Löydätkö itsesi...

Aurinko kuussa ..

Löydätkö itsesi....


Jousimies 23.11.-22.12
Raha: Jousimiehet ovat penninvenyttäjiä ja jos mahdollista, niin venytetään ne pennit joltain muulta, ettei tarvitse käyttää omia.
Ravintolakäyttäytyminen: Jousimiehet eivät kerää huomiota muilta, koska ne eivät halua sitä. Niillä on yleensä aina joku salarakas baarissa ja tämän kanssa käydään sanatonta kommunikaatiota tiskin yli niin, että se jää kaikilta muilta huomaamatta (tai niin ne luulevat). Jousimiehet ovat kuitenkin mukavaa juttuseuraa ja salamyhkäisyydestä huolimatta heille kannattaa antaa mahdollisuus.
Rakkaus: Ikuisia romantikkoja. Hyvää musiikkia, hyvää ruokaa, kynttilät, läheisyys ja sen jälkeen toinen osapuoli on jo puoliksi tyydytetty ilman seksiäkin. Jousimiehet osaavat hommansa.
Seksi: Hellää tai rajua, aina se on taivaallista jousimiehen kanssa. Jousimiehelle on tärkeintä toisen nautinto.

Kauris 23.12.-19.1.
Raha: Kauris on säästäväinen ja miettii jokaisen investointinsa tarkkaan. Kauriilla on säätötili, jossa on aina rahaa pahan päivän varalle.
Ravintolakäyttäytyminen: Ravintolassa kauris ei tuijota hintoja, vaan ottaa sitä, mistä tykkää. Muille hän ei kuitenkaan tarjoa, sen rahan voi mieluummin laittaa säästöön. Kauris on sosiaalinen ja hänestä pidetään.
Rakkaus: Kauris on ikuinen romantikko, joka kaipaa vierelleen hellää puolisoa, joka muistaa joka päivä kertoa kuinka ihana tämä on.
Seksi: Kauris tykkää hellistä pitkistä rakastelutuokioista, mutta yllättää toisinaan suostumalla ihan mihin vaan. Kauris on uskollinen niin kauan kuin hän on tyytyväinen omaan puolisoonsa.

Vesimies 20.1.-19.2.
Raha: Vesimies elää tätä päivää, eikä hän mieti huomista. Jos rahaa on, niin sitä voi tuhlata, mietitään huomenna sitten asiat uusiksi.
Ravintolakäyttäytyminen: Ravintolassa voi käyttää vaikka viimeisen pennin, kunhan juuri sinä iltana on hauskaa. Vesimies ei pysy hetkeäkään paikallaan, vaan hyppii pöydästä pöytään kunnes silmät eivät enää pysy auki.
Rakkaus: Vesimies rakastaa lähinnä itseään, eikä hän täten kaipaa vastarakkauttakaan. Vesimiehen kannattaa etsiä puolisonsa lehtien ”etsitään kämppistä” -palstoilta.
Seksi: Vesimies rakastaa omaa kättään, mutta sortuu toisinaan myös sadistisiin tai masokistisiin leikkeihin. Vesimies tykkää kaikesta mikä ei ole normaalia. Normaali rakastelu on tylsää. Vesimiehen on vaikea olla uskollinen, varsinkin jos seksielämä kotona on liian normaalia.

Kala 20.2.-20.3.
Raha: Kala on pihi ja valitsee kapakassakin halvimman juoman, vaikkei edes tykkäisi siitä, ja mieluiten häppäriaikaan.
Ravintolakäyttäytyminen: Kalan tekisi mieli nitistä jo ovella sisäänpääsymaksusta, mutta hän säästää narinan narikkaan saakka. Kaikki on liian kallista. Kala juo halvinta olutta.
Rakkaus: Kalat ovat romantikoita, mutta kaiken pitää mennä heidän mielensä mukaan. Jos ei mene, niin heidän mielestään ei ole väärin vähän muksia puolisoaan. Kala on yleensä puolisolleen varsin uskollinen.
Seksi: Kala tykkää seksistä, joka muodossa ja joka asennossa. Kaikki käy.

Oinas
Raha: Oinaalla ei yleensä ole rahaa ja jos onkin, niin hän silti pyrkii elämään muiden varoilla. Ravintolassa hän onnistuu aina jotenkin löytämään jonkun, joka tarjoaa hänelle juoman.
Rakkaus: Oinas ei ole luotu vain yhtä ihmistä varten, vaan aina on oltava vähän jotain säpinää oman liiton ulkopuolella.
Seksi: Oinas nauttii eniten siitä kun oma puoliso laittelee kotoa ”missä olet kulta?” -tekstiviestejä ja tämä on samaan aikaan hässimässä jonkun toisen kanssa pimeässä kellarissa.

2

94

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aurinko kuussa

      Härkä 21.4.-20.5.
      Raha: Härkä pyrkii olemaan säntillinen raha-asioissa ja suostuukin melkein mihin vaan, että saa tienattua muutaman ylimääräisen euron. Yleisesti ottaen härällä ei ole koskaan rahahuolia.
      Ravintolakäyttäytyminen: Härät ovat suosittuja ja ovat yleensä porukan keskipisteenä hauskuutensa ja hyvän kuuntelutaitonsa vuoksi. Härästä saa hyvän ystävän.
      Rakkaus: Härkä ei ehkä ole se kaikista uskollisin, mutta hän on niin viekas, ettei jää kiinni vieraissakäynneistään. Härkä on romanttinen ja osaa ottaa toisen huomioon, toisinaan vaan kaipaa vähän vaihtelua..
      Seksi: Nuorena härät tekevät yhden-illan-jutun ennätyksiä ja päihittävät monet muut merkit mennen tullen. Vanhemmiten alkaa kelpaamaan ihan normaali 2 kertaa viikossa seksi.

      Kaksonen 21.5.-21.6.
      Raha: Kaksonen osaa hoitaa raha-asioita ja hänellä on tarkka budjetti seuraavan kuun menoista.
      Ravintolakäyttäytyminen: Kaksosissa on eroja miesten ja naisten välillä; miehet tarjoilevat ylenmäärin shotteja ja muita juomia kavereilleen ja naiset etsivät tiskiltä jonkun reppanalta näyttävän miehen ja saavat viehkeällä käytöksellään tämän tarjoamaan koko illan. Kaksoset saavat ravintolassa helposti seuraa puheliaisuutensa takia.
      Rakkaus: Vaikkei uskoisi kaksosen käytöksestä perusteella, niin nämä kuitenkin kaipaavat itselleen puolison, jonka kanssa voi vetää paksut villasukat jalkaan ja kääriytyä lämpimän huovan alle katsomaan nyykyleffaa tv:stä.
      Seksi: Aina valmiina, millon vaan.

      Rapu 22.6.-22.7.
      Raha: Rapu on säästäväinen ja käyttää rahansa harkiten. Rapu matkustelee paljon ja hänellä on aina olemassa säästötili mihin säästetään seuraavaa matkaa varten. Rapu voi olla vaikka syömättä, että pääsee reissuun.
      Ravintolakäyttäytyminen: Rapu vetää pikku hiprakan, että saa viimein sanottua jotain. Ravut kun yleisesti ottaen ovat melko hiljaisia ja ujoja.
      Rakkaus: Ulkona pakkanen, sisällä puoliso, takkatuli, villasukat ja huopa.
      Seksi: Rakastelu lampaantaljan päällä takkatulen edessä. Muuta ei tarvita.

      Leijona 23.7.-22.8.
      Raha: Leijona ei osaa käyttää rahaa. Kaikki menee mitä tulee, eikä riitäkkään. Parisuhteessa on parempi antaa toisen osapuolen hoitaa kaikki raha-asiat, sillä leijonasta ei tähän ole.
      Ravintolakäyttäytyminen: Leijona on toivottua seuraa baarissa. Hän on hauska, tarjoilee kaikille ja hän on hyvää juttuseuraa silloinkin, jos haluaa istua koko illan keskustella henkeviä jonkun kanssa. Leijona jaksaa kuunnella vaikka puliukkojen huolia.
      Rakkaus: Leijona kaipaa vierelleen atleettisen urheiluvartalon, jonka viereen on mukava käpertyä.
      Seksi: Miesleijonat kaipaavat sitä aamuin illoin, naiset eivät juuri lainkaan.

      Neitsyt 23.8.-22.9.
      Raha: Sanomattakin selvää, kirstunvartija. Jokainen penni venytetään viimeiseen asti
      Ravintolakäyttäytyminen: Neitsyt juo aina samaa juomaa, kun on todennut sen hyväksi ja halvaksi. Mitäpä sitä vaihtamaan. Miespuolisilla neitsyillä tuppaa aina olemaan samat vitsit, niin niitä pyritään karttamaan baarissa. Naisia siedetään paremmin ja koska nais-neitsyet ovat aina viimeisen päälle huoliteltuja ja tuoksuvat uusimmalle greippi-banaani-saippualle, niin niillä riittää usein vientiäkin.
      Rakkaus: Neitsyt on romanttinen ja tykkää laventelin tuoksuisista kynttilöistä ja hyvästä ruoasta, mutta toisinaan saattaa myös pitää yllä useampia suhteita yhtäaikaa.
      Seksi: Puhtailla lakanoilla pimeässä lähetyssaarnaaja-asennossa suihkun jälkeen. Puhtaana ja raikkaana.

      Vaaka 23.9.-23.10.
      Raha: Vaaka käyttää sen mitä tulee, ei enempää eikä vähempää. Aina rahaa on riittävästi, mutta koskaan sitä ei jää säästöön.
      Ravintolakäyttäytyminen: Vaa'an tunnistaa siitä, että hän käy harvoin, mutta kun käy, niin hän jää kaikkien mieleen. Kossua vedetään kaksin käsin ja käytös on sellaista, ettei keneltäkään jää huomaamatta vaa'an läsnolo. Vaaka pussailee kaikkia ja tykkää myös käyttää nyrkkejä ja millään ei ole mitään väliä, koska hänhän käy niin harvoin.
      Rakkaus: Vaaka ei perusta pitkistä suhteista, vaan harrastaa paljon lyhyitä suhteita. Vaa'an pinna ei ole järin pitkä ja hän kyllästyy helposti puolisoonsa.
      Seksi: Vaaka harrastaa nuorena seksiä kaiken kanssa mikä liikkuu, joten vanhemmiten tämä toiminta menettää merkityksensä. Oma käsi on ihan riittävä.

    • aurinko kuussa

      Skorpioni 24.10.-22.11.
      Raha: Skorpioni raha ei ole kovin hyvä yhdistelmä, varsinkaan skorpionin ollessa vielä nuori. Hän sortuu helposti kaikenmaailman pikavippeihin, eikä tule ajatelleeksi että ne on joskus maksettava myös takaisin.
      Ravintolakäyttäytyminen: Kun skorpioni tulee baariin, sitä ei huomaa kukaan, koska hän puhu mitään. Kun muutamat kossuvissyt ja parit snapsit on vedetty huiviin, niin muut alkavat huomaamaan skorpionin, koska tämän volymetaso on noussut yli desibelirajan. Hän purkaa muihin kaikki vanhat kaunansa, mitä on hautonut mielessään vuosia. Sen jälkeen hän vaipuu itsesääliin ja itkee vähän aikaa ja sitten voi alkaa normaali illanvietto, jonka seurauksena kainaloon löytyy joku kiva seura täksi yöksi.
      Rakkaus: Pitkät suhteet ja mieluiten monta yhtäaikaa. Joukkoon mahtuu myös yhden illan juttuja.
      Seksi: Kaikki käy. Ihan kaikki.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1428
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      962
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      741
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      34
      682
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      677
    6. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      641
    7. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      110
      634
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      624
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      64
      598
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      587
    Aihe