"Taasen"

Kanto.

Kiinitin väkisinkin huomiota siihen kun kuulin autohuollossa sen sanan. Vaihdatin omaani öljyt ja suodattimet, kun asioin työn vastaanottajan kanssa niin viereisellä työn vastaanottajan kanssa asioi joku länsikulkimen omistaja. Hän sanoi tuon meille Ladanomistajille niin tuntemattoman sana taasen. Hänellä oli lasahtanut auto kesken kiireisimmän aikana. Lasahtanut paikka autossa oli jo toinen tai ehkä jo kolmas kerta. Eihän sitä muuten sanota että taasen. Meillä Ladan omistajilla kun ei ole ensimmäistäkään vikaa autossa.

13

139

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Siinäpä taas satuja.

      Kannon vanha Ladan raato oli jälleen ties kuinka monennen kerran mosahtanut tien poskeen. Miksi Ladalla saa ajaa normaalin liikenteen joukossa?

      Kun Lada hinattiin varmasti jo sadatta kertaa korjaamolle, hinausauton kuski suositteli Kuusakoskea, kuten joka kerta aiemminkin. Vanhana kommunistina Kanto kuitenkin vaati, että Ladan raatoa pitää vieläkin yrittää saada takaisin ajokuntoon. Korjaamon läpeensä Ladaan kypsyneet asentajat yrittivät taas korjata sitä. Vain kaikkein vanhimmat entisen Konelan asentajat muistavat vielä Ladan ja sen tuhannet viat. Nuoremmat eivät Ladaan koskisi pitkällä tikullakaan.

      Sillä aikaa kun Ladaa korjataan, kiertää Kanto kiukkua puhkuen ihailemassa myynnin puolella Oikeita Autoja. Niitä, joilla myös kaikki venäläiset nykyään ajavat, niin kommunistit kuin tavalliset ihmiset.

      Kun Ladan raato taas oli saatu käymään, tuli Kanto tänne Suoleen purkamaan pahaa oloaan ja kateuttaan Oikeita Autoja kohtaan.

      • Ladanever

        KOMMUNISMIHAN se on syynä siihen, että Suomessa vielä joku sekopää ajaa ladalla. Venäjällähän ne ovat täysin hyljeksittyjä kapistuksia, joita jopa presidentti Putin häpeää.


    • Ladafever

      Niin totta taas. Harvemmin tarvitsee omaa Ladaa huollattaa kun on niin varma käyttöauto. Länsiräppänisteillä sitä harmia sitten riittääkin. Esimerkkinä vaikkapa jakohihna ja automaattivaihteisto. Länsitekeleestä tekee ajokelvottoman niin pieni vika että sitä on mahdoton edes uskoa. Pienen elektronisen lastun vikaantuminen ja hinausautoa tarvitaan välittömästi. Länsiromulla on lähes mahdotonta lähteä kilometriä kauemmas kotoa ilman kattavia vakuutuksia, jotka sitten kattavat lähes kaiken mutta aiheutunut vaiva on kuitenkin melkoinen kun ei ehdi esim. töihin ... lautalle ... lentokoneeseen jne. Miksi sitten ihmiset haluavat näitä harmeja itselleen ... SITÄ ON VAIKEA YMMÄRTÄÄ ... ainakaan maalaisjärjellä. Ehkäpä länsikoslakuskilla on niin sadomaskistinen luonne että turpaan pitää ottaa vähä väliä ?

    • Ladanever

      Niin totta taas. Harvemmin tarvitsee omaa länsiautoa huollattaa kun on niin varma käyttöauto. Ladaräppänisteillä sitä harmia sitten riittääkin. Esimerkkinä vaikkapa jakohihna ja automaattivaihteisto. itätekeleestä tekee ajokelvottoman niin pieni vika että sitä on mahdoton edes uskoa. Pienen elektronisen lastun vikaantuminen ja hinausautoa tarvitaan välittömästi. Itäromulla on lähes mahdotonta lähteä kilometriä kauemmas kotoa ilman kattavia vakuutuksia, jotka sitten kattavat lähes kaiken mutta aiheutunut vaiva on kuitenkin melkoinen kun ei ehdi esim. töihin ... lautalle ... lentokoneeseen jne. Miksi sitten ihmiset haluavat näitä harmeja itselleen ... SITÄ ON VAIKEA YMMÄRTÄÄ ... ainakaan maalaisjärjellä. Ehkäpä Ladakoslakuskilla on niin sadomaskistinen luonne että turpaan pitää ottaa vähä väliä ?

    • kielioppi

      Esimerkiksi sanat taasen ja kiinitin eivät ole suomen kielen sanoja sen enempää kuin Lada auto.

    • Eurosamara

      Entäpä, jos kaikilla oli Lada. Työttömyys lisääntyisi,niin monet Ihmiset saavat länsräppänöistä leivän itselleen,ja perheelleen. Korjaamot sulkisivat ovensa töitten vähyyden vuoksi. Varaosamyyjiltä loppuisi työt myynnin romahdettua.
      Autojen myyjien pitäisi vaihtaa ammattia.
      Alkon myyntikin laskisi,kun epätoivoiset länsräppänän omistajat eivät enää hakisi lohtua kurjuuteensa.
      Ym,ym,,,

      • Kanto.

        Juuri niin, ennen sai auton huoltoon heti nyt pariviikkoa menee ennenkuin huolto ajan saa. Ennen oli Ladoja enemmän siitä kait se sohtui, nyt länsikulkimet valtaavat autokorjaamot ja ym. nyrkkipajat tyystin.


      • Eurovolga

        Jos kaikilla olisi Lada, meillä olisi 50% ihmisistä töissä niitä korjaamassa ja toinen 50% niitä hinaamassa. Koko kansantalous romahtaisi muutamassa päivässä, koska kukaan ei ehtisi tehdä tuottavaa työtä.


      • unohtamatta sitä
        Eurovolga kirjoitti:

        Jos kaikilla olisi Lada, meillä olisi 50% ihmisistä töissä niitä korjaamassa ja toinen 50% niitä hinaamassa. Koko kansantalous romahtaisi muutamassa päivässä, koska kukaan ei ehtisi tehdä tuottavaa työtä.

        Unohtamatta sitä, että Ladan suuren kulutuksen takia Suomeen pitäisi tuoda kaksinkertainen määrä öljyä ulkomailta. Myös ympäristö tuhoutuisi lopullisesti muutamassa vuodessa Ladan valtavan saastemäärän takia.


      • Eurovolga
        unohtamatta sitä kirjoitti:

        Unohtamatta sitä, että Ladan suuren kulutuksen takia Suomeen pitäisi tuoda kaksinkertainen määrä öljyä ulkomailta. Myös ympäristö tuhoutuisi lopullisesti muutamassa vuodessa Ladan valtavan saastemäärän takia.

        Eiköhän Ladat ole suurimman osan ajasta kuitenkin rikki ja se tasaa suuren kulutuksen vaikutusta.


      • Kanto.
        Eurovolga kirjoitti:

        Eiköhän Ladat ole suurimman osan ajasta kuitenkin rikki ja se tasaa suuren kulutuksen vaikutusta.

        Et näköjään arvosta autonasentajia ollenkaan, minä olen toista mieltä siinä asiassa.


    • Togliatti rules !

      Onko Ladoja vielä ihan oikeasti liikenteessä Suomen teillä ? Siis tarkoitan että ihan omin voimin eteenpäin meneviä Ladoja ?

      • on on ja on

        Ei montaa mutta eilen näin Samara sedanin. Omin voimin puksutti eteenpäin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      73
      5146
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2376
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1887
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      44
      1578
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1561
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1358
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1267
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1206
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1187
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe