Villi sinkkuelämä

wildness

Oon 27v mimmi, jolla on takana pari pitkää suhdetta teinistä alkaen. Nyt viime elokuussa sitten sinkkuunnuin ja ajattelin kokeilla sinkkuelämää ihan sen varsinaisessa merkityksessä. Satuin samoihin aikoihin myös saamaan uuden työpaikan, johon kuuluu paljon myös reissutyötä ja hotelliasumista.

Oon tutustunut sitten miehiin netin kautta (chatit, seuranhakupalstat) ja rohkaissut itseni tapaamaankin heitä. Nyt kahdeksan kuukauden jälkeen huomaan, että nautin tästä elämänvaiheesta. Alkuun koin näistä jutuista morkkiksia, mutta nykyään nautin tästä kaikesta tosi paljon. Skype on ollut kätevä väylä hoitaa alkututustuminen, sen jälkeen on tavattu esimerkiksi lasillisten äärellä ja lopulta päädytty hotellihuoneeseeni panemaan. Oon huomannut, että on ollut tosi kiva tutustua uusiin ihmisiin ja pitää estoitta hauskaa, seuran saantikaan kun ei oo mulle mikään ongelma ulkoisesti. Nyt huomaan, että mun seuranhaku on viikottaista ja tapaankin uusia miehiä koko ajan.

Onko muita samassa tilanteessa tai elämänvaiheessa olevia? Pitäiskö mun tuntea huonoa omaatuntoa tästä estottomasta elämänvaiheestani?

10

995

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mätäne

      Olet siis täysi hotelli huora hyi hitto oikea tautipesäke

    • jooopati

      Niin, no jos itse voit elää asian kanssa ja vielä nautitkin siitä, niin mitä sitä muilta kyselemään.Anna mennä niin kauan kuin tuntuu hyvältä.

      • hahaa

        Äijät nauraa selän takana millanen lehmä olet


    • wildness

      En mä koe tota mitenkään huorailuksi, kun ei tossa oo rahalla mitään tekemistä. Kaks aikuista ihmistä pitää hauskaa ja molemmilla on kivaa. Enkä mä tiedä nauraakokaan nyt kukaan selän takana. Mukavia kokemuksia ja tuttavuuksia ovat melkein järjestään olleet miehet olleet.

    • OleItsesi

      Jos olet täysin sinut asian kanssa, niin antaa mennä vaan. Ei seksissä ole mitään väärää, kunhan molemmat osapuolet ovat mukana omasta tahdostaan.

      Kulttuurissamme vallitsee edelleen osittain sellainen käsitys, että nainen ei saisi harrastaa yhden illan juttuja. Tämä kuulostaa varmasti vääryydeltä, mutta kulttuuria on todella hankalaa muuttaa. Ota siis huomioon myös se vaihtoehto, että elämänvaiheesi voi osoittautua kovaksi palaksi, mikäli haluat jossain vaiheessa vakiintua. Tosin, mikäli aidosti nautit vapaasta seksistä, on myös mahdollinen tuleva kumppanisi samanhenkinen, eikä ongelmaa silloin ole.

      Vielä loppuun varoituksen sana. Varmista, ettet toiminnallasi halua todistella jotain tai "näyttää niille". Sellainen ajattelu kun on jokseenkin tyypillinen pitkän parisuhteen jälkeen. Toisin sanoen, toimi kuten itse haluat, mutta ainoastaan sen vuoksi, että aidosti itse niin haluat.

    • Nyt huomaan

      ”Pitäiskö mun tuntea huonoa omaatuntoa tästä estottomasta elämänvaiheestani?”

      Riippuu kai siitä mihin ”kirkkoon” kuulut.
      Pääseekö taivaaseen jos elää aina puutteessa?
      Pitäisikö sinun tuntea huonoa omaatuntoa siksi kun olet normaali ja osaat nauttia elämästä?

    • etsin.sinuu

      Haluisitko lähtee lasilliselle tai syömään? olisi mukava tutustua sinun ja itelläki on vähä sama tilanne kun sulla.

    • Nauti elämästä

      Ei tarvitse tuntea huonoa omaatuntoa. Mutta toivottavasti et jostain syystä myöhemmin kadu aktiivisuuttasi jostain syystä. Niin ja olethan varovainen vieraiden miesten kanssa.

    • itse samassa tilanteessa ollut 3kk ja reissuhommis myös ja todellaki olen pitänyt hauskaa. seksistä oikeesti nauttii kun molemmat sitä haluaa eikä huonossa suhteessa väkinäisesti.. niinku teinipoikana kunnon sessioita;D

    • Erakko

      Nai jos siltä tuntuu mutta muista aina ett maineesi on jokakerta vaakalaudalla kun nait uuden "tuttusi" kanssa. Koskaan ei voi tietää jos meneekin kehumaan ett "miepä oon pannu tota ämmää.. " ja sit onki pian koko kylä tietoinen susta ja luo ilkeän mielikuvan susta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Savonlinnassa machete hyökkäys!

      Myös kirvestä käytetty lyömäaseena......näin se Savonlinnakin rikastui...
      Maailman menoa
      133
      1758
    2. Jos sinua kiinnostaa nainen

      tai olet miettinyt, niin ei minulla ole ollut ketään. Olen viettänyt hiljaista ja yksinäistä elämää. En ole "käynyt nais
      Ikävä
      57
      1411
    3. Suoraan Sinulle

      En usko välttämättä mihinkään sielunkumppanuuteen tai muuhun maagiseen voimaan, mutta sinussa olen silti nähnyt jotain,
      Ikävä
      49
      1159
    4. Mikä siinä sun kaivatussasi on niin

      erityistä muihin verrattuna? 🙋‍♂️
      Ikävä
      82
      1026
    5. Apokryfikirjat: mitä "kielletyt kirjat" kätkevät sisäänsä?

      Itämaiset palstat eivät ole Raamatun tai kristinuskon asialla, mutta koska meitä häiritään täällä, meidän on puhuttava a
      Hindulaisuus
      371
      871
    6. Miksi toisille löytyy kumppani, mutta joillekin ei?

      Usein ihmettelee, miten helppoa joillekin on löytää seuraa. Jo nuoresta asti on kumppani vierellä ja jos tulee ero, vaih
      Sinkut
      124
      739
    7. Niin siinä kävi

      Mä ihastuin suhun. Kukapa ei? Olisi pitänyt kuunnella sisäistä naisen vaistoa, etten takuulla ollut ainut. Kuulin sattum
      Ikävä
      39
      701
    8. aa eli nyt tajuan..

      eli siis pitkä-aikainen vaikeus parisuhteen saamisesta johtuu omalta kohdaltani alhaisesta yhteiskunnallisesta asemasta.
      Sinkut
      117
      685
    9. Mitä siellä tapahtuu?

      Mitä ihmettä? Joku hyökkäys?
      Savonlinna
      17
      661
    10. Mikähän auttaisi kun kuIIi

      Seisoo kun lipputanko. PaIIien sitominen antaa voimakkaan orkun mikä jeesaa himoja hetkeksi, mutta se panetus tulee pian
      Ikävä
      69
      656
    Aihe