Miksi tarjoukset eivät koske vanhoja asiakkaita?

Pettynyt asiakas

Uusille asiakkaille on netissä tarjouksia esim 19,90e/kk 12kk ja sen jälkeen 29,90e/kk seuraavat 12kk, mutta vanhana asiakkaana nettiä ei tällä hinnalla saa (liikkeessä eivät tienneet koko tarjouksesta mitään ja käskivät soittaa asiakaspalveluun, mikä tuntuu erikoiselta - eikö liikkeessä tarjottava palvelu ole asiakaspalvelua?). No, kun soitin Soneralle, eivät myöskään tienneet tarjouksesta (josta siis Soneran nettisiviulla ukee selvästi) ja totesivat että on varmaan vain uusille asiakkaille ja sanoivat että halvin hinta minulle vanhana asiakkaana on 29,90e/kk).

Tuntuu hölmöltä että vanhoista asiakkaista ei haluta pitää kiinni vaan heille tarjotaan selvästi huonompia sopimuksia?

Eli kannattaisi katkaista asiakkuus joko pysyvästi tai ainakin hetkellisesti niin sen jälkeen voisi tulla uutena asiakkaana takaisin ja saisi tarjoushinnat taas käyttöönsä. Erikoista toimintaa ja huonoa vanhojen asiakkaiden kohtelua.

12

485

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Moro!

      Aivan alkuun tahdon kiittää sinua antamastasi palautteesta, jonka toimitan puolestasi eteenpäin täällä talossa.

      Tarkoituksena on myös muistaa meidän jo olemassa olevia asiakkaita erilaisin, vaihtelevin eduin. Näyttäisi siltä, että juuri tällä hetkellä ei liittymätyypillesi ollut voimassa mieleistäsi, mutta tilanteet muuttuvat jatkuvasti. Seuraavalla kerralla tilanne voi ollakin toisin.

      Haluaisitko avata tarkemmin millaista tarjousta toivoisit saavasi liittymälle? Vai onko pointtisi, että toivoisit uusasiakastarjousten koskevan myös sinunkin liittymääsi? Millaisia muita etuja asiakkaana toivoisit saavasi?

      Selene@SoneraPartio
      www.sonera.fi/sonerapartio

      • ¿Hasta la vista?

        ¡Hola!

        Minä myös samassa tilantessa kuin ketjun aloittanut Pettynyt asiakas: laajakaistan sopimuskausi pian päättymässä, ja jos jatkaisin edelleenkin Soneran asiakkana, maksaisin kahdesta seuraavasta vuodesta 120e enemmän kuin ns. uusi asiakas.

        Ymmärrätte varmaan että tämä suorastaan yllyttää etsimään tarjouksia muualta.


      • Kuollut mies voittaa
        ¿Hasta la vista? kirjoitti:

        ¡Hola!

        Minä myös samassa tilantessa kuin ketjun aloittanut Pettynyt asiakas: laajakaistan sopimuskausi pian päättymässä, ja jos jatkaisin edelleenkin Soneran asiakkana, maksaisin kahdesta seuraavasta vuodesta 120e enemmän kuin ns. uusi asiakas.

        Ymmärrätte varmaan että tämä suorastaan yllyttää etsimään tarjouksia muualta.

        Saat Soneralta hyvän tarjouksen, kun tuossa tilanteessa leikit Soneralle kuollutta! Etsunkaan vaan ole jollain tavalla reagoinut heidän viesteihinsä?


      • ¿Hasta la vista?
        Kuollut mies voittaa kirjoitti:

        Saat Soneralta hyvän tarjouksen, kun tuossa tilanteessa leikit Soneralle kuollutta! Etsunkaan vaan ole jollain tavalla reagoinut heidän viesteihinsä?

        Kokeillaanpa mykkäkoulua. Ovat laittaneet tekstarin ja soitelleet. Tekstariin en vastannut, ja puhelimessa Sonera teki tarjouksen josta voin kieltäytyä.


      • ¿Hasta la vista? kirjoitti:

        Kokeillaanpa mykkäkoulua. Ovat laittaneet tekstarin ja soitelleet. Tekstariin en vastannut, ja puhelimessa Sonera teki tarjouksen josta voin kieltäytyä.

        Mykkäkoulu? Kuollutta leikkimistä? (kokeilen kotona) :)

        Mitä jos soittaisi asiakaspalveluun uudelleen ja kertoisi suoraan mitä haluaa liittymältään ja sen hinnoittelulta? Olisiko voinut nyt kampanjat vaihtua sitten viime yhteydenoton? Nämä kampanjat ovat jonkin verran myös liittymätyypistä/sijainnista riippuvaisia.

        Toki voi myös kirjoittaa meidän verkkoasiakaspalveluun, jos luuriin tarttuminen ei ole nyt se kaikkein mieleisin tapa hoitaa tämä. http://bit.ly/1e0AcOb

        Eli siis tällä hetkellä ketjuun on tullut palaute: Uusasiakaskampanjat tarjolle nykyasiakkaille. Mitä muuta voisi olla? Voisiko jokin lisäpalvelu tms. olla jotenkin kampanjakohteena liittymälle?

        Selene@SoneraPartio
        www.sonera.fi/sonerapartio


    • Minun osoitteeseeni maksaa toistaiseksi voimassa oleva Soneran 8 Mb/s ADSL -liittymä uudelle asiakkaalle 29,90 €/kk (24 kk orjasopimus 19,90 €/kk). Monivuotisena vanhana asiakkaana maksan samasta yhteydestä samaan osoitteeseen 33,44 €/kk.

      Reilu peli, eh? Menee reklamoinniksi tai operaattori vaihtoon.

      • Huomenia Kollimaattori!

        Onko sinulla toistaiseksi voimassaoleva sopimus? Vai onko hinnassa mukana jokin lisäpalvelu tms? Määräaikaisilla sopimuksilla saa kampanjan käyttöön, tätä voisi udella mitkä ovat liittymäsi mahdollisuudet, esimerkiksi soittamalla meidän asiakaspalveluun (p.0200 17000) tai kirjoittamalla viestiä meidän verkkoasiakaspalveluun (http://bit.ly/1e0AcOb)

        Selene@SoneraPartio
        www.sonera.fi/sonerapartio


    • ytfhghfghgf

      Tästä syystä liittymiä kannattaa vaihdella aina firmasta toiseen kun yksi tarjous menee umpeen. Kummasti alkaa tarjousta tulemaan myös perään kun ilmoittaa haluavansa lopettaa asiakkuuden.

    • austerism1

      Sama systeemi kai kaikilla. Vanhat asiakkaat jatkavat vanhalla sopimuksella, uusille etuja. Periaatteessa ihan ymmärrettävää. Toisaalta kieltämättä kummastuttaa, ettei vanhoista asiakkasta tahdota oikein pitää huolta.

      Itselläni on DNA:n määräaikainen sopimus päättymässä. Sopimusehdoissa lukee, että sopimus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana sopimuksen päättymishetken hinnoittelun mukaisella hinnalla. Eli hinta voi nousta (tuskin laskee). Näin kävi aikoinaan, kun oli liittymä Soneralta. Eli kun määräaikaisuus loppui, hinta nousi parilla eurolla. Samaan aikaan oli tietysi edullisia tarjouksia uusille (määräaikaisen) sopimuksen tekeville asiakkaille.

      Parin euron lisäys ei tuolloinhaitannut, koska oma sopimus koski 10 megan liittymää, mutta jossain vaiheessa Sonera oli nostanut nopeuden mainosmielessä 100 megaan. Nopeuden muutoksen piti siis olla mainosmielessä väliaikainen, mutta se jäi pysyvästi päälle. (Kyseessä oli tuolloin uusi valokuituyhteys.) Surffailin siis melko pitkään 100 megan yhteydellä mutta maksoin 10 megan yhteydestä.

      Muuton yhteydessä piti sitten erinäisistä syistä johtuen vaihtaa DNA:lle. Nyt on sitten harkinnassa, mitä tekisi, kun DNA:n määräaikainen on päättynyt.

      Sen verran olen pannut merkille, että nythän (tämä on kai muuttunut tässä parin vuoden sisällä) tunnutaan tarjoavan myös toistaiseksi voimassaolevia sopimuksia (pari vuotta sitten oli käytännössä vain määräaikaisia). Mutta toistaiseksi voimassa olevat ovat sitten järjestään astetta kalliimpia kuin määräaikaiset sopimukset. Eli tarjoukset koskevat ilmeisesti lähinnä näitä soppareita, joilla asiakas saadaan sidottua palveluntarjoajaan.

      • Huomenia myös "austerism1"!

        Talon sisällä on ollut vahvasti tapetilla meidän "vanhoista" asiakkaista huolenpito. Ja itsekin tämän allekirjoitan isoilla kirjaimilla! Huolen pitäminen sisältää niin kampanjat kuin muutenkin olla perillä mitä asiakkaillemme kuuluu.

        Tässä puolen vuoden sisällä tapahtui meilläkin muutos siihen, että tarjoamme uusille asiakkaille mahdollisuuden valita laajakaista liittymiinsä toistaiseksi voimassaoleva sopimus. Ja olet oikeassa, soppareissa on tarjolla sitten kampanja, jolla haetaan pidempiaikaista suhdetta asiakkaan kanssai. Asiakas voi siis valita mieleisensä.

        Selene@SoneraPartio
        www.sonera.fi/sonerapartio


    • PPAP2

      Tele Finlandilla asia on hoksattu ja toimii.

    • vanha asiakas

      Vuosi pari sitten tuli tarjous lippu postissa millä olisi voinut jatkaa määräaikaista 2/512 adsl laajakaistaa hinta oli jotain 40€ kuukaudessa! muuten olisi muuttunut toistaiseksi voimassaolevaksi ja vielä kalliimmaksi.

      katsoin soneran sivulta että 8 megaa maksaa 19,90 kuukaudessa uusille. sitten soitin asiakas palveluun ja kerroin tilanteen niin sain tämän 8 megaisen käyttöön määräiaikaisena 19,90 hinnalla vaikka olen vanha asiakas. 11 vuottta ollut soneran liittymä aluksi oli isdn ja sitten adsl.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      61
      2632
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      341
      2480
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      95
      2150
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      62
      1835
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1743
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1724
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1573
    8. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      64
      1503
    9. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      120
      1487
    10. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1389
    Aihe