Kuntaliitoksesta

suurijamahtava

Kuopion kaupungin nettisivuilta löytyy mm.lautakuntien, kapunginhallituksen ja -valtuuston pöytäkirjat. Sieltä näkee mitä tuleman pitää. Maaningan kunnallakin, jos on myytäviä tontteja panisivat töpinäksi sillä Kuopio ei myy tontteja vaan vuokraa.

Nilsiässä seurataan tarkoin mitä on luvattu kuntaliitossopimuksissa ja mitä puhuttu ja luvattu kuntaliitostapahtumissa kuntalaisille.
Nilsiä-neuvottelukunta järjestää torstaina 3.4.2014 klo 18 alkaen kuntalaisillan ”Vuosi kuopiolaisena” Nilsiän virastotalolla entisessä valtuustosalissa.
Tilaisuudessa ovat paikalla kaupunginjohtaja ja palvelualuejohtajat. Osanottajilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja kommentteja Kuopin kaupungin toimintaan ja palveluihin liittyen.

Nilsiä-neuvottelukunta seuraa mm. yhdistymissopimuksen toteutumista ja yhdistymisavustuksen käyttöä sekä osallistuu asiantuntijaelimenä Nilsiän aluetta koskevien asioiden valmisteluun antamalla lausuntoja.

4

160

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 0382093

      Kyllä Kuopio säilyttää palvelut Maaningalla. Nyt kun Siilinjärvikin joutui pakon eteen ja aloittaa vapaaehtoisesti etsimään liitoskumppania (=Kuopio) saa maaninkalaiset Siilinjärveltäkin sitten palveluita entiseen malliin.

      • Sivusta seurannut

        Miten se suuri ja mahtava Kuopio takaa ne palvelut Maaningalla ? Ei varmasti kiinnosta millään tavalla syrjäkylän touhu, menee varmaan jotakuinkin niin että vain välttämätön korjataan kuten muutama km pyörätietä, sitäkö Maaninkalaiset oikeesti halusi. Ja mikä on tämä pakko, Siilinjärveä ei voi pakkottaa mihinkään, milloinkaan ja Maaninkalaiset joutuu hakemaan palvelunsa emäpitäjästä Kuopiosta.


    • pettynyt muutaja

      Kerron oma mielipiteeni tästä yhdistymisestä.
      Ensinnäkin olisin tehnyt sopimuksen ennemin siilinjärven kanssa koska mitä suurimmiksi nämä alueet kasvaa sitä pidemmiksi jonottamiset kasvaa kun kaikki keskitetään yhteen toimipisteeseen!!
      Jos esim Maaningalla ei ole saatavina hammaslääkäriä niin kuin tässä talvella oli niin ajeleppa 100 km hammaslääkäriin kuopioon jos meinaat käyttää terveyskeksuksen palveluja siilinjärvelle olisi ollu vaan puolet matkasta.
      Paljonko tulee loppupelissä maksaman nämä siirrot kuopion alaisuuteen on vesikartotusta ym ei ne ilmasia ole !!!
      Miksi oltii hätähousuja yleensä heti kuopioon liittymisessä oliko jollai päättäjällä oma etu kyseessä kun ei edes kuntalaisten äänestykseen ruvettu.
      Toinen mikä pisti ihmetyttämään maaninkaa on yleensä pidetty maatalous pitäjänä ja nyt siitä tulee kaupunkia vanha loru pitää paikkansa (anteeksi maalaisuuteni huomenna ratsastan lehmällä kaupunkiin)
      En ole muutoksia vastaa mutta joku järki pitäs olla niissäkin
      ei pie olla liijan sinisilmänen kaikkeen uuteen !!!!

    • Jauho

      Juuri näin, edellisen puhujan kommentti. Siilinjärvellä toimii terveydenhuolto ja hammashoito nopealla syklillä ei tarvitse juurikaan jonotella. Maaninkalaiset varautukaa jonoihin matkatessanne Kuopioon kyseessä oleviin terveyspalveluihin ja kannattaa varata aikaa ja eväät sen mukaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Selänteiden kommentit

      Se on kesä taas. On alkanut Selänteen rouvakin antamaan lausuntoja ja ohjeita meille. Ei voi olla totta. Yksi Selännekki
      Kotimaiset julkkisjuorut
      499
      5123
    2. Miehen lapsettomuus keski-ikäisten deittailussa

      Tällä palstalla esitetään usein ajatus, jonka mukaan lapsia saanut nainen olisi parisuhdemarkkinoilla huonommassa asemas
      Sinkut
      237
      2052
    3. Nyt kun pride on ohi on siks

      Raamattu opettaa johdonmukaisesti, että homoseksuaalisuuden harjoittaminen on syntiä (1. Moos. 19:1-13; 3. Moos. 18:22;
      Luterilaisuus
      410
      1923
    4. Olisit saanut minut naisen

      Jos olisit oikeasti halunnut. Mutta et halunnut. Annoit paaaaljon epämääräisiä signaaleja, annoit jutun edetä todella hi
      Ikävä
      57
      1372
    5. Miehelle naiselta

      Jos haluat anna jokin vinkki, niin saan varmuutta ottaa yhteyttä. Tai onko niin että otat yhteyttä itse, jos haluat pitä
      Ikävä
      88
      1281
    6. Kunpa voisin halata sinua

      ja sanoa sinulle miten onnellinen olen siitä, että olet elämässäni. Mutta et ole halausetäisyydellä... etkä elämässäni.
      Ikävä
      44
      1073
    7. Kaipaan sinua...

      J-mies. Surullinen olo kaikesta.
      Ikävä
      86
      1039
    8. Muut yrittää seata meidän välejä

      Nainen, oot varmaan sen myös huomannut. Ihan irl oon sen huomannut jo hyvän aikaa. Eihän anneta sen häiritä.
      Ikävä
      99
      999
    9. Tulethan sitten

      loppukesästä katsomaan minua? Nyt sinulla on mahdollisuus ”kostaa” ja herpaannuttaa minun keskittymiseni. Jos yhtä inten
      Ikävä
      38
      972
    10. Mikä oli se hetki

      kun tajusit rakastuneesi?
      Ikävä
      73
      955
    Aihe