RS superhuolto kokemuksia

Asiakkaaan piikkiin

Ei niin positiivista. Konalan huollossa auton matkamittariin ilmestyi ajokilometrejä (6km) kun auto oli huollossa (ilmeisesti käyty korjaamonpoikien toimesta syömässä). Takarekisterinvalon todella helppo lampun vaihto 19,10 eur Alv 24% lampun hinta 1,2 euroa. (Taitaa olla ennätystasoa).

Perus Öljynvaihto ja raitisilmasuodattimet hintaa yhdellä lampunvaihdolla 325 eur ja lisäksi noin asentajan asiakkaan lukuun ajamat kilometrit.

Tuli sitten viimeinen käynti!

38

9008

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tee itkijä itse

      Koeajo kuuluu toisiin huoltoihin ja jos on jotain epäily jostain viasta, niin sitä suuremmalla syyllä.
      Kuluikohan auto mahdottomasti ja tankki tyhjeni, voihan kiesus.
      huoltohinta annetaan etukäteen jos vaan kysyy, joskus jopa ilman kyselyäkin.

    • automies3

      Ei taida useamman kilometrin ajelut huollettavilla autoilla kuulua perusohjelmaan ainkaan merkkihuolloissa.

      • E350eGS450

        Merkkihuolloissa nyt ainakin ihan oikea koeajo (ei siis mikään 37 metriä korjaamon pihassa) kuuluu huolto-ohjelmaan, ja siksipä se niissä myös tehdään! Mistä he muuten muka tietäisivät esimerkiksi mahdolliset ajossa kuuluvat ylimääräiset äänet tai maantieajossa tuntuvat tärinät?! Ilmeisesti et ole autoasi merkkihuollossa käyttänyt?


    • P%ntt%

      Kyllä se koeajo kuuluu asiaan. Ihan merkkiliikkeilläkin. Eipä sitä moni kyllä käy ajamassa.
      Mitäs jos olisikin ilmennyt vika, eikä autolla olisi ajettu. Vinkuminen olisi toisenlaista kuten esim. "Kyllähän nyt ammattimekaanikon huoltoon kuuluvalla koeajolla tommonen kuuluisi huomata".

      Mitä hintaan tulee niin edullista se on silloin jos ei itse osaa tehdä.

      • as2

        Tosin itte käsitin kyllä tuosta asiakkaan tekstistä että autoo ei olla edes huoltoa tehty. Kysehän oli vain öljynvaihdosta sekä raitisilmasuodattimesta.
        Huollon hinnaksi toki ok mutta öljynvaihdolle kovin kalliin tuntuinen.


      • P%ntt%
        as2 kirjoitti:

        Tosin itte käsitin kyllä tuosta asiakkaan tekstistä että autoo ei olla edes huoltoa tehty. Kysehän oli vain öljynvaihdosta sekä raitisilmasuodattimesta.
        Huollon hinnaksi toki ok mutta öljynvaihdolle kovin kalliin tuntuinen.

        Olet oikeassa. Öljynvaihto ja raitisilmasuodatinhan siinä olikin vaan kyseessä eikä määräaikaishuolto. My bad. Täytyy käydä testaamassa oma luetunymmärtämiseni.
        Paha mennä sanomaan hinnasta tosin, kun autoja on erilaisia. Toisiin menee jo öljyä 8,5 litraa ja toisiin 3,5 litraa. Raitisilmasuodattimetkin vaihtelee hinnaltaan 15-75€ välillä. Perusauton kohdalla kyllä tuntuisi kalliilta, mutta lienee työtilausta/työmääräystä allekirjoittaessaan kuitenkin tiennyt mitä tilaa ja mitä se tulee maksamaan.


    • Alkuperäinen

      Tänään työnjohtaja perusteli ajokilometrit (ennen ja jälkeen huollon). Takarekkarikilven parin minuutin valon vaihtohinnasta (jossa ei tarvitse edes ruuvia irrottaa) oltiin yhtä mieltä, että liika on liikaa ja halusi sen hyvittää takaisin.

      Tästä lähtien kun auto menee huoltoon kannattaa ylipäätään huoltomääräykseen laittaa esim teksti: Kaikki lisätyöt (myös lampunvaihdot) hyväksytettävä erikseen hintatietoineen ennen niiden tekemistä.

      • as2

        Ahaaa eli siis se oli huolto eikä öljynvaihto.
        Sehän selittää ne kilometrit.
        Mutta tekikö ne siihen nyt sitten huollon kun olit varannut öljynvaihdon vai etkö vain tajunnut tilanneesi huoltoa?


    • Elvis oli kala

      Jos tuntiveloitus 95,50€ ja lampun vaihdon ohjeaika on 0,2h, niin silloin veloitus on 19,10€
      Niin missä on epäselvää?

      • paladapa

        mmmm... nimen omaan jos ei oo tyytyväinen hintaan ainahan voi itse vaihtaa. niinku sanoit tuon lampun vaihto ei ole raketti tiedettä. nykyautot on vieläpä helpompi huoltaa kuin vanhat. jos ei kelpaa TEE ITE! ja koe ajo kuuluu asiaan... harva sitä kylläkään tekee.


    • Pönttöwwwwww

      Juu ite vaan! Turha narista! Luuseri myy autos! Noin saatiin tasoa tähänkin S24 keskusteluun.

      • E350eGS450

        MItä tarkoitat? Kaikkien muiden viestithän ovat jokainen täysin asiallisia ja vieläpä ymmärrettävissäkin. Tuohon omaan viestiisi saakkahan taso on ollut ihan hyvä, kuten toki sen jälkeenkin.


    • sonmoron

      Sikahinnat. Öljyt suodatin 168e tavan pikkuautoon. Eka ja vika visiitti. Protestilistani kärkinimiä vastedes.

      • MiKo55

        Samaan retkuun menin..


    • jorete

      lopettakaa JO!

      • E350eGS450

        Ehkä joidenkin mielestä vain on kiva aina valittaa, oli sitten syytä tai ei.


      • F21

        Tavaĺlinen öljynvaihto 133 eur.


    • Rengastaja

      Yritin renkaita ostaa ja ei palvelu kiinnostanut. Tilasin Saksasta ja sain helpommin. Ei ihme että kaikki tilaa renkaansa muualta.

    • Esa44

      Tämä huoltamo kusettaa sen minkä pystyy. Jos et etukäteen tiedä mitä pitää tehdä ja myös etukäteen siitä sopinut, niin komean laskun saat käteen. Moraali on perseestä ! En suosittele missään tapauksessa !

      • Apinaa.koijataan

        Ainakin tuo aloittajan rahastus on pelkkää kusetusta.
        Minä olen jo 55 v tehnyt itse nuo. Paitsi raitisilmasuodatinta en ole vaihtanut koska en ole ostanut sellaisia autoja, missä olisi tuo turhake.
        Paljonkohan olen säästänyt rahaa käytettäväksi johonkin muuhun ja paljonko huijarilta on jäänyt pois - luulis vituttavan!


    • Mikkomukkokaksi

      Itse olen rs huollon asiakas ja minulla ei ole mitään huonoja kokemuksia rs huollosta. Suosittelen, edulliset varaosien hinnat ja mukavaa palvelua! :)

    • duubaduu

      konalasta en osaa sanoa mutta Klaukkalassa pirun ammatti taitosta porukkaa.. hinnatki ollu kohtuullisia ja se hinta riippuu ihan autosta jossai autossa se raittari saattaa olla helpossa paikassa et velotetaan vähän toisessa enempi

    • korjaaaaaamooooo

      Minullakaan ei positiivisia kokemuksia. Autooni asennettiin "pari ylimääräistä" osaa, kun olivat kuulemma kuluneet. Hinta oli sovittuun hintaan nähden kaksinkertainen. Vastaajan artikuloinnista päätellen ei hyvältä näytä.

    • asd13333

      Klaukkalan hinnoista vanhaan ooppeliin olisi maksanut EGR vaihto 500e, olisi kuulemma ollut 3 miehen työ ottaa muutama ruuvi irti ja iskeä EGR kiinni ja vikakoodin nollaus. Menin sitten toiseen paikkaan jossa maksoi itse EGR 220e ja työ n.60e.

      En suosittele erittäin korkeiden hintojen takia.

    • Wotot

      Itse olen käyttänyt konalan RS huoltoa jo muutamia vuosia enkä ole havainnut mitään ongelmia korjauksissa, hinnoissa enkä palvelussa. Itseasiassa taitaa olla alueen yksi harvoista korjaamoista joissa korjausten ja huoltojen jälkeen ei ole "availtu muttereita" uuden huollon toivossa..

    • wvwvwvwvw

      Entäs pirkkala? Kovin huonosti tuonne aikoja tuntuu saavan kun katsoin ajanvarauslistaa? Onko 8:00 ainoa aika eikä sen jälkeen voi viedä??

      • Kertakinliikaa

        Ainakin Skodan varaosissa kolminkertaiset hinnat, merkkihuolto joka hakee osansa laakkoselta ei kuulosta kovinkaan järkevältä ja edulliselta.


    • Mnik123

      RS huolto konalassa ainakin osaltani toiminut varsin moitteitta. Jos ovat huomanneet vian ns. sovitun ulkopuolelta ovat soittaneet ja asia on sovittu puhelimitse. Hinnat ovat kohdallaan ja huoltoon pääsee nopeasti. Valittajien olisi hyvä vähän kerrata ihan perusjuttuja. Autohuolloissa aina pitää tehtävästä sopia erikseen kirjallisesti esim. allekirjoittamalla työmääräys ja muutenkin kilpailuttaminen kuuluu asiaan. Mitä tuohon raitisilmasuodattimeen tulee, niin tosiaan autoja on erilaisia. Esim. Monessa mazdassa pitää purkaa koko etukonsoli.

      • Muji

        Vaihdatin taannoin ajovalot Opeliin. Hinta oli todella kova kun sitä vertasi myöhemmin toisessa korjaamossa tehtyyn vaihtoon. Korjaamon seinässä lukee kissankokoisin kirjaimin "Opel huolto". Koska minulla on tarve huollattaa autoni, niin kysyin tarkemmin. Kaveri taisi juuri tulla lounastauolta. Ei tervehdystä, istahti pöydän ääreen ja katseli kännykkää, ei asiakasta. Kertoi, että kaikkia autoja huolletaan ja äänensävy oli sellainen, että häiritsin häntä. No, totesin, että kunhan kysyin. Huoltomies vastasi katsettaan irroittamatta kännykästään " saahan sitä kysellä". Palveluasenne oli mitä oli. En viitsinyt tarkemmin selittää autoni huoltotarvetta (eihän sitä edes kysytty). Poistuin korjaamosta ja ajattelin, että nyt riitti. Siihen paikkaan en kolmatta kertaa astu.


    • jore39

      Oletteko kokeillut tuota AUTOJERRY- palvelua? Tarjouksen pyytäminen ei maksa mitään ja useita tarjouksia tulee lähialueen korjaamoilta. Toimii hyvin ja hinnat pitää kutinsa. Yhden jakopäähuollon teettänyt tuon kautta ja sain hieman halvemmalla kun "kilpailutin"... https://autojerry.fi/tt/?tt=22359_932555_84926_&r=

    • Timosa

      Joo monet sataset säästänyt autojerryn avulla 👍🏻🙂

    • ÄrVee80

      Asiakaspalvelussa vakavia puutteita. Kysyin tarjousta jarrupalojen vaihdosta ja jakopään remontista. Jarrupalat oli valmiiksi hommatut laatupalat. Vastaus oli että ”emme tee asennustöitä asiakkaan omilla osilla”
      Jakopäärempasta ei sitten kyseinen huolto ollut edes kiinnostunut, ei omilla eikä millään muullakaan osilla. Vähän jäi ihmetyttämään ettei työt kelpaa. Oli jotenkin niin piittaamaton meininki että en ihmettele näitä tälläkin palstalla kirjoitettuja negatiivisia kommentteja.

    • Suide

      Kysyin juuri öljynvaihdon suodattimen vaihtohintaa Klukkalan RS-Superhuollosta pikkuautoon.
      Öljyä menee vajaa 4l suodatin.

      RS-Pikahuollossa hinta yli 140€.
      Soitin Hessumobiilin vieressä olevaan AD-autohuoltoon Klaukkalassa. Hinta siellä samantasoisilla öljyillä 85€

      RS-autohuolto yllätti toisen kerran poskettomilla hinnoillaan... Jatkossa en viitsi edes kysyä sieltä.

    • Anonyymi

      Rs superhuoltoa (konala) ei voi suositella kenellekään.
      Myyvät valuvikaisia renkaita ja eivät suostu edes tehtaalle lähettämään, saatikka hyvittämään. Keksitään naurettavia selityksiä asialle.

    • Anonyymi

      Älkää viekö autoanne tänne renkaan vaihtoon!!!!! Vanteiden käsittely on jotain muuta kuin ammattimaista toimintaa...

    • Anonyymi

      Onko kellään kokemusta Espoon alueen Auto-Asi tai S-Autohuolto firmojen työn laadusta? Tekevätkö vai pelehtivätkö?

    • Anonyymi

      Itsellänikin huonoja kokemuksia RS Superhuolto Konalasta. Volkswagen transporterista uusittiin heidän toimesta taakse jarrupalat, jarrusatulat, sekä käsijarruvaijeri (oikea), laskuttivat siitä 550 eur. Myöhemmin samainen oikea takajarrusatula alkoi kuumenemaan ja hankasi kiinni. Asiaa tutkittiin toisen huoltoliikkeen toimesta ja ilmeni, että käsijarruvaijeri oli asennettu kulkemaan väärältä kohdalta sillä seurauksella että vaijerin suojus oli hangannut reunaa vasten, vaurioitunut ja sen sisälle oli päässyt vettä. Vesi oli jäätynyt ja aiheuttanut jarrusatulan vaurioitumisen. Uusintakorjaus maksoi 316 eur, jonka pyysin RS Superhuolto Konalaa korjaamaan. Myönsivät virheen tapahtuneen, mutta eivät suostuneet korvaamaan uusintakorjauskuluja. Tällä hetkellä asian on käsittelyssä kuluttujariitalautakunnassa. Mikäli on korjattavaa Volkswagen merkkisissä autoissa ja/tai jarruissa, suosittelen harkitsemaan jotakin toista korjaamoa.

    • Anonyymi

      Koeajo pitää tehdä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5730
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3607
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      215
      1804
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1732
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1192
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1155
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      263
      910
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      867
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe