Aihe

Millaista aluetta talvikangas pyrytie

talavikangas

Millanen paikka asua talvikankaalla pyrytie . Onko häiriköitä?

19

1664

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • juke1

   no ei ainakaan tässä ole enään..syksyllä lähti pahin häirikkö..

  • pyrytieläinen

   Vähän aikaa sitten muutin tänne kolmeentoistaan. Olin alussa skeptinen, koska luin suhteellisen ristiriitaisia kokemuksia "hajotetuista autoista, ikkunoista, sekä narkomaaneista", mutta enpä ole vielä yhteenkään sellaiseen törmännyt. yhen deekun näin tos talon pihalla pummimassa sätkän jämiä joku aika sit, mut ei tääl mitää häiriöitä oo ollu toistaseksi. Oon niin kyllästyny ollu tuohon jatkuvaan muutteluun ja nyt tuntuu viimeinkin, et sai rauhallisen kämpän.

   Mut sikäli tääl o paljon miinuspuolii, et tässä lähimail ei taida olla pankkiautomaattia missään, onks kellää pitempään asuneel tietoo siit, onko täs kivenheiton pääs missää pankkiautomaattii? Sit ei oo apteekkii ja vaan pari tommost pikkuputiikkia, mut kyl Salesta saa kaiken tarvitseman safkan kohtuulliseen hintaan. Kirjastookaan ei taida kovin lähellä olla. EIhän tää oo ongelma, ko meille autottomille, mut kyl tosta menee kohtuullisesti Koskilinjan busseja keskustaan päin. Liput vaan tahtoo olla niin naurettavan kalliita nykyään, ettei oikeen huvita useasti lähtä.

   Tää on ihan siistin näköstä seutua, vaikka onkin suolle rakennettu.

   Tervetuloa.

   • Saarelasta moro!

    Lähin pankkiautomaatti on Ruskon cittarissa. S-kortilla saa nostettua käteistä S-ketjun kaupoista, eli myös Salesta. Talvikangas on yksi parhaimmista asuinalueista, jos arvostaa vähäistä narkkien ja pipipäiden määrää naapurustossa. Toisille taas on tärkeintä kaljabaarit lähellä ja velaksi myyvä huumeidenvälittäjä samassa talossa.


  • Oman ostoon

   Taidat ollea sokea - kierrä kaukaa tämä spurgujen, sossupummien ja sekakäyttäjien kansoittama vuokraslummi. Spurgut heiluu pihalla tietenkin rumentamassa maisemaa. Autoralli on jatkuvaa vaikka pihalle parkkeeraaminen kielletty.Tällaisia reppanoita sitten asutetaanihmisten ilmoille jotak eivät uskalla liikkua asunnosta ulos kuin ehkä yöaikaan. Tuommoset peräkamarin reppanasekakäyttäjät sais muuttaa takas sinne äitin luo perähikiälle.
   Ja isännöitsijä tukee tätä toimintaa puuttumatta mihinkään.
   Siis älä muuta, jos haluat säilyttää asumisessasi jonkinlaisen tason.
   Oulussa on paljon asuntoja vapaana.

  • Talvikankainen

   Talvikangas on yksi Oulun rauhallisimmista asuinalueista. Älä välitä noista vakiokommentaattoreista, jotka haukkuvat kaiken minkä kerkeää.

   Käy toteamassa itse joku ilta.

  • ei ikinä enää

   Siis omistusasunnot on rauhallisia, mutta nämä vuokraslummit on karseita, kaikki sossupummit on suojelukohteita koska niiltä saa vuokraraahat sossusta eikä niin loisia saa häädettyä. paljon tyhjiä asuntoja täälläkin pyrytiellä kassin kämpissä.
   törketä vuokrat ja vesmaksut, mutta mitäpä sitä sossupumkin tarttee välittää, kun kaikki maksetaan, asunnon tuhoaminenkin.

   • jussi7811

    Missä kohti Pyrytietä asut/olet asunut?Sivakan vuokra-asunnot on aika rauhallisia ainakin Pyrytie 2 jossa itse asuin vuosina 2005-2007 silloin sivakalla oli ainakin hyvin tarkka seula ketä sinne ottaa asumaan ja isännöitsijä piti omalta osaltaan asumisen siinä osoitteessa ainakin rauhallisena ja kaikki muutenkin toimi...Nyky ajasta en tiedä kun en ole 2007 syksyn jälkeen siellä asunut..Kuulin kyllä juttuja jo silloin siellä asuessa niistä osna asunnoissa tapahtuneista jutuista jne mutta Pyrytie 2 ne eivät mitenkään haitanneet jne...Alue on kyllä muuttunut melkoisesti kun kävin viime syksynä siellä lähes kolmen vuoden jälkeen metsät ovat kaikki hakattu myös kuusamontien varresta niin että sinne asti näkee melkein Ruskon kohdalta pyörätieltä tosi hyvin...Mutta niinhän se on että uutta rakennetaan joka paikassa ja ajat muuttuu...Sivakalla ainakin on kohtuuliset vuokrat taisi olla 370e kk 45neliöinen saunallinen asunto ja nykyään vuokra taitaa olla samanlaisessa asunnossa n 430e kk kun viime syksyllä katoin..


  • Parasta oulussa

   Sinnehän on tulossa mm. pohjois-suomen suurin kuntoutuskeskus mielenterveyspotilaille. Palvelu siis pelaa talvikankaalla joka vielä 20v sitten oli kartalla nimetty makkarasuon nimellä.

  • Ai rallia vai?

   Tästä sai semmoisen käsityksen että se on periferiaa jonne on tulossa mielenterveysparantola, jonka kiivaasti etukenossa ja kuola valuen kipittävät potilaat sulautuvat saumattomasti paikallisväestöön, joka koostuu sekakäyttäjistä ja spurguista, jotka liikkuvat lähinnä öisin ja tuhoavat vuokralääviään valtion avustuksella.

   Epäilen vahvasti että näin ei ole, sillä tiedän siellä asuvan monenlaista kunnollista työssäkäyvää väkeä ja olen itsekin alueella monesti käynyt, myös pyrytiellä, enkä ole nähnyt mitään tuollaista aiemmin mainittua. Siis spurguja toikkaroimassa keskellä päivää yms.

  • pyrytie

   Vuoden asuneena voin kertoa että rauhallisin ja hiljaisin paikka missä olen koskaan asunut. Ei näy juoppoja eikä narkkareita missään ja iltaisin on hiirenhiljaista. Todella hyvä paikka varsinkin lapsiperheelle.

   • Papatti87

    Asutko missä kohti Talvikangasta?It olen kanssasi samaa mieltä asuin aikoinaan pyrytie 2...


  • oma talo

   Riippuu missä asunnoissa asuu. Alkoholisteja, sekakäyttäjiä, työttömiä luusereita asutetaan Kas.in kämppiin. Näistä sosiaalitapauksista vaikea päästä eroon vaikka olisi kuinka monta varoitusta. Jos talossa kymmenen asukasta on kunnolista niin kyllä se yksi häirikkö huonontaa elämänlaatua sillä häiriköinnillään.
   Ei sellaista näe satunnainen ohikulkija jolle alue näyttäytyy "rauhallisena idyllinä".
   Avaa silmät dorka.
   Älä missään nimessä muuta Pyrytielle 13 tai 17, jos arvostat oikeudenmukaista, rauhallista ja turvallista asumista. Kuulemma parkkipaikoille murtaudutaanvaikka valvontakamerat,mitä hyötyä kameroista jos tekijöitä ei saa kiinni, tämänkin valvontakamerapelleilyn maksaa vuokralainen.
   Kaupunki on täynnä parempia asuntoja kuin kuntaasuntojen slummit.

   • ex piritienisti

    13:sta kokemusta KAS:ilta.

    Itse rauhallisena ihmisenä vitutti ankarasti, kun puolet taloyhtiössä asuvista tyypeistä veti pilsneeriä yötä-päivää. Joka päivä melkein. Sit siel joku vietnamilainen ämmä viel huutaa, ku palosireeni pihalla.

    Eka nois läävissä juhlitaan hilpeästi ja yöllä tapellaan. Aamulla kaikki on taas okei, kun uudet pilssit avataan. Eipä yllättäny et poliisiautoja meni joka päivä Pyrytiellä. Mua ei narkit häirinny, ku ne osaa päänsä sentään pitää kiinni ja elävät yleensä hiljaa, niinku hämäräbisneksissä on tapana olla varovainen.

    Eipä alle 1000 eurolla nykyään tunnu saavan rauhallista asuntoa.

    Lisäksi KAS:in työntekijät on ku perseeseenammuttuja karhuja.

    Miinusta puljulle ja Pyrytielle. Talvikangas sucks ja keskustaankin on matkaa valovuosia.

    Voi olla koht omakotitalolaisillakin siel Piritien lopussa rankat ajat, ku Hönttis ja Piritien vuokraläävät kerää kaikki juopot yhteen, mitkä ei enää mahdu muihin lähiöihin.

    Otan osaa.


  • Meril..

   Pyrytien mainituissa taloissa asuu tosiaan aika liuta noita Oulun pikkurosvoja. Pyörä-, auto- ja bensavarkaissa käyvät lähialueilla öisin.

  • bhuijnmko

   Pyrytien alkupäässä ei ainakaan ole ollut valittamista minkään suhteen. Rauhallista ja mukavaa aluetta.

  • Pyrytie 2 oli ainakin hyvä ja rauhallinen paikka asua asuin kyseisessä osoitteessa vuosina 2005-2007 talot oli silloin lähes uusia ja ne omistavat Oulun sivakka silloin ei ainakaan mitään suurempia häiriöitä ollut ja tykkäsin asuin ympäristöstä muutenkin...Talvikangas on muuttunut varmasti noista ajoista paljon sinne on tullut oma kauppakin mikä varmasti on sille alueelle todella hyvä..Ja alue oli silloin kun itse asuin siellä niin hiukan keskeneräinen myös muistan silloin alussa että se talvikankaan tie päättyi ja siellä oli kääntöpaikka ja myöhemmin kuin alue laajeni niin pystyi kiertämään aina hönttämäelle asti jne..Millaista nykyisin on asua Pyrytie 2:ssa?Ja onkohan siellä enään yhtään niitä asukkaita jotka ovat asuneet siitä saakka kun ne valmistui vuonna 2002?

  • tknistipaikka

   kyllähäm tossa pyrytiellä on joku nistikämppä nykypäivänä en itse asu siinä mutta käyn talvikankaalla joka päivä

   • Anonyymi

    Pyrytie 1 ainakin hyvä taloyhtiö, eikä mikään vuokrafirman, vaan yksityisten omistuskämppiä. 5,13,17 mahdollisten häiriköiden vaikutuksesta alueeseen yleisesti sanoisin, että olematon. Kai ne örveltää omissa kämpissänsä/pihoillansa, mutta luulis niitä joskus näkevän edes kaupassa tai muualla lähistöllä kulkemassa, vaan eipä ole tullut 12 vuoden aikana vastaan mitä olen Talvikankaalla asunut, kahdella eri tiellä.


  • Anonyymi

   Pyrytien lempinimi on Piritie. Mietipä sitä. Eikä Pyrytien vapaarahoitteiset asunnot käy kaupaksi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   200
   15471
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   322
   5466