Luotettava yhtiö/järjestö USA:n vaihtoon.

arka vaihtoon

Haluaisin siis lähteä vaihtoon USA:han mutta en tiedä minkä järjestön/yhtiön kautta uskaltaisin mennä. Olen kuullut niin monia järkkyjä juttuja esim STS:stä, että musta on tullut hyvin vainoharhainen. Ehdottakaa jotain mahdollisimman luotettavaa ja turvallista yhtiöö/järjestöä jolla uskaltaa lähteä vaihtoon.

6

130

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Varaudu

      Ei sellaista luotettavaa ja turvallista järjestöä oikeastaa ole olemassa, koska niiden toimintaa ei kukaan tehokkaasti valvo. Käväseppä lukasemassa csfes sivustoa niin huomaat, että lähes minkä tahansa järjestön kanssa on ollut ongelmia.
      Sitä on vaikea selittää sellaiselle, joka ei itse ole kokenut, mutta koen kansalaisvelvollisuudekseni tiedottaa tälläkin palstalla, että en lähettäisi lastani minkään järjestön kautta minnekkään. Siinä on pelissä iso raha, mutta ennen kaikkea nuoren terveys ja hyvinvointi. Miksi maksaa siitä, että nuorta kohdellaan huonosti. Tosi huonosti.

      • Kymppitonnin arpa

        Älkää ostako kymppitonnin arpaa, jossa pelissä rahan lisäksi nuoren terveys ja hyvinvointi ja palkinnot heikkenee ja vähenee jatkuvasti. Mielestäni alaikäisiä ei saisi minkään järjestön kautta lähettää minnekkään. Ovat heitteillä liian usein. Likaista bisnestä. Nuorista ei välitetä.


      • Kymppitonnin riskit
        Kymppitonnin arpa kirjoitti:

        Älkää ostako kymppitonnin arpaa, jossa pelissä rahan lisäksi nuoren terveys ja hyvinvointi ja palkinnot heikkenee ja vähenee jatkuvasti. Mielestäni alaikäisiä ei saisi minkään järjestön kautta lähettää minnekkään. Ovat heitteillä liian usein. Likaista bisnestä. Nuorista ei välitetä.

        "Kymppitonnin arpa" kuvaa todella hyvin, mistä on kysymys. Toisaalta arpa, jossa ei ole voittoa voi aiheuttaa todella ikävät ja pitkäaikaisetkin seuraukset. Mikäli voisikin todeta, että "vain" rahat meni, voisi pitää itseään vielä jonkinlaisena voittajana.

        Valitettavasti painajaismaisen vaihtarikokemuksen seurauksena saattaa olla terapian tarvetta, vaikeuksia opinnoissa, itsetunto-ongelmia ja jopa elämän ikuinen trauma!

        Kannattaa pohtia tarkoin, onko valmis maksamaan kymmenentuhatta euroa näistä riskeistä?


    • ddd3

      AFS!!

    • 10+4

      AFS ja UFY !

      • 1+19

        Danielle Grijalvan CSFES-sivustolta löytyy todella hyödyllistä tietoa. Vilkaskaa myös mitä "abroadreviews" :stä löytyy afs:stä. Ei kovin mairittelevaa. Älkää päästäkö alaikäisiä näiden minkään ns. "Järjestön" armoille! Armotonta, törkeää bisnestä. Ei minkäänlaisia laatutakeita. Työntekijät eivät päteviä millään muotoa. Meidänkin nuoremme aluevalvoja oli kiinteistönvälittäjä ja kaksi muuta opiskelijoita. Eli eivät tehneet muuta kuin syyllistivät nuorta. Mutta sama peli jatkui " ylemmillä tahoilla" . Nuori on täysin ilman tukea.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      91
      6450
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2614
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      32
      2190
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      72
      1870
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1651
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1437
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1357
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1233
    Aihe