Valehtelevat bloggaajat

Äksdee

Oon viimeaikoina miettinyt, että miten paljon bloggaajat valehtelee teksteissään. Törmäsin ite täällä yhteen blogiin, ja siinä tää muija väittää että sen hiuksia ei oo muka värjätty. http://lottiediaries.blogspot.fi/2014/01/harmaita-hiuksia-hiuksista.html Musta noi kyllä näyttää ihan värjätyiltä, ei kenenkään hiukset voi olla luonnostaan ton väriset???

Linkatkaa ja kertokaa tekin esimerkkejä valehtelevista bloggaajista!!

51

5563

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kopotikopp

      converting vegetarians joka lopettaa nyt, kun jäi juttujen keksimisestä ja liioittelusta kiinni... vauva.fi:n keskustlun allla

    • kehvelijehnakas

      no kyllä noi hiukset mun silmään vois olla ihan natural :)

    • Rovaniemenmarkkinoilla

      Pellavaa ja pastellia bloggaaja! Ostaa seuraajia ja tykkäyksiä ja kirjoittaa että hän on niin suosittu että tulee päivässä 1000 seuraajaa. Kun tämän instatilin kuvia tsiikaa, huomaa että tykkäysten määrät on niin epäsuhtaisia kuitenkin samanlaisista kuvista kyse, tykkääjät on tyhjiä instatilejä.. Tykkäsin alkuunsa ja kun meni valehteluksi niin meni maku. Myös se että kirjoittaa niinkuin olisi vain yksi se hänen tapansa tehdä oikein. Valheilla ei pitkälle pötki!!

    • siksen-lue-niitä

      Eiköhän ne kaikki valehtele jotka muka kertoo jotain itsestään.

    • Annikass

      Inhottaa tällainen mustamaalaus. Pidän kyseistä blogia enkä varmasti ole koskaan ostanut yhtään seuraajaa mistään. Kateellisten puhetta sanon minä. Ja kuvani tuskin toistavat itseään.

    • kekkuli_

      Tasapuolisuuden nimissä - Kaikki valehtelee, enemmän tai vähemmän. Oli bloggaaja tai ei.

      Rehellisyyteen hyvä pyrkiä, mutta senkin kanssa saa olla varovainen. Rehellisyyttä ei aina palkita ja tiettyjä totuuksia ei kaikki halua kuulla, aiheesta ja tilanteesta riippuen.

    • Allwhatiwanttosay

      Facebookissa pellavaa ja pastellia tykkäysmäärät jäävät muutamaan kymmeneen. On ostopalvelu josta voi ostaa instaan seuraajat tykkäävät ja kommentoijat. Heidät erottaa aidoista. PP blogin kommentointienkaan määrä ei vastaa instan määriä. Jokainen tajuaa tämän. Eikä kyse ok katedesta. Bloggaajat ostavat näitä tykkäyksiä seuraajia ja kommentteja koska näin saavat todisteltua tahoille joilta pyytävät tavaraa.. Muka mainosarvo on suuri. Kun niin paljon seuraajia.. Todellisuus per instakuvan tykkäys on 200-700. Monenlaisia ostopalveluita tarjolla. Voi jopa räätälöidä hästägit näihin.. Ikävää että ei olla rehellisiä!

    • kuuluisa-kuuluisuudesta

      Bloggaamalla ehkä pääsee siihen andywarholilaiseen tilanteeseen, että on kuuluisa siitä että on kuuluisa.

    • Pellavaajapastellia

      Mun instakuvia katsotaan viikossa 1,5 miljoonaa kertaa. Enimmilllään tykkäyksiä on tullut kuviin 17 000. Jokainen voi ajatella mitä haluaa toisista, mutta itse tiedän että kyseessä minun kohdalla ainakin on täysin luonnostaan tulleet seuraajat. Seuraajia tulee sitä enemmän mitä hienompia kuvia ottaa ja mitä useammin niitä julkaisee. Nyt olen harventanut postaustahtia, koska olen alkanut vähän ajattelemaan että insta vie liikaa aikaa. En edelleenkään edes tiedä mitä seuraajien ostaminen edes tarkoittaa eikä aikeissani ole ostaa ketään tai mitään instaan liittyvää :D

    • Pellavaa_japastellia

      Ja miksi luulette että blogini ja fb-tilini mitenkään liittyvät instakuvien tykkäysmääriin? Ne eivät liity toisiinsa eivätkä läheskään kaikki instaseuraajani lue blogiani, sillä kirjoitan suomeksi.

    • Huhhuhhoi

      Ihan uskomaton tapaus tämä pellavatäti 😂 En tiedä ketään muuta bloggaajaa joka kehuskelee noin omilla seuraajillaan. Pieni nöyryys kaunistaisi 👌🏻

      • Annikass

        En tarkoittanut todellakaan kehuskella vaan tarkoitan vain että olisi mahdotonta tosiaankaan ostaa niin paljon tykkäyksiä/ seuraajia mitä tällaiseen tiliin sisältyy ja ylläpitää niitä pitkän aikaa. Siksi kerroin noita määriä. Tarkoitan myös että kun minulta itseltä on inspiraatio hukassa välillä, huomaan ettei kuvatkaan ole yhtä suosittuja silloin. Ja se on ihan ok! Se on luonnollista! Jotkin suuret ig-sivustot joskus jakaa tällaisten pienempien tilien (kuten minun) kuvia ja sitä kautta voi tulla uusia seuraajia. Mutta etukäteen sitä ei voi tietää eikä siihen voi edes juuri itse vaikuttaa vaikka haluaisikin. Arvostan toisten kauniita tilejä, ja toivon voivani itsekin jakaa iloa kuvillani häiritsemättä muita.


    • wtube

      Pelittäjä Christian kanava on täysin sorttinen vitsi! Tämä henkilö valehtelee videossa jatkuvasti ja kertoile liian usein toistuvia tarinoita. Hän myös aivopeseilee nuorisoa tahallisesti esim. suosittelemaa heitä pelailemaa GTA V:stä, ostakaa PS4 tai rikkomaan lakeja. Hänen videossa myös juoruilla kavereista jatkuvasti usein, nettikiusailee heitä salaa striimi välityksenä...

      Hän ei kestä nähtävästi kritiikkiä, jos joku haukkuu hänen videoita ja antaa dislikejä. Pysykää kaukana hänestä!

      • ihmetouhua

      • some_koston_oravanpyörä

        Ei ole enää mikään yleinen lastentauti, vaan myös yleistyvä aikuisten tauti - Mitä isommat ensin, niin pienemmät perässä.

        Mutta meilläpä päin sentään ollaan pyhimyksiä ja pulmusia, voi lukea myös teidän kommettien rivien välistä - Sitä samaa mitä omalta osalta myös ruokitte?


      • someoravavs
        some_koston_oravanpyörä kirjoitti:

        Ei ole enää mikään yleinen lastentauti, vaan myös yleistyvä aikuisten tauti - Mitä isommat ensin, niin pienemmät perässä.

        Mutta meilläpä päin sentään ollaan pyhimyksiä ja pulmusia, voi lukea myös teidän kommettien rivien välistä - Sitä samaa mitä omalta osalta myös ruokitte?

        ''Mutta meilläpä päin sentään ollaan pyhimyksiä ja pulmusia, voi lukea myös teidän kommettien rivien välistä - Sitä samaa mitä omalta osalta myös ruokitte?'' En tiedä mistä idea olet hakennut ja tuo pyhimys-lainaus on pelkkä vitsi. PS. Linkki ei näytä edes toimivan eli nähtävästi poistannut.


    • Ouska

      Kaatuu omaan sukkeluuteensa tämä pellavatäti. Koti on täynnä yhteistyönä saatua tavaraa. Eikäs nekään kelpaa. Uutta lisää uutta! Oon pistänyt merkille ettei mikään muu blogi kahmi tavaraa tuolla vauhilla. Jos yhteistyö tarkoittaa tuota niin käypi niin ettei kukaan halua enää antaa yhteistyönä ilmaisia tavaroita blogeille. Vilahus saadusta tavarasta kerran ja kohta uutta kehiin. Jokainen julkaistu blogikirjoitus on yhteistyö. Onkohan täti tajunnu ite että kmmentointikin vähentynyt. Blogin pito kun ei tarkoita että kaikki kuvat sisältää yhteistyö* (lue: täti pyytänyt koska on niin suosittu nyt) Ahneella on paskaanen loppu!

    • AA.A

      Haha! Eihän tartte kun lukea Annika bloggarin omat kirjotukset tässä keskustelussa huomatakseen että on kyse narsistista! Halveksii muita ja rivien välistä voi lukea että hänestä muut ei osaa kuvata yhtä hyvin kuin hän. Blogissa kauhistelee jos tykkäyksiä on vain 2000. Huomaatteko hänelle tykkäyksien määrä on suuri huoli. Ihmetyttää kovin kovin paljon missä kuplassa hän elää. Rehellisen ei tarvitse selitellä.

    • Nonononono

      Putosin kun luin bloggarin oman selostuksen 😄 Jos on innocent, ei tartte selitellä! Super suositut blogit joutuu aina jonkun crushediks , eikä ne reagoi! Villi veikkaus että blogi pellavaa&pastellia seuraajat vähenee yhtä quickly kuin suosio tuli. Kaupallisin blogi äänestyksen number one ! Hahaha!

    • blogisti90

      On kyllä ihmiset ilkeitä ei voi muuta sanoa. Minusta Annikan blogi on ihana ja inspiroiva <3

    • Teetmeneevääräänkurkkuun

      Olen pannut merkille että Pellavaa ja pastellia julkaistujen kommenttien yhtenä kommentoijana on blogin pitäjä itse. Huvittavaa kun kieliasu on määrätyn tyylinen. Aina mainostettavia saatuja tuotteita kehuva! Pussilakanapostaus, voi luoooja! Missään muussa blogissa ei ilmene tälläistä narsismia! Kiinni jäit!

    • Blogisti90

      "Olen pannut merkille että Pellavaa ja pastellia julkaistujen kommenttien yhtenä kommentoijana on blogin pitäjä itse. Huvittavaa kun kieliasu on määrätyn tyylinen. Aina mainostettavia saatuja tuotteita kehuva! Pussilakanapostaus, voi luoooja! Missään muussa blogissa ei ilmene tälläistä narsismia! Kiinni jäit! "


      No tuskinpa vain sentään. Eiköhän blogin pitäjä ole kehuvat kommentinsa ansainnut. Koitahan rauhoittua!

    • Batchlorette

      Nyt on uusittu koti muutamassa kk useampia kertoja. Pellavaa ja Pastellia bloggari mainostaa itseään sisustussuunnittelija. Mönkään menee jos työhuone puolessa vuodessa muuttuu pari kertaa, lastenhuoneet tehty kolmatta kertaa puolessa vuodessa, ei ne lasten tarpeet niin paljon tossa ajassa muutu. Näemmä huomannu sen että pyytämällä saa ilmaiseksi ja tilaisuus saa ahneeksi. Nyt lainarahalla uusiksi lasten huonetta. Sängynpääty jo neljäs. Kun mikään ei riitä tyyppi. Voi JEESUS tätä akkaa!

    • vlogitJaBlogit

      MinäMinäMinäMinäMinäMinäMinäMinäMinäMinäMinäMinäMinäMinäItse kattokaa kaikki mua, mun naama ja mun perse, ... eikun toisinpäin... MinäMinäMinäMinäMinäMinäMinäMinäMinäMinä

    • HymyKantaaPitkälle

      Että te ihmiset voitte olla ilkeitä!!! Se kertoo teidän sydämestänne TODELLA paljon! Asiat ja elämän voi nähdä joko negatiivisesti tai positiivisesti.....paljon helpompaa ja mukavampaa on elämä sillä joka ei toisten asioita vatvo ja arvostele. Mielestäni Pellavaa&pastillia on paras sisustusblogi ja toivonkin kaikesta sydämestäni tsemppiä blogin pitäjälle <3

      • Minäjaminäjaminä

        Omakehu haisee! Bloggarin monoligit keskustelupalstoilla saavat lisää ärsyyntymään. Mielipiteet ei ole kateutta tai ilkeyttä. Maailmaan mahtuu mielipiteitä ja näkökulmia. Häkkilintu haluaa pakottaa kaikki samaan muottiin!


    • Cooperation

      Se menee näin: pellavaa ja pastellia blogisti menee liikkeeseen josta päättäny haluta jonkun tavaran. Sitten alkaa omakehu, olen Annika jolla on puolitoistamiljoonaaseuraajaa, kaikki haluu mut kaikkien kannattaa antaa ilmasta tavaraa mulle. Kotini on showroom. Ja tämä sama toistuu niissä lukemattomissa pyynnöissä jota hän lähettää sähköpostilla. Sain pyynnön tehdä niin sanottua yhteistyötä. Tästä mä en voi enempää puhua. Mutta en oo ikinä ennen saanu tällä tyylillä bloggarilta viestiä. Pohdittiin pajalla että ilmaseksi pitäs antaa kalliita tuotteitamme ja mitä saadaan vasteeks? Alettiin katsoo yhteistyö nimellä pellavaa&pastellia julkastuja kuvia&juttuja. Iso osa yhteistyönä saadusta tavarasta näkyy kerran ja sitten se ei enää näy edes vahingossa. Laiha mainosarvo. Kohtuudessa pyydettyihin asioihin suhtaudutaan uteliaana ja voidaan tehdä yhteistyötä, mutta tämä on uutta ja negatiivinen olo jäi!

      • EiOnneksiTarvitseKerjätä

        Kävin lukemassa blogin sekä katsomassa Pellaavaa ja pastellia instakuvat. Todellakin kaikki uusi mitä siinä kodissa oli, on kerjäämällä hankittu. Eikä leffa-huoneen sisustus ollut mielestäni edes kaunis, joten huonoa mainosta on sohvan ja maton lahjoittajille. Instassa myös tykkääjien määrä on laskenut roimasti. Näitten yhteistyökumppaneiden kannattaisi vähän googlailla ennen lahjoituksia...


    • Ihmeellinen4

      Huhhuh selailin facebookin sisustushullut ryhmää aikani kuluksi taaksepäin ja mitä näenkään sieltä. Joku vanha aloitus missä tämä blogin pitäjä kysyy muilta vinkkejä olohuoneen sisustukseen ja siihen kun on joku kirjoittanut sitten mielipiteensä että sillä hetkellä kuvissa näkynyt pinkki sohva ei sovi sinne niin mitä vastaa tämä ?!

      "Jos näin tekisin, pitkä, korkea sohvan selkä näkyisi olohuoneeseen. Miten epäkutsuvaa. Sohva myös peittäisi kauniin ikkunan, joka tulee lattiaan asti. Roosan sohvan tyyli on maalaisromanttinen, mitä on myös nojatuolit pehmeine muotoineen ja lipasto puulatikoineen ja teksteineen. Raitatapetti ja runsaat verhot ovat kaikki maalaisromanttista ja klassista. Näin ollen olen kanssasi täysin eri mieltä. Minulla on pian 10 000 seuraajaa blogini instagramissa, johohon kuvaan puhtaasti kotini sisustusta. Aika moni muu pitää tyylistäni myös 😘"


      Siis miten tuo hänen bloginsa ja instagraminsa nyt liittyi tuohon mitenkään, vastasi se ihminen siihen sitten että hän sanoi vain mielipiteensä eikä nyt ole tämän ihmisen instagramia tai blogia arvioimassa mitenkään. Tosi jotenkin varovaisesti käsiteltävä ihminen joka ihmeelisen hyökkäävä on jos joku sanoo jotain neg.

      • Demonisti

        Yhdyn sanoihisi!


      • sellainen-on-nainen

        Naisten maailmassa pinkki sohvakin synnyttää VALLLLLTAAIIIISAAAAAT aggressiot.


      • lailla-kiellettävä

        Vaaleanpunainen on kyllä sellainen väri että pitäisi lailla kieltää.


      • Sisustaja-avustaja

        Se pinkki sohva katosi kyllä nopeasti 😂 Minunkaan mielestä se ei sopinut olohuoneeseen, kun oli ihan väärän kokoinen muihin huonekaluihin verrattuna.


    • prööh_prööööh

      Härkätaistelijoidenkin kannattaisi kokeilla vaaleanpunaista häränärsytintä. Voisi olla tehokas.

    • Jizzmaster

      Ottamatta kantaa aloittajan kysymykseen, en ymmärrä miksi blogeja ylipäätään viitsitään seurata. Suurin osa bloggareista on täysiä maallikkoja asioissa, joista bloggaavat. Esimerkiksi suurin osa erilaisista laitteiden testaajista ei edes ymmärrä, että se mitä he kutsuvat testiksi on käytännössä valmistajan mainostekstien toistamista ja useimmilla ei ole tietoa, taitoa, eikä kokemusta sen tyyppisistä tuotteista joita testaavat. Vielä typerämpiä ovat netistä löytyvät lukemattomat unboxing-videot. Apinan raivoa ne tosin aiheuttavat vasta jos joku on laittanut tagiksi testi, review, benchmark, vaikka kyseessä onkin vain mainostekstien lukeminen tai laatikon avaaminen.

      Näiden maallikkoasiantemattomien takia netti ei ole tiedon, vaan hyödyttömän lässytyksen valtatie.

    • Dobri

      No voi jestas. Minusta blogi on raikas ja pidän sisustuksen tyylistä. Mitä pahaa siinä on, jos bloggaaja saa ilmaiseksi tavaroita, joista kirjoittaa ja jotka kuvaa kauniisti? Koska sinä et voi saada? Säälittäviä, suomalaista kansantautia (lue kateus), sairastavia ihmisiä. Tulisiko parempi mieli, jos bloggaaja, Annika, olisi edes ruma?

      • Ellinde

        Minä en usko, että kukaan tervejärkinen ihminen Annikaa karehtii. Hänhän on vakavasti sairas ja sairaalahoidossa. Ihan itse on tämän blogissaan kertonut. Säälin kovasti koko perhettä, erityisesti pieniä lapsia.


    • Hienotunteisuus

      Minä vasta hiljan löysin tämän blogin ja pidän hänen sisustustyylistään suuresti. Koittakaa hyvät ihmiset olla hienotunteisia kommenteissane. Jokaisella meistä on tunteet ja jokainen saa sisustaa kotinsa siten kuin parhaaksi näkee. Jos ei jonkun sisustustapa miellytä, niin laittaa oman kotinsa sitten omalla tavalla nätiksi.

    • u0pu0påu90

      minullakin om blogi

    • PP_kirppislöydöt

      Pellavaa ja pastellia: löysin blogin äskettäin. Blogissa hieman outo tunnelma. Sisustus omaan makuuni liian romanttinen ja runsas. Teksti liian luennoivaa "kyllä täällä tiedetään"-tyylistä.

      Ihmettelen myös kovasti lukuisia kirppislöytöjä. Kylläpä Rovaniemellä on hyviä kirpputoreja vai naamioiko bloggaaja kulutusjuhlan kierrätykseksi?

    • Sosiaalipornoa

      Jossain postauksessa ennen sairaalaan joutumistaan myönsi, että yhteistyöt on menneet överiksi ja blogi on täyttynyt melkein pelkästään niillä. Lupasi vähentää.

      Nyt sairaalasta kotiutumisen jälkeen on tehnyt 5 postausta, joista kaksi on yhteistyöpostauksia. Lapasesta lähtee taas hyvin pian.

      • Hoitsuhoitsu

        Jännityksellä olen seurannut, että meneköö tauti nyt maanisuuden puolelle... Sen verran tiuhaan tulee postauksia blogiin. Instakuviakin tipahtelee ja on taas lyhtyjä, kynttilöitä sekä taljoja pitkin kulkuväyliä. Yöpöydän valaisimen varjostinkin vauhdissa jäänyt vinoon👌


    • Enymärrä

      Nyt oli mauton postaus. Ensin aloittaa sen kertomalla toisen bloggaajan sairaudesta. Sitten kääntää sen itseensä ja lopussa vielä vähä kaupallista mainontaa...

      • Ellida6

        Miten jollain on aikaa kirjotella ittensä kanssa 😂😂😂 ja viel katkeria samantyylisiä viestejä samantyylisillä nimimerkeillä 😂😂 vähänkö oot säälittävä! Onks oma elämä noin paskaa?


      • enoleENymmärrä

        Vastauksesta päätellen olet joko trolli tai itsekeskeinen.


      • Vauva.fi

        Blogipostaukset menee koko ajan hullumiksi. Pellavaa ja pastellia ansaitsisi tittelin Suomen ahdistavin blogi.


      • sis

        Ahdistavin blogi, just näin. Onneksi tauolla ja eiköhän se saada kokonaan loppumaan.


    • Mullikka-akka

      Yhden valehtelevan bloggaajan blogia voi lukea https://villananna.blogspot.fi/ Elämä muka ihanaa vaikka köyhyys paistaa läpi ja muutenkin perhe näyttää olevan enemmän onneton kuin onnellinen. Kamalinta on se, että lapset ovat kuin syöttöporsaita ja bloggari vaan selittelee, että lapset ovat ihan normaaleissa painoissa.

      • Anonyymi

        Törmäsin tähän keskusteluun vahingossa ja näin tyttärenä, kenen paino on lapsesta asti ollut normaali, jopa normaalin alapuolella, tuntuu ihan uskomattoman pahalta lukea mitä omista sisaruksistaan puhutaan. Miksi lapset pitää ottaa näkyville ja vielä näin rumasti. Ottaen huomioon perheessä olevan vielä alaikäinen lapsi.


    • metsäkone

      Onhan se vaikea saada kaunista kotia röttelöisestä vanhasta metsäkonekoulun ruokalasta. Mutta hyvin on pääpiirteittäin onnistunut tässä. Tuttavani kyllä sanoi, että on hometalo. Mutta liekö totta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1846
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1628
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe