MENEE HERMOT!

väsyttttäää

Kohta 5 vuotta ollu mielenterveyslääkkeet ja taas tänään en herännyt kellonsoittoon vaikka se oli viidesti soimassa. Laitoin ennen 12 nukkumaan ja heräsin kello 14:00. Perus yleensä on että nukun 15:00-16:00 asti. Viimenen 2 vuotta menny sillain että en oo yhtenäkään aamuna noussut ylos ennen kello 14:00. Nyt meni viimesin viikko sillain että en heränny viikkoon "käytännössä unesta ollenkaan" "Semmonen olo oli että "olisin ollut viikon putkeen unessa"" ei jaksanu tehä muutaku olla tietokoneella ja kuunnella musiikkia VIIKKO putkeen. Ei tämä oo enää normaalia. @½!. Ei saa ees mitään kontaktia siihen että "missä minä olen." Tietää että jotaki asioitaki varmaan pitäs hoitaa mutta jos mää väkisillä vaan sen väsymyksen läpi hyppään niihin asioihin niin varmaan KOKO keho katoaa. prkl.

24

427

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ponipoika_pete

      älä jää sinne sänkyyn makaamaan. ota itteäs niskast kiinne. älä oo mikään onneton kähmy

    • temppa_körssi

      mikä on kähmy :-D

    • shit happens

      Onko sinulta otettu kilpirauhaskokeet? Jos on ja ne ok niin ehkä sinun kannattaa kokeilla luontaistuotekaupan tuotetta L-Tyrosiini.Auttaa virkistymään ja stressioireisiin.Ethän läträä alkoa?Itse nukuin kellon ympäri enkä herännyt kellonsoittoon..ja minulla oli myös masennuksen oireita.Syynä olikin kilpirauhasen vajaatoiminta.

      • Pelkuri

        Onko tuosta luontaistuotteesta haittaa kilpirauhasen omalle toiminnalle? Eli jos ei olekaan vajaatoimintaa ja ottaa tuota, niin saako sillä vajaatoiminnan aikaan, kun kilpirauhasen oma tuotanto käy osin tarpeettomaksi?


    • väsytttääää

      TÄnNE EI näköjään kovin moni tosissaan mitään kirjoita. "MIkä on kähmy" ei ole kyllä minulta kirjoitettu. Joku oikeasti tänne taitaa kirjoitella välillä minun nimissä ja tiiänki ehkä kuka se saattaa olla. Voi olla että oon tämänki asian suhteen väärässä, mutta tuohon toiseen kirjoitukseen: Läträän silloin tällöin alkoa. Kilpirauhaskokeetkin on otettu monnta kertaa verikokeiden yhteydessä ja niissä ei ole mitään vikaa. Mää alan ihan tosissaan uskomaan siihen; että se on tämän sairauden syytä, tämä väsymys, Lääkkeitä EI PIDÄ JÄTTÄÄ POIS. Hankala kun kokoajan samaa rataa kulkee ajatukset. Vähän eri ajatuksia välillä.... mut sitten tulee taas niitä ajatuksia mitä oon miettiny jo 20 kertaa ennenkin, Koska jätän niitä lääkkeitä pois ja mennee sitte tietes huonompaan suuntaan. En kyllä oikeastaan edes tiedä miksi aloitin tuon ketjun... kun tiiän itekkin näihin asioihin oikeita ratkaisuja. Se voi olla että nukuttaa jos ei minään päivänä mitään tee vaan valmiiksi jo makoilee koko päivän sängyssä. : D ........ Pitäis vaan koittaa saaha aktivoiduttua itsensä, eikä miettiä sitä että mitähän muut musta aattelee aina kun oon lähdössä tonne ihmisten ilmoille asunnolta. :P. !

      • terveyttä sulle

        Kello 14 on iltapäivä, EI aamu.

        Mikä sua masentaa?

        Lääkkeet ei sua paranna, vaan tuhoavat pysyvästi aivojasi.

        Olethan saanut keskusteluapua?

        Kirjoita elämäntarinasi itselle ja etsi syy pahaan oloon ja siitä se tie ylöspäin alkaa.

        http://personal.inet.fi/koti/remeli/laakkeet.htm


    • aloittaja.

      Yhtäkään viestiä en aio täältä keskustelupalstalta enään löytää; JOSTA voi muut alkaa päättelemään, ETTÄ Se on, TAI voi olla, minun kirjoittamaa. En sano että kuka minä olen. Mutta onhan se nyt aivan varma että näistä voi päätellä kuka on kirjoittanut. Teen jonkun ilmoituksen muuten kohta, jos toisena henkilönä pitää saada esiintyä. Mielellään ihan olen anonyymi tämän kyseisen ketjun kohdalla. Ei tämä paikka ole mikään joku "kavereiden provosointi-paikka". Päästään ovat vialla; ne jotka tällaista haluaa tehdä. ! Myönnän kuitenkin itse olleeni aloittaja. : p

    • Temppa_körssi

      Öö miten joku tietää kuka olet kun et esiinny omalla nimellä? :))

    • Kyllikki_Kyy

      Näin ulkopuolisena täytyy ihmetellä hieman tätä ketjua, ensin aloittaja kertoo ongelmasta, jota seuraa pari enemmän tai vähemmän hyödyllistä vastausta niin kuin täällä yleensäkin, sitten yhtäkkiä aloittajalta tulee useampi viesti, joissa hän vakuuttelee, ettei kirjoittanut yhtä viestiä, jota kukaan tuskin luulikaan hänen kirjoittamakseen. Ei voi ymmärtää.

    • hanki apua

      Vaadi päästä julkisella puolella terapiaan ja keskustelemaan. Psykiatrit yrittävät painostaa ja mainostaa lääkkeiden käyttäjäksi, mutta pysy lujana. Vaadi pelkkää keskusteluterapiaa. Älä myöskään haksahda mihinkään sairaisiin "sähköhoitoihin" tai muihin aivoja vaurioittaviin toimenpiteisiin.

      Tiesitkö, että pelkkä SSRI.den kokeileminen voi maksaa sinulle terveytesi? Pysyviin aivovaurioihin ei tarvitse välttämättä kuin päivien käytön. En tiedä oletko mies vai nainen, mutta kummankin sukupuolen SSRI pystyy kastroimaan pysyvästi, jos huonosti käy. Lisäksi SSRI:t dementoivat ja tuhoavat tunne-elämän, pahimmillan niin ikään pysyvästi. En tiedä tiesitkö näistä, mutta kiitä sitä mikä ikänä sai sinut kieltäytymään kokeilustakin. Vilpittömät onnitteluni hienosta päätöksestäsi ja jämäkkyydestäsi!




      Psykiatri kirjoittaa yhtä helposti sekä SSRI:tä että neuroleptejä. Molempien ainoa tavoite on lääkitä sinut (ja muut asiakkaansa) hengiltä. Yleislääkäri lähettää välittömästi psykiatrille.

      Vertaistuki netissä sekä psykologi ovat oikeita, koska ne ovat lääkkeettömiä.

      SSRI tuhoaa ihmisen, kuten Suomessakin Seronil on altistanut käyttäjänsä koulusurmille
      http://www.ssristories.com

      SSRI:t tuhoavat ihmisen hormonit, tunteet, motivaation ja puhekeskuksen. Neuroleptit tuhoavat otsalohkot ja limbisen järjestelmän (oppimisstrategia, muisti, tunteet, motiivit, puhe, aistit).

    • aloittaja.

      Mulla on KOKOajan joku kriiisi päällä.... KOKOajan on paha olo.... millon oksettaa, millon ahistaa, millon on veto pois, millon väsyttää, millon tuntuu siltä että ajatuksia luetaan, ja mitä millonkin... Ei oo yhtä ainoata hetkeä milloin ei joku "vituttais" TUntuu että kaiken paskan oon kokenu ja ainaki 10 000 kertaa jo...... Ikinä ei oo hyvä..... Vituttaa ku piti saaha tämmönen tehä ku sitte oo muutaku kärsimystä tää elämä...... :S

      • Mallas_Boy_98

        Piti saada tehä mikä? Hankala neuvoa kun ei oikein saa kiinni tuosta tekstistä.


    • aloittaja.

      OIkeeestaan sillain et kun sitä kokoaja oottelee että millon ei ois joku ongelma niin mielessä pyörii aina nää samat ongelmat uuestaa ja uuestaa....... Tullee jo sen takia hulluksi..... Niin paljon pyöriny nää ongelmat et ei tuota esim. mitään ongelmaa todeta edes kaverille että "joo että tuntuu et puolet kehosta puutttuu" Vittu tätä elämää...

    • aloittaja.

      Näkeehän sen tosta tekstistä ja sen sisältämästä "väristä" et kuka on kirjoittanut minkäkin tekstin milläkin nimimerkillä...... Piti saaha tehä tämmönen "ihminen" jolla on kokoajan joku ongelma..... Kaveri sanoo mun isoveljeä tempaksi ja se o vitun vittumainen kaveri joka tekis mieli hakata..... siks meni hermot

    • aloittaja.

      tuo "Mallas-boy98" on myös se mun kaveri ja tällä kertaa erillä nimimerkillä tekemässä provokaatiota mulle ku se oikeesti tietää et mää oon parempi ku se.... stna!

      • Mallas_Boy_98

        Jaa en tiennytkään, että tunnemme.


    • Pelkuri

      Hei nimimerkki "väsyttttäää" ja aloittaja.
      Jos olet sama henkilö ja kirjoittanut kyseiset viestit, niin kirjoitusten perusteella voisi tällainen maallikko luulla, että olet sairastunut skitsofreniaan.

      Hakeudu lääkäriin, ennenkuin tilasi menee niin huonoksi, ettet osaa hakea itsellesi apua.

    • aloittaja.

      Sinä et tiedä mitä kaikkea minä olen kokenut elämäni aikana....... Mulla on ollut skitsofrenia koko ikäni. Aivan varmasti..... Diagnoosi on vaikea psykoosi ja vaikea masennus, mutta jos pitää keskustella henkilön kanssa joka on oikeasti samannäköinen ja samanlainen ihminen, ihminen joka ajattelee asiat samalla tavalla niin tuleehan siitä skitsofrenia.... mulla on ollut lääkkeet kohta 5 vuotta....... Mulla ON kokoajan joku kriisi päällä, ei sitä voi peukuttaa alaspäinkään..... Mulla on koko iän tuntunu että ajatuksia luetaan.... Mulla tuntuu nytteki ja tuntu eilenki..... Mää en muista ainuttakaan asiaa lapsuudestani muuta kuin että "aika jäiden polttelua" eli kaikki mitä kehossa oli hävis samantien muualle ku piti väkisellä mennä eteenpäin asioita....... Oon luulu koko ikäni mm. olevani perkele ja mun isäni olisis saatana... KOkoajan on ihan varmasti joku kriisi päällä.... 90 prosenttia elämästä on ollut pelkkää paskaa.

      • ruispala

        Kannattais lukaista nuo viestit ennen julkaisua ikään kuin "ulkopuolisen silmin". Sinällään ihan hyvä antaa ajatuksen virrata tekstiksi, mutta se on muille erittäin työlästä luettavaa, eikä varsinaista pointtia meinaa saada irti ollenkaan.


    • aloittaja.

      Oon asunu omassa asunnossa niin koko sen ajan kun oon täällä asunut niin on tuntunut että joku tarkkailee mua ja mää oon miettiny tarkasti että miten mää tekisin että se ei huomaa että se pystyisi tarkkaileman mua eikä lukemaan mun ajatuksia...... ja joka kerta ku se tulee se tunne sekunnin välein aina uuestaa niin tuntuu yhtä pahalta ku ennenki... ja nää toistuu varmaa sen sekunnin välein aina nää saman asiat uuestaa ja uuestaa......... heleveti hankalaa

    • aloittaja.

      Määähän naureskelen jo itelleni ja näille mun ongelmilleni..... kaikki ihmiset täällä paikkakunnalla jo varmasti aattelee et hullu se on....... En mää enään jaksa ajatella näitä asioita alaspäin peukutettavaksi.... peukutan itelleni aina kun osaan taas tehä jonku asian vaihteeksi kerran väärin ku ei osannu tehä oikein. (Y)

      • Körpeli

        Anna niitten ajatella mitä tykkäävät, pääasia että osaat vielä nauraa sentään :3


    • antti_89

      PUOHITIE ROCKS!! TALONPOJANKANGAS !! onko nuuskaa?

    • Hullut hoitoon..

      Siis onko tuolla vapaana tuollaisia ihmisiä?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1347
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1325
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe