Miran ja Miskan häät

Hyvät ystävät

Ystäväpariskuntamme tytär Mira ja hänen ystävänsä Miska olivat palanneet kotimaahan. He ajattelivat, että nyt oli varmaan sopiva aika viettää häitä.

Miran äiti Päivi oli säästänyt yhteisen hääpukumme, jossa hänet oli vihitty Jarkon ja Rita minun kanssani. Puku oli jo tummunut varastossa ja Mira oli pitempikin kuin vaimomme, mutta koska hän oli melko kapea, hän sai puettua vaatteen päälleen ja mallaili peilin edessa. Miska katsoi vieressä ja lausui näkemyksiään. Päivi oli myös säilyttänyt stay up -sukkansa (herttaista), joten Mira saattoi pukea nekin päälleen.

Mira ja Miska olivat salaa suunnitelleet aivan rohkeita. Vihillä Mira pitäisi kyllä vittunsa peitettynä alushameella, mutta hääjuhlassa kauneus olisi kokonaan esillä.

Ensin Mira mallasi ilman alushametta. Sukupuolielimien paljaus kyllä nätisti korostui edestä auki olevassa häämekossa, mutta pitkät hihat ja korkea kaulus tuntuivat yläosassa liian raskailta. Sitten koeiltiin alushameen kanssa, jota pidettäisiin kirkossa. Vaikutelma oli nyt tasapainoisempi, mutta ei haittaisi tässäkään, jos yläosaa hiukan keventäisi. Olihan muillakin morsiamilla yleensä vähäisempi yläosa.

Mira ja Miska pääsivät vähitellen käsitykseen, mitä he halusivat. Mekon materiaalin tuli olla keveämpää, vähän pitsisempää kangasta. Yläosan tuli olla olkaimeton ja peittää vain rinnat niin kuin useilla muillakin morsiamilla, mutta Miska piti kiinni siitä, että Miran pienehköt rinnat olivat niin kauniit, ettei minkäänlaisia toppauksia saanut olla. Mira oli vaatimuksesta kovin mielissään. Yläosan keventäminen vaati, että oli oltava myös erilliset hihoja korvaavat pitkähköt pitsikoristeet, jotka päätyivät käsiin, mutta jättivät sormet paljaiksi. Vai pitäisikö niitä sanoa irtohihoiksi tai pitkiksi käsineiksi? varmaan tytöillä on näillekin oma nimensä.

Mekon tuli olla pitkä, maata laahaava. Alushame puolestaan ei saanut olla pitsinen, vaan sen tuli olla selvästi muusta mekosta erottuva, ja jo alunperin antaa se vaikutelma, että sen kätkemät elimet tulisivat vihkimisen jälkeen esille. Sen piti olla ohutta samettikangasta, huomattavasti lyhempi kuin äidillä, mutta sen tuli kuitenkin kirkossa peittää myös sukkien yläosa. Mekon etuhalkion tuli olla niin leveä, että juhlissa eivät pelkästään sukupuolielimet näkyisi hyvin vaan myös sukkien yläosan nätti pitsi. Kaiken kaikkiaan asussa käytettiin aika runsaasti pitsisiä elementtejä.

Kengiksi he valitsivat vihkimistilaisuuteen suorat valkeat saapikkaat. Ne olivat linjakkaat ja varoivat pitsimäistä vaikutelmaa. Juhlissa pidettäisiin kuitenkin hyvin korkeakorkoisia pikkukenkiä. Erilaisia huntuja piti mennä sitten vielä liikkeeseen katsomaan. He ottivat pitkän, joka tasapainottaisi niukkaa yläosaa.

Valokuvaamossa otettaisiin kahdet kuvat, sekä elimet sievästi paljaana että perinteisesti peitettynä.

14

4378

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hyvät ystävät II

      Oli tietysti selvää, että myös kaaso Johanna pitäisi vittunsa paljaana, mutta miettimistä aiheutti kovasti, tulisiko myös hänen olla juhlissa sukupuolielimet nähtävillä. Asiassa oli kaksi puolta. Mira ja Miska olisivat tietysti juhlien keskipiste, jolloin kaason elimien paljaus saattoi kiinnittää liikaa huomiota, mutta toisaalta jo kaason olemassaolo merkitsi, että myös hänellä oli merkittävä rooli.

      Mira ja Miska juttelivat asiasta Johannan ja Jussin kanssa useita kertoja. Päädyttiin ratkaisuun, että Hanna pitäisi juhlissa vittunsa esillä, mutta hänen pukunsa ei muuten pyrkisi jäljittelemään liiaksi morsiamen pukeutumista. Hän pukeutuisi kyllä eri tavalla kuin muu hääväki, tosin valkoiseen, mutta enemmän asiallisesti kuin röyhelöisesti. Juhliin hän pukisi toisen, ihan samanlaisen mekon, mutta vaikka takaa yhtä pitkän, niin edestä lyhyen, jotta myös hänen kaunis vittunsa koko sievyydessään olisi katseltavana.

      Ajatus tyttöjen paljaista elimistä tuntui sen verran radikaalilta, että se aiheutti etukäteisjärjestelyjä. Ravintola, jossa juhlat pidettiin, piti asiaa ilman muuta korrektina ja yksityisasiana, mutta sieltäkin Johanna varmuuden vuoksi kysyi. Hän kysyi myös kaikilta kutsutuilta, joita oli noin viisikymmentä, eikä kukaan asettunut poikkiteloin, päinvastoin he ihastuivat suuresti.

      Erityisesti muutamat vanhemmat ihmiset sanoivat, että näin hekin olisivat häänsä viettäneet, jos siihen maailmanaikaan olisivat uskaltaneet. Hääthän kuitenkin viittaavat seksuaaliasioihin. Kyse on vain siitä, mihin on tottunut. Jos tämä tulee tunnetuksi tavaksi edes joillekin, kaason ei enää tarvitse kysellä, sillä kutsuvieraat tietävät jo varautua. Voi jopa tulla aika, jolloin asua pidetään kirkkovihkimisenkin aikana aivan luonnollisena.

      Nuoremmille vieraille ajatus ei ollut kovin järisyttävä. Monet totesivatkin, että juhlat tuntuivat kyllä sukupuolielimet paljaana paljon enemmän juhlalta. Siksi monet tytöt, yllättävän monet, kertoivatkin olleensa juhlissa mekossa ilman pöksyjä.

      Jussi ja Johanna eivät itse olleet vielä menossa naimisiin, mutta he osallistuivat suunnitteluun tiiviisti, sillä olivathan he sekä ystäviä että puhemies ja kaaso. He tapasivat monta kertaa ja samalla herttaisesti yhtyivät toistensa avopuolisoiden kanssa ja usein heidän keskustellessaan tytöt hyväilivät klitoristaan ja avasivat vittuaan. Kuulin tästä erityisesti Hannalta, joka usein kertoi suorastaan lumoutuneena ja kyyneltyneenä, miten suloista heillä oli keskenään. Minä taas kerroin Johannalle, että he ovat aivan kuin me nuorena. Heillä olisi vain hyvää odotettavissa, sillä emme mekään fossiilit olleet ollenkaan lopettaneet söpöilemistä.

      Kyllä nuoria jännitti, mutta me kerroimme vanhoina ja kokeneina, että jännitys laukeaa heti, kun vihkiminen on ohi. Tieto ei rauhoittanut heitä yhtään. Hääpäivän aamuna Jussi pani Miraa ja Miska Johannaa. Tosin he tiesivät, että herttailu jatkuu myös tulevaisuudessa.

      He olivat varanneet runsaasti aikaa. Pojat saattoivat pitää kyrpäänsä tavallista pitempään tyttöjen emättimessä. Nuoret nauttivat ja nauttivat toisistaan, mutta lopulta pitkän, hyvin pitkän ajan kuluttua he laukesivat täydellisen ihanan tunteen vallassa.

    • Hyvät ystävät III

      Jussi levitti voidetta Miran elimille karvanpoistoa varten, samoin Miska Hannalle. Odotettiin viisi minuuttia ja sitten pojat poistivat voiteen ja sen mukana sängen. Pojat huuhtelivat huolellisesti tyttöjen lumoavan kauniit häpyhuulet, klitoriksen ja koko vittukarvojen alueen, kuivasivat ja lopuksi sivelivät hiukan parafiiniöljyä. Siinä täytyi jo keskittyä saksan vahvojen verbien taivutukseen, etteivät ajatukset taas karkaa herttailuun. Niin hyvältä Jussista oli tuntunut levittää öljyä Miran pehmeänsileälle sulovitulle.

      Mira puki ensimmäisenä. Kun näin hänet myöhemmin kirkossa ja vielä sukupuolielimet paljaana hääjuhlassa, olin kyllä pudottaa silmäni, ihan totta. Hän oli muutenkin uskomattoman kaunis, mutta hääpuvussaan suorastaan säteilevä. Hän oli niin viehättävä, että oli ihan kuin olisin kuullut ylhäältä tyttöenkelien kateellista mutinaa.

      He tulivat sitten kirkolle. Huomasin sekä morsiusparin, kaason että puhemiehen jännittävän. Pappi oli tilanteen tasalla. Hän piti ystävällisen lyhyen puheen, ei suinkaan antanut onttoja neuvoja ja varoituksen sanoja, vaan korosti, kuinka kaikki tulevat huolet voi jättää Jumalan kannettavaksi. Ihminen ei siihen pysty, ei myöskään ylläpitämään liittoa, vaan sekin on jätettävä Jumalan huoleksi. Vihkiminen oli hienostunut, juuri sellainen kuin ihmiset papilta toivovat. Hän lausui erityisen juhlallisella ja kuuluvalla äänellä: "Pyydän nyt ... puhemiestä ... ojentamaan vihkisormuksen." Jussin käsi hiukan vapisi. Mira ja Miska polvistuivat, ottivat sormuksen alareunasta yhtä aikaa, pappi yläreunasta ja luki rukouksen. Miska pujotti sormuksen Miran vasempaan nimettömään. Olipa herkkää. Monilla olivat silmät aivan kosteana.

      Pappi oli tietysti jo aikaisemmin informoitu hääjuhlasta, mutta vihkimisen jälkeen Jussi vielä juhlallisesti kutsui hänet.

      Mira kävi juhlapaikan takahuoneessa riisumassa alushameensa ja panemassa jalkaansa korkeakorkoiset kengät. Samoin kaaso vaihtoi edestä lyhyen mekon. Jännitys oli täydelleen kadonnut. Kohta kun pappi oli saapunut, kohotimme Jussin kehotuksesta onnittelumaljan. Jussi ei sortunut pitkiin puheisiin vaan toivotti vain onnea ja menestystä. Henkilökunta kaatoi jo kahvit, syötiin pakolliset pullaviipaleet ja pikkuleivät. Sitten nuoripari leikkasi palan hääkakkua toisilleen. Joutuivat vähän poseeraamaankin, kun monet halusivat ottaa heistä valokuvan, myös edestäpäin ennen leikkaamista, jolloin sekä Mira että Miska yhdessä pitivät kiinni kakkulapiosta.

      Sitten tarjosimme vuoron hienostuneelle pastorille ja sen jälkeen otimmekin me fossiilit ja muu hääväki.

      Valokuvaamokuvat oli otettu jo edellisenä päivänä, mutta tietysti samoin pukeutuneena ja meikattuna. Kahvin jälkeen pidettiin kuvaustauko, jotta saatiin kuvia myös juhlista. Ensin hääpari poseerasi kahdestaan. Hyvä, että saimme kameran suunnattua, niin häikäisevä oli pari. Mira seisoi ylväänä mutta herttaisena Miskansa vieressä, asetteli häämekon niin, että viehättävät elimet ja pitsiset sukanvarret tulivat nätisti esille.

    • Hyvät ystävät IV

      Otettiin papin kanssa kaksi versiota. Toisessa pappi oli heidän välissään, toisessa Mira oli Miskan ja papin välissä. Sitten oli puhemiehen ja kaason vuoro, sitten fossiilien vuoro, kaverien vuoro. Vuoroja riitti, kun useimmat tahtoivat samaan kuvaan kauniin hääparin kanssa. Lopuksi otimme vielä useita kuvia, joissa koko juhlaväki oli samassa kuvassa hääparin molemmin puolin. Entisaikaan varmaan joku olisi sanonut, että johan paloi filmiä, mutta nyt se kyllä meni digimuistiin.

      Tarjolla oli myös juomia, kullekin oman makunsa mukaan. Oli aavisteltu, että morsiamen ja kaason sukupuolielimien paljaus saattaisi villitä väen enempäänkin juomien kulutukseen, mutta tapahtui juuri päinvastoin. Rento alku sai hääväen muutenkin hyvälle tuulelle, eikä kukaan siinä tarvinnut asiatonta vetoapua.

      Vapautunut fiilis pani myös Jussin vähän irrottelemaan. Hän sanoi mikrofoniin panneensa merkille, että KAIKILLA naisilla oli hame tai mekko. Nyt hän rohkeni ujosti epäillä, että joillakuilla naisista ei ehkä olisi sen alla mitään. Ja mitä vielä! Kaikki naiset nostivat kätensä. Yksi rohkeimmista kohotti helmansa vyötärölle. Se sai aikaan sellaisen ketjureaktion, että kohta muutkin naiset kohottivat helmansa. Paljastui, että kaikki, siis KAIKKI, olivat ilman alushousuja. Osa oli kokonaan sheivannut vittunsa, osa oli lyhentänyt karvoituksensa ja laatinut nätin kampauksen. Muutamalla riippui herttaisesti tamponin naru. Joku oli solminut siihen sievän rusetinkin silkkinauhasta. Joiltakin paljastui geishapallojen värikäs lenkki. Söpöä!

      Hannan etukäteiskysely oli aiheuttanut ylättävän vaikutuksen. Kun naiset olivat jättäneet vittunsa paljaaksi, he uskoivat toimineensa salaa ja olevansa lähes ainoita. Kun he huomasivat toistensa elkeet, koko hääväki repesi nauramaan. Jotkut olivat suorastaan tikahtua. Näinkö samanlaisia lopulta olemme?

      Nuoripari, kaaso ja puhemies totesivat, etteivät häät olleetkaan niin rohkeat kuin he olivat etukäteen kuvitelleet, mutta tosi upeat ne olivat ja samalla hyvin, hyvin juhlavat, tyylikkäät ja perinteelliset. Hääväki ihasteli ihastelemasta päästyään, kuinka juhlallisuus ja kotoinen rentous voi toteutua samoissa häissä. Rentous näkyi myös siinä, että tytöt saattoivat nyt aivan peittelemättä kuivata nenäliinalla vittuansa moneen kertaan ja kertoa yleisölle, että elimien kostuminen ei todellakaan johtunut liiasta lämmöstä.

      Joku kysyi, voisivatko tytöt vielä levittää vittuaan. Tietenkin, tottakai, ilman muuta, eihän olisi ollut asiallista, että tytöt olisivat juhlapäivänä kieltäytyneet tällaisesta herttaisesta pyynnöstä. He levittivätkin antaumuksella ja huolehtivat siitä, että kaikki näkivät hyvin. Ja taas tytöt joutuivat käyttämään nenäliinaa.

      Tarjoiltiin karjalanpiirakoita munavoin kera ja kahvia. Jatkettiin juttelua pikkutunneille. Hääväenkin naiset innostuivat moneen kertaan levittämään vittuaan toisten ihailtavaksi. Vieraat poistuivat hyvin tyytyyväisinä kolmen aikoihin. Nämä häät olivat ylivoimaisesti parhaat, joissa he olivat olleet.

      Nuoret siirtyivät hotellihuoneeseen. Sulhanen pani vielä herttaisesti kaasoa ja puhemies morsianta, myös perseaukkoon. Niin avustajat jättivät morsiusparin viettämään hääyötänsä, joka jatkuikin pitkälle aamun yli.

      • sirkkaliisas

    • Ihan hyvä

      muuten, mutta missä on se oleellisin eli seksi?

      • tuhkis?

        Nimim. Ihan hyvä, taitaa tässä tapauksessa onki olla ottamaton vaan ei järvi kalaton.


      • 19+8
        tuhkis? kirjoitti:

        Nimim. Ihan hyvä, taitaa tässä tapauksessa onki olla ottamaton vaan ei järvi kalaton.

        Ottaakohan tolla inkkaritasolle jämähtäneellä jäbällä muutenkan eteen?


      • juusojalmari
        19+8 kirjoitti:

        Ottaakohan tolla inkkaritasolle jämähtäneellä jäbällä muutenkan eteen?

        Normaali seksivietti on aikamoinen riesa. Pitää onnitella miestä, kun se ei tosiaankaan kiusaa.


      • terapiaan

        Jos ei liikkuvat reagoi, kannattaa kokeilla kallonkutistajaa. Se kyl ottaa mielellään rahaa vastaan.


      • Oletko siis
        terapiaan kirjoitti:

        Jos ei liikkuvat reagoi, kannattaa kokeilla kallonkutistajaa. Se kyl ottaa mielellään rahaa vastaan.

        terapiassa?


    • terapiaan

      Eipä näköjään älyllinen kapasiteettisi riittänyt kertomaan sinulle, että kärsit sekä seksivietin heikkoudesta että pakko-oireisuudesta. Kun kirjoittajan tyyli ei sinua miellytä, tiedät juuri tarkkaan, mitä nikkiä sinun pitäisi karttaa, mutta juuri sinne palstalle sinun on ihan pakko tunkeutua esittämään mielipiteesi. Koska se ei ole kovin populaari, joudut uudestaan ja uudestaan samoille palstoille katsomaan, mitä sinulle on mahdollisesti vastattu. Koeta nyt ihmeessä pysytellä pois. Jos et pysty, mene oikeasti hoitoon.

      • Oletko sinä

        terapiassa?


      • Ihan hyvä

        Mutta minähän sanoin, että tykkäsin siitä. Ihmettelin vain, että siinä ei ollut varsinaista seksiä ollenkaan. Se on kuitenkin kaiken suola. En aio pysyä pois, koska tykkään näistä. Kiitos kuitenkin huolenpidostasi.


    • terapiaan

      Näköjään ymmärrämme sanan "seksi" aivan eri merkityksessä. Anteeksi! En voinut tietää käyttämääsi merkitystä.

      Presidentti Clinton vakuutti, ettei ollut harrastanut seksiä neiti Lewinskyn kanssa. Kun myöhemmin kävi ilmi, että C oli sekä lauennut ja työntänyt sikarinkin hänen pilluunsa, C puolusti aiempaa sanomistansa sillä, ettei ollut ollut yhdynnässä neiti L:n kanssa. Useimmat kuitenkin käyttäisivät C:n toimista sanaa "seksi".

      Jos sanoja käytetään yleiskielestä kovin eriävällä tavalla, ei toinen kerta kaikkiaan voi tietää, mitä toinen tarkoittaa. Luulen nyt ymmärtäneeni tarkoituksesi. :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5480
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3507
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1632
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      203
      1579
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1048
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      799
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe