Uusi Hyundai i 30

tuleva hyundisti

Olen harkitsemassa uuden Hyundai i30 ostoa. Auto miellyttää silmääni varsinkin kolmiovisena. Onko Hyundain omistajat tyytyväisiä merkkiin? Entä käyttömukavuus? Huollot yms? Mitä maksaa? Onko pakollisia merkkiliikkeessä että takuu pysyy?

12

491

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Käteistero

      Kokemusta Hyundaista sen verran,että on ollut Elantra,Kaksi Sonataa,ja nyt I30,CRDI. Todella tyytyväinen kaikkiin autoihin.Käyttömukavuus on parasta mitä rahalla saa,siis minun rahalla.Huollot teetetty huoltamoketjuissa pääkaupunki seudulla,mistä halvimmalla on saanut.Takuu säilyy huoltopaikasta riippumatta,vaikka täälläkin jotkut "asiantuntijat" toisin väittää,ilman kokemusta tietenkin.

    • ZAZ-xxx

      Eipä tuo -09-mallinen diesel i30 ole aivan viaton ollut, mutta takuu on korvannut koiranluiden uusimisen ja polttoainejärjestelmän ongelman.

      Matkustamotilat ovat iso plussa, samoin istuinverhoilun hämmästyttävän hyvä laatu. Diesel kulutti alussa öljyä, mutta nyt mennään vaihtoväli kerrallaan ilman lisäystarvetta. Tein äskettäin periaatepäätöksen pitää auto toistaiseksi, ja massautin alustan ja kotelot.

      Viime vuosikymmenellä Hyundain hinnat olivat selvästi alhaisempia kuin kilpailijoilla samassa kokoluokassa, mutta nyt erot ovat tasoittuneet. i30 parhaalla varustelulla maksaa n. 30000 euroa, ja sillä rahalla saa jo Golfiltakin paljon muuta kuin perusmallin. Silti saattaisin ostaa uuden Hyundain, jos autonvaihto olisi esillä.

    • i30

      Uusikorinen merkittävästi aiempaa laadukkaamman oloinen, erityisesti sisustan materiaalien ja yleiskuvan osalta. i30 kolmiovisena on erittäin hyvännäköinen, miellyttää myös omaa silmääni. Lisäksi on vielä harvinaisempi katukuvassa kolmiovisena mallina.

      • käyttäjät tykkää

        Jos käyttäjäkokemukset kiinnostavat, niin niitähän on jo tutkittu. Sekä Suomessa että ulkomailla. Kian ja Hyundain käyttäjät tyytyväisimpiä ja merkkiuskollisimpia. Helppo kuitenkin uskoa, että Kian ja Hyundain välillä moni vaihtaa merkkiä mallien ja varustelupakettien vuoksi. Esim. Hyundailla saa iinelikymppisen farmarin, joka on hieno peli ja järkihintaan. Kialla ei vastaavaa kokoluokkaa. Toisaalta Kialta Optima sopii isompana "limusiiniksi". Sitä saa vain neliovisena, mutta onpahan iso auto. Jotain Tojon Camryn luokkaa, mutta kun Suomesta ei taida Camryä saada. Enkä kaipaakaan...


    • make 24

      Minulla huonoja kokemuksia Hui-haista. Malli 2010 i30 diesel automaatti.
      Polttoaineen kulutus aivan älytön sekalaisessa ajossa. Noin 7,5 l satasella. Kaupungissa päälle 8 l/ 100km.
      Onneksi pitkä takuu, sillä takuunalaisia osia vaihdettu lähes vuosittain.
      Huollot paikallisessa merkkikorjaamossa sikahintaisia ( kaksi vuosihuoltoa tehty. Molemmat lähes 600 e.). Varaosia ei yleensä hyllyssä, joten uusi käynti jne.
      Oik. takapyörästä mennyt reng. vaihdetaessa pultti poikki kahdesti. ( käytin mom.avainta, tiukkuus 80 Nm). Moottori yskii ja täristää n. 1600 kierroksen alueella. Eivät löydä vikaa.

      • kevätsiivous

        Eli p-skaahan puhut. Tojopalsta sinulle kotoisampi???


      • artikkeli

        Hahaha.... vai ei sitten muka edes pyörän pultit kestä...sun tarinassa ei taida olla aineksia edes kunnon provoksi


      • Käteistero

        Käteistero jatkaa,Hyundai i30 automaatti diesel,keskikulutus tietokoneen mukaan sekalaisessa ajossa 6.0 l./100.Nollasin mittarin noin vuosi sitten,ei mielestäni paha kulutus. mitä nämä vuosihuollot ovat,huoltovälihän on 20000 km.Autolla ajettu 92000 km ja toimii moitteettomasti.


    • i30
      • i30

        Hyvä ajettavuus, laadukas kokonaisuus ja kaikkineen hyvä auto. 2014 -mallinen 1,4 litrainen bensa menee maantiellä todellista kulutusta 5,5 litralla / 100 km ja vuosihuolto merkkihuollossa alle 250 euroa, joten käyttökustannuksetkin pysyvät kurissa.


    • 140

      Hyvä on!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4903
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2320
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1836
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1546
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      37
      1530
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1338
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1257
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1176
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1171
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1166
    Aihe