Keskeytetty yhdyntä(kö)? Raskaana(ko)?

Hanna88

Tämä nyt voi olla vähän typerää ja vaikea selittää mutta..n.viikko sitten tunteet kävivät kuumana ja päädyttiin aikas tuoreen mieheni kanssa seksiin ilman ehkäisyä. Sovittiin että käytetään sitten keskeytettyä yhdyntää. No, h-hetki kun sitten koitti niin mies vetikin itsensä pois orgasmin aikana, eikä ennen sitä, niinkuin se minun mielestäni tulisi tehdä!? Mies väittää nyt kivenkovaan että kyse oli keskeytetystä yhdynnästä. Sanookin vielä, että tuli pois sisältä orgasmin aikana, vaikka hänelle kuinka selväksi yritin tehdä ettei se homma nyt kyllä sillä tavalla toimi, mies väittää toista. Ei mahd olla raskaana, ei mahd että siittiöitä pääsi sisään, näin sanoo. Kuitenkin muutama päivä sen jälkeen pikkuhousut haisivat ihan siemennesteeltä, ja välillä valahteli ja valui housuun sellaista vaaleaa ainetta ihan kunnolla. Laskelin, että yhdyntä on tapahtunut päivä ennen ovista/juuri oviksen aikaa, tein ihan ovulaatio testinkin ja se täsmäsi. Nyt viikko menkkoihin, eilen nippaili vähän alavatsan kohdalta, tiedä sitten mitä...Haluaisin nyt, että tähän voisi joku ukkoani viisaammat vastata onko kyse ollut keskeytetystä,onko mahd ja miten mahd olla raskaana, vaikka tämä olisikin tapahtunut päivää ennen ovista.. Joko mies on tyhmä tai keplottelee jotain. Ehkäisy on tärkeää minulle, tiedän,oli tyhmää edes kerran olla yhdynnässä ilman mutta oletin että 25v tietäisi, mitä keskeytetty tarkoittaa.. Abortteja ja adoptioita vastaan olen täysin jos itse on terve ja kykeneväinen lapsesta huolehtimaan, mutta äipäksi en vielä silti halua ja mies tietää tämän, joten on herännyt myös epäilys olisiko tehnyt tahallaan, jos haluaisikin minun raskautuvan omasta tahdostani huolimatta!? Jos nyt raskaus olisi napannut, milloin ensimmäisiä oireita? Nyt olo nuista nippailuista huolimatta ihan normaali..

15

549

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PyhäVarjele

      On mahdollista että olet tullut raskaaksi. En ymmärrä tota keskeytettyä yhdyntää "ehkäisykeinona" sillä, mies erittää ns touhutippoja kiihottuessaan ja touhutipat voivat sisältää myös siittiöitä. Saatikka että miehesi veti kalunsa pois juuri orgasmin hetkellä, ei hän välttämättä huomaa jos rojut on jo rännissä..
      Keskeytetty yhdyntä ei tod. ole ehkäisykeino.. Siittiöt voivat elää sisälläsi jopa viikon verran..
      Miksi et hakenut apteekista jälkiehkäisypilleriä heti alkuun kun tuo oli tiedossa?
      Ensi kerralla käyttäkää edes kondomia, niin säästytte suurilta päänvaivoilta.
      Nykyään raskaustestit ovat niin herkkiä että testin voi tehdä jo sinä päivänä kun menkkojen kuuluisi alkaa (mikäli siis säännöllinen kierto). Suosittelen testin tekoa siis niin pian kun mahdollista, saat mielenrauhan!

    • Voit olla

      Vaikka olisi vetänyt itsensä pois hyvissä ajoin ennen laukeamista, voi tulla raskaaksi. Minulle on käynyt niin.

    • Muutama päivä :D

      No juu, kyllä tämä lause paljasti avauksen provoksi. Teksti on miehen näppäimistöltä, sillä naiset tietää, että tämä ei ole mahdollista:

      "Kuitenkin muutama päivä sen jälkeen pikkuhousut haisivat ihan siemennesteeltä"

      • 11+17

        Miten niin tuo lause ei voi olla mahdollista? Mulla on ainaki joskus viidenkin päivän päästä seksistä vuotanut siemennestettä housuun


    • Niin niin...

      Niin on minullakin tullut tavaraa housuihin monta päivää puuhastelun jälkeen. Ihme juttuja ja nämä "provoksi" leimaamiset. Ja mikäs keskeytetty yhdyntä se sellainen on, että vedetään vehje pois orgasmin aikana, eli sitten kun ollaan jo tultu?? Kyllähän siinä siittiöitä pääsee sisään, järkikin sanoo.

    • r-testi valmiiksi

      Oli aloitus provo tai ei, mutta kyllä ainakin multa joskus saattaa valua miehen sperman jämiä pikkareihin vaikka puuhastelusta ois jo parikin päivää. Näin siitäkin huolimatta, vaikka sitä kuinka käy heti rakastelun jälkeen pissalla ja suihkun kanssa valuttelemassa paikat. Myös jokainen nainen varmaan tietää, mille se sperma alkaa pimpassa haista oltuaan vaikkapa vain yön yli sisällä, että kyllähän sen hajun tunnistaa.

      Joten ap. saatat ihan hyvin olla raskaana. Tuo sun epäillys myös siitä, että miehesi on saattanut yrittää jopa tietten tahtoen saada sinua raskaaksi ja on siksi pitkittänyt yhdyntää ja lauennut täysin tietoisesti sisään on munkin mielestäni mahdollista, sillä kyllähän tuo oli kaikkea muuta, kuin keskeytetty yhdyntä miehesi taholta..
      Itseasiassa meidän perheen esikoinen on saanut alkunsa vähän samaan tapaan. Mun mies oli silloin vaan kaljoissa ja minäkin pienessä huppelissa.
      Tee testi heti, kun kuukautisten pitäisi alkaa, sillä muita raskausoireita ei välttämättä vielä niin nopasti ilmaannu ja alavatsaa voi välillä nippilla niin monesta muustakin syystä, kuin pelkästään raskaudesta johtuen.
      Toivotaan kuitenkin, että ne kuukautiset sieltä allkais.

      • Hanna88

        Kiitos paljon ensimmäisestä asiallisesta vastauksesta. Sieltähän se tulikin sitten,mitä itsekin arvelin, ettei keskeytetystä ollut kyse..Pahoittelut jos aloitukseni nyt provolta kuullosti, mutten liioitellut yhtään. Spermalta haisi ja muutama päivä sitä tuli.


    • montapäiväälastia

      Teettekö te naiset kuinka usein alapesuja? Ei mene jakeluun miten voi muka siemen neste haista monta päivää! Jos käy seksin jälkeen alapesulla, ja siihen päälle vielä päivittäinen hygienia?

      "Siemennestettä vapautuu yleensä 2–15 millilitraa kerralla eli korkeintaan ruokalusikallisen verran. Yksilöllisiä eroja siemennesteen määrän kehityksessä tosin on." ( http://fi.wikipedia.org/wiki/Siemenneste )

      Eli miten on mahdollista, että haudotte ruokalusikallista spermaa sisällänne monta päivää?

      Ei millään pahalla, kunhan ihmettelen :O

      • ....................

        Yleensä mies ei ammu reisille, vaan mahdollisimman syvälle. Emätin nyt oli vissiin 15cm pitkä muistaakseni, joten ei kai sitä nyt lähde kaivamaan sieltä sisältä?


      • Minä ainakin
        .................... kirjoitti:

        Yleensä mies ei ammu reisille, vaan mahdollisimman syvälle. Emätin nyt oli vissiin 15cm pitkä muistaakseni, joten ei kai sitä nyt lähde kaivamaan sieltä sisältä?

        Pesen paikat heti seksin jälkeen ja kylläpä on silti käynyt useasti niin että spermaa tulee ulos vielä seuraavanakin päivänä. Ja se haju, hyi hitto kun nenään kantautuu ihan päällyshousujen läpikin..


      • 7+10

        No ei se siemenneste nyt pelkästään emättimeen jää vaan se menee kohtuun (ja munatorviin saakka, siellähän se hedelmöityskin tapahtuu) saakka, etenkin ovulaation tienoilla jolloin kohdunsuu on auki....ja sieltä kohdustahan se sitten valuu hiljalleen takaisin emättimeen. Ei ne kuolleet kaverit nyt naisen verenkiertoonkaan imeydy. :D

        emätintä itseään ei saisi liikaa huuhdella, koska limakalvot ärtyy etenkin jos vähän herkemmät ovat. Tottakai nyt ne ulkosynnyttimet kannattaa pestä aina välillä...


    • ghjssd

      Sama juttu. Käyn aina aktin jälkeen pesulla. Silti tavaraa valuu ulos parinkin päivän aikana.

      Jos miettii että ruokalusikallinen menee sisälle niin kyllähän se on aika paljon. Ja mihin muualle se tavara jäisi kuin tulisi ulos? Naiseenko?

      Aika paljon on mun sisällä sitten tavaraa :DDD

    • :(((

      Jos et halua äidiksi vielä, niin miksi ihmeessä edes harkitset keskeytettyä yhdyntää. Se kun ei ole millään muotoa ehkäisykeino. Mistä näitä uspoja sikiää, jotka eivät edes tälläistä asiaa tiedä, ennekuin rupeaa seksiä harrastamaan. Kasva aikuiseksi ja ota asioista selvää, ennekuin menet pelleileen, jos et kerta äidiksi ole valmis. Kyllä ottaa päästä tuollaiset keskenkasvuiset idiootit!

    • Anonyymi

      Keskeytetty vähentää mahdollisuutta tulla raskaaksi, muttei ehkäise. Jos lapsi ei ole ok, sitä ei kannata kokeilla.

    • Anonyymi

      Jos olet raskaana, niin ole onnellinen. Me ei saatu koskaan lasta vaikka kaikki lapsettomuushoidotkin käytiin läpi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      255
      2373
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      84
      1911
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      76
      1579
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      136
      1354
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      65
      1214
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1165
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1066
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1064
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      990
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      901
    Aihe