HESY TAPPAA HUVIKSEEN

tiuku9

Soitin äsken tuonen hesyyn ja kertoivat, että en voi saada sieltä kissaa!!! Syystä, että en suostu pitämään sitä vakisin siällä. Ei mitään merkitystä, että leikattu kissa kyllä ( meillä esimerkki 15-v.miukusta, joka ei koskaan ole poistunut kotipihaltaan) pysyy reviirillään. Johtopäätös ainoastaan se, että hesyn työntekijät haluavat rääkätä ja TAPPAA (eläinsuojeluyhdistys???) kaikki kissat, joita heille tulee. Onhan tältäkin palstalta voinut lukea heidän kriteereistään ja silminnäkijöiden havainnoista: kissat kituvat pienissä häkeissä ja kun se "säädetty" aikamäärä täyttyy, niin kuula kalloon vaan. Ihan turha kenenkään kuvitella, että ne jotenkin lempeästi "vaivutettaisiin ikiuneen" - totuus on ihan m uuta. Ja aionkin tästä laittaa tutkintapyynnön, miten ns.eläinsuojelijat kohtelevat eläimiä - sinne on valikoitunut joukko ihm isiä, jotka haluavat kiduttaa, kun eivät muuhun pysty.

11

255

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei oo helppoo kellää

      Vaikka sinun edellinen kissasi pysyikin kotipihallaan, niin tuleva kissasi ei välttämättä pysy, vaikka oisi kuinka leikattu. Jos ei kisu pysy pihalla ja lähtee rundille voi joku tonttu raahata taas sen sinne hesyyn.
      Heillä varmasti on kokemusta siitä, että sama kisu tuodaan sinne monta kertaa,
      eli kierre jatkuu.

      Eläinsuojeluyhdistykseltä kannattaa ottaa silloin kissa, jos aikoo/pystyy pitää sitä heidän normien mukaisesti. Voit ostaa myös kissan yksityiseltä, apulasta tai tori.fi:stä.
      Sieltä voit saada kissan, jota voit pitää myös ulkokissana. Mutta olen lähes varma siitä, että uusi kissasi ei tule pysymään kotipihallasi, ellei pihasi sitten ole tooosi suuri, nimittäin harva kissa pysyy.

    • justjoo

      Luin vain että "EN SAANUT HESYLTÄ KISSAA KOSKA EN OSAA PITÄÄ SELLAISTA HAASTAVAA ELIKKOA TURVALLISESTI YHYYY! HESY ON IHAN PEESTÄ JA TAPPAA ELÄIMIÄ! KIRJOITANPA PROVOKAATION KOSKA OLEN IHAN EPÄVAKAA PERSOONA!!!"

      Niin ja tuolta apulasta ja tori.fi:stä yms. kissan ostaminenhan tukee pentutehtailua ja rääkkäystä että sieltä juu jos omatunto ja moraaliarvot ei paina mieltä.

      • voi pientä

        Jopa osasit tehdä lapsellisen kirjoituksen, jopa tämän palstan tasottomuuden huomioon ottaen.

        Millä perusteella kyseisistä paikoista ostaminen tukee pentutehtailua?


    • ulkonakin

      Minullekin Hesystä on sanottu, etten saa kissaa koska siitä ei ollis tullut vain sisälläolijaa. Aivan korvessa asujana anna kissojen olla syksyllä ja taltella kuin myös varhain ennen pesintäaikaa keväällä ulkona. Pesintäaikana en anna. Kun on rehellinen, saa sitä mitä tilaa. Ja sitä paitsi ei siitä montaa vuotta ole kun Hesyssä lopetettiin sinne viedyt kissanpennut. Mitä eläinsuojelua se on?

      • vastuutaotettava

        Mietippä hiukan.Löytölät on kohta taas kerrann,pullollaan löytökissoja,jotka on hyljätty ja heitteillejätettyjä.Ei ole järkeä antaa kissaa uudelleen vaaroihin kulkemaan,kun se on jo kertaalleen sieltä pelastettu.
        Suomessa riittää vastuuttomia kissan hylkääjiä ja heitteillejättäjiä muutenkin.Joka vuosi kymmeniä tuhansia kissoja päätyy löytölöihin,eikä niitä ketään kaipaa.
        Siksi niitä löytö kissoja ei anneta huonoihin ,heitteillejättäjien ja hylkääjien koteihin,joissa kissojen henki vaarannetaan tarkoituksella.Kun se rakas lemmikkikissa,vaan jätetään yksin ulos,työpäiväksi,yöksi,viikonlopuksi,ja lopullisestikkin.
        On turha huudella,jos ei tiedä kaikkea.Kissa,pentukin voi olla niin sairas,ettei siitä eläjäksi ole.Pentu,voi saada emoltaan taudin,johon menehtyy jokatapauksessa,hoidettiin sitä tai ei.Kaikki löytökissat ja pennut,ei ole terveitä,monet on sairaita, lopunikäänsä.Kiitos edellisten omistajien huonon hoidon, ja rokotusten laiminlyönnin.

        Rokottakaa,leikkauttakaa,ja huolehtikaa niistä kissoista lakien mukaan,niin yksikään sellainen,hyvin lakien mukaan hoidettu kissa ei enää tarvitse löytöeläintalon palveluksia!


      • kissaraasut

        Kaikki irtokissat ei päädy valitettavasti löytölöihinkään.Ne sitten kärsivät pakkasissa talvisin, ilman ruokaa ja huolenpitoa.
        Suomalaiset kohtelevat kissoja todella julmasti, ne jätetään ulos vaaroihin päivästä toiseen, vaikka laki moisen kieltää.
        Kissasta välitetään vain pieni hetki, silloin kun se on pentu.Aikuistuttuaan se unohdetaan ulos, kun siitä halutaankin jo eroon.
        Karmea on kohtalo monella suomalaisella kissalla taas tulossa, kun talvi ja kylmät ilmat koittavat.


    • pienivalkoinen

      Jos asuu kaupunkialueella, kissan on paras olla sisällä. Maalla se on sitten eri juttu, jos ei ole kovaa autoliikennettä lähistöllä. Miksi kissan pitäis olla aina sisällä, eihän koiriakaan teljetä asuntoon koko iäksi!

      • kissankanssapuskissa

        Niimpä,kissoja voi ulkoiluttaa samoin kuin koiria.Vaikka tuntitolkulla,ja useasti päivässäkin.Kaikki on omistajan viiteliäisyydestä kiinni.


      • vapaajaonnellinenkisu
        kissankanssapuskissa kirjoitti:

        Niimpä,kissoja voi ulkoiluttaa samoin kuin koiria.Vaikka tuntitolkulla,ja useasti päivässäkin.Kaikki on omistajan viiteliäisyydestä kiinni.

        Paitsi ettei tuollaisesta ulkoilusta ole kissalle juuri mitään iloa. Vain vapaana kissa pystyy aidosti toteuttamaan lajityypillistä käytöstään. Koska kissa sopii ihmisten lemmikkieläimistä parhaiten vapaaseen ulkoiluun, täytyy olla omistajan todella vastuuton, jos ei sitä iloa kissalleen suo.


      • ettäniin
        vapaajaonnellinenkisu kirjoitti:

        Paitsi ettei tuollaisesta ulkoilusta ole kissalle juuri mitään iloa. Vain vapaana kissa pystyy aidosti toteuttamaan lajityypillistä käytöstään. Koska kissa sopii ihmisten lemmikkieläimistä parhaiten vapaaseen ulkoiluun, täytyy olla omistajan todella vastuuton, jos ei sitä iloa kissalleen suo.

        Siitä vapaasta ja onnellisesta kisusta tulee tavallisesti jo nuorena kuollut tai kadonnut kisu.


      • vapauskissanonni
        ettäniin kirjoitti:

        Siitä vapaasta ja onnellisesta kisusta tulee tavallisesti jo nuorena kuollut tai kadonnut kisu.

        Niinpä. Saas nähdä koska meidän vapaasti ulkoileville kissoille käy noin. Nuorena ne tosin eivät ehdi enää kuolemaan kun vanhin lähentelee paria kymmentä ja nuorin pian kymmenen korvilla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      134
      5345
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3327
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1867
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      72
      1542
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1435
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1326
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1317
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      20
      1288
    Aihe