Varo pdfforgea

digi-info

Word haitake joka poistaessa puhkoo wordin tai jää kyykkimään koneelle jos annat sen jättää sen sinne. Vaatii putsaamisen rekistereistä ja officen korjausasennuksen. Ei tarkkaa hajua minkä mukana tuli - ilmeisesti jostain sourgeforgen sivuilta jonku ohjelmistovalmistajan softan latauksessa, kylkiäisenä, myös joku omituinen selain jakelu tuli pcmarkin tai 3dmarkin kylkiäisenä minkä poistelu ei poistanu rekisteristä jotain epämääräsyyksiä, meni käsitöinä siivoillen.

Nyrkkisääntönä on ettei pitäs lataa mitään sourgeforgen sivuilta koskaan mutta aina julki näytä mistä lähtee niitä tuomaan, ei ulkomailta koskaan kolmannen osapuolen palvelimilta ylipäätään. Heti tuppaa yhtä ja toista muuta mukaan piilotettuna kylkiäispakettina ja niitä saa sitten katella mitä ilmesty. Tunki noi hakupalvelimetkin uusiksi palikoita täyteen. Eli turvallisinta ois pysyä näissä kotimaisissa tiedostopalvelimissa, jotain ruotua sentää vielä niissä. Taas meni 2 tuntia hukkaa hyvää aikaa eikä tuu opittua varmaan vieläkään. Ilmaisohjelmat.fi kautta erehdyn lähteen linkkiä seraamaan. Vanha viisaus ois pitäny muistaa, että ei luota noitten ulkomaisten ohjelmien download painikkeisiin kun ei suoraan tiedä mihin palveluun ne linkit johtaa. Nää on vielä sellasia kiusakkeita ettei nää f-securet ymmärrä niitten lisäkkeitä torppailla tai ees aistia millään tavalla ku ei Hyppölä osaa adwaren torjuntaa mitään, toukokuus lähtee f-secure tästä koneesta onneksi lentään jo, 2 vuoden ilmas jakso päättyy, ilmasohjelmat on olleet aina parempia ja monipuolisempia.

MUTTA SIIS PDFFORGE on joku riesake jonka on syytä soitella hälytyskelloja jos koneelle ilmaantuu.

Toiseksi jos selaimenne on täynnä ask.com ja muuta haku ja security työkalupalkkia niin pitäs niinku jotenki sytyttää että selain vois olla saastunu, eikä kysellä vasta puolen vuoden päästä että tarviiko niitten olla siinä. Sillo käyttäjää on urkittu jo hyvän aikaa. Tässä taas yhen isännän koneelta poistettiin kakkaohjelmia 3 tuntia mukaan lukien speed up my pc malware.
ÄLKÄÄKÄ MENKÖ OSTAAN NIITÄ SEN LISÄKKEITÄ, ei ne sen feikkihälytykset sieltä koneesta mihinkää katoo ostamalla niitä feikkejä putsaustyökaluja.
Tuokin oli menny maksaa lähes 70 euroo uskossa että se saa jonku putsausohjelman, sai vaan toisen haitakkeen kaveriksi. Pistäkää puskaradioon nyt tämä, älkää maksako mistään mitä teille tuputetaan vieraalla kielellä netistä tai missä esiintyy joku viranomasitaho pyytämässä jotakin sähköistä toimenpuidettä.

2

77

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • uteelias

      Mistä noita löytyy?

    • tarvetta

      MISTÄ LÖYTYY?????

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2773
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2360
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2130
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1914
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1757
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1756
    7. 124
      1722
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1706
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe