • liisukka

        Itselläni on kokemusta kahdesta skorpparimiehestä. Toinen rikkoi sydämeni aikaa sitten, mutta monien vuosienkin jälkeen on hyvä olla saman pöydän ääressä.

        Molemmissa miehissä on jotain salaperäistä. Molemmat miehet on ilkikurisia ja osaa tyystin tuon edellisessä mainitun piilovittuilun.
        Molemmat miehet ON mustasukkaisia, sekä tämä aiempi mies oli TAITAVA manipuloimaan.

        Molemmat miehet ovat hulluja kun sille päälle pääsevät. Itsepäisiä kuin perhanat. Aijoooo, molemmat on taitavia ruoan teossa.

        Itse näin neitsyenä ei ole kenenkään muun kanssa toiminut kemiat niin hyvin. kukaan muu ei osaa ärsyttää ja samalla saada minua hullaantumaan vain lisää ja lisää skorppariin..

        KYLLÄ, skorpparit ja neitsyet on LOISTAVIA yhdessä.


    • korppari (n)

      Tässä on keskusteltu neitsyt naisen ja skorppari miehen yhteensopivuudesta.

      Mitenkäs skorppioni nainen ja neitsyt mies passaavat toisilleen? Kokemuksia?

      • elina

        tutustuin ihan vastikään skorpparimieheen ja heti leimahti. saa nähdä tuleeko tästä jotain suurempaa, jo parien treffien perusteella tuntuu että ilmassa ois jotain mitä ei koskaan ennen... itse oon siis neitsyt. kuten edellä joku totesi että kukaan ei osaa ärsyttää ja toisaalta taas hullaannuttaa niin hyvin. huh...hurjalta tuntuu.


      • jussipunahilkka

        hyvi toimii


      • s<3n

        olen skorpioni nainen ja olen neitsyt miehen kanssa:) päädyimme juttelemaan erään yhteisen kaverimme kautta. tuntui heti että ymmärrämme toisiamme ja välillämme oli syvä yhteys heti ensihetkistä asti:)
        nyt 5kk yhdessä ja ihanaa on ollut


    • Nimetön

      olen neitsyt nainen ja naimisissa skorpionin kanssa. Alussa mies oli hyvin mustasukkainen, mutta on opetellut siitä eroon tietoisesti ja kun on huomannut sen olevan turhaa, koska neitsythän on takertuva ja uskollinen.
      Sängyssä synkkaa, mutta kumpikin tarvitsee riittävästi omaa tilaa ja omat mielenkiintoiset harrastukset.
      Skorpionilla on myös oma piikikäs puolensa , jota neitsyen on vaikeampi sulattaa. Neitsyt kun ei unohda jos on tullut pahasti luokatuksi.
      Skorpioni voi unohtaa riidat jos haluaa.

      • Ellu222

        Haluaisin myös kuulla, että miten on mennyt, jos nainen onkin skorpioni ja mies neitsyt?


      • taina
        Ellu222 kirjoitti:

        Haluaisin myös kuulla, että miten on mennyt, jos nainen onkin skorpioni ja mies neitsyt?

        olen skorppioni nainen ja olen seurustellut vähän aikaa neitsyt miehen kanssa. olen melko mustasukkainen ja äkkipikainen mutta tämä mies saa minut rauhoittumaan. seksi on aivan ihanaa.
        toivottavasti tämä mies kestää tätä skorppionin vaikeaa luonnetta. itse olen aivan intohimoisesti rakastunut.


    • LeKiho

      Hullu rakkaus! Olen neitsytnainen ja Tapasin skorpionimiehen 2 päivää sitten, enkä ole koskaan kokenut vastaavaa. Elämäni romanttisin ilta, vaikka kyseessä eivät edes olleet treffit. Sähköä väreili ilmassa heti ensi sekunneista lähtien, ja yllättäen ilta päättyi petiin... En harrasta yhden illan-juttuja, mutta vaikka tämä jäisi vain yhteen iltaan en kadu hetkeäkään. Luulin olevani maailmaa nähnyt ja kokenut nainen (vuoteessakin) mutta skorpionimiesten petitaidot ovat aivan eri svääreissä kuin minkään muun kokemani merkin. Mies vei kerralla jalat alta, mikä tuntuu hyvältä mutta toisaalta hieman pelottaakin. Miten analyyttiseltä neitsyeltä voi yhtäkkiä valua varovaisuus ja kriittisyys pois päästä? Viimepäivät olen ollut aivan sekaisin tästä miehestä. Mukavaa kuulla hyviä kokemuksia skorpioneista ja neitsyistä, itsellä kun ei ole mitään aikaisempaa kokemusta skorpioneista, pitkän suhteen olen kokenut niin mukavuudenhaluisen härän kuin tunteellisen kalankin kanssa.

    • Neitsyt N

      Skorppari mies on ilostuttanut ja vihastuttanut elämääni 10 vuotta, josta 8 vuotta naimisissa. Yhdyn täällä niin monen kommentteihin suhteen ihanuudesta, mies todellakin salakavalasti pyyhkäisi jalat alta, vaikka kuinka pyristelin vastaan :) Suhde oli monella tapaa hyvin kiihkeä ja itsekin viileänä neitsyenä lähdin mukaan yhä enemmän spontaaneihin juttuihin ja opettelin hellyyttä ja romantiikkaa ihan uudella tavalla. Suhteella oli kaikki edellytykset onnistua, mutta valitettavasti tämän skorpparimiehen riippuvuus rahapeleihin yms. rikkoi luottamuksen ja lopulta tilanne kärjistyi eroon. Skorppareilla kun on omat synkät puolensa, joista eivät kerro kenellekään - monesti ovat taipuvaisia erilaisiin riippuvuuksiin. Muuta vikaahan tässä miehessä ei ollut ja edelleen ystävinä pysymme :)

    • :) <3 :)

      Olen seurustellut skorpion miehen kanssa vuoden verran, tuntenut läheisesti kolme vuotta.. Hänen luonteensa on täysin sellainen kuin skorpionista sanotaan. Itse olen netsyt ja myös lähes samanlainen kuin neitsyestä sanotaan.. Kumpikaan ei anna periksi ja kummatkin on kauheita jääräpäitä..siitä taitaa meidän riidat pääosin syntyä. Kumppanin mukaan olen erittäin kova nalkuttamaan turhan pienistäkin asioista ja kontrolloin herkästi kumppanini sukua ja lähipiiriäni. Minusta löytyy myös mustasukkasia piirteitä. Loppujen lopuksi olen tosi hauras ja itken herkästi pitkän ja kovan riidan päätteeksi. Skorpion mies osaa olla todella ihana kumppani. Hän pitää minua hyvänä, kehuu ja ostaa lahjaksi aina jotain arvokasta. Huumori kukkii suhteessamme ja aurinko paistaa :) Pahimmillaan mieheni on määräilynhaluinen ja mustasukkainenkin, vaikka hän ei sitä halua uskoa. Hänellä on mielipiteet joista hän ei jousta. Hän ei tunnu näkevän itsessään mitään vikaa.. Rakkaus on tunne, joka pysyy vahvana kovissakin riidoissa.. Neitsyenä kaipaan haastetta, vahvaa miestä, joka ei ole tossun alla. Skorpion on siis aivan loistava kumppani neitsyelle! :)

    • Skorpionimies

      Voi voi voi. Tässä on taas yks esimerkki tuosta parista, neitsyeen järkevyys mukavasti tasottaa skorpionin tunteellisuutta.

    • SNAK

      Ollaan oltu 2 vuotta yhdessä neitsyt miehen kaa. Meidän horoskoopit ovat jännät itse olen aurinko skorpioni & kuu neitsyt ja poikaystäväni aurinko neitsyt & kuu skorpioni. Kummatkin yhtä jääräpäitä, helliä ja mustasukkaisia.

      Olemme henkisesti samanlaisia, mutta käytökseltään yö ja päivä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1906
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1848
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe