Hopeahäät ystäväpariskunnan kanssa

Hyvät ystävät

Päivi oli ollut työn puolesta matkoilla viikon verran, joten emme olleet päässeet yhtymään sinä aikana. Ritan ja minun, siis Samun, ystävyys Päivin ja Jarkon kanssa oli vuosien aikana vain syventynyt. Olimme edelleen ihanassa sukupuoliyhdynnässä Päivin kanssa, samoin Rita Jarkon, mutta jo harvemmin kuin tutustuessamme, olisikohan määrä ollut puolet silloisesta. Silti bylsimme toisen puolison kanssa yleensä kahdesti tai ainakin kerran viikossa.

Kun Päivi taas levitti vittunsa tervehdykseksi en itsekään ollut pysyä nahoissani. Päivin sukupuolielimet olivat niin kutsuvat, niin vastustamattomat ja minulla otti valmiiksi eteen, että työnsin kyrpäni suoralta kädeltä hänen vittuunsa. Eivät Rita ja Jarkkokaan tarvinneet esileikkejä. Laukeaminen oli niin voimakas, että toipuminen otti aikansa.

En tiedä, johtuiko se tottumuksesta vai mistä, mutta tuntui, että välillä tarvitsee yhtyä Ritan kanssa, välillä Päivin kanssa, eikä toista voi korvata toisella. Samoin tuntui, että jos oli haaveilutuulella ja ajatteli jotakin kolmatta, sitä ei voinut korvata muulla. Vieläpä oli niin, että välillä tunsi tarvetta olla haaveilussa Päivin, välillä Ritan kanssa. Olimme usein jutelleet asiasta ja muutkin kertoivat tuntevansa samoin. Jos jokin laatu estyi pitkäaikaisesti, niinkuin nyt yhdyntä Päivin kanssa, tunsi selvää puutetta.

Myös sukupuolielimien sheivaaminen ystävärouvalta tuotti nautintoa. Siksi meille oli tullut tavaksi jo alusta lähtien, että tyttöjen ei itse tarvinnut sheivata, vaan se oli ystävämiehen tehtävä tavattaessa. Tyttöjen vittukarvat olivatkin jo pitkällä sängellä. Emme sheivanneet höylällä, vaan levitimme voidetta tyttöjen elimille ja kaavimme sitten voiteen pois, huuhdoimme heidän vittunsa ja - suutelimme pitkään heidän suloisia sukupuolielimiään ja persettään. Voi, että oli taas iii-haaanaa.

Kun olimme kahvitelleet ja samalla tytöt levittäneet suloistakin suloisempia häpyhuuliansa, kavimme sängyn päälle juttelemaan. Tytöt hiljalleen sormettivat klitoristaan.

Olimme tutustuneet 29 vuotta sitten. Oliko siitä todella niin kauan? Olimme menneet naimisiin 25 vuotta sitten. Olimme molemmat parit saaneet lapsemme vuotta myöhemmin. Emme jostakin syystä olleet koskaan ajatelleetkaan, että haluaisimme useamman.

Hekin olivat jo 24:n ikäisiä! Mira oli stipendiaattina CERN:issä ja teki juuri väitöskirjaa hiukkasfysiikan alalta. Jussi oli töissä autokorjaamossa, mieliammatissaan. Heillä meni todella hyvin. Heillä oli kultaisen rakkaat avopuolisot, Miska ja Hanna. Lentokone oli keksitty ja he vierailivat usein toistensa luona ja olivat usein suloistakin suloisemmassa yhdynnässä toistensa puolison kanssa.

Mietimme, haluammeko juhlia jotenkin hopeahääpäiväämme. Koska oli täysin selvä, että noin vuoden päästä kukaan meista ei viettäisi 50-vuotispäiviä, ajattelimme että voisimme pienimuotoisesti tarjota kahvit, mutta muuten viettäisimme hopehäitämme keskenämme bylsien.

Koska olimme aikoinaan menneet naimisiin lauantaina viikon välein, katselimme hiukan kalenteria. Valitsimme juhlapäiväksi lauantain, joka sattui päivämäärien väliin. Tarjoaisimme silloin kutsuväelle kahvit.

Kun olin mennyt aikoinani naimisiin Ritan kanssa ja Jarkko Päivin kanssa, olimme jo antaneet sormukset puolisollemme, mutta nyt ajattelimme, että sormus kuuluisi antaa myös toiselle tytölle muistoksi pitkäaikaisesta ystävyydestä.

3

4663

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hyvät ystävät II

      Ajattelimme, että tytöt pitäisivät sormuksia juhlapäivän ajan vitussansa, illalla vieraiden lähdettyä pujottaisimme ne sormeen ja sitten yhtyisimme molemmat molempien kanssa. Kuulosti herttaiselta, vaikka itse olimmekin sen keksineet.

      Menimme seuraavana päivänä kultasepänliikkeeseen tyttöjen kanssa ja etsimme heitä miellyttävät sormukset. Molemmat halusivat perinteiset puolipyöreät ja ilman kiveä. Kaiverrutin Päivin sormukseen oman nimeni, Jarkko omansa Ritan sormukseen ja juhlapäivän päivämäärän.

      No, eihän se ihan niin mennyt kuin oli suunniteltu. Tytöt ilmoittivat, että he haluavat herttaisuussyistä pitää sormuksia emättimessään jo HETI eikä vasta juhlapäivänä. Sidoimme kumpaankin sormukseen nätin punaisen punoksen, jonka päähän kiinnitimme vielä söpön sydämen. Työnsimme sitten sormukset syvälle tyttöjen sukupuolielimiin niin että sydän jäi ulkopuolelle poistoa varten. Koska emme saattaneet olla aivan varmoja, että sormukset eivät liukuisi pois, työnsimme vielä tamponin. Muutenhan tytöt eivät tässä iässä enää tamponeja tarvinneetkaan. Suloiset tytöt! Tajusimme heti, että menettely pitää purkaa yhdynnän ajaksi, mutta mikäs siinä, senkun purettiin, mutta yhdynnän jälkeen myös palautettiin. Tytöt siis pitivät sormuksia vitussansa puolitoista kuukautta.

      Tuli sitten (lopulta!) hopeahääpäivä. Jussi kehotti nostamaan onnittelumaljan. Mira ja Miskakin olivat vieraiden joukossa, tietysti myös Johanna. Kertoilimme vieraille elämästämme, juttelimme vapaasti ja vaihdoimme kuulumisia. Olivat sekä Päivi että Rita, sekä Mira että Hanna mekossansa sukupuolielimet paljaana, mutta Päivillä ja Ritalla riippui heidän vitustansa vielä pieni punainen sydän.

      Kun sitten vieraat olivat lähteneet, suutelimme toistemme vaimon sulovittua sellaisella herttaisuudella, jota emme olleet vielä kokeneet. Meidän suloiset vaimomme, meidän Ritamme ja Päivimme! Vedin sitten sormuksen hitaasti Päivin emättimestä, katkaisin saksilla punoksen ja pujotin sormuksen vihkisormuksen viereen. Niin teki Jarkkokin. Tytöt tallensivat muistona myös sydämet, jotka olivat edelleen kiinni punoksen toisessa päässä. Yhdyimme sitten hellästi tyttöihimme, molemmat pojat molempiin tyttöihin, meidän suloisiin tyttöihin, Ritaan ja Päiviin.


      P.S. Mira ja Miska asuivat tällä haavaa Sveitsissä. Hanna kertoi silmät kosteana minulle, että nämä käyttivät matkaansa hopeahääjuhliimme myös tavatakseen häntä ja Jussia. He viipyivät täällä melkein viikon ja yhtyivät tänä aikana ystäviensä puolison kanssa ainakin kaksi kertaa päivässä. Viimeisenä päivänä Jussi ja Miska olivat pitäneet kyrpäänsä tyttöjen sukupuolielimissä lähes koko aamupäivän. He tunsivat, että oli vaikeata erota, mutta eihän ollutkaan tarkoitus, että Miran stipendiaattiaika olisi ikuinen.

    • örinäää

      Onko käytetty pelkästään google kääntäjää ??

      • röhkintää

        Oot örisijä inkkaritasolla, kun et tajuu nyansseja.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2251
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1918
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1720
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1173
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe