Hei! Minä olen luotsi! (esittäydy täällä muille)

Kuka olet? Missä toimit?

Oletko kissa- vai koiraihminen, syötkö voileipäsi juusto vai makkara päällimmäisenä?

Kerro tähän ketjuun, kuka olet ja missä valvot.

Olisi mukava tutustua!

58

1177

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hei

      olen emrys-warlock ja toimin pääsääntöisesti 22 huoneen luotsina, tarvittaessa muuallakin

      kiitos :)

    • Hei, olen Velkavelho ja olen luotsi. (Yleisö vastaa: hei Welho!)
      Olen vastaillut pari vuotta velkaongelmaisten kysymyksiin Lainat ja velka -palstalla. Edellinen luotsi on lopettanut ja palsta hukkuu lainapyyntöihin ja niitä seuraavaan ala-arvoiseen, henkilöönkäyvään mölinään ja seksitarjouksiin. Rekkasin nickini ja tarjouduin luotsiksi, kun nyt kuitenkin käväisen palstalla päivittäin.

      Olen ehdottomasti vuohi-ihminen, mutta naapurin kissan kanssa menen sänkyyn joka ilta. Itseleivotun lämpimän leivän päälle menee voita, jäähtyneet syötän vuohelle.

      • Hih, oot kyl hupaisa :D


    • tervehdys! Sex Bar2, Kinky Bar, Lesbo Cafe. Jos sivustoilla on vähän cättääjiä, tullessani koneelle. katson 16 ja 22 sivustoja, kunnes huoneiden luotsi/luotsit saapuu. Tarvittaessa käyn muuallakin, kun muita luotseja ei ole iltapäivisin paikalla, työn ym. kiireen takia. oma työni loppuu, miten milloinkin 14-15.15 välillä. koiruli on. kaikenlainen juusto käy, aina jotain muutakin leikkelettä löytyy.

    • Moikkelis!

      "Pahakatti" tässä eli EvilCat ja oikeasti en siis todellakaan ole mikään pahakatti : vaan suorastaan aivan hirveä *nauraa* ... ja toimin enimmäkseen 16 ja 22 huoneissa, sekä joka puolella siellä, missä on sekasorto päällä.
      Kissa-ihminen olen ja harrastan moottoripyöräilyä aviosiipan kanssa. Vielä vuoden tauko harrastukseeni ja avot sitten tien päälle tukka hulmuten.
      Tykkään Muumi limusta ja myös hyvistä juustoista ja pizzoista. Kylmä maito ja laku on kanssa aika nami, namia.

    • Hejssan!

      Nimenä mörötär, tittelinä luotsi ja huoneena lähinnä lesbo cafe, vaikka hautausmaatakaan en vierasta, jos vain siellä sattuu joku olemaan. On/Off sefuilua töiden takia, vuorotyö välillä haastaa harrasteet.

      Ehdottomasti kissaihmisiä, leikkeleet syön pelkiltään ja leivän kuiviltaan, lempiväri vihreä (mustahan ei varsinainen väri ole...) ja mieluisin vuodenaika syksy. Inhoan syvällisiä keskusteluja ja pitkiä kävelyjä rannalla, enkä voi sietää.... eikun eihän tämä mikää deitti-ilmo ollutkaan :D

    • Harpyijana esittäydyn ja luotsaan Yleistä koirista -palstaa. Jo pitemmän aikaa seurailin palstan menoa ja meininkiä, ja alkoi pahasti näyttää siltä, että nyt tarvis tehdä jo jotain. Melko pian sainkin häirikön kimppuuni, ja myönnän, että on jopa töissä tullut murehdittua näitä asioita. Mutta kun tiedän olevani oikealla asialla, niin ei ole syytä luovuttaa.

      Koiraihmisiä olen, makkara lentää leivältä usein parempiin suihin, mutta juustoja voi olla useampaakin sorttia.

    • hei ! olen "pahamaineinen" fundsija keskustelupalstalla 70, jonka ongelma ovat puskista huutajat ja tämän sosiaalisen median koukuttamat henkilöt, jotka omien mielipiteitensä mukaan ovat aina oikeassa ja palstalle välttämättömät. Luotsi koetaan tässä tapauksessa suorastaan painajaiseksi.
      Itselleni tämä on vastapainoa omaishoitajan tehtäviin. Onneksi ne eivät vielä ole kokopäivätoimi.
      Olen ehdottomasti rekisteröinni kannalla, en siksi, että he olisivat jatkuvan seurannan kohteena vaan, että he rekisteröimällä itsensä vakuuttaisivat kunnioittavansa palstaan eettisiä sääntöjä, jossain vaiheessa tuntuu siltä, että Yhdistyneiden Kansakuntien ihmisoikeusjulistuskin on joillekin vieras käsite.
      Olisin koiraihminen, elleivät ikä ja toinen koipi haraisi vastaan

      • "jossain vaiheessa tuntuu siltä, että Yhdistyneiden Kansakuntien ihmisoikeusjulistuskin on joillekin vieras käsite."

        Kääntäisin positiivisesti, mutta savolaisittain asian seuraavasti (vaikka itse en sieltä olekaan):

        Joskus saattaa osua kohdalle joku, joka tuntee ihmisoikeuksien julistuksen. Harvemmin kuitenkaan sellainen, joka sitä noudattaisi.


    • Hei!
      Olen entinen rivichattäri ja sain sefun/luotsin oikeudet muutama vuosi sitten.
      Räväkkä vanha akka olen ja sanon sen mitä ajattelen, ehkäpä joskus loukaten jotakin?
      Olen koira/kissa ihminen, mutta allergiani estää minua pitämästä kotona enää eläimiä. Yhteishuoltajuus minulla on edelleen poikani kanssa aivan ihanaan kovia kokeneeseen saksanpaimenkoiraan... Rony oman isäntänsä ampumaan tarkoituksena tappaa, jossa epäonnistui, vaimonsa sai hengiltä.
      Läheiseni menetyksen (Äitini kuoleman) myötä menin mukaan myös paikkakuntani seurakunnan vapaaehtoistyöhön josta pidän.
      Olen kaikkiruokainen kunhan vaan allergiani antaa myöden.
      Olen myös "prätkämimmi" ja huristelen kunhan säät vaan sallii 1250 kuutioisella mopolle pitkin kylän raittia kuin mökilleni.

    • Olen cooll ja toimin chat-luotsina Ikäryhmät 30 , 40 -ryhmissä enimmäkseen, mutta en poissulje muitakaan huoneita.

      Olen ehdottomasti koiraihminen, silloin tällöin seurassani saattaa tavata hoitokoira Mimmi-rotikkaneito.

      Leipäni päällä juusto ja makkara ovat aina eri leivissä. Mielestäni 8kk kypsytettyä mustaleimajuustoa ei missään nimessä pidä pilata laittamalla päälle vielä makkara :)

      Kuulen huonosti, joten chat-maailma sopii mulle mainiosti. Pelaan texas holdemia ja käyn pikkasen melomassa. Meren aaltoihin hukkuvat huoleni. Olen autofriikki, ihan vähäsen vaan (sport-mallit vievät sydämmeni) Minulla on kaksi ihanaa teinilasta, jotka tanssivat kilpaa isänsä sydämmeen.

      Olen hyvä kuuntelija ja huono puhuja, joten oiva kaveri tulla puhumaan huolensa.

    • Hei kaikille! Tässä twiikeri, luotsina ateismipalstalla. Aloitin ihan rivikeskustelijana, mutta kun palsta alkoi täyttyä tiettyjen trollien häirikköaloituksista, ja lainvastaisista viesteistä, päätin kokeilla luotsaamista. Palstalaiset vaikuttavat suurilta osin olevan tyytyväisiä luotsin tuloon, niin hyvässä hengessä on homma lähtenyt liikkeelle. Syksyllä pitäisi palata opiskelemaan, siihen saakka päivät täyttyy luotsailulla ja harrastuksilla, ja satunnaisemmin vedän taidekursseja ja teen tilaustöitä omilla osaamisalueilla. Mukava liittyä joukkoon, täytyy lopetella kun kissi taas kerjää huomiota ja yrittää kiivetä tietokoneen päälle. :)

    • Hei!

      Olen Varjoissa. Olen luotsina chatin puolella ja siellä huoneessa missä milloinkin tarvitaan.

    • Minä kans kun muutkin. Olen Zamio ja toiminut ensin Sheriffinä ja myöhemmin Luotsina 50 joskus 40 ja Kirkkocafeekin kuuluu repertuaareihini..siis jo 10 vuotta

      Tässä on ollut pikkuista taukoa, kun olen opiskellut ja olen viimist näyttöä vaille valmis. Sen jälkeen taas ollaan iskussa ja chattaillakin jaksaa kun ei tarvi lukea koko aikaa työn ohessa.

      Olen kissa sekä koira ihmisiä. Kotonani asuu kymppikiloinen kotimainen kolli, pikkuinen pomeranian vanhus sekä 4 vuotias espanjalainen rescue koira.

      Olen myös kaikkiruokainen, juustot ja makkarat menee kuipäi vaa.
      .

    • Esitellään nyt sitten. Olen Takkutukka ja "chatissa kasvanut", sillä olen pyörinyt suomi24:llä chattaajana jo nuoret ja 17 huoneiden aikana, kun noihin ikäryhmiin vielä joskus kuuluin (voi aikoja)
      Sheriffinoikeudet sain 2008. Aloitin valvomalla pääasiassa nuoret huonetta mutta sen poistuttua olen ollut milloin missäkin. Äidit ja isät, ikäryhmät laidasta laitaan. Tällä hetkellä vakioksi on muodostunut 50 .

      Olen kissa-, koira-, rotta-, hämähäkki-, kani-, fretti-, lintu-, kala-, ja possuihminen. Ei löydy juurikaan eläimiä joista en pitäisi. Kotona on hämähäkki, mutta jonain päivänä haluan omakotitalooni (jonka ostan sitten isona) possun ja koiran. Ja rottia. Ja ehkä vielä toisen koiran.

      Rakastan myös autoja ja ensimmäisenä hankintana uuteen autotalliin onkin tulossa oma harrastelelu, koska taloyhtiön pihaan ei kolmatta viitsi tuoda (Autotalli tulee tietysti sen talon mukana. Jonka ostan. Isona.)
      Työkseni huollan hieman raskaampaa kalustoa muutamankymmenen äijän seassa ainoana naisasentajan, mutta sehän ei meitä hidasta!

      Olen kaikkiruokainen, hulluna inkivääriin ja turkinpippureihin. Tällä hetkellä myös todella nälkäinen.

    • Moikat!
      Olen M.Diesel, vanhaa kalustoa eli noin 10v tässä touhussa on mennyt. Koiria mulla on yksi ja kissoja 4...sattui niin että mammakisu teki kolme pentua, yhden mustan ja kaksi valkoista tyttöä. Niiettä oon kai sit kissakoiraihminen :)
      Minullakin on viime aikoina jäänyt sätin valvominen hiukan pienemmälle mutta kohta minulla on taas aikaa....
      Kuulemma aika tiukkapipo toisinaan....

    • Olen keskustelupalstan luotsi, 40- ja 50-huoneissa.
      Huoneet ovat aika rauhallisia joten homma siellä on suhteellisen helppoa eikä vie paljoa aikaa.
      Asun maalla (korvessa) ja siitä tämä nikki. Kas kukkiihan ne perunatkin....
      Kissaihminen oon, ja koirakin löytyy...nikin koiraa ei enää ole :(

    • Olen Kännykät ja Tietotekniikkapalstojen luotsi ( Ei kaikkien alueiden) ja varsin aktiivinen sellainen.

    • Absolutely_Freak.... Abso näin lyhennettynä.... huseeraan tuol Lesbo Cafeessa ja Kinkkyläs. Yli 10 vuotta olen jo sefuna/luotsina toiminu suomi24:sessa... Juusto päälimmäisenä jos ny tollasta kysytään :D Ja koira ehdottomasti ranskanbulldog!!!

    • Moikkelis. Megatykki, 50 huone sekä Gay Bar. Koira ihminen. Pitäähän leivänpäällä olla seka juustoa makkaraa ;)

      Olen rento jätkä, kanssani pärjää aina kun osaa käyttäytyä, sekä noudattaa sääntöjä :)

    • Oulun keskusteluissa mukana!

      Onkin tekemistä juuri nyt, kun viiden kuolleen lapsen tai sikiön pakastamisuutinen tuli julki.

    • No minä kanssa kun kerta Zamiokin

    • Moi!

      Ryhdyin luotsiksi kun kypsyin ihan totaalisesti idioottien typeriin kirjoituksiin. Sinänsä ne kirjoituket eivät yöunia vie, mutta ne ovat ao. palstoille täysin kuulumatonta juttua. Sen lisäksi ne vievät ajan kuluessa järkevät ja asialliset keskustelijat pois palstoilta. Ja sehän on mentys, koska heidän takiahan nämä ovat.

      Ajoittain työ on hankalaa, koska jompi kumpi kissanpennuista on sitä mieltä, että henkilökunta ei ole huomioinut heitä tarpeksi. Ja sitten tallustelevat näppiksellä...

    • Joko tänne uskaltaa kirjoitella ettei ulkopuoliset näe mitä tuli missäkin sanottua.

      Luotsaan 60 keskustelupalstaa ja ehdoton kissa ihminen, mutta en ihan kaikkia koiriakaan karsasta (pelkään niitä, lapsena saatujen puremien takia).

      Makkarat ja juustot syön leivissä, alla, päällä ja välissä sulassa sovussa keskenään. Saatanpa väliin pistää maksamakkaraakin.

    • Olen Yhteiskuntaosion "Rasismipalstan" luotsi seittemättä vuotta.

      Olen ollut luotsin ominaisuudessa telkkarissa TV-kakkosen "Suora linja" -ohjelmassa, jonka kommentointiin viittasi seuraavana päivänä "Puoli seitsemän" -ohjelman Ella.

      Myös vähemmistövaltuuteun toimisto on ottanut minuun yhteyttä ja teen yhteistyötä heidän kanssaan.

      Minulle tämä homma on ihmisoikeustyötä.

      Läheiseni saattavat joskus pitää sitä "palstariippuvuutena"

      Yhtä kaikki - se on vuorovaikutusta, joka peilaa todellisuuteen.

      Jos jossakin olen huono - niin enpä ehkä tässä.

      Mutta haastaa saa minut palstan teemassa- ja toki se on pelkästään toivottavaa.

      Usein esitän ison kysymyksen: Mikä on ihminen - kun rasismipalsta saa hänet useimmiten rasismista keskustelun sijaan olemaan itse rasistinen?

      http://keskustelu.suomi24.fi/debate/3720

    • Hei.

      Airsoft palstan luotsina 6.5v airsoft kokemuksella.

      Tottakai koiraihmisiä. Voileivät kotioloissa syön makkara keskellä ja homejuusto/kurkku/tomaatti päällimäisenä, mutta muuten ne on aina miten sattuu välillä juusto ja välillä makkara päällimäisenä.

    • Heippa!
      Olen Minna82 ja pyörin niin sexbarissa kuin joskus 22 huoneessakin. Lesocafeessakin minut voi joskus tavata. Tämän lisäksi menen sinne missä häslinkiä on..

      Luotsaamista on takana jo muutama vuosi.

      Kotoa löytyy 4 lasta, mies sekä lauma eläimiä( 2 koiraa, 2 kissaa sekä kani)

      Leivän päälle laitetaan ensin juusto ja sitten vasta maggara :D

    • Hei,

      olen king.leonidas ja toimin pääsääntöisesti Tukikeskustelu-huoneessa, tarpeen vaatiessa ihan missä tahansa huoneessa.

      Ehdottomasti koira.

      En syö voileipää. x)

      Kunkku kiittää! :)

    • Hei!

      Olen kuolonsyöjä ja toimin pääsääntöisesti Tukikeskustelu-huoneessa sekä Teini-ikäisissä. Toki tarpeen tullessa muissakin huoneissa.

      Olen täysin kissaihminen (taloudesta löytyy kolme kissaa).

      Ei väliä, missä järjestyksessä juusto ja makkara ovat =)

    • tervetuloa joukkoomme, Kuolonsyöjä :)

    • Kissa. Juusto päälle.

      Kokeilen josko hiljakkoin perustetun vapaa-ajattelu -palstan saisi ohjattua järkevään keskusteluun parin kuukauden luotsaamisella. Aiemminhan oli evlut kirkon kirkko kuulolla -palsta, joka täyttyi aivan täysin vapaa-ajattelijain liittoa haukkuvista viesteistä; sen loputtua sama siirtyi kirkosta eroaminen -palstalle. Katsotaan josko tosiaan uuden palstan saisi pidettyä siitä vapaana.

      Niin ja ammuu. On siis oma lehmä ojassa, olen mainitun liiton aktiivi itsekin. Tämä tuonee tiettyä haastetta haukkujen ja kritiikin erottamiseen.

    • Hei,

      olen James Bondin salattu sisarpuoli. Ihailen kissoja, mutta allergian takia minulla on pelkästään koira. Olen nyt viimeiset 3 kertaa laittanut makkaran päälle ja aina järkyttynyt siitä, mutta samalla kiihottunut ajatuksesta, että leipä tuntuu vieraalta.

      Olen intohimoinen rakennusterveysagentti/ tietäjä, eikä siitä ole paljoakaan hyötyä Kosteusvaurio-puolella, koska siellä on tasapainoton henkilö vaikuttanut n.4 vuotta kertaamalla jokaiseen ketjuun oman homesairaushistoriansa. Yritän silti parhaani mukaan älähdellä väliin.

      Hatunnostot kaikille teille vilkkailla osastoilla luotsaavat. Ei tää aina mitään herkkua ole, mutta silti välillä niin perhanan kivaa ja palkitsevaakin!!!

    • Hei,

      olen Arianna, tulin takaisin "shefun" hommiin lähes 10 vuoden tauon jälkeen. (Eipä ole meno muuttunut siinä ajassa juuri ollenkaan!) En muista enää edes millä nimellä silloin olin... Saati sitä millä alueella. Sen muistan, että olin kahdella tai kolmella palstalla, joista yksi oli vilkas ja kaksi hiljaisempaa. Tälle Ikävä -palstalle pölähdin ihan sattumalta, ja huomasin siellä yhtä ja samaa "wesbåå" -tekstiä, sekä "palstahyeena" kommentteja. Meno oli aika... Vilkasta. No, puolet tykkää, puolet ei. Ja joku ihanuus oli lupautunut minulle omaksi häiriköksikin.

    • Tervetuloo takas!! :)

    • Piti sitä tännekin eksyä muilta kiireiltä.
      Eli Godsmack ja toiminut "sefuna" vuodesta 2004 alkaen seksi aiheisissa chateissa ja piipahdellut aina sinne missä tarvetta on ollu millonki.

      Nyt olen ollut myös keskustelupalstojen Liikenne, sekä Skoda luotsina pian vuoden, siitä ei ole kyllä kauheesti positiivista kerrottavaa, kuvainnollisesti se menee samoin kuin kantaisi kangassäkillä valoa pimeään.

      Syön leipäni aina makkara leivän alapuolella ja juusto on syötynä ennen kuin leipä on edes voideltu.

      Ehoton kyllä koirille, onhan se ihmisen paaras ystävä sillon kun paha maailma hakkaa metrisellä halolla pitkin persusta, tosin silloin kun koiran kohtaa järsimästä lempikenkiä saatan olla eri mieltä, mutta sillon syön koiran ikioman puruluun.

      Kissat on kivoja sillon kun ne nukkuu tai on teillä tietämättömillä =D

    • Tervehdys!

      Olen Lindqvist ja sain mielikuvan osallistumisestani suomineito kilpailuun kysymyksiä katsellessani. =) Olen Suomi24:lla "vauva ikäinen luotsi", eli ehkä muutama viikko on ehtinyt kulua luotsina olemisesta tällä sivustolla. Luotsin toiminta ja Suomi24-sivusto ei minulle ole ihan Hepreaa, olen harrastanut moderointia muillakin sivustoilla ja ollut Suomi24:sen käyttäjä aikaisemminkin. Käytännössä vuosien jälkeen löysin tänne takaisin ja sain kiinnostuksen palstoilla luovimisesta.

      Toimin toistaiseksi luotsina laajakaista palstalla osioissa ADSL- ja DSL-tekniikka, Elisa intrenet ja yleistä laajakaistasta. Olen myös käyttöjärjestelmissä osioissa Amiga ja sodat. Toistaiseksi tarkoittaa toivottavasti sitä, että saan tuplattua keskustelualueeni, eikä sitä, että toiminta loppuisi lyhyeen, vaikka tuossa viimeisimmässä osiossa tätä ilmeisesti yritetään edesauttaa. =)

      Työskentelen tietotekniikan ja palvelintilojen parissa, eli käytännössä on ihme, jos en nukkuessani käytä tietokonetta. Harrastukset on vuosien saatossa monipuolistuneet ja ihmeellisenä asiana voi pitää ruusunkasvatusta. =)
      Kiinnostusta voisi perustella sillä, että on helpompi tuhota, kuin luoda.

      Joudun tuottamaan kissoille ja koirille pettymyksen, enkä valikoidu yhteen leiriin. Molemmista pidän paljon, joten on vaikea valita toista.

      Syön voileipäni aina juusto päällimmäisenä, tämä johtuu lähinnä siitä, että jotkut leikkeleet / makkarat ovat rasvaisia ja tämähän tarttuu käsiin. Eli juusto on käytännössä hyvänmakuinen suoja käsille.

    • Moi kaikille,

      Olen nimim traveller111 ja luotsaan uutena Helsinki -palstaa. Olen noin viikon tätä hoitanut nyt kesälomallani, kun on hyvää aikaa. Jatkossa saattaa olla etten joka päivä noita viestejä katsele.
      Olen hieman kiivasluonteinenkin, mutta kun näitä palstani kirjoituksia luen, niin tässähän ihan kehittyy harkitsevaksikin :) Oikeudenmukaisuutta olen harjoitellut n 30 vuotta esimiestyössäni.

      Kun tähän luotsin hommaan hain niin laitoin perusteluksi mm, että asiattomat ja törkeät viestit tekevät keskustelupalstasta henkisen slummin. Sitä kehitystä haluan olla estämässä.

      Olen kirjoittanut muutamalle palstani kirjoittajalle miksi joudun poistamaan hänen kirjoituksensa ja että voi käydä itse lukemassa Suomi24:n säännöt. Poistan kaikki rasistiset, syrjivät, pahasti mollaavat ja henkilöiden yhteystietoja sisältävät viestit.

      Kokeilen huvikseni ennen viestin poistoa vastata asiattomaan viestiin siten, että kerron mitä säännön kohtaa asiaton viesti rikkoo. Poistan sitten asiattoman viestin päivän-kahden kuluttua niin että kirjoittaja on voinut tutustua perusteluihini ensin. Saas nähdä toimiiko tuo tapa vai kannattaisiko vain heti poistaa sääntöjen vastainen viesti.
      Jos asiattomaan viestiin on toinen kirjoittaja ojennusmielessä vastannut niin olen sellaisia asiattomia antanut jäädä (kunhan niissä ei olla tappamassa ketään tai nimeltä mainita). Silloinhan asiattomuuksia kirjoittanut on jo saanut kynsilleen toiselta kirjoittajalta eikä minusta toivottavasti muodostu palstani pahista. Ehkä nämä asialliset toisten ojentajat saavat palstan siistiytymään, kun kaikki huomaavat etteivät lukijat halua lukea roskakirjoituksia. Tuo alemmissa kirjoituksissa mainittu löylykauhakirjoittelija on aiemmin kiinnittänyt huomioni ja olen hänestä laittanut monta kertaa ylläpidolle poistopyyntöjä. Toimisikohan hänen kanssaan se ettei kukaan lukisi eikä vastaisi mitään? Nythän hän tuntuu tekevän kaikkensa saadakseen huomiota.

      Jonkun verran sain palstani ihmisiä mukaan kertomaan mitä Helsingissä voi tehdä. Juuri kaupunkiin muuttanut kyseli palstallani sellaista. Itse 53 vuotta Helsingissä asuneena voin niitä neuvoja jaella ja hauskaa, että neuvojia löytyi muitakin :)

      Teidän muiden luotsien kokeneita käytäntöjä oli mukava lukea tuosta alempaa. Saa vähän varmuutta itsekin.

      Ja tärkeimmät vielä: olen kissaihminen, vaikka aikuisiälläni en kissaa ole pitänytkään. Leivässäni on tietysti :D juusto päällimmäisenä, sitten makkara ja alimmaisena tomaattiviipale!

    • Kimmo Laasonen. Luotsina tällä hetkellä palstalla laivamatkat ja risteilyt, yksi hakemus vetämässä lisäksi.

      Koira löytyy, ja leivän päälle tulee vain voita, lempiruokana ehdottomasti makkaraperunat sinapilla ja ketsupilla.

      Paras ominaisuus luotsina olisi se, että häntä ei kiinostaisi palstan aihe tippaakaan, eikä olisi mitään kantaa palstan aiheeseen. Siksi esim. minä olisin täydellinen luotsi esim. palstalle Abortti... Katotaan mitä YP päättää.. Tossa tilanteessa tulisi siis vain valvottua että sääntöjä noudatetaan, ei sitä onko kirjoittaja samaa mieltä kuin itse

      Työtilanne? hmm... vaikea kertoa olen nyt työtön, eli saan liitolta rahaa, mutta silti kolmassa firmassa "pätkätöissä" rekkakuski, pakukuski ja DJ...

      Harrastukset? autoja tulee fiksailtua aika paljon ja tietokoneita, ja tykkään "rakentaa" kaikkea, se on hyvä fiilis kun saa jotain omin käsin tehdyksi... Esim tämä päivä kului kierretappien ja rälläkän parissa kun yritin tehdä uutta telinetta mun karaokejuontotietokoneeseen... Ja tulihan tänään ostettua uus (käytetty) fillarikin, sitä tullut jo vähän laitettua, on aika pahassa kunnossa nyt... Ens viikolla pitäis Ford Focuksen automaattivaihteistoa vähän paikkailla.... Muina harrastuksina on pyöräily ja karaoken laulamainen, joka nyt myös tullut vähän ammatiksi

      Mitä erikoista minussa on? no vedin ekat kunnon kännit vasta viime vuonna, ja olen muutenkin poikamainen, eli lyhyt kuin mikä ja pukeudun ja näytän ihan joltain 15 vuotiaalta... Lisäksi mulla on todella harvinainen sairaus, eli makuaisti on noin 300 kertaa parempi kuin SINULLA... no se rajoittaa elämää, mut kukas meistä täydellinen olisi? Lisäksi tajuan lakiasioista törkeän paljon vaikka lakia en ole lukenutkaan, ja viime vuonna tein historiaa oikeudessa..

      Mitä huonoa minussa sitten on? Olen aika kova tyyppi "piilovittuilemaan" ja puhumaan todella sarkastiseen sävyyn... etenkin jos joku tekee mulle samaa... Voisin antaa tänne yhden legendaarisimman lauseeni liittyen autoiluun, mutta en viitsi koska liikennepalstan luotsikin on täällä...

      • Harrastuksiin voisi mainita myös radioskannereille yms. touhuumisen...

        Sekun liittyy vahvasti laivamatkailuun (käyn usein laivalla)

        Rekammiehen hommiin (kuulee kaikkea kivaa puhelimella)

        Sekä karaokeen (kuulee jo kotona missä lähikapakassa on hyvä meno)

        Sääli että Suomi24:ssä ei ole radiopuhelimille omaa palstaa, on vain palsta "radio" ja siellä jos joku kysyy jonkun simppelin kysymyksen puhelimiin liittyen, on sota valmis

        Ja nuoresta iästä huolimatta olen ollut palstoilla pitkään, muistan jopa tuon miljoonan lukukerran viestin... joka on tosin ehkä jo poistettu YP:n toimesta... Täällä palstalla siitä uskaltaa ehkä puhuakin, täällä tuskin kukaan innostuu tekemään samaa... Tuo temppu oli muuten puhelinmodeemien aikakautena... nykyisillä 10 megan laajakaistoilla ei ole temppu eikä mikään. Mut jos ko. tapaus kiinnostaa, niin eikun kysymään... Se on omalla kohdalla mieleenpainuvin ja hauskin tapaus koko historiani aikana

        Mut tosiaan saa kysyä mitä ikinä tulee mieleen, puhelinnumeronkin annan paikassa missä sen sääntöjen puitteissa saa antaa...


      • kimlaa kirjoitti:

        Harrastuksiin voisi mainita myös radioskannereille yms. touhuumisen...

        Sekun liittyy vahvasti laivamatkailuun (käyn usein laivalla)

        Rekammiehen hommiin (kuulee kaikkea kivaa puhelimella)

        Sekä karaokeen (kuulee jo kotona missä lähikapakassa on hyvä meno)

        Sääli että Suomi24:ssä ei ole radiopuhelimille omaa palstaa, on vain palsta "radio" ja siellä jos joku kysyy jonkun simppelin kysymyksen puhelimiin liittyen, on sota valmis

        Ja nuoresta iästä huolimatta olen ollut palstoilla pitkään, muistan jopa tuon miljoonan lukukerran viestin... joka on tosin ehkä jo poistettu YP:n toimesta... Täällä palstalla siitä uskaltaa ehkä puhuakin, täällä tuskin kukaan innostuu tekemään samaa... Tuo temppu oli muuten puhelinmodeemien aikakautena... nykyisillä 10 megan laajakaistoilla ei ole temppu eikä mikään. Mut jos ko. tapaus kiinnostaa, niin eikun kysymään... Se on omalla kohdalla mieleenpainuvin ja hauskin tapaus koko historiani aikana

        Mut tosiaan saa kysyä mitä ikinä tulee mieleen, puhelinnumeronkin annan paikassa missä sen sääntöjen puitteissa saa antaa...

        kimlaa, annoin sulle eilen sähköpostiosoitteeni, miksi et ota yhteyttä,
        mutta numeroasi olet valmis jakamaan?
        En vain nyt ymmärrä sun mentaliteettia.


      • Godsmack kirjoitti:

        kimlaa, annoin sulle eilen sähköpostiosoitteeni, miksi et ota yhteyttä,
        mutta numeroasi olet valmis jakamaan?
        En vain nyt ymmärrä sun mentaliteettia.

        En ole hyvä kirjoittamaan...

        Ei ole facebookkia (tosin työn takia sitä ei saa ollakaan) eikä skypeä tai edes meseä.. chatissa joskus käynyt metsestämässä... huonolla menestyksellä ;)


      • kimlaa kirjoitti:

        En ole hyvä kirjoittamaan...

        Ei ole facebookkia (tosin työn takia sitä ei saa ollakaan) eikä skypeä tai edes meseä.. chatissa joskus käynyt metsestämässä... huonolla menestyksellä ;)

        Niin joskus se sokea jyväkin kanan löytää.


    • Hei olen Mikko ja köyhyys-palstan luotsina.
      77 tietysti tiedätte mitä se tarkoittaa.

      Vähän myöhään tämä esittäytyminen tulee mutta olen aika erakko ja aikoinaan saanut pahasti turpaan netissä joten varjelen yksityisyyttäni aika neuroottisesti.

      Olen koiraihminen ja toivoisin että uskaltaisin ottaa hauvelin mutta aika näyttää.
      En hakenut sattumalta köyhyyspalstan luotsiksi.
      Leipä pitää olla tummaa ja siihen tuhdisti makkaraa päälle ja jostain syystä en voi sietää juustoa kuin pizzan päällä sitäkin kevyesti.

      Harrastuksiin kuuluu ainakin lukeminen ja tiedättekö mitä, se on myös ehdottomasti ylivoimaisin unilääke ja ilman reseptiä.
      Musiikissa olen melkein kaikkiruokainen paitsi inhoan räppiä tai mitä hiphoppia onkin.

      En nyt muuta osaa tai uskalla kertoa joten ehkä myöhemmin.

      Hyvää yötä itse valvon vähän aikaa.

      • Terve terve =)


      • Godsmack kirjoitti:

        Terve terve =)

        Terve.
        En ole siis 77v vaan syntynyt 77 :-)


      • ml77 kirjoitti:

        Terve.
        En ole siis 77v vaan syntynyt 77 :-)

        Joo näin vähän aavistelin, muutoin aika pirtsakka olisit 77 vuotiaaksi joka toimisi luotsina =D


      • ml77 kirjoitti:

        Terve.
        En ole siis 77v vaan syntynyt 77 :-)

        HYvä vuosluku"iskee silmää"


      • lkor kirjoitti:

        HYvä vuosluku"iskee silmää"

        Teinit =D kjäh


      • Tuen sinua alkutaipaleella ja pidän tuota 'kassattoman' profiilia vielä jonkun aikaa pystyssä, siltä varalta, että häiriköt palaavat. Annan sinulle kuitenkin vetovastuun palstasta. Hyvin on homma lähtenyt käyntiin!

        Oletko lukenut Samuli Parosen tuotantoa? Olen kesän kahlannut vanhoja klassikkoja, nyt on menossa Parosen 'Huone puutalossa'. Seuraavaksi sukellan Putkinotkoon. Köyhät aina keskuudessamme...


      • velkavelho kirjoitti:

        Tuen sinua alkutaipaleella ja pidän tuota 'kassattoman' profiilia vielä jonkun aikaa pystyssä, siltä varalta, että häiriköt palaavat. Annan sinulle kuitenkin vetovastuun palstasta. Hyvin on homma lähtenyt käyntiin!

        Oletko lukenut Samuli Parosen tuotantoa? Olen kesän kahlannut vanhoja klassikkoja, nyt on menossa Parosen 'Huone puutalossa'. Seuraavaksi sukellan Putkinotkoon. Köyhät aina keskuudessamme...

        Hieman huolestuin kun sinun ja ylläpidon ketjut katosi.

        Me taidettiin tehdä se!
        Puhdistus onnistui ja häiriköt katosi ainakaan viimeaikoina ei palstaa ole häiritty kuin pienillä viesteillä.
        Viikonloppukin oli rauhallinen mutta kirjoituksia riitti silti ja erityisesti tiukkoja väittelyitä joita pitääkin olla.
        Toivotaan että sama tilanne jatkuu.

        Kiitos kirjavinkistä ja taidan aloittaa tietysti esikoisromaanista.


    • Hei,

      Olen ysikasiforever.

      Luotsaamisesta kiinnostuin kesällä, kun kyllästyin loputtomiin Kik-, kuvanjako-, mainoslinkkiviestiketjuihin sekä muihin vastaaviin. Tällä hetkellä luotsaan Nuorten Rakkaus ja Keho -palstoilla, jotka näitä kyseisiä aloituksia ovatkin tupaten täynnä.

      Luotsina oleminen on erittäin mukavaa puuhaa, vaikka näitä spämmääjiä sekä provoja aina jostain ilmestyykin. Tosin sekään ei juuri minua häiritse, vaikenevat yleensä kun huomaavat olevansa väärässä.

      Hmm... Mitäs muuta(?)... Juusto ensin, sitten vasta makkara, ehdottomasti!

    • Tervetuloa vaan teille kaikille!

      Ois muuten kiva tietää minkä ikäistä porukkaa täällä on :) Minä olen 84 vuotta vanha, eiku...

    • Voi elämän kevät, mikä kommentti. Luotsi Sex Bar2 Ja KInky Bar.

      • No, melko lailla tasoton tapaus, mutta ainahan näitäkin eksyy sinne sun tänne.


    • Poistin viestini, ettei miss.007 luule sen kohdistuvan häneen.

    • Ei se missy zerozeroseven ... niin luule :D Tämä *tökerö* näköjään poistettu täältä. Ainakin itse laitoin hänestä tuosta klikkaamalla huomautuksen menemään Ylläpidolle.

    • Noh, näköjään tuo minunoma ei olekkaan poistunut, minulla se ainakin näkyy. Mut olkoon sitten.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      320
      3751
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      270
      2155
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      109
      1505
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1373
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      93
      1358
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1227
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1208
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      49
      1048
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1044
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      924
    Aihe