Menkää salille

salimies.

Siellä laihtuu. Itsekkin laihduin aikanaan 30 kg. On vain yksi tie ja se on ulospäin ja salillepäin, muuten olette läskejä koko ikänne ja sitäkö haluatte? Nyt on siis aika tehdä suunnanmuutos.

16

214

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tehokävelijä

      Reipas kävely on myös tehokasta laihduttamista, ja kävely on kivaa!

    • unen näit.

      Hahahah. Eikä ole. Käveleekö nuo vaikka tuossa juttan suberdietti ohjelmassa ja suurin pudottajassa kovin paljoo. Ei se yks laihtunut 40 kiloa kävelemällä.

      • kirjoituskurssille?

        No ei se "juttan suberdietti" mitään jumalansanaa ole, laihtumis- ja liikkumiskeinoja on monia.


      • 007

        Siinä Jutan ohjelmassa on tarkoitus laihtua nopeasti, mutta nopeasti laihduttamalla kilot palaavat korkojen kera 95%:sti! Nopea laihduttaminen muuttaa kehon lihas-rasvakoostumusta huonommaksi ja sen jälkeen lihoo helposti. Tammikuussa ennen tämän vuoden Jutan sarjan alkua Ilta-sanomissa oli aukeaman juttu viiem vuoden laihduttajista, mikä oli heidän tilanteensa silloin. Yksi nainen oli jatkanut laihttumista, mutta suuri osa oli lihonut, osa paljonkin. Joku Raimo, joka oli laihtunut ohjelman aikana jotain 30 kiloa (33?) oli lihonut tammikuuhun mennessä jo 20 kiloa takaisin.

        Parhaimman ja pysyvimmän laihdutustuloksen saa laihduttamalla hitaasti eli 1-2kg/kk. Ruokavaliolla on laihtumiseen suurin vaikutus. Jos painon hallinta tai laihdutus perustuu lähinnä liikuntaan, se pettää, kun tulee tilanne, ettei voikaan liikkua. Jos perustaa laihduttamisen vain liikunnalle, ei opi syömään oikein ja luontaisen kulutuksensa mukaan. Laihdutus ei vaadi kovaa hikijumpaa, juoksua tai kuntosalitreeniä 6 x vko. Sellaiseen kyllästyy jossain vaiheessa - tuskin "salimieskään" on noudattanut nykyistä elämäntapaansa yli 10 vuotta. Kävely on ihan hyvää liikuntaa ja riittää laihduttajalle. Liikkua pitää sen mukaan, mistä nauttii, niistä lajeista ja se määrä, mikä itselle sopii. Kun ei ole pakkoa, liikunnalla on suuremmat mahdollisuudet jatkua vanhuuteen. Liikkua kuitenkin pitää, terveyden takia.


      • unen näit
        kirjoituskurssille? kirjoitti:

        No ei se "juttan suberdietti" mitään jumalansanaa ole, laihtumis- ja liikkumiskeinoja on monia.

        Jos vittuilla haluat, ni keksi jotain nasevampaa.


      • öhömmm

        Itseasiassa kyllä ne siinä "suberdietissä" kävelevät. Se homokin heräsi joka aamu kolmelta aamuaerobiselle. Käyvät toki salillakin, mutta kyllä sillä kävelemiselläkin on oma osuutensa!


    • laihtuja mies 38v

      Laihdutin 5 kk 30 kg ja kilot ei ole tullut takas vaikka 5 vuotta on jo kulunut Jos ne kilot tulee takas niin ei liiku tarpeeksi ja syö huonoa ruokaa. Se ei riipu siitä kuinka nopeesti laihtuu vaan omasta itsekurista. Jos ette sitä ymmärrä niin olkaa läskejä sitten ja syökää lisää pullaa

      • 18+5

        Mutta monesti nopeasti kilot pudottaneet ihmiset eivät ole sen kuurin aikana sisäistäneet niitä normaalipainoa tukevia elintapoja vaan kuurin loputtua menee sormi suuhun kun pitäisi alkaa syödä normaalisti. Se on se suurin syy sille, että kilot tulevat takaisin ja itsekurilla ei ole mitään tekemistä asian kanssa. Jos laihduttaa hitaammin, ehtii sen laihduttamisen aikana muuttaa epäterveellisiä elintapoja terveellisiksi pikkuhiljaa ja omaksua ne.

        Joillekkin tuo omaksuminen on helpompaa kuin toisille. Mulle on tärkeää tietää miksi joitain asioita tehdään niinkuin niitä tehdään, mulle ei riitä se, että otan netistä jonkun laihdutusruokavalion ja syön sokeasti sen mukaan. Sellaista ruokavaliota on hyvin vaikea noudattaa koko loppuelämä.


    • laiha.

      Mielestäni lihavat on vaan laiskoja ja tyhmiä idiootteja. Jos ei osaa syödä terveellisesti niin olkaa sitten läskejä. Puolet kansasta on läskejä eli puolet suomalaisista on tyhmiä.

      • 11+18

        "Mielestäni lihavat on vaan laiskoja ja tyhmiä idiootteja. Jos ei osaa syödä terveellisesti niin olkaa sitten läskejä. "

        Jos jotain ei heti osaa, niin sitä ei kannata kenellekkään opettaa?

        Jos nuo samat suomalaiset laihtuu, tuleeko niistä sitten fiksuja?


    • 20056

      Sali on ihan hyvä vaihtoehto joillekin, mutta ei siitä kaikki pidä. Itse en voi sietää saliharjoittelua, minusta sisällä tiettyjen lihasryhmien pumppaaminen on vähän tylsää.

      Onneksi maailma on täynnä liikuntaharrastuksia! Itse suosittelen kiipeilyä, ihan älyttömän hauskaa. Kamppailulajit ovat jännittäviä ja varmoja läskinpolttajia ja itsevarmuuden kohottajia. Palloilulajit on hauskoja, eikä omaa osaamattomuuttaan kannata häpeillä. Uimaan voi mennä yksin tai kaverin kanssa. Geokätköilykin jalan on todella hauskaa liikuntaa jos pitää nykyajan aarteenetsinnästä. Moottoriurheilua voi kokeilla ja hyötyliikuntakin voi olla jonkun "laji".

      Itselleen voi asettaa tavoitteita ja koittaa rikkoa omia rajojaan. Eli kannata rajoittaa itseään pelkkään lenkkeilyyn ja saliharjoitteluun.

    • 75 kg.

      Just just, haluaisin nähdä kun joku 120 kg kamppailee, ui tai kiipeilee. Monikaan lihava ei osaa tai e jaksa laihduttaa millään kävelemällä koska siinä meene vuosia. Parempi vaan olis mennä sinne salille koska sielläon vehkeet millä laihtuu nopeesti jos edes haluaa laihtua.

      • 11+18

        Uiminenhan on ylipainoiselle ihan parasta liikuntaa, koska se säästää niveliä. Ja kuluttaa paljon enemmän kaloreita kuin esim. salitreeni.


      • 20056

        Itseasiassa meidän seurassa isoin kamppailija oli aloittaessaan 135kg, nykyisin menee jos 85kg.

        Maailmaltakin löytyy esimerkkejä, esimerkiksi http://www.youtube.com/watch?v=0zeKpFfv7FA



        Ei oikeasti kannata rajoittaa itseään kahteen lajiin ja keksiä tekosyitä miksei pystyisi tekemään enemmän. Ainoa mikä oikeasti rajoittaa on oma mieli.


    • fine dine

      Jos ylipainoa on todella paljon, niin minä kyllä suosittelisin ihan aluksi tavallista kävelyä. Jos paino on lähellä 200 kg, niin kävely on alussa ihan riittävän rasittavaa.

      Painonpudotuksessa suurin merkitys on ruokavaliolla. Alussa lihava on sen verran huonokuntoinen, ettei hän edes pysty liikkumaan niin paljon, että kykenisi kuluttamaan syömänsä ruoan kalorit, jos ruoka on pitsaa, hampurilaisia, limua ja suklaata.

      Liikunnan tulisi tukea ruokavaliota. Alussa kun on huono kunto, niin moni vihaa liikkumista. Liikunnan ilo tulee kyllä jossakin vaiheessa, kun vain aloittaa. Ihan tavalliset arkipuuhatkin laihduttaa, kun vain jaksaa aktivoitua esim. käy kävellen kaupassa, käy viemässä roskat vähän pidempää reittiä kuin normaalisti, kiipeää rappuset hissin sijasta.

      Hiljattain oli telkkarissa juttu siitä, että jo pelkkä seisominen istumisen sijasta kuluttaa enemmän kaloreita. Voisi siis ajatella, että TV:n katsominen edes osan ajasta seisten kuluttaa tosiaankin enemmän kaloreita. Jos siinä samalla vielä heiluttaa käsiä, nostelee polvia ylös tms, niin aktiivisuus lisääntyy huimasti verrrattuna siihen, että vapaa-ajalla vain makaa sohvalla.

      Kuntosali voi olla jollekulle hyvä vaihtoehto. Minulle se ei käynyt alussa, koska olin liian lihava. Itsetuntoni ei riittänyt mennä kaiken kansan pällisteltäväksi. Minun piti laihtua ensiksi 20 kg, jotta kehtasin mennä salille. Kävin parilla eri salilla, jotka koin liian hienoiksi minulle. Sitten löysin kuntosalin, jossa oli ihan tavallisia ihmisiä verkkareissaan jne. Uskalsin hommata jäsenyyden ja käyn nyt kuntosalilla säännöllisesti. Painoa yritän pudottaa monipuolisesti. Kuntoilu ei ole minulle se ongelma, vaan edelleen kamppailen syömiseni kanssa.

    • Mielelläni näkisin salilla isokoisia naisia. Itsekin viihtyy paremmin jos on enemmän silmäniloa :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      429
      3003
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      102
      2344
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      363
      2082
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1923
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1787
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1227
    7. 158
      1224
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1156
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1072
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      947
    Aihe