Mikään lääke ei auta ja syytä verenpaineeseen ei ole!

Stressilomalleko

Olen 40 v nainen, jolla ollut jo viitisen vuotta vaikka mitä lääkekokeiluja selittämättömään verenpaineeseen. Olen 166 cm/65 kg, liikuntaa harrastava. Syön kasvispainotteista ruokaa ja vaalea lihaa sekä täysjyvä puuroja ja ruisleipää pääasiallisena ravintona. Viikonloppuna rentoudun parilla lasia punaviiniä, mutta muuten ei alkoa juuri mene. En tupakoi. Kilpparin vajaatoiminta on ja siihen lääkitys.
Nyt on ruvenneet maksa-arvotkin jostain syystä kohoamaan. Minulta on tutkittu vaikka ja mitä (aldost., reniini, kortisoli jne).
Beetasalpaajia en voi syödä kun leposyke on n. 40 eikä se muutenkaan kovin korkealle nouse.
Pisimpään ollut Atacand sitten siihen lisätty Coversyl ja nekään eivä auta. Sitten kokeiltiin Zanidip ja Amlodipin, molemmista järkyt turovukset, mutta paineet totta tosiaan laskivat. Ei vain voinut syödä niiden järkkyjen turvotusten vuoksi (koko kroppa paisui ja vaatekoko nousi vähintään numerolla) ja mustelmien kertymisen.
Päässä tuntee kun alapaine ylittää sadan. Stressiä on ja olen stressaava luonne, mutta pitäisihän noiden lääkkeiden jotenkin tehota.

Onko minulla kohtalotovereita ja mikä ollut avuksi? Nyt lääkäri määräsi minulle Moxonidin, mutta arveluttaa sen aloittaminen kun vaikuttaa keskushermostoon....

17

3646

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kuolema

      Kuolema tulee meille kaikille.

    • Yks epätoivoinen

      Minulla on ollut vähän samanlaisia oireita kuin sinulla. Verenpaine oli 200/110.
      Söin kaikenlaisia verenpainelääkkeistä mutta tuloksetta. Sain myös ihottuman.
      Sitten pidin kaikista lääkkeistä taukoa. Olen ollut sairaalan tarkkailussa monta vuotta. Kokeita on otettu, ei mitään.
      Nyt sitten pari kuukautta sitten löytyi kilpirauhasen vaj.toiminta. Syön tyroksiinia
      Minulla nyt vaihtelee verenpaine 145-170 80-90.
      Verenpaineen nousee kun syön jotain joka ei sovi vatsalle. Eniten maito ja vaalea ja tummaleipä. Siirryin gluteenittoman näkkileipää
      Tämä huom. Oli minun itseni kokeilu. Tutki itseäsi sillä lailla että kuuntelet mitkä ruoat sopivat sinulle.
      Silloin kun oli verenpaine pahimmillaan 230/130 olin aivan hermoheikko. Luulen itse
      Että lääkkeet ja ravinto ja huolestuminen oli syynä korkeaan verenpaineeseen.
      En tiedä varmaksi kuin lääkäritkään eivät tiedä.
      Voimia sinulle.

    • oma olotila
    • Testi_

      Kokeile jättää ne ruisleivät ja puurot pois ja korvaa kasviksilla.

    • 1.L-a,2.L-b ja 3.Bif

      hyöty-bakteereilla pystytään laskemaan esim. pelkästään alapainetta (verenpaineen normalisoiminen), joka temppu ei onnistu synteettisillä lääkkeillä!


      .........jatkuu. Ensin ajattelin, että ei tämä voi olla totta, koska lääketieteen korttipakka menee kerralla uusjakoon ja Lääke-tieteestä tuleekin Terveys-tiedettä. Päätin, että sehän on helppo todistaa:
      -Aloin 9/2006 syömään po limakalvojen kolmea tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteeria jatkuvasti n.15 miljardia bakteeria/vrk ja jos olen väärässä, niin siinä menee korkeintaan henki ja jos olen oikeassa, niin tautini paranevat!
      - 3,5 kuukauden kuluttua parani laktoosi-intoleranssi ja migreeni,
      - >>>>>>4 kuukauden kohdalla tapahtui jo ensimmäinen verenpainelääkityksen(=synteettinen) vähentäminen. Tämä verenpaineen normalisoitumisen nopeus yllätti minut täysin.
      - >>>>>>8,5 kuukauden kuluttua verenpaineeni normalisoitui kokonaan!
      - Reilun vuoden kuluttua veriarvoni/rasva-arvoineen olivat normaalit, jolloin lopetin kaikkien synteettisten-lääkkeiden syönnin ja jatkoin ainoastaan L-a, L-b ja Bif bakteerien syöntiä!
      - Sellainen jännä ilmiö tapahtui ja tapahtuu koko ajan: Hiukseni alkoivat tummumaan!
      Eli testasin itse ensin näiden bakteereiden turvallisuuden ennen kuin uskalsin tehdä testejä ulkopuolisilla henkilöillä!
      Potilastesteissä palaute oli 100%.sti positiivista silloin kun Probiootti-bakteerien käytössä ei oltu tehty virheitä!
      Lisäys 29.12.2012:
      >>>>>>Sillä rahamäärällä mikä minulta meni aiemmin vuodessa(!) synteettisiin lääkkeisiin, niin v.2008 jälkeen samalla rahamäärällä olen saanut 2,5 vuoden hyötybakteeri-tuotteet ja mm flunssan sairastin viimeksi reilut 4-vuotta sitten! Jatkuu.............
      http://pappasmurffi.nettisivu.org/mhb-kolme-vaikutukseltaan-tarkeinta-probiootti-bakteeria-ovat-immuunipuolustuksen-perusta/mhb-rankat-bakteeri-kokeet/

    • Parantunut

      Minä sekä lähisukulaiseni (vanhemmat ja veli) kärsimme erittäin vaikeahoitoisesta verenpainetaudista useita vuosia. Kukaan meistä ei ollut ylipainoinen, vaan päinvastoin hoikkia ja söimme kuten ravintosuosituksissa sanottiin. Edes kolmen-neljän lääkkeen yhdistelmälääkitykset eivät saaneet paineita pysymään hyvinä. Lisäksi kärsin migreeneistä ja turvotuksista jaloissa ja mahassa. Vuosi sitten kokeilimme ohjelmaa nimeltä Whole30, jossa jätetään 30 pvän ajaksi pois kaikki viljat, sokerit, alkoholit ja maitotuotteet. Tämä tehdään, jotta saadaan elimistössä mahdollisesti oleva tulehdustila pois ja voidaan alkaa "testaamaan" yksi ryhmä kerrallaan mitkä aiheuttavat oireita. Jo kahden viikon kuluttua tuon ohjelman aloittamisesta sekä minä, veljeni että isäni olimme päässeet eroon verenpainetaudista, jota kukaan ei ollut sitä ennen osannut hoitaa! Syynä verenpainetaudillemme oli siis ollut jatkuva tulehdustila, joka johtui viljoista sekä sokerista. Meidän sukumme on yliherkkä kaikille viljoille (niiden proteiineille) ja näiden yhdistäminen sokerien kanssa oli pitänyt tulehdusta yllä. Nyt elämme kaikki terveinä, ilman lääkityksiä, kun emme syö viljatuotteita lainkaan. Sokereita hillitysti. Pääosa ravinnostamme perustuu low carb high fat-ruokavalioon. Sen ansiosta kaikkien kolesteriarvotkin ovat parantuneet ja ovat nyt erinomaisia! Huvittavinta kyllä, kenenkkään lääkäri ei ole "hyväksynyt" uutta ruokavaliotamme tämän parantumisen aiheuttajaksi. En ole myöskään kärsinyt mahavaivoista enkä migreenistä tämän muutoksen jälkeen. myös energiatasoni ovat olleet kuin pienellä lapsella eli huipussa kaiken päivää. Kehoitan kokeilemaan. Et häviä mitään kokeilemalla elämää ilman viljoja. Voit päinvastoin voittaa terveen elämäsi takaisin.

    • lue kommentit
    • leivätön pöytä

      Ja jos on ihan pakko syödä leipää, syö reikäleivän reikiä. Ne eivät lihota eikä aiheuta muitakaan oireita, kuten peräpukamia tai muuta suolivaivaa. Tällöin saadaan ihminen, jolla on terve reikä terveessä perseessä.

      • Pallomaha pois

        Hyvä ,,parantunut,, samanlaista kokemusta minulla. Olen intohimoinen leivänsyöjä ja on minulle vaikeaa luopua siitä.
        Maidon jätin kokonaan pois.


      • leivätön pöytä
        Pallomaha pois kirjoitti:

        Hyvä ,,parantunut,, samanlaista kokemusta minulla. Olen intohimoinen leivänsyöjä ja on minulle vaikeaa luopua siitä.
        Maidon jätin kokonaan pois.

        Vähennä.

        Syö riisikakkuja.

        Moni korvaa leivällä kunnon ruuan ja sitten ollaan sairaita.

        Hyvällä ruokavaliolla, arkiliikunnalla, riittävällä levolla, rentoutumisella, hyvällä yöunella ja ravintolisien käytöllä voitaisiin ehkäistä paljon terveydenhuollon kuluja. Nykyinen terveydenhoitojärjestelmä on kuitenkin jo lääkärikoulutuksesta alkaen niin lääkehoitokeskeinen, että muutos tuskin tulee tapahtumaan.


    • entinen luulosairas

      Hyvä että aloittajalta on tutkittu myös aldosteroni ja reniini. Jos mitkään vp-lääkkeet ei tunnu tepsivän, vika saattaa piillä sielläkin. Millaisia arvoja sieltä tuli? Jotkut lääkärit kun tuntuvat tuijottavan vain viitteitä: arvot viitteissä = asia kunnossa. Valitettavasti se ei ihan aina niin mene. Olennaisempaa tässä on aldosteronin ja reniinin suhde. Yleisimmin hälytysrajana pidetään noin 800. Eli jos suhde sen yli, aldosteronismia syytä epäillä ja tutkia lisää. Millaisia kaliumarvoja ollut? Millä tolalla on kilpparin vajaatoiminnan hoito: Hoidetaanko arvoja vai oireita? Leposyke aika alhainen...

    • 3-Hyötybakteeria

      Ensimmäinen neuvo:
      -Älä missään nimessä jätä rasvaista lehmänmaitoa!
      http://pappasmurffi.nettisivu.org/mhb-kolme-vaikutukseltaan-tarkeinta-probiootti-bakteeria-ovat-immuunipuolustuksen-perusta/mhb-tee-tasta-elamantapa-rasva-ja-probiootti-remontti/


      Toinen neuvo:
      -Kirjoituksesi perusteella on syytä epäillä kvht-altistusta jossa mm. kilppara menee ensin "ylikierroksille" ja sitten "alikierroksille"! Testaa niin tiedät:
      http://pappasmurffi.nettisivu.org/laaketiede-vs-terveystiede/


      Kolmas neuvo:
      -Jos kvht-altistuksesta on kyse niin on hölmöä hoitaa esimerkiksi kilppari ongelmaa, koska se on vain pieni osa kokonaisuudesta jonka voit hoitaa kaikki kuntoon kun muutat lämän tapasi ja söt noita 3-hyötybakteeria!

    • maito vasikoille

      Ei suomessa saa kunnon maitoo, niin juokaa vettä.

    • Anonyymi

      Atacand ollut hyvä.

      Amloratio ei sopinut.

      Nyt Zanipid mukana ja ei tunnu hyvältä lääkkeeltä.

      Kokemuksia tai vaihtoehtoja?

    • Anonyymi

      Olen kokenut saman ja jo 3 v. ollut ilman lääkitystä. Onko kilpirauhasarvot kohdallaan ettei ole liikatoiminnalla. liian suuret verenpainelääkitykset pitävät yllä korkeaa painetta. Atacand (kandesartaan) ei pidä tasaista painetta tätä läheltä seurannut 32 mg Kandesrtaan, 5 mg Zanidip, 10 Orloc lääkärin määräyksestä. Paineet alas ja ylös.Vakavien haittojen vuoksi oma lopetus ja 5. vuotta ilman koko lääkitystä ei ollut verenpainetautikaan tosin ei myös selitystä mistä johtui. Kokeile Cardace aloita pienellä 2,5 mg/pv ja mittaa paineet aamulla ja illalla. Älä ota isompaa annosta vie vähä aikaa ja saattaa olla että toimii pinemmälläkin. Kaverilla oli LOsartan paineet oli korkeet, nyt viikon Cardace 2,5 paineet on 130/ 70 luokkaa ei huimausta eikä muita haittoja. Lääkärit määrää liian isoja annoksia.

      • Anonyymi

        Puolivuotta sitten sain Losartan 50mg lääkityksen. Viikon parin jälkeen paineet laski tasolle 80/140, joten olin tyytyväinen, Viimeaikoina, noin kuukauden verran olen huomannut, että aamupäivällä mitattu paine luokkaa 90-95/140-160. Iltapuolella jopa 75/120, usein kuitenkin korkeammat. Lääkkeen otan aamulla, mutta vasta Thyroxin lääkkeen jälkeen, yleensä siitä noin tunnin myöhemmin. Leposyke on korkeahko noin 70-75. Lenkkeilen paljon aamupäivisin, kävelen tai pyöräilen, noin kahden tunnin verran. Paineiden heittely hiukan ihmetyttää kun alkuun toimi lääkitys mielestäni hyvin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      92
      6618
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      28
      2652
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2233
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      74
      1894
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1671
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1457
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1367
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1351
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1233
    Aihe