kamala matkaseura

tuskastuneet

Suunnittelimme kaverini kanssa interreilin, jolle alunperin olimme menossa neljän hengen tyttöporukalla. (siis tulevana kesänä)
Kävikin niin, että yksi reilaajista tapasi miehen, jonka kanssa alkoi seurustella. Puheiden perusteella mies kuullosti ihan mukavalta ja ystävä kysyi olisihan ok, jos hän liittyisi seuraamme. Vastasimme myöntävästi, mutta tavattuamme herran vasta myöntymisen jälkeen totesimme, ettei yli kuukauden matka hänen seurassaan innosta millään tavalla.

Ongelma on miten voimme ystävämme tunteita loukkaamatta ehdottaa, josko menisimme reilille kuitenkin alkuperäisellä tyttöporukalla? Ystävämme itse ei ole huomannut tilanteessa mitään ongelmallista ja varmaan luulee, että olemme hänen miehestään yhtä innoissaan, kuin hän itse. (Hän ei huomaa mitään outoa tilanteessa, eikä luonnollisesti mitään vikaa miehessään)

7

279

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • heissuli vei

      No voi voi totta kai teidän täytyy sanoa asiasta ja koska ette pidä Miehestä niin on turha pilata omaa matkaanne siis ilmoittakaa välittömästi heille asiasta.Myös noin isolla porukalla on hankalampi liikkua ja löytää majoitus jotain 1-3 henkilöä on sopiva määrä.

    • tutkiva riipus

      Yksi mies mukana voi olla myös hyvästä, teitä ei ahdistele kaikenmaailman äijät, saatte oikeasti olla enempi rauhassa.

      Tietty jos olette jakorasioita ja haluattekin naida kaikkea, niin silloin mies on pahasta olla mukana.

      • Rooibostee

        Hei Tutkiva Riipus, onko sulla ahdistelukokemuksia vai miksi ajattelet, että reilillä pitää olla mies henkivartijana mukana? Euroopassa.


      • olenkeltainen

        tutkiva riipus taitaakin olla ihan kotikissa, sillä et taida oikein tietää millainen se maailman on pikku suomemme ulkopuolella :D siellä mitään miestä tarvi mukaan vartijaksi haloo.

        aloittaja, sano asiasta suoraan että olitte sopineet tyttöjen reissun. ei siinä muu auta.


    • 2222

      Kun kaverisi miettii asiaa vähän aikaa, tuskin hänkään haluaa lähteä samalle reissulle miehensä JA parhaiden kavereidensa kanssa. Ne ovat niin erilaisia matkoja.

      Jos hän ei ole vielä huomannut tätä, voisitte keskustella siitä, että lähtisitte samoihin aikoihin ja sopisitte näkevänne tietysti kaupungeissa / paikoissa, mutta väliajat ko kohteisiin reissaisitte kahdessa porukoissa eri tahtiin. Voit vedota siihen, kuten sulle jo kirjoitettiin, että viiden ihmisen porukalla on vaikea saada majapaikkoja, junissa paikkalippuja lähekkäin jne. Lisäksi isolla porukalla asioiden sopiminenkin on vaikeaa, yksi haluaa shoppailemaan, toinen biitsille, kolmas nähtävyyksille.

    • Ristitulessa

      Tuo voi tosiaankin pilata koko reissun - aika pöllöä kaveriltasi edes ehdottaa miehen mukaan tulemista... Toisekseen ovat olleet sen verran lyhyen aikaa kimpassa että ilman mitään keittiöpsykolointiakin voisi epäillä ettei varmimmalla pohjalla vielä tuo suhde ole.

      Sanoisitte porukalla kaverillenne että kuule, tehdään niin kuin alussa sovittiin, ja olette rehellisiä asian kanssa. Ei siinä sen kummempaa ole.

      Kiva sitten jos menee heillä mönkään suhde niin siellä olla ristitulessa... ei ei ei.

    • miettikääs vielä

      Kiinnittäisin kyllä huomiota siihenkin näkökulmaan, että miksi se mies tahtoo (jos tahtoo) lähteä tuollaiselle matkalle. Kaksi epämiellyttävää selitystä nimittäin on:
      - Hän on niin mustasukkainen, että tahtoo vahtia naistaan eikä päästä tätä naisseurassa matkalle ja tulee siten olemaan mustasukkainen ja omistushaluinen muissakin asioissa.
      - Hän on vähintään yhtä innostunut muista seurueen naisista kuin omasta tyttöystävästään ja kenties innostunut kaikista niistä muistakin naisista joita matkan aikana satutaan tapaamaan.

      Tämä on tietysti enemmän ystävänne kuin teidän muiden ongelma, mutta joka tapauksessa yksi syy lisää heittää se mies sivuun matkasuunnitelmista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe