Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

kamala matkaseura

tuskastuneet

Suunnittelimme kaverini kanssa interreilin, jolle alunperin olimme menossa neljän hengen tyttöporukalla. (siis tulevana kesänä)
Kävikin niin, että yksi reilaajista tapasi miehen, jonka kanssa alkoi seurustella. Puheiden perusteella mies kuullosti ihan mukavalta ja ystävä kysyi olisihan ok, jos hän liittyisi seuraamme. Vastasimme myöntävästi, mutta tavattuamme herran vasta myöntymisen jälkeen totesimme, ettei yli kuukauden matka hänen seurassaan innosta millään tavalla.

Ongelma on miten voimme ystävämme tunteita loukkaamatta ehdottaa, josko menisimme reilille kuitenkin alkuperäisellä tyttöporukalla? Ystävämme itse ei ole huomannut tilanteessa mitään ongelmallista ja varmaan luulee, että olemme hänen miehestään yhtä innoissaan, kuin hän itse. (Hän ei huomaa mitään outoa tilanteessa, eikä luonnollisesti mitään vikaa miehessään)

7

270

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • heissuli vei

      No voi voi totta kai teidän täytyy sanoa asiasta ja koska ette pidä Miehestä niin on turha pilata omaa matkaanne siis ilmoittakaa välittömästi heille asiasta.Myös noin isolla porukalla on hankalampi liikkua ja löytää majoitus jotain 1-3 henkilöä on sopiva määrä.

    • tutkiva riipus

      Yksi mies mukana voi olla myös hyvästä, teitä ei ahdistele kaikenmaailman äijät, saatte oikeasti olla enempi rauhassa.

      Tietty jos olette jakorasioita ja haluattekin naida kaikkea, niin silloin mies on pahasta olla mukana.

      • Rooibostee

        Hei Tutkiva Riipus, onko sulla ahdistelukokemuksia vai miksi ajattelet, että reilillä pitää olla mies henkivartijana mukana? Euroopassa.


      • olenkeltainen

        tutkiva riipus taitaakin olla ihan kotikissa, sillä et taida oikein tietää millainen se maailman on pikku suomemme ulkopuolella :D siellä mitään miestä tarvi mukaan vartijaksi haloo.

        aloittaja, sano asiasta suoraan että olitte sopineet tyttöjen reissun. ei siinä muu auta.


    • 2222

      Kun kaverisi miettii asiaa vähän aikaa, tuskin hänkään haluaa lähteä samalle reissulle miehensä JA parhaiden kavereidensa kanssa. Ne ovat niin erilaisia matkoja.

      Jos hän ei ole vielä huomannut tätä, voisitte keskustella siitä, että lähtisitte samoihin aikoihin ja sopisitte näkevänne tietysti kaupungeissa / paikoissa, mutta väliajat ko kohteisiin reissaisitte kahdessa porukoissa eri tahtiin. Voit vedota siihen, kuten sulle jo kirjoitettiin, että viiden ihmisen porukalla on vaikea saada majapaikkoja, junissa paikkalippuja lähekkäin jne. Lisäksi isolla porukalla asioiden sopiminenkin on vaikeaa, yksi haluaa shoppailemaan, toinen biitsille, kolmas nähtävyyksille.

    • Ristitulessa

      Tuo voi tosiaankin pilata koko reissun - aika pöllöä kaveriltasi edes ehdottaa miehen mukaan tulemista... Toisekseen ovat olleet sen verran lyhyen aikaa kimpassa että ilman mitään keittiöpsykolointiakin voisi epäillä ettei varmimmalla pohjalla vielä tuo suhde ole.

      Sanoisitte porukalla kaverillenne että kuule, tehdään niin kuin alussa sovittiin, ja olette rehellisiä asian kanssa. Ei siinä sen kummempaa ole.

      Kiva sitten jos menee heillä mönkään suhde niin siellä olla ristitulessa... ei ei ei.

    • miettikääs vielä

      Kiinnittäisin kyllä huomiota siihenkin näkökulmaan, että miksi se mies tahtoo (jos tahtoo) lähteä tuollaiselle matkalle. Kaksi epämiellyttävää selitystä nimittäin on:
      - Hän on niin mustasukkainen, että tahtoo vahtia naistaan eikä päästä tätä naisseurassa matkalle ja tulee siten olemaan mustasukkainen ja omistushaluinen muissakin asioissa.
      - Hän on vähintään yhtä innostunut muista seurueen naisista kuin omasta tyttöystävästään ja kenties innostunut kaikista niistä muistakin naisista joita matkan aikana satutaan tapaamaan.

      Tämä on tietysti enemmän ystävänne kuin teidän muiden ongelma, mutta joka tapauksessa yksi syy lisää heittää se mies sivuun matkasuunnitelmista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2015
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1430
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      63
      1355
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      18
      1298
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      71
      1241
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1231
    Aihe