Onko Hammaslääkäriksi helppoa opiskella ja päästä?

Omar96

Hej,

Minä täytän 18v kesäkuussa 2014. Olen 96-, Minun kysymys onse, Onko helppoa päästä hammaslääkäriksi? Kuinka kauan kestää? Mitä kieltä pitää osata että pääsee? Tai mitä kieltä siellä opiskellaan? Mitä aineita? Teidän mielestänne pärjäänkö minä siellä vai en? olen irakin suomalainen osaan noin 70% suomen kielestä. Osaan Arabiaa 99% ja Englantia 50%. Mutta minun matematiikan taito on vähän huono. Myös mitä siellä opiskellaan ekana vuotena?

Kiitos

3

228

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ramon69

      Voisit opiskella vielä jonkin verran lisää suomea. Silloin ymmärtäisit, että tämä yliopistojen tieteellisten jatko-opintojen palsta, jossa pohditaan tohtoriopiskelijoiden asioita.

      Hammaslääketieteessä tohtoriopinnot edellyttävät jo suoritettua hammaslääketieteen lisensiaatin tutkintoa.

    • Tohtori2013

      Miksi tällä palstalla aina viisastellaan ja saivarrellaan? Tämän palstan sisältö on tuotu esiin harvinaisen epäselvästi. Jatko-opinnot ovat minille ylioppilastutkinnon tai sitä aiemman, eli peruskoulun jälkeisiä opintoja tai sitten jonkun alemman korkeakoulututkinnon kuten tardenomi-, insinööri-, tai kanditutkinnon jälkeisiä opintoja.
      Toki jossakin tuolla ylhäällä on kait mainittu, että tällä palstalla tarkoitetaan keskusteltava lisensiaatin tai/ja tohtorin tutkinnoista, mutta epäselvästi asia on kyllä tuotu esiin.
      Oikeasti tekee mieli sanoa, että pikkusieluisia olemme, jos aina jaksamme nälviä tänne vahingossa eksyneille, mutta asiaa puhuville ja asiasta kysyville ihmisille.
      Jatko-opiskelu mikä jatko-opiskelu, kysykää vapaasti tällä palstalla, älkääkä piitatko viisastelijoista, joilla itsellään ei liene lisensiaatin tai tohtorin tutkinnosta hajuakaan, tai ainakaan se ei ole suoritettuna, koska tohtori tai lisensiaatti ei ainakaan jatkuvasti jaksa huomautella tämän palsatan hirmuisen korkeasta akateemisuudesta.

      • Tuskin muistan aikaa

        Ja akateeminen jatko-opiskelu on akateemista jatko-opiskelua, edelleenkin. Se vaatii ainakin toistaiseksi maisterin tutkinnon pohjakseen.

        On turha yrittää akateemista uraa, jos ei osaa valita kysymyksilleen edes oikeaa palstaa, sillä vaatimukset etenkin akateemisten jatkotutkintojen osalta ovat melkoisen kovat.

        Lisäksi jos aikoo saada vastauksiakin kysymyksiinsä, niin sekin onnistuu parhaiten sijoittamalla kysymykset oikealle palstalle.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollanen supernainen oot...

      Kunnon pakkaus, ja sitten asut jonkun idiootin kanssa jossain korvessa. Oliko sulla siinä joku ajatuskin kun siihen ru
      Ikävä
      116
      1572
    2. Kaipaan keskustelua kanssasi nainen

      Siinä oli niin hyvä olla.
      Ikävä
      59
      1153
    3. Jos sinua kiinnostaa nainen

      tai olet miettinyt, niin ei minulla ole ollut ketään. Olen viettänyt hiljaista ja yksinäistä elämää. En ole "käynyt nais
      Ikävä
      47
      1000
    4. Tekisin sitä nyt

      Kanssasi jos voisin mutta pitää tehdä yksin
      Ikävä
      104
      947
    5. Sevenissä kuva "Aboriginaalista"

      Mutta eihän vaan ole Pikkuruisen salainen serkku - yhtä omituinen hymy päällä....
      Kotimaiset julkkisjuorut
      193
      840
    6. Ihana tumma

      Kaunotar nainen, oletko täällä? Tiedät että olet kauneinta maailmassa ja niin tiedän minäkin. Mitenkäs Juhannus?
      Ikävä
      36
      838
    7. Mitäpä sitä valehtelemaan nainen

      Kyl oisin toivonut että juhannus oltas vietetty yhdessä. Ehkä jopa oltaisiin rakssteltu yöttömänä yönä. Mutta ei, vain y
      Ikävä
      30
      763
    8. En kuulu tänäkään vuonna

      juhannukseesi. Ei sellaista juhannusta taida tullakaan. Eikä joulua..
      Ikävä
      40
      741
    9. Ei me saada tätä ikinä toimimaan

      Näytin herkimmän puoleni. Suuttumukseni ja turhautumisen. Luotin, että tutustuminen ei kaatuisi siihen. Luotin, että pys
      Ikävä
      31
      722
    10. Muistat varmaan tämänkin nainen

      miten kutsuin sinua ihanaksi, enkä väärässä ollutkaan. Mulle tuli aina hauskoja juttuja mieleen, joita sitten kerroin. J
      Ikävä
      27
      676
    Aihe