Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Hermoromahdus

banana1

Elämän tilanne vaikea, juuri eronnut ja eroprosessi päällä, lapseen liittyvät huolet (hänen mielenterveys, mies käyttäytyy huonosti lapsen nähden minua kohtaan (miten vaikuttaa lapseen). 3kk kestävö suhde jossa luulimme etenevämme hitaasti mutta ei se niin mennytkään vaan mulla alkoi ahdistaan jo kerran kk näkeminen, katkaisin sen ja romahdin siitäkin (surin enemmän mitä edellistä eroa). Rahahuolet.

Paljon isoja asioita joita kannoin ja luulin jaksavani kantaa mutta viikko sitten romahdin, olo oli epätodellinen, ahdistunut, masentunut, huonosti nukuin (lapsi sairaana niin herätteli ihan kokoajan), itkuinen kokoajan. Ei ruokahalua.

Nyt pahin tuntuis olevan takanapäin, nukun ja nukahdan hyvin. Olo on hiukan hutera, tuntuu ettei osaa kunnolla puhua varsinkin jos oudomman kans puhuu. Väsyn aika helposti.

Tänään on töihin meno, pitää yrittää ottaa rauhallisesti.

Kanssasisaret!! analysoikaa kanssani tätä tilannetta, olenko tulkinnut tapahtumat oikein? miten hoitaa itseä nyt kun tuntuu että olen "toipilas", uskallanko töihin?

2

2800

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hei

      Voimia sulle, tämä varmaan on sinun elämäsi koettelemus. Monenlaisia ongelmia kasaantunut – niin kuin usein juuri avioeroon kasaantuu. Ei ole ihme, jos olet uupunut ja ahdistunut.

      Useat ihmiset tarvitsevat tässä kohdassa sairauslomaa. Siksi, että kuvaamasi elämäntilanne on niin vaikea ja jo päivästä toiseen selviäminen vaatii paljon voimavaroja. Onko mahdollista, että menet keskustelemaan työterveyslääkärin kanssa? Vai oletko jo ollut sairauslomalla?

      Monet ihmiset tarvitsevat terapeuttia tai muuta ammattiapua avioeron käsittelyyn. Miltä kuulostaisi, jos kävisit ammattilaisen kanssa läpi elämäntilannettasi? Seurakuntien perheneuvonta on ilmaista.

      Toivon, että saat tukea myös läheisiltäsi, usein ystävät ovat juuri tällaisessa tilanteessa korvaamattomia. Lapsesi ansaitsee sen, että hoidat itsesi kuntoon ja jaksat olla äiti hänelle myös tässä tilanteessa.

      Siunausta sinulle, selviät kyllä!
      Päivi-pappi Hämeestä

    • haeapua

      Lapsesi vuoksi sinun pitää hakea apua.

      Voit tehdä masennustestin

      http://www.salo.fi/terveyspalvelut/terveysasemien_palvelut/aikuisneuvonta/masennus/

      varaa aika vaikka sairaanhoitajalle, kerro romahduksestasi. ota tuo testi mukaan.

      Ystäväni, yksinhuoltaja on nyt saanut apua vaikeaan elämäntilanteeseensa. Ensin pääsi juttelemaan sairaanhoitajalle, mistä nyt ei varsinaisesti ollut apua. Nyt lääkärillä ja mahdollisesti pitkä sairasloma tiedossa.

      Valvominen uuvuttaa ketä tahansa.

      Itse olen kokenut masennuksen ja uupumisen. Vuosikymmeniin en hakenut apua mistään, mutta sitten kun romahdin kunnolla sain apua sairaanhoidosta ja minut otettiin todesta. Helppoa ei ole vieläkään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2073
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe