Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

ANTIIKKI-, TAIDE- JA KERÄILYMESSUT HÄMEENLINNASSA 26.-27.4.2014

laatumessut.com

Valtakunnallinen antiikki-, taide- ja keräilyalan myynti- ja näyttelytapahtuma, järjestetty Hämeenlinnassa jo vuodesta 1986 lähtien. tapahtumapaikkana Hämeenkaari osoitteessa Hämeensaarentie 3 Hämeenlinna. Tapahtuma avoinna yleisölle molempina päivinä klo 10-16.

Tapahtumassa on tarjolla noin 50 osastolla esim. antiikkiesineitä, taidetta, designia, retroa, vintagea, lasia, astioita, posliinia, keramiikkaa, hopeaa, koruja, kelloja, rahoja, postimerkkejä, kortteja, militariaa, keräilyleluja, kirjoja, lehtiä, äänilevyjä, vanhoja tekstiilejä, yms. wanhaa tawaraa.

Keräilyalan yhdistyksistä ovat ilmoittautuneet mukaan Hämeenlinnan Postimerkkikerho ry, Janakkalan Postimerkkikerho ry ja Etelä-Hämeen Numismaatikot ry. Yhdistysten osastoilla saa neuvontaa ko. keräilyalan yhdistystoiminnasta ja muutakin neuvoa keräilyyn liittyen.

Messujen yhteydessä järjestetään kumpanakin tapahtumapäivänä messusalissa huutokauppa klo 14.00 alkaen. Huutokauppaan otetaan myyntiin antiikkiesineitä, taidetta, valaisimia, taidelasia, taidekeramiikkaa, astioita, hopeaa, koruja, postimerkki- ja postikorttikokoelmia, militariaa, kirjoja, yms. vanhaa tavaraa.

Huutokauppaesineitä otetaan vastaan 11.4.2014 asti Antiikkigallerian tiloissa, ajanvarauksella 050 5257 464 tai [email protected]. Huutokauppaluettelo ja huutokauppakohteiden kuvat ovat nähtävissä Piijuska Ky:n nettisivuilla osoitteessa www.piijuska.net messuviikonloppua edeltävällä viikkolla.

Tapahtumaan on pääsymaksu ja kaikki jäljempänä ilmoitetut pääsylippujen hinnat sisältävät alv:n 10%. Pääsyliput voi maksaa messupaikalla käteisellä tai sirullisella pankkikortilla tunnusluvulla vahvistettuina maksuina. Aikuisten pääsylippu maksaa 8€ ja perhelipun saa 16€:lla. Perhelipulla pääsee tapahtumaan saman perheen kaksi aikuista ja kaikki perheen alle 18-vuotiaat lapset. Alle 15-vuotiaat pääsevät tapahtumaan maksutta aikuisen seurassa.

Kahden päivän lipun lisämaksu on lauantaina ostettuna 4€/henkilö. Lauantaina ja sunnuntaina klo 14-16 pääsyliput myydään alennuksella, silloin aikuiset maksavat 6€ ja perheet 12€. Ryhmäliput viimeistään 18.4.2014 mennessä tilattuna vähintään 15 hengen ryhmille maksavat 6€/henkilö ja vähintään 30 hengen ryhmille 4€/henkilö. Ryhmälippuihin kuuluu aina vapaaliput kuljettajalle ja matkan johtajalle.

Tapahtuman järjestää Hämeenlinnan Laatumessut / T:mi Hannu Tienhaara, puh. 050 5257 464, s-posti [email protected]. Lisätietoja saa myös tapahtuman www-sivuilta osoitteesta: http://www.laatumessut.com/hameenlinna0414.htm.

1

94

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Korjaus messuhuutokauppaa koskevaan tietoon:

      Huutokauppa järjestetään vain toisena messupäivänä eli sunnuntaina 27.4.2014 klo 14.00 alkaen. Huutokauppatavarat ovat esillä ja niistä voi tehdä ennakkotarjouksia myös jo ensimmäisen messupäivän ajan. Muuten messuhuutokaupan tiedot kuten aloitusviestissä kerrotaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2485
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2183
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1847
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1621
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1575
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1528
    8. 63
      1415
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      93
      1336
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe