Siivoojatyttö

siivoojatyttö

Olen 35-vuotias mies ja työskentelen isossa toimistotalossa. Talon pitkien käytävien varrella on loputtomalota tuntuva määrä yhden hengen huoneita. Yksi niistä on minun työhuoneeni.

Talossa on kerroskohtaiset siivoojat, joiden vaihtuvuus tuntuu olevan aika suuri. Joissain kerroksissa olen ilokseni bongannut nuoria nättejä tyttöjä. Venakoita, jotka osaavat suomea vain sanan tai pari, mutta eipä tuo ole katselua haitannut. Lounasaikaan nämä siivousfirman siniseen työasuun pukeutuneet tytöt kerääntyvät ruokalaan omaan pöytäänsä "posmottamaan" venäjää keskenään. Omassa kerroksessani tosin on suomalainen hieman jo kulahtaneen oloinen täti-ihminen, joka on varmaan siivonnut tätä kerrosta siitä saakka kun talo joskus 80-luvulla rakennettiin.

Sitten eräänä aamuna kun tulin töihin huoneessani oli yksi kauemmin talossa työskenneistä venakoista ja perse. Perse oli lantion leveydestä päätellen naisen. Oikein mallikas olikin. Se oli pukeutunut nuorisomallisiin farkkuihin, joiden yläpuolelta pilkisti pinkkien stringien T-mallinen takaosa.

Jäin ovensuuhun tuijottamaan tätä herkullista näkyä ja tunsin kuinka veri alkoi pakkautua nivusiin. Taisi siinä jäädä suukin auki. Tuijotin varmaan useamman sekunnin ajan kuinka tämä takamus keinahteli työpöydän alla ilmeisesti pölyjen pyyhinnän tahtiin.

Tilanteen katkaisi tämä toinen venakko, joka sanoi jotain omalla kielellään. Sanaakaan en ymmärtänyt, mutta transsi rikkoutui. Pöydän alla keinuneen perseen omistaja sanat toki ymmärsi. Reaktiosta päätellen viesti oli varmaan jotain tyyliin "täällä on yksi kiimainen äijä, joka katselee pyllynpyöritystäsi". Pöydän alla ollut tyttö pyörähti nopeasti ympäri ja esiin ilmestyi nuoren näköinen vaaleaverikkö, jota en ollut nähnyt talossa aiemmin. Taisi siinä tissivakokin vilahtaa. Uusi tyttö katsoi minua silmiin ja punastui hyvää vauhtia.

Talossa kauemmin ollut siivooja vaikutti hiukan huvittuneelta ja katsoin myös minuun, mutta ei kylläkään silmiin vaan pikemminkin vyön korkeudelle. Tuli siinä varmaan itsekin punastuttua kun tajusi jääneensä kiinni rysän päältä. Ei kyllä välttämättä kovin paljoa verta riittänyt poskille saakka, sillä kyrpä seisoi kovana kuin rautakanki. Hyvin varmaan etumus pullotti.

Eihän siinä sitten mitään, odottelin kärsivällisesti ovensuussa, että siivoojat saivat huoneeni valmiiksi. Kovin kävi vauhdikkaasti tämä. Askel oli aika kankea kun hivuttauduin huoneen poikki. Jouduin vähän kädellä korjaaman mulkun asentoa, että onnistuin pujottautumaan tuolilleni istumaan. Viereisestä huoneesta kuului väliseinän läpi ilmeisesti kauemmin talossa olleen naisen kikatuksen rytmittämää vieraskielistä kuiskuttelua. Taisivat siinä tytöt vertailla havaintojaan.

Vähän tavallisuudesta poikkeava startti päivään, mutta parin puisevan sähköpostin lukeminen sentään auttoi akuuttiin stondikseen, joten pystyi lähtemään ulos huoneesta kahvia hakemaan. Ajatukset kyllä pyörivät aamuisessa näyssä koko aamupäivän.

Seuraavan kerran näin siivoojia lounasaikaa ruokalassa. Sinisiin työasuihin sonnustautuneessa ryhmässä näytti olevan myös tämä uusi aamulla näkemäni siviiliasuinen tyttö. Minutkin taidettiin huomata, sillä toinen aamulla huoneessani näkemistäni naisista näytti nyökkäävän suuntaani ja sanovan jotain. Kaikki kuusi kyseisen pöydässä äärelle kerääntynyttä naista kääntyvät katsomaan minun suuntaani ja tuntuivat mittailevan minua katseellaan. Pöydän suunnasta kuului aikamoinen venäjänkielinen posmotus. Suht inhottava tilanne, taas vähän punastutti mutta nyt ei kyllä stondannut yhtään. Noh, kestin sen kuin mies.

Seuraava päivä meni jo aikalailla normaalisti. En ainakaan huomannut, että huoneessani olisi käynyt siivoojaa.

Kolmantena päivänä uusi tyttö tuli taas siivoamaan työhuoneeni. Nyt jo yksin ja siivousfirman työasuun pukeutuneena. Vähän taisimme molemmat vieläkin punastella kun vaihdoimme moit ennen kuin hän tyhjensi paperiroskiksen ja ryhtyi pyyhkimään lattiaa. Pahahan tuossa olisi ollut enempää jutellakaan, kun tuon pidemmälle hänen suomenkielen taitonsa tuskin olisi riittänyt, eikä minun vaarilta oppimani "ruki veer" oikein istunut tilanteeseen. Englantia olisi tietysti voinut kokeilla.
tarinan loppu kun tänne loppu tila:
http://seksitarinat.adults.fi/tarina/454/

11

9743

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rodeli

      Tairat olla homo

      • 5+13

        Tairat olla vajaa, rodeli.


    • dxfcgvhbjkl

      voi ihme että on jollain aikaa kirjotella

      • juusojalmari

        Siis miksi kirjoittelet?


      • 5+13

        dxfcgvhbjkl, oon jo ikäeläkkeellä ja aikaa on niin mahottomasti, kun ei tarvii enää tehdä mitään hyödyllistäkään. Mut sitä kyl ihmettelen, mistä revit aikaa näiden palstojen seuraamiseen ja vielä kommentoimiseenkin. Onko kyse jonkinlaisesta pakkotoiminnasta?


    • batko

      Durak!!!.

    • Tietäjä77

      Kyllähän ihminen keksii minkä vaan tarinan tänne. Ei ole paha homma. Luulen, että puolet täällä olevista "novelleista" on täysin trolleja/provoja.

      • otapaselvää

        Omaperäinen ajatus, että novelli voisi olla trolli tai provo. Novelli on keksitty kertomus, harvoin todenmukainen.


    • nuorineitsyt16

      En tiiä, mutta hyvin toimi. Tai no kiimasena toimii mikä vain :*

      • Karhu olut

        Karhu olut


    • marjatta673

      http://j.gs/39hh jatkoa vhidoin täällä!! paras tarina

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      108
      7776
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2862
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2452
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      119
      2175
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1835
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1599
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1446
    8. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1444
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1405
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1364
    Aihe