Kaupunginjohtaja ja kehittämisjohtaja

Siitäs saitte

Tomi Timonen ja Maria Juurikka ovat pätevimmät ja parhaat ehdokkaat. Ovat lähtöisin Pudasjärveltä molemmat.

68

2955

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sahamies1

      Ompas melkonen joukko hakijoita. Timonen varmaanki hyvä, nyt se on Posiolla johtajana. Kehittämisjohtajan pitää olla yrittäjien asialla, ei lisää maahanmuuttajia elkää ottako maahanmuuttohenkilöä Harilahti-Juola tähän työhön.

    • ompa soma

      Et kai tarkoita että pohjois-pohjanmaaliitossa kulttuuri- sivistysalan erityisasiantuntijana ollut taiteiden maisteri (TaM) Maria Juurikka olisi paras kehitysjohtajaksi.........?

      • asiantuntia

        No on, pätevyyttä riittää jo toisessa sukupolvessa. vahinko että se vanhempi ei enää pässyt jatkoon.


      • hoh hoijaa
        asiantuntia kirjoitti:

        No on, pätevyyttä riittää jo toisessa sukupolvessa. vahinko että se vanhempi ei enää pässyt jatkoon.

        Saa olla vaikka viidessä sukupolvessa ei niitä johtamisen taitoja saa geeneissä,luullaan ettei se omena kauas puusta putoa ei kyllä päde tänä päivänä pääasia kunhan ei ole kepulainen,


      • kummin kaima
        hoh hoijaa kirjoitti:

        Saa olla vaikka viidessä sukupolvessa ei niitä johtamisen taitoja saa geeneissä,luullaan ettei se omena kauas puusta putoa ei kyllä päde tänä päivänä pääasia kunhan ei ole kepulainen,

        kamoon asiantuntia, se on TAITEIDEN MAISTERI. Vaikka kyllähän se elo Pudasjärvellä aika taiteilua on....


    • Ketä hakijoina?

      No ketäs sinne haki? Onko hakijaluettelo jossakin?

    • aikansa kutakin

      Vai pitäs saada jokin entinen Pudasjärveläinen virkaan ajamaan sukulaisten asioita eteen päin,ei ikinä. Nyt tarvitaan uutta verta tänne jotta saadaan tämä paikallaan junnaaminen loppumaan ja hyvä veli systeemi pois, olis aika puhaltaa tämä piiri pieni leikki helvettiin ja lopettaa virkaanvalinta hommassa tuttujen valinta,onhan se nähty mitä seurauksia siitä on ollut.

    • huolestuttaa

      Tämän päivän Kalevassa on kaupunginjohtajan virkaa hakevat.
      LL Olli Heikkiä, Pudasjärveltä, esiupseeri MPKK Markku Kemppainen, KM Minna Kärkkäinen, KTK Raimo Laaksonen, Di Kari Paukkeri, Ttm Anna Sormunen, Rf-Electronic engineering Pekka Timonen, HTM Tomi Timonen ja MMM Jussi Tuovinen.

      Onko näillä kenelläkään pätevyyttä kaupunginjohtajan tehtäviin. On lääkäri??? Kasvatustieteiden maisteri, maapuolustuskorkeakoulun käynyttä, diplomi insinööriä Rf-Electronic engineering, HTM jne. jne.

      Olli Heikkilällä on osoite Petäjäpolku 2 ja ytj:n mukaan omistaa lääkäriaseman mm. Helsingissä ja kotipaikkana Oulu. Onkohan kysymyksessä tämä työterveyslääkäri Olli Heikkilä. LL on lääketieteen lisensiaatti.

    • niih

      Tomi Timonen on kunnanjohtajana Posiolla. Hänellä on myös hallintotieteen koulutus sekä vankka tausta talousosaamista Kemijärveltä. Syntyisin Pudasjärveltä.

      • nähty on

        Näkeehän sen Kemijärvestä että Timonenhan siellä on ollut koko paikka kunta rypöö konkursissa


    • juupaju

      Pudasjärveläislähtöisyys on rasite, ei etu, kaupunginjohtajaa valittaessa. On aika panna piste henkiselle sisäsiittoisuudelle ja nurkkakuntaisuudelle (lue: pönttöpäisyydelle) myös Pudasjärvellä.

    • Asiasta kolomanteen

      Ei noissa kaupounginjohtajakanditaateissa ole muita sopivia kun Timonen. Ei näytä Pudasjärvi kovin kiinnostavalta paikalta tulla töihin kun on onnenonkijoita pitkä liuta hakijoina. Paikallisessa ilmaisläpyskässä näyttäisi olevan otsikolla elinkeinojohtajan paikkaa hakeneet myös. Pitäneeko sisältö paikkaansa kun otsikkoki on jo väärin kirjoitettu. noista elinkeinojohtajan paikkaa havitelleista sopivia saattaisi löytyäkki. Ketä lienee ne neljä nimetöntä hakijaa. Ettei vaan olisi näitä pian entisen köörin jeppejä ja mimmejä. Harilahti-Juola on myös tätä sisäpiiriä. Jos Oulun lähistöllä asuva valitaan, kulkee töissä kotoa eikä muuta Pudasjärvelle. Jos kovin kaukaa, tullee kohta kotiikävä. Kehittämisjohtajan pitäs olla paikkakuntaa ja yrityksiä kehittämässä eikä liehua ympäri maailmaa kuntaa edustamassa.

    • juupaju

      >Jos Oulun lähistöllä asuva valitaan, kulkee töissä kotoa eikä muuta Pudasjärvelle.

      Tyypillistä pudasjärveläistä pönttöpäisyyttä tämäkin. Miksi ihmeessä jonkun pitäisi muuttaa työn perässä toiselle paikkakunnalle, jos koti ja perhe on toisella paikkakunnalla? Eihän työtä kotona tehdä ja jos tehdään, sen voi tehdä etänä missä vain yhtä hyvin. Toisella paikkakunnalla asuminen voi olla jopåa hyödyllistä tässä mainittujen tehtävien hoidon kannalta: yhteydet ja verkostot toimivat siellä paremmin kuin tällä nurkkakunnalla.

    • Daisises and daffod

      Kehittämisjohtajan pitäisi olla nimenomaan kehittämässä kunnan edellytyksiä auttaa yrityksiä toimimaan paremmin kun sitä tarvitaan. Ei kehittämisjohtajan pidä olla yritysten kanssa muuten missään tekemisissä. Kunnan pitää kehittämisjohtajan kautta olla taspuolinen kaikkiin yrityksiin päin ja kehittää yritysten edellytyksiä toimia. Esim toimitiloja, kunnallistekniikkaa, rahoitusta jne järjestämällä. Ei ravatti vinossa mennä yrityksiin sisään.

      Koko touhu meni Kälkäjällä ihan höperöksi jo alusta alkaen kun rupesi itse kunnan edustajana vetämään yritysten kehittämistä eikä siitä mitään tullut. Lennokkaita powerpoint-esityksiä kyllä ja tyhjänpäiväistä yrittäjien istuttamista palavereissa, joissa kukaan ei uskaltanut puhua asioista niiden oikeilla nimillä vaan pelkkiä latteuksia ja itsestään selvyyksiä. Ettei paljasta kavereille salaisuuksia ja juttu lähde kiertämään. Kuulinpa sitten, että herra K oli useammin kuin kerran ominut yrittäjien ideoita omiin nimiinsä ja vienyt niitä muille. Vaikka toisin oli sovittu.

      • muualle muutto tuli

        Just nii. Sitte kertoo kavereilleen yrittäjän ideoista. Ei ole kivaa kun on kehitellyt jotain ja sit saa kuulla aivan muualta et sinäkö oot semmosta tekemässä? Hä.
        Siihen loppu kunnan virkamiesten käyttö yrityksen kehitykseen. Tästä on jo aikaa ja nyt yritykseni toimii ja tuottaa ko systeemejä aivan muualla kuin Pudasjärvellä.


    • HmmHmm

      Mikäs tää askolan kunnanjohtaja on miehiään? :)

    • just2

      Samaa rataa kuin taannoin Kuusamon, Iin ja viimeaikoina Sotkamon ja Hailuodon johtajat. Talous kuralla, ei tulla toimeen virkamiesten, yrittäjien tai luottamushenkilöiden kanssa. Sitten haetaan uusiin kuntiin johtajaksi. Mihin tämä kunnanjohtajuus on oikein mennyt? Ehdotan pormestarimalllin harkitsemista Pudasjärvelle.

    • pudis pyysi
    • Anne Elk

      Kaupunginjohtajaksi tarvitaan sivistynyt ja hyvin käyttäytyvä ihminen, mies tai nainen. Junteilla ja öykkäreillä emme tee mitään, niitä meillä on omasta takaa enemmän kuin riittävästi.

      • hyvä juttu

        Kohta näemme kaupunginvaltuuston kokoukset netistä.


      • ihana kevät
        hyvä juttu kirjoitti:

        Kohta näemme kaupunginvaltuuston kokoukset netistä.

        Tässäpä vasta positiivinen uutinen pitkään aikaan.


    • juupaju

      sese onkin sitten mielenkiintoista katseltavaa...

    • asiantuntia

      Petri Kauppinen Sotkamosta on suostunut ehdolle kaupunkimme johtajaksi. Näyttöjä on takavuosilta täältäkin, oli elinkeinojohtajana. Sotkamon kiistat polittisia, perussuomalaisten luottamushenkilöien välien selvittelyt takana. Kaupisen erosuunnitelmat kaatuivat valtuustossa Sotkamossa.

    • katri peuppinen

      Kauppisestahan haluttiin täällä päästä eroon hinnalla millä hyvänsä. Älkää missään nimessä edes harkitko sitä tyyppiä, jos ei tänne haluta talvivaaraa

    • otappa näistä

      Siinähän käy niin, että Riekki määrää kepulaiset valitsemaan Kauppisen kaupunginjohtajaksi ja tämän Harilahti-Juolan kehitysjohtajaksi. Näin se mennee. Kauppinen tunnetaan täälläpäin miehenä joka järjesteli Syötteen kauppoja ja ohjasi avokätisesti rahhaa Syötteelle. Homma jatkuu, iso yrittäjä ilimotti ilimaislehessä että kaupungin pitäs nyt hommata hyppyreitä ja muuta mukavaa. Harlahti-Juola vuorostaan hommaa meille lissää maahanmuuttajia, kyllä niillä kunta ainaki alakuun jottain tienaa.
      Tällä järjestelyllä Riekki tekkee meleko varmasti poliittisen itsemurhan, valintojen tulokset näkyvät jo ennen eduskuntavaaleja. Kuntalaiset kyllä tulevat tämän muistamaan äänestyskopissa.
      Kauppisen kuviot Sotkamossa ovat olleet meleko sotkuset
      http://yle.fi/uutiset/harvinainen_pattitilanne_sotkamossa__erotetaanko_kunnanhallitus_kunnanjohtaja_vai_molemmat/7047996.
      Sotkamossa persut järjestivät Kauppiselle ajolähdön, täällä Tykkyläinen heittäytyy selälleen ja kehrää onnesta. Kyllä sotkamolaisia mahtaa naurattaa.
      Ei se tämä Tornbergikään mikkän partiopoika ole, katoppa http://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/ii-maksoi-ex-kunnanjohtajalleen-erorahoina-yli-100-000-euroa/595799/
      Hyvä että meilläpäin on näihin omavaltaisuuksiin jo totuttu...

      • sotkamost kuuluu

        Kaappinen se kyllä ossaisi kuviot miten isoSneuvokselle järkätään kunnan loput rahat...ottekee vaan meiltä täältä poies Sotkamosta sotkemasta kuvvioita. Ihan hyvä mies hää Kaappinen oon..annamma teillee takaas kun on olunna meillä opissa. Ossoo varmuuvella järkätä kunnan rahhaa ulospäen. Isoneuvos sehää se on Kaappiselle tuttu entuuvestaan. Minnua eiä sinnua tarvihe alakaa neuvommaan mutta työhää suatta siitä hyvän johtajan...emmä tyrkytä mutta ottakee vuan jos käyp teijän tarpeisiinna.


      • asiantuntia

        Vanhaa uutista toveri tuossa yllä lainaa. Sotkamon kunnanvaltuusto on sittenmin päättänyt etä kunnanhallitus on se joka lähtee. Kauppiselle tuli siellä yksimielinen tuki.

        Täällä palstalla haetaan virkoihin ihmistä tutulla tavalla. Virheet tai niiksi luulut ovat tärkeimpiä. Joka ei ole virheitä tehnyt, ei ole tehnytmitään.


      • kepu pettää aina
        asiantuntia kirjoitti:

        Vanhaa uutista toveri tuossa yllä lainaa. Sotkamon kunnanvaltuusto on sittenmin päättänyt etä kunnanhallitus on se joka lähtee. Kauppiselle tuli siellä yksimielinen tuki.

        Täällä palstalla haetaan virkoihin ihmistä tutulla tavalla. Virheet tai niiksi luulut ovat tärkeimpiä. Joka ei ole virheitä tehnyt, ei ole tehnytmitään.

        Jos Kauppista Sotkamossa niin kovasti tuetaan kun annat ymmärtää niin miksiköhän Kauppinen niin innokkaasti sieltä pois on hakeutumassa? Haki vasta KEVAN
        toimitusjohtajaksikin, ei päässyt edes haastatteluun. Jotain ovat siellä Ailus-jupakan jälkeen ihmisluonnosta oppineet. Pudasjärven kepulaiset ei näköjään ikinä opi.


    • Mustapää

      Maahanmuuttopalvelut on sisälllytetty kehittämisjohtajan työnkuvaan sen takia, että sillä perusteella tehtävään valitaan Harilahti-Juola. Maahanmuuttopalvelut eivät kuulu muidenkaan kaupunkien kehittämisjohtajien työnkuvaan. Niistä huolehtii sosiaalipalvelut. Viisaat valitsevat Raheen seutukunnan kehittämispäällikkö Jukka-Matti Rantakarin ja ELY-keskuksen projektikoordinaattori Helena Ylisirniön loppumetreille.

    • äimänkäki

      On jo tehty lehmänkaupat yrittäjien kanssa. Oikeat yrittäjät eivät olisi tyytyneet kehitysjohtajan virkaan tätä maahanmuuttajiin erikoistuneeseen henkilöä jollei heille olisi luvattu yrittäjäystävällistä Kauppista kaupunginjohtajan virkaan.
      Mutta sitä että Harilahti-Juolasta tulee kehitysjohtaja, sitä on vaikea maallisella järjellä ymmärtää.

      Kun Tykkyläinen saa tavallisesti median liikkeelle, on käsittämätöntä, ettei hän tällaista farssia tuo laajempaan tietoisuuteen. Turha on Tykyläisen valittaa, että en minä mutta kun nuo muut. Julkisuuden voimalla hän halutessaan puhkaisisi tämän hyväveli-paiseen pohjia myöten ja päästäisiin aloittamaan puhtaalta pöydältä.

      • Tykkyläinen

        Elekääpä hötkyilkö, ketään ei ole vielä edes haastateltu, ens viikolla vasta aletaan lehmänpaskakauppoja vääntämään....


      • Satusetäkö
        Tykkyläinen kirjoitti:

        Elekääpä hötkyilkö, ketään ei ole vielä edes haastateltu, ens viikolla vasta aletaan lehmänpaskakauppoja vääntämään....

        Mutta kun ne muut on jo sopineet, Tykkyläinen. Etsunkainää oikiasti luule että joku uskoo että Pudasjärvellä haastattelu ratkasee kuka valitaan. Juna meni jo Tykkyläinen.


      • asiantuntia
        Satusetäkö kirjoitti:

        Mutta kun ne muut on jo sopineet, Tykkyläinen. Etsunkainää oikiasti luule että joku uskoo että Pudasjärvellä haastattelu ratkasee kuka valitaan. Juna meni jo Tykkyläinen.

        On tiedosa, että pudasjärveläiset yrittäjät järjesti Sotkamossa sikäläisen kh:n puhj:n kanssa hankaluuksia Kaupiselle. Niin hänet saatiin hakemaan Pudasjärvelle. Varmuuden vuoksi järjesti eräs Pudasjärvelle Kolarista muuttanut valtuutettu siellä kunnanjohtaja Tonbergille yhteyksiensä avulla hankaluuksia niin hänet saatiin hakemaan Pudasjärvelle.
        Yritäjät ja muutamat valtuuetut ovat samalla järjestäneet, että Harilahti-Juola ei ole päässyt muualla hakemiinsa viroihin. On täällä monenlaista salaliittoa. Ei Tykyläinenkään kaikkia tiedä.


      • jotain on tehtävä

        Otatko Tykkyläinen haasteen vastaan?
        Näytä meille että pystyt siihen.
        Me äänestäjät kyllä muistamme.


      • Tykkyläinen
        jotain on tehtävä kirjoitti:

        Otatko Tykkyläinen haasteen vastaan?
        Näytä meille että pystyt siihen.
        Me äänestäjät kyllä muistamme.

        Tässä mitään haasteleikkejä ruveta pelaamaan, haastattelut on kesken ja ärtymys huipussaan, omat mielikuvat on selvät paikkakunnan tulevaisuuden suhteen, korvaamattomia viranhaltijoita ei ole olemassakaan ja minun korruptiotili pysyy tyhjänä, valitaan virkoihin sitten kuka tahansa, mutta asenteeseen se voi vaikuttaa, kuinka politiikassa pelataan jatkossa. Itsehän te olette keskustalaiset sinne äänestäneet.


      • munasitaas
        asiantuntia kirjoitti:

        On tiedosa, että pudasjärveläiset yrittäjät järjesti Sotkamossa sikäläisen kh:n puhj:n kanssa hankaluuksia Kaupiselle. Niin hänet saatiin hakemaan Pudasjärvelle. Varmuuden vuoksi järjesti eräs Pudasjärvelle Kolarista muuttanut valtuutettu siellä kunnanjohtaja Tonbergille yhteyksiensä avulla hankaluuksia niin hänet saatiin hakemaan Pudasjärvelle.
        Yritäjät ja muutamat valtuuetut ovat samalla järjestäneet, että Harilahti-Juola ei ole päässyt muualla hakemiinsa viroihin. On täällä monenlaista salaliittoa. Ei Tykyläinenkään kaikkia tiedä.

        asiantuntia se tietää!... :D


    • manit pois

      Eilinen Kainuun Sanomat kirjoitti:"Tilinpäätöksestä piti äänestää Sotkamossa!
      Kunnanhallituksesta löytyi kuusi tilinpäätöksen allekirjoittajaa. Viisi jäsentä vastusti." Kauppinen senkun puolusteli, että ei siellä pommeja ole.
      Lukijakommenteissa yksi ihmettelee " Mielenkiintoista: mitä kirjaa tilintarkastaja sekä tarkastuslautakunta ? Tilivastuullisilla pitää olla todella painava syy, kyseiseen menettelyyn."
      Ja toinen totesi: "Kyllä todellinen atomipommi on Kauppinen itse. Kaikki toimet ovat räjähdysalttiita. Varmuutta, luotettavuutta, tasaisuutta ja uskottavuutta ei kunnanjohtajan toimissa ole. "

      Ihmekkös tuo että Kauppisella on kiire päästä edes johonkin virkaan. Vaikka sitten Pudasjärvelle. Ja pudasjärveläiset ottavat tämän veijarin riemulla vastaan.

    • suosiellävetelätääll

      Joutaisi se sotkamon kepulaisten local chapterin marionetti laittaa vaikka jalkapuuhun loppuiäkseen kun ei kelpaa minnekkään muualle vaikka kuinka hakisi ja hakisi. Voisi sitten muiluttaa sen jalkapuineen päivineen vaikka sinne pudikselle.

      • Kauppinen kovaskeitetty

        On se käsittämätöntä touhua tuolla sotkamossa. Ei kumma jos sieltä halutaan pakoon,onhan sieltä lähtenyt yrittäjiäkin. Kauppista oli korkealta taholta pyydetty hakemaan siihen Kevan johtoon, näin sanoivat Sotkamossa. Tuo Sotkamon sotku on sisäsiittoista PerSeesta lähtevää touhua, sen voi lukea vaikka tämän foorumin jutuista ja siitä Kainuun Sanomista.


    • konnari

      Ei tässä mitään käsittämätöntä ole paitsi jos oma käsityskykysi lopahtaa kun asioista aletaan puhua oikeilla nimillä. Hanttapulikunnanjohtaja hästää sen ajan minkä rahkeet kestävät. Loppu se tulee sullekkin,sanoi teurastaja kun sikaa jututti.

    • asiantuntia

      Salaliitto alkaa paljastua! kaupunginhallitus on yksimilisesti esittänyt että Tomi Timonen Posiolta valitaan kaupunginjihtajaksi. Koko hakuprosesi oli meille kuntalaisille järjestetyä teatteria kun päätäjät oli sopineet jo kaksi vuotta sitten että Timonen valitaan tänne.

      • kuntalainenkin

        Miksi paljastat tämän tiedon vasta nyt! Jos asia on ollut jo aikaisemmin tiedossasi, sinun olisi pitänyt viipymättä tuoda se julki. Häpeäisit käytöstäsi kun kerta olet salaliitosta tietänyt, mutta jättänyt se ilmoittamatta kuntalaisille! Vastuutonta toimintaa sinulta, "asiantuntia",,,


      • rötönen

        Aivan. Ja vielä kun paljastat, että tämän salaliiton junailivat jälleen kerran lestadiolaiset ja kepulaiset, uskottavuutesi nousee kertaluokkia.


      • hyvä juttu
        rötönen kirjoitti:

        Aivan. Ja vielä kun paljastat, että tämän salaliiton junailivat jälleen kerran lestadiolaiset ja kepulaiset, uskottavuutesi nousee kertaluokkia.

        Iijokiseudussa tänään 6.5.

        SUURI KIITOS Tuula Kuukasjärvi.
        Jo löytyi valtuutettu joka kertoi miten kaupungin asiat on.
        Olen kanssasi täysin samaa mieltä, enkä ole ainoa.
        Kuvakin kertoi enenmän kuin tuhat sanaa.


      • ritkeharvesteri
        hyvä juttu kirjoitti:

        Iijokiseudussa tänään 6.5.

        SUURI KIITOS Tuula Kuukasjärvi.
        Jo löytyi valtuutettu joka kertoi miten kaupungin asiat on.
        Olen kanssasi täysin samaa mieltä, enkä ole ainoa.
        Kuvakin kertoi enenmän kuin tuhat sanaa.

        Juu. Tuulahan se kyllä tietää.


      • populuskue
        hyvä juttu kirjoitti:

        Iijokiseudussa tänään 6.5.

        SUURI KIITOS Tuula Kuukasjärvi.
        Jo löytyi valtuutettu joka kertoi miten kaupungin asiat on.
        Olen kanssasi täysin samaa mieltä, enkä ole ainoa.
        Kuvakin kertoi enenmän kuin tuhat sanaa.

        Taitoa tai tuuria kääntää ymmärryksen puutteen populismin voitoksi.


      • äläjätä
        hyvä juttu kirjoitti:

        Iijokiseudussa tänään 6.5.

        SUURI KIITOS Tuula Kuukasjärvi.
        Jo löytyi valtuutettu joka kertoi miten kaupungin asiat on.
        Olen kanssasi täysin samaa mieltä, enkä ole ainoa.
        Kuvakin kertoi enenmän kuin tuhat sanaa.

        Aikamoista ymmärtämättömýyttä Kuukasjärveltä rinnastaa kiinteistöyhtiöiden velat kunnan veloiksi. Tai sitten tahallista harhaanjohtamista.

        Jotkut menivät näköjään kuitenkin tähänkin retkuun...


      • äly hoi älä jätä
        äläjätä kirjoitti:

        Aikamoista ymmärtämättömýyttä Kuukasjärveltä rinnastaa kiinteistöyhtiöiden velat kunnan veloiksi. Tai sitten tahallista harhaanjohtamista.

        Jotkut menivät näköjään kuitenkin tähänkin retkuun...

        Kuuleppas kun kunta omistaa koko kiinteistöyhtiön, niin silloin se myös on veloista vastuussa. Kunta siis omistaa kaikki osakkeet esim. Karhunkunnaan osakkeista.
        äly hoi älä jätä nimimerkki äläjätä


      • äly hoi älä jätä
        äly hoi älä jätä kirjoitti:

        Kuuleppas kun kunta omistaa koko kiinteistöyhtiön, niin silloin se myös on veloista vastuussa. Kunta siis omistaa kaikki osakkeet esim. Karhunkunnaan osakkeista.
        äly hoi älä jätä nimimerkki äläjätä

        Vielä että Karhunkunnaan kiinteistöt on rakennettu tosi huonosti. Siellä vetää, on talvella kylmä, kaikki vinkostaa miten sattuu. Tosi huonosti rakennetuista Kälkäjän ideoimasta hankkeesta on tullut kunnalle iso rasite. Kuka nyt ostaa tällaisia tosi huonosti rakennettuja huoneistoja.


      • äläjätä
        äly hoi älä jätä kirjoitti:

        Kuuleppas kun kunta omistaa koko kiinteistöyhtiön, niin silloin se myös on veloista vastuussa. Kunta siis omistaa kaikki osakkeet esim. Karhunkunnaan osakkeista.
        äly hoi älä jätä nimimerkki äläjätä

        Yksinkertaista taloustiedettä: osakeyhtiön osakas vastaa yhtiön sitoumuksista vain sillä summalla, jonka se on sijoittanut oy:n osakkeisiin, ei enempää. Ja mistä lähtien osakeyhtiöiden velat on kirjattu kunnan taseeseen?


      • äly hoi älä jätä
        äläjätä kirjoitti:

        Yksinkertaista taloustiedettä: osakeyhtiön osakas vastaa yhtiön sitoumuksista vain sillä summalla, jonka se on sijoittanut oy:n osakkeisiin, ei enempää. Ja mistä lähtien osakeyhtiöiden velat on kirjattu kunnan taseeseen?

        Niin juuri, yksinkertaista, kunta omistaa kaikki osakkeet. Niitä ei kuitenkaan ole suoranaisesti kirjattu kunnan taseeseen, vaan se on kunnan ns. tytäryhtiö josta se on myös vastuussa.
        Kunta tekee konserni tilinpäätöksen johon sisältyy tytäryhtiöt. Yksinkertaista.


      • näitä löytyy
        äly hoi älä jätä kirjoitti:

        Niin juuri, yksinkertaista, kunta omistaa kaikki osakkeet. Niitä ei kuitenkaan ole suoranaisesti kirjattu kunnan taseeseen, vaan se on kunnan ns. tytäryhtiö josta se on myös vastuussa.
        Kunta tekee konserni tilinpäätöksen johon sisältyy tytäryhtiöt. Yksinkertaista.

        Hyvä kun väänsit tälle äläjätälle rautalangasta. Kaikenlaista sitä kuulee:"Ja mistä lähtien osakeyhtiöiden velat on kirjattu kunnan taseeseen?" Ettei vain olisi luottamushenkilöstä kyse.....


      • poonuskortti
        äly hoi älä jätä kirjoitti:

        Vielä että Karhunkunnaan kiinteistöt on rakennettu tosi huonosti. Siellä vetää, on talvella kylmä, kaikki vinkostaa miten sattuu. Tosi huonosti rakennetuista Kälkäjän ideoimasta hankkeesta on tullut kunnalle iso rasite. Kuka nyt ostaa tällaisia tosi huonosti rakennettuja huoneistoja.

        Ei niitä kukaan enää ostakkaan, ne liitetään piakkoin kunnan vuokraamista kiinteistöistä perustettuun uuteen Iijoki-hotelliketjuun. Meleko varmasti.


      • äläjätä
        äly hoi älä jätä kirjoitti:

        Vielä että Karhunkunnaan kiinteistöt on rakennettu tosi huonosti. Siellä vetää, on talvella kylmä, kaikki vinkostaa miten sattuu. Tosi huonosti rakennetuista Kälkäjän ideoimasta hankkeesta on tullut kunnalle iso rasite. Kuka nyt ostaa tällaisia tosi huonosti rakennettuja huoneistoja.

        Karhukunnas kattaa kulunsa ja lyhentää itse velkansa. Niin että semmoinen tapaus.


    • entinen äänestäjä

      Ja minultaki Tuulalle kiitokset tosi asioiden kertomisesta....UPEETA
      Nyt on tosi mielenkiinntosta seurata kun tulee uusi johtaja tänne että miten sitten tuo Tihisen poppoo käyttäytyy???
      Jännitykesllä jään ootteleen mitä tuleman pitäää...

    • rehellistä puhetta

      Hyvä Tuula!!!! Syötteelle kunta on "investoinut" vuosia, missä ovat ympärivuotiset työpaikat??Ja Tihinen ja Honkanen, horisevat huru-ukot, toinen torilla ja toinen yleisönosastolla, hävetkää.

    • kysynpävain

      Kunnanko ne työpaikatkin olisi pitänyt perustaa? Äly hoi älä jätä!..

      • mitkä rahat?missä?

        Ei olisi. Mutta ei olisi myöskään pitänyt syytää rahaa olemattomin perustein "työllistävän toimintaympäristön" kehittämiseen. Ymmärrätkö?


    • Tykkyläinen

      Tuula on oikeassa ja sanoo vilpittömästi miten asiat on, totta kai kaupunki vastaa omistuksessaan olevista asioista, osakeyhtiöistä, rahastoistaan ja jos kunnan takaukset pettää, on se veropoliittinen tappio, Pudasjärvellä on optimismi perustunut aina valtiontukeen ja odotettuun "pelastajaan", joka maksaa viulut. Ainut este sijoitustoiminnalle on vain realismi, joka häiritsee hiukan riskisijoittamista. Mutta eteenpäin on mentävä, vaikka mummot katolta hankeen tippuisivat. Yksi asia pitää vain muistaa, kunta on palvelulaitos eikä liikelaitos.

      • Erkki Honkanen.houru

        No eipä tässä oikein tiedä miksi pitäsi hävetä,vaikka hourulainen huruukko varmaan onkin,mutta asiat joita olen korostanut perustuvat ihan yksinkertaisiin totuuksiin ja nehän saa tarkistaa ihan oikeilta asiantuntijoilta.juupas,eipäs väittely ei kuitenkaan johda senkummemmin mihinkään,mutta ne jotka ovat kunnanhallituksen pöydän ympärillä olleet päättämässä pitäisi perusasiat tietää ja ottaa selvää.tykkyläselle sen verran,että veropoliittisia menetyksiähän kunnalle,mitä suuremmassamäärin on työpaikkojen menetyksetkin.Palkansaajat maksavat suurimman osan kunnallis veroista,siis tuloverosta.


    • hourula

      Tuula on ainut valtuutettu joka sanoo miten asiat on!! En voi ymmärtää miten tai miksi Tihistä ja Honkasta yleensä joku tai jotkut on äänestänyt noita huruukkoja kunnallisvaaleissa ! TIHINEN alkoi ajamaan teknistä puolta alas kun omalle karhulle ei ollut kunnalla antaa urakoita ,, , ÄLKÄÄ IKINÄ ÄÄNESTÄKÖ NÄITÄ HOURAAVIA UKKOJA VAALEISSA UUDELLEEN ,,

      • hyvä juttu

        Iijokiseutu 13.5 HIRSIKAMPUS

        Mikä mättää? Mättäisikö se että asukkaita ei ole KUUNNELTU.

        Mutta olkaamme ylpeitä siitä että meitä käydään katsomassa
        ympäri maailmaa.
        Onhan Pudasjärvi maailman SUURIN , mahtavin ja kiinnostavin kaupunki
        tällä hetkellä.


      • eiolekuunneltu?
        hyvä juttu kirjoitti:

        Iijokiseutu 13.5 HIRSIKAMPUS

        Mikä mättää? Mättäisikö se että asukkaita ei ole KUUNNELTU.

        Mutta olkaamme ylpeitä siitä että meitä käydään katsomassa
        ympäri maailmaa.
        Onhan Pudasjärvi maailman SUURIN , mahtavin ja kiinnostavin kaupunki
        tällä hetkellä.

        Mitä asukkaita?

        ???


    • Eräs Blondi

      Miksi pitäisi olla kaksikko Tomi ja Maria, kyllä Maria yksinkin pystyy.

    • Voi hyvää päivää

      Kuinkahan kauan tuo tuleva kaupunginjohtaja meinaa täällä pysyä, kun edelliset pestitkin vaihtuneet viimeisen viiden vuoden aikana aika tiuhaan.. Taidetaan olla ens keväänä taas vailla kaupunginjohtajaa. Ei tuollainen jatkuva työpaikan vaihto minusta ainakaan mitenkään luottamusta herättävä ominaisuus ole.. Konna taitaa olla joka lyö kaiken sekaisin ja hipsii pois ennen kuin kaikki leviää kuin paska tuulettimeen..

    • Muotihitti

      Ketä nyt ehdotetaan valtuustolle kehittämisjohtajaksi?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      249
      2246
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      82
      1866
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      75
      1555
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      131
      1320
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      64
      1180
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1145
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1066
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1064
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      980
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      891
    Aihe